tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Ei kyläkauppaan

Naisjärjestöt paheksuvat Vesa Keskisen lehdille antamia lausuntoja.
Naisasialiiton pääsihteeri Leena Ruusuvuori, Marttaliiton toiminnanjohtaja Merja Merasto, ja Nytkikiksen (Naisjärjestöt yhteistyössä) pääsihteeri Tanja Auvinen paheksivat kyläkauppias Vesa Keskisen lausuntoja raiskausepäilystä.

Pisimmälle menee Ruusuvuori, joka, jopa toivoo etteivät järkevät ihmiset enää ostaisi kyläkauppias Keskisen kaupasta, yöpyisi hänen hotellissaa, eivätkä käyttäisi hänen markkinoimaa potenssilääkettä
Feminist definitions.

National Swedish Cancer Foundation.
National Swedish Cancer Foundations (Cancerfonden)rationalization for not having an early diagnostic program for Prostate Cancer;

Everyone agreed that the early detection of cancer tumors significantly lessens the mortality rate in most groups. However, everyone was in agreement to not implement a general early detection program for symptom free men in the same way that we have mammograms for women, because we have no way of dealing with the upsurge in potential positive diagnoses.

13 kommenttia:

sdasfafasd kirjoitti...

Miehet kuolee saappaat jalassa. Naiset jää rullaileen ympäriinsä.

Nimetön kirjoitti...

Luultavasti joku on jo laskeskellut, että koko terveydenhoitojärjestelmä romahtaisi, jos miesten vaivoista hoidettaisiin suurempi osa. Puhumattakaan siitä, että pitempään elävät miehet romahduttaisivat myös eläkejärjestelmän.

On hienoa kuulua yhteiskuntaa hallitsevaan sukupuoleen. Nyt kun löytäisi sen freebie-työpaikan pörssiyhtiön hallituksessa, josta maksetaan 20% enemmän palkkaa samasta työstä kuin naiselle. Vaihtoehtoisesti voisin tietenkin myös hallita poliittista järjestelmää, ja säätää lisää miehiä suosivia lakeja.

Nimetön kirjoitti...

Miksei Ruusuvuori kumppaneineen koskaan paheksu valheellisin perustein esitettyjä raiskaussyytöksiä? Se olisi oikeasti raiskauksen uhriksi joutuneiden hyväksi tehtyä työtä. Nyt tuntuu, että on vaan nähty liian hyvä tilaisuus jättää käyttämättä: Erittäin hyvin menestynyt julkkis ja mies, jonka solvaamiseen tuli tilaisuus.

Keskinen ei ole muuta tehnyt kuin lausunut oman kantansa asiasta. Kuten myös toinen osapuoli kertaa kolme, naisen tekemä raiskaussyytös, siskon kommentit ja äidin lausunnot lööpeissä. Ilmeisesti nämä Ruusuvuoret eivät soisi miehille mitään oikeutta puolustautua heitä vastaan esitettyihin syytöksiin. Eikä heitä edes hävetä, tuskin osaavatkaan.

Nimetön kirjoitti...

Missä viipyvät pappografia-apparaatit? Minusta kaikki miehet pitäisi tutkia (usein!) pappografia-apparaatilla, joka toimii samalla periaattella kuin mammografia-apparaatti. Suosittelen lämpimästi!

Nimetön kirjoitti...

Tuohon miksi miehille ei tehdä eturauhassyövän seulontoja on ihan hyvä perusteet. Monet (mies)lääkäritkin vastustavat niitä.

Vaikka tutkimuksissa löytyisikin syöpää, todennäköisyys sille että se miehen elinaikana leviäisi sieltä ja olisi fataalia on pieni. Monesti mies kuitenkin ehtii kuolla ennen sitä johonkin muuhun. Tätä ei kuitenkaan voida varmaksi tietää.

Mitä sitten pitäisi tehdä jos syöpä löytyy? Eturauhanen voidaan poistaa, mutta se on iso leikkaus, josta tulee usein ikäviä seuraamuksia kuten virtsankarkailua ja impotenssia. Monesti tämä operaatio on kuitenkin turha, joten lienee parempi että syöpä on siellä muttei mies ole asiasta tietoinen.

Nimetön kirjoitti...

Googlatkaa 'miesten yleisimmät kuolinsyyt' ja 'naisten yleisimmät kuolinsyyt' tilastokeskuksen pdf:t

Miesten kuolleisuus on kaikissa ikäryhmissä korkeampi paitsi ihan vanhimmissa. Työikäsissä reilusti yli kaksinkertaiset.

Jossain mättää.

Nimetön kirjoitti...

"Googlatkaa 'miesten yleisimmät kuolinsyyt' ja 'naisten yleisimmät kuolinsyyt' tilastokeskuksen pdf:t

Miesten kuolleisuus on kaikissa ikäryhmissä korkeampi paitsi ihan vanhimmissa. Työikäsissä reilusti yli kaksinkertaiset."

Onneksi naiset saavuttavat miehet alkoholikuolemissa. Se on tasa-arvoa. Itsemurhissa on naisilla vielä parantamisen varaa, johon naisjärjestöjen pitää kiinnittää huomioita.

Vanhimpien ikäryhmien osalta tulee naisjärjestöjen ja feministien toimia naisten elinikää alentavien elintapojen suosimisen puolesta, mm. ammatinvalinnan ja elintapojen saralla. Näin se tasa-arvo toteutuu!

Panu kirjoitti...

Minullahan oli jo muinaisina aikoina idea itsemurhien tuotteistamisesta nuorille naisille muoti-ilmiöksi: Sinä olet liian hyvä suomalaisille miehille - rakastu mieluummin Viikatemieheen!

Nimetön kirjoitti...

Voi ristus mitä logiikkaa! Siis jos se syöpä löytyy, otetaan ukko tarkempaan seurantaan. Eturauhanen poistetaan sitten jos näyttää siltä, että syöpä voi alkaa levitä.

Kammataan esiin riskiryhmät, pannaan ne tarkkailuun, tehokkuus lisääntyy ja säästetään rahaa.

Paitsi jos on tarkoitus säästää tappamalla miehet heti kun he eivät ole taloudellisesti hyödyksi. Mikä on tietenkin tämän kaiken tarkoituskin. Vahingossa tällaista ei voi sattua.

Nimetön kirjoitti...

Vanhimpien ikäryhmien osalta tulee naisjärjestöjen ja feministien toimia naisten elinikää alentavien elintapojen suosimisen puolesta, mm. ammatinvalinnan ja elintapojen saralla. Näin se tasa-arvo toteutuu!

Niin, lapsina tyttöjen pitäisi ehdottomasti alkaa kunnostautua tekemällä kotietekoisia pommeja, hyppimällä kalloilta pää edellä veteen, nuorina hurjastelemalla kännissä autonratissa ilman ajokorttia, ja aikuisina syömällä pelkkää makkaraa ja juomalla pelkkää kaljaa.

nimim. darwin awards

Nimetön kirjoitti...

tommi, no kun ongelma on siinä ettei sitä tiedetä varmuudella alkaako se syöpä levitä miehen oletettuna elinaikana vai ei.

Nimetön kirjoitti...

Jos tässä käy nyt niin, että Keskinen osoittautuu täysin syyttömäksi ja raiskausilmoituksen tekijä kiristäjäksi, niin miten Ruusuvuori aikoo sitten selittää boikottivaatimuksensa?

Silloinhan on naisjärjestöjen, jotka saavat toimintaansa rahat veronmaksajilta (Keskinen mukaanlukien), suulla vaadittu täysin viattoman rikoksen uhrin rangaitsemista, vain koska hän on vakuuttanut syyttömyyttään.

Feministisessä yhteiskunnassa mies on aina automaattisesti syyllinen, eikä oikeudenkäyntejä tarvita. Siihen suuntaan ollaan siis nyt meilläkin menossa. Pitäisikö jonkun tehdä jotain?

Nimetön kirjoitti...

Toisen sukupuolen "vilkuilua" vai ei ja kenelle se on sallittua? klik.

This is yet another example of a woman who deep down believes that men have no right to leer at women, lest it be considered a sex offense. And she is not alone, there are many other women who feel that unless one is Bill Clinton or the object of their own lecherous desires (of course, for these women, their own desire is called empowerment--not lechery!), a regular joe has no right to look at a woman--not even in pictures--with desire in his heart. In their eagar quest to control men's sexual rights, some "feminist" women (and other prudish ones too!) go to extremes to shame, expose or intimidate men who let their lust for women dare come to the surface.