maanantaina, heinäkuuta 16, 2007

Be nice, ei naista

Paras tapa saada naista.
Eräs ystäväni on löytänyt parhaan tavan saada säännöllisesti naista ja samalla vaihtelua.

Hän teeskentelee rakastuvansa tulisesti ja lupaamalla kuun taivaalta. Tärkeää on myös imago menestyvästä ja kiireisestä miehestä, jolla ei ole ollut aikaa löytää naista, mutta joka nyt vihdoin sattumalta löysi sen oikean.

Hän iskee naisen noin 2 kuukauden välein, juuri näillä lupauksilla ja saa mahtavaa seksiä naiselta, joka luulee löytäneensä elämän miehen. Naiselta putoaa jalat alta. Noin 2-3 kuukauden päästä alkaa sitten ongelmat. Kaveri kohteliaasti ilmoittaa, että hänestä jotenkin tuntuu, etteivät sittenkään sovi yhteen, vaikka onkin edelleen rakastunut. Hän sanoo, että on liian kiireinen tms. roskaa. Eli kohtelias tapa antaa naiselle kenkää. Seuraavalla viikolla onkin jo uusi nainen kiikarissa.

Tätä hän on suurella menestyksellä tehnyt jo useita vuosia ja itse olen kateellisena katsonut vierestä.

Valitettavasti se kuitenkin on niin, että naisten kanssa pitää luvata kuu taivaalta ja antaa se kuva, että on menestyvä ja tulisesti rakastunut, muuten on vaikea saada mahdollisimman useaa naista (kaikille miehille on selvää, että geenimme vaativat mahdollisimman usean naisen kanssa parittelua). Ikävää, että tämä ei ole totta, mutta se TOIMII upeasti. Olen itsekin päättänyt ruveta tällaiseksi 2 kk pelimieheksi. Pitää vain totuttautua siihen, että hommassa naisten kyyneleet valuvat.
Niceness and dating success: a further test of the nice guy stereotype.
A wise man once told me, 'As a man, you have to die once in order to live.' I never fully appreciated his advice, nor did I understand it until I experienced it firsthand. From that time on, I understood the origins of the Jerk vs. Nice Guy battle. Readers may be asking themselves, 'What in the world is this guy talking about?' Well, I'm referring to the widely known fact that women habitually date men that are jerks while the 'nice' guys are often left twiddling their thumbs in solitaire. Does this sound familiar to anyone? Figuratively speaking, in order for a man to enjoy the company of women and be able to seduce them, his inner nice guy must first die through heartache. It is at this point that his inner bad boy surfaces and goes on the prowl. (Smith, 2002)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Be nice, no dice

Panu kirjoitti...

Pitää vain totuttautua siihen, että hommassa naisten kyyneleet valuvat.

Tällaisten lauseiden vuoksi sitä tässä maailmassa eletään!

Anonyymi kirjoitti...

Henry: Onko tämä Suomi24-keskustelussa esitetty keino mielestäsi hyväksyttävä? Jos on, hyväksytkö tasa-arvon nimissä myös vastaavasti "kilteillä pojilla" pelailevan naisen toiminnan?

"Kaikille miehille on selvää, että geenimme vaativat mahdollisimman usean naisen kanssa parittelua" - allekirjoitatko myös tämän väitteen? Jos allekirjoitat, lienet myös sitä mieltä, että naisten on evoluution näkökulmasta vain viisasta valikoida sänkyynsä alfauroksia ja jättää ATM:t nuolemaan näppejään? Geenimmehän vaativat sitä ;)

Vai oliko pointtinasi kosto fasistisen pahaa naissukukuntaa vastaan? Tuolla keinolla niitä miehiä sarjahyväksikäyttäviä pelinaisia tuskin saadaan naruun. Tulilinjalle joutuvat ennemminkin kokemattomat ja hyväuskoiset tyttöset. Sillä tavalla niitä katkeria "kaikki miehet on sikoja ja limanuljaskoita" -äärifemakkoja syntyy.

Anonyymi kirjoitti...

"Pitää vain totuttautua siihen, että hommassa naisten kyyneleet valuvat."

Jos on niin taitava (ja häikäilemätön) mies, että naisia löytyy tuollatavoin sarjana, ja että miehelle on jo alunperin selvää kuinka suhde tulee päättymään pian - ja peräti kyyneliin - niin mitä siitä sitten "jää käteen", kuten sanotaan? Toisin sanoen, jos on oikeasti flaksia ja vientiä edes jonkinverran, eikö olisi paljon helpompaa vain hakea yhdenyön ja vastaavia epämääräisempiä suhteita, joissa kuvio on selvempi ja siten reilumpi kaikille?

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkään asiaan liittymättä Laitinen rokottaa uusimmassa kolumnissaan äitiepäiväinstituutiota:

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200707136350094_ko.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Ja Keisarinna-blogissa arvioidaan kohtalaisen osuvasti mm. Kaarina Hazard -nimistä tympeää feministinalkuttajaa. Osansa saavat myös Judith Butler, tuo naistutkimuksen ihannoima Suuri Guru sekä Tiia Aarnipuu.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset palkitsevat röyhkeyden ja kiihottuvat pahuudesta.

Hyvyys ei merkitse heille muuta kuin korkeintaan ystävämiestä, jota voi käyttää häikäilemättä hyväksi. Hyvyys on tylsää ja epäeroottista heidän silmissään.

Näin ollen naiset käytännössä pakottavat miehet joko naisia säälittä hyväksikäyttäviksi pelimiehiksi (liian monta kertaa olen saanut huomata jonkun 'kiltin ja hyväntahtoisen' miehen saaneen tarpeekseen naisten julmuudesta ja muuntuneen moiseksi pelimieheksi - sitähän naiset näyttävät haluavan) tai sitten loputtomaan yksinoloon.

Tämä on käytännössä naisten luoma ja ylläpitämä peli, jossa voittamalla saa naisten haukut ja sovinistisika-leimat ja vihat otsaan, ja jonka häviämällä saa naisten halveksunnan ja luuserileimat otsaan sekä tusinan muita miehen itsetuntoa vastaan suunnattuja tikareita.

Eli jos nyt kerrankin joku havaitsee miten tämä koko peli toimii ja antautuu sille välittämättä naisten tunteista, niin ehkä voimme vain todeta, että niin naiset makaavat kuin ovat pedanneet.. vaikka sitten kyynelissä.

- Vortac

Annikki kirjoitti...

Hyvyydellä ei liene mitään tekemistä erotiikan kanssa. Viehätysvoima on määritykseltään kyky herättää positiivisia mielikuvia, ja seksuaalinen vetovoima taas kyky herättää seksuaalisia mielikuvia.

Psykologinen ikävä tosiasia on, että traumat pyrkivät toistamaan itseään (ihmisaivoissa on sellainen softavirhe, joka ei osaa kunnolla korjata itse itseään), joten paskamaiseen kohteluun tottunut ihminen hakee sitä aina uudelleen ja uudelleen, eikä osaa edes ottaa vastaan mitään muuta. Häiriintyneellä ihmisellä tämä voi tarkoittaa seksuaalisuuden sotkeutumista oman arvottomuuden ilmentämiseen - ja sitä kohtelua saa näiltä ns. sikamiehiltä. Kaikki saavat, mitä tahtovat: sikamiehet halpoja huijattavia ja naiset huonoa kohtelua, jonka tuntevat ansaitsevansa.

Se, mikä tässä on ikävää, on se, ettei ketään kiinnosta tukkia sitä reikää, jostaa paskaa jatkuvasti lappaa, ja siivota jälkiä, vaan roiskutella sitä mieluummin muiden päälle ja ah, kas tässä hukumme paskaan -kaikki idiootit.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Henry: Onko tämä Suomi24-keskustelussa esitetty keino mielestäsi hyväksyttävä? Jos on, hyväksytkö tasa-arvon nimissä myös vastaavasti "kilteillä pojilla" pelailevan naisen toiminnan?"

Ei se ole ainakaan laiton ja jos joku menetelmä on laillinen, niin mitäpä siihen kommentoimaan.

Pointti tuossa on se, että naisten ja kilttien miesten yhteisessä intressissä on, että naisia huijaavat pelimiehet eivät saisi seksiä naisilta. Siihen vaikutusvalta on täysin naisilla.

Minä näkisin mielelläni tulevaisuudessa sen, että tuollainen naisille valehtelu ei toimisi. Nyt se toimii liiankin hyvin. Jos naiset lopettaisivat harrastamasta seksiä valehtelevien miesten kanssa, miehet lakkaisivat valehtemasta.

Mistä tietää että mies valehtelee? Ei sitä välttämättä tiedäkään, mutta on helposti eotettavissa "umpirehelliset tyypit", jotka eivät edes kykene tai osaa valehdella. Valitsemalla tuollaisia mieheiä välttyy valehtelevilta miehiltä. Sujuvasti juttuja latelevissa miehissä on erittäin suuri prosentti valehtelijoita. Koko miesatyyppiä pitäisi vältellä.

Joonas kirjoitti...

Yksi nainen kerrallaan?

Amatööri.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa vähitellen kyllästyttää naisten tapa närkästyä siitä jos joku kertoo asioiden todellisen laidan, heidän tavattoman suuri kykynsä puolustaa naisten hyvyyttä ja täydellistä ihanuutta ja uhriutta .. samalla kun he hyppelevät nimenomaan 'pahojen poikien' sänkyihin minkä vagina sietää.

Juuri tämä valheellinen kaksinaamaisuus korpeaa eniten koko naisten asennemaailmassa.

Jos he voisivat puhua niinkuin tekevät, siis myöntää kirjoituksissaan, blogeissaan ja muualla että ovat paskiaisia, jotka valitsevat aina pahan tyypin hyvän tyypin sijasta niin olisihan se silti harmittavaa hyvyyten pyrkivien ihmisten näkökulmasta katsellen, mutta ainakin se olisi rehellisempää ja siten kunnioitettavampaa.

Aina kun kritisoi naisten valintoja tai puheita, he nousevat takajaloilleen puolustamaan ja vastustamaan asiaa sensijaan että menisivät itseensä ja myöntäisivät että näin on, valitsemme karismaattisia rikollisia mieluummin kuin hyvyyteen pyrkiviä kilttejä miehiä.

Mutta he mieluummin vääntävät asian vaikka väkisin jotenkin niin että oikeasti arvostavat hyviä tyyppejä ja kilttejä miehiä mutta jotenkin vain vahingossa ovat uhriuttaan tulleet valinneeksi jonkun uskottoman tyypin joka juo niiden rahat ja ihmettelevät sitten miten niin oikein pääsi käymään.

Jostain syystä sääliä ei minulta heru pätkääkään. On ihan oikein, että edes jotkut miehet ovat tajunneet pelin juonen ja pystyvät niinsanotusti antamaan takaisin manipuloimalla naisten tunteita ja jättämällä heidät kylmästi. Sehän on vain samantapaista käytöstä johon naiset ovat syyllistyneet. Sillä erolla, että nainen löytää aina jonkun toisen, siinä missä kerrankin naissuhteen löytänyt nörtti ei todennäköisesti löydä ketään vuosiin suhteen päättymisen jälkeen, jos koskaan.

Se on kyllä todettava, että kyllähän naiset välillä jonkun tietyn rajan täytyttyä osaavat paljastaa oikean karvansa puheissakin; nörttejä ja ujoja miehiä haukutaan kyllä helposti saamattomiksi vätyksiksi, vellihousuiksi ja peräkammarin pojiksi jne.

Ongelma onkin lähinnä siinä, että naiset antavat ymmärtää, että tällaiset tyypit ovat jotenkin kummallisia ja kamalia poikkeuksia miesten joukossa, jotain hämäriä vääristymisiä ihmiskunnassa, joita on oikeuskin polkea ja solvata, eivätkä suinkaan tavallisia ja hyvyyteen pyrkiviä kilttejä miehiä.

Soisin kyllä että kaikenlaiset mind-gamet loppuisivat, kaiken pintakiillon tavoittelu (paksu lompakko, karismaattisuus yms.) loppuisi, ja koko ihmissuhdemarkkinat järjestäytyisivät uudelleen - ei enää naisten ehdoilla toimiviksi, eikä myöskään pelkästään miestenkään ehdoilla toimiviksi - vaan sellaisiksi, että hyvyys olisi merkittävin ja kiinnostavin piirre ihmisessä, jonka nojalla sitten ensisijaisesti valittaisiin kumppanit.

Mutta tätä saanee vielä kyllä odottaa..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ihan täältä takarivistä ajattelin huudella, että jos naista haluaa niin käsipäivää ja "moi oon seppo, mennäänkö panemaan, asun tossa ihan lähellä".

Kyllä niistä joka kymmenes lähtee ja vaiva on pieni.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs jos asuu kaukana? :)

Hmm, hivenen kaipaisin kyllä tarkennusta ja selvennystä tuohon, että yksi kymmenestä lähtee..

Voisitko kenties kertoa kokemuksiasi ja matemaattisesti muodostaa hivenen tarkemman estimaation tuollaisen ylimalkaisen heiton sijasta?

Ja myöskin sen paikan ilmoittaminen, jossa olet näin suurta menestystä saavuttanut, voisi kiinnostaa monenmonta miespuolista ihmistä..

Suoraan sanon, että jonkin verran epäilen heittoasi. Oletko siis ihan itse henkilökohtaisesti moista kokeillut ja laskenut tarkasti että tasan yksi kymmenestä lähtee tuolla konstilla mukaan?

Koska jos olet oikeassa, ja jos näin on, niin siinähän ratkeaa koko ATM-ongelma! Senkus vaan ATM:t baareihin tuo lausahdus mielessä pyörähtäen esittämään se noin kymmenelle naiselle ja varma pesä on taattu!

Suorastaan mullistava keksintö, jos näin on!

Noin pienellä vaivallahan sitä voisi itsekin vaivautua paari-ilmastoon kun ei siellä tarvitsisi monta minuuttia iskostua.

Tuo olisi rehellistä ja avointa, ja hiivatin käytännöllistä kaikkien kannalta, ja tasa-arvoistaisi tätä markkinatilannetta HUOMATTAVASTI!

Tai sitten tarkoitit 'lähtemisellä' sitä, että he lähtevät toiseen pöytään/ravintolaan, kauas kysyjän luota ..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

En jaksaisi millään kommentoida noin typerää ironisointia, sillä puhut perin sekavia ja asetat suuhuni vihjauksia, joita en koskaan esittänyt. Väsymykseni takia syyllistyn myös Vortacin haukkumiseen. Olen pahoillani.

Vastaustani vaikeutta se, etten jaksa yhdistää vihjauksia, kysymyksiä ja vastauksia vaan pläjäytän palapelin vastinkappaleet yhteen läjään.

Nii!

Ei varmasti ole mullistava keksintö. Kyseessä on vain normaalia suorempi vonkaamis-approach - ja ihan avoimella vonkaamisella on tässä maailmassa saanut aina, jos ei lannistu ensimmäisistä pakeista.

Tuo korjaa ATM-ongelman siinä määrin, kuin ATM:t uskaltavat vongata. Hehän ovat ATM:iä, koska eivät uskalla lähestyä naisia tarpeeksi rohkeasti! Sehän kuuluu ATM:n määritelmään! Siis hyvin yksinkertaisesti sanottuna: ATM lakkaa olemasta ATM, kun hän lakkaa käyttäytymästä kuin ATM!

Tosi helppoo tajuta loppupeleissä!

Varmasti koko homma menettää tehonsa siinä vaiheessa, kun kaikki naiset kuulevat tuon kaikilta miehiltä. Siitä tulee ns. "kulunut iskurepliikki" (nekin kyllä tietysti joskus toimivat), koska sopivasti valitulla kuluneella iskurepliikillä on tietty huumoriarvo.

Näitä on nähty ja koettu mm. Tampereen ja Kotkan baareissa.

Matemaattisen "estimaationi" tarkkuudesta en ole aivan varma.

Ja lopuksi hieman huumoria:

"Tai sitten tarkoitit 'lähtemisellä' sitä, että he lähtevät toiseen pöytään/ravintolaan, kauas kysyjän luota .." [Vortac]

Olisihan se hauskaa, jos 9/10 jäisi vonkaajan luokse tuolla repliikillä. Ihan sellaisia lukemia en kuitenkaan todeksi väitä.

Anteeksi oikoluvun "unohtuminen".