keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2007

Miehen varakkuus

Onko miehen varakkuus plussaa?
Mites se naiset on, että onko miehen varakkuudella mitään väliä tässä kumppanin valinta asiassa?

Ajattelin tässä hieman pitkästyttää kanssa keskustelijoita ja kertoa tarinan omasta lyhyestä menneisyydestäni naisten parissa :)

Nuorenpana olin heiman ujo ja kun luoja ei antanut tuota ulkonäköäkään niin kaikki voivat arvata, että miten vilkasta seuraelämäni oli tuolloin. Yritin tehdä tuttavuutta tyttöihin, mutta ketään ei kiinnoistanut.

Sitten hieman vartuttuani valmistuin peräti ammattikoulusta ja eihän sellainen poika voi olla cool sivistyneiden tyttöjen mielestä ja taaskaan ei seuraelämäni kukoistanut :)

Aloin perehtyä tuolloin omatoimisesti sijoittamiseen sekä pörssikauppaan ja pikkuhiljaa siitä tulikin minulle ammatti. Pikkuhiljaa aloin pärjäämään omillani ja pääsin muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran oman kotikaupungin verolistalle, joka valitettavasti julkaistaan kerran vuodessa.

Naisten kiinnostuminen minua kohtaan koki äkkikäännöksen. En ollut enää se vaatimattoman näköinen ja kouluttamaton, jota kukaan ei huolinut. Tosiasiassa koulutukseni on tänäkin päivänä tuo ammattikoulututkinto ja ulkonäölle ei voi mitään :) Nyt se ei enää merkkaa mitään, kun on tullut jotain onnistumisia muualla.

On hieman outoa suhtautua samoihin naishenkilöihin, jotka eivät antautuneet edes juttusille muutama vuosi sitten ja nyt ne juoksee perässä kuin mitkäkin... En tietenkään ole kiinnostunut nyt näistä henkilöistä, koska tiedän, että syyt tähän äkilliseen ihastumiseen ei ole minun valloittava persoona vaan toiset seikat.

Vastaukset
  • En usko, että rahalla sinänsä on ollut vaikutusta "naissuosioosi" (tai jos joidenkin naisten kohdalla on ollut, toivon että olet nämä naiset tunnistanut ja samantien blokannut). Muttamutta... Olisiko kuitenkin niin, että kun olet tienannut enemmän, olet myös kantanut itseäsi komeammin ja mikä tärkeintä: pitänyt itse itsestäsi!
  • Anna kun kerron "salaisuuden"...oikeasti miehessä (ja ihmisessä) kiehtovat AIVOT...! Ja aivothan ne sinustakin "sijoitus-neron" tekivät.Itsellä ainakin näin. Älykäs mies on seksikäs ja sillä siisti!
  • Ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot... Muhun ei tee vaikutusta suuret tulot. Olen tavannut suurituloisia miehiä, jotka eivät osaa käyttää rahojaan. On peliriippuvuutta, järjettömiä velkoja, sairasta tuhlailua, rahan "kylvämistä" minne sattuu.
  • Ehkä sinä muutuit myös itse tuon sijoittamistouhun myötä. Kirjoituksesi perusteella saa sellaisen kuvan, että olit melko ujo ja arka naisten seurassa nuorempana, voihan hyvin olla, että kun sijoituksesi menivät nappiin ja koit onnistumisen tunteita sillä saralla, kasvatti tämä myös itsetuntoasi ja sitä myötä muutuit ns. houkuttelevammaksi tapaukseksi.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yllättäen taas naisten teot ja puheet totaalisessa ristiriidassa. On se kumma kun köyhän aivot eivät kiinnosta, olivat ne miten erinomaiset hyvänsä, mutta rikkaan miehen aivot saavat haarovälin kostumaan, olivat ne miten raadollisen typerät hyvänsä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ja tuo 'olen tavannut suurituloisia miehiä, jotka..'-kommentti on aika huvittava. Luulen, että tarkemmin sanottuna se menisi 'Olen kiihottunut suurituloisista miehistä, jotka..' tai 'Olen nainut suurituloisia miehiä, jotka..' ..

Eli miksiköhän tämä nainen _ON_ tavannut näitä suurituloisia miehiä? Mistä nainen voi tietää noin tarkasti noiden suurituloisten miesten rahankäyttötavoista? Onko oletettava, että nainen tutkii ja tarkkailee suurituloisten miesten elämää ihan huvikseen ja seurailee, vainoaa ja kyttää heitä ja heidän rahankäyttöään..? Vai onko simppelimpi selitys, että nainen on pyörinyt heidän sängyissään niin paljon että alkaa jo havaita jotain negatiivistakin heissä kenties totuudenmukaisempi?

Jostain syystä naisten pitää aina 'puolustautua' kun tulee kyse jostain naisten yleisesti harjoittamasta ihmissuhteisiin liittyvästä vääryydestä. Luulevatko he, että moiset naurettavat selitykset puhdistavat koko asian pois ihmiskunnan kollektiivisesta tajunnasta niin että he voivat jatkaa käytöstään ikuisesti?

- Vortac

Arawn kirjoitti...

Vortac: "Yllättäen taas naisten teot ja puheet totaalisessa ristiriidassa. On se kumma kun köyhän aivot eivät kiinnosta, olivat ne miten erinomaiset hyvänsä, mutta rikkaan miehen aivot saavat haarovälin kostumaan, olivat ne miten raadollisen typerät hyvänsä. "

Tästä tulee taas mieleen tämä klassinen vaikerointi:

köyhä humanisti: "Naiset tykkää vain rahasta!! Nii!! En saa naista!!"

Rikas teekkasi: "Naiset tykkää vain köyhistä juopporenttuhumanisteista!! Nii! En saa naista!!"

Arawn kirjoitti...

Vortac: "Ja tuo 'olen tavannut suurituloisia miehiä, jotka..'-kommentti on aika huvittava. Luulen, että tarkemmin sanottuna se menisi 'Olen kiihottunut suurituloisista miehistä, jotka..' tai 'Olen nainut suurituloisia miehiä, jotka..' .. "

Oletat, että naiset eivät voi koskaan tavata suurituloisia miehiä panematta heitä tai vähintään kiihottumatta heistä?

"Eli miksiköhän tämä nainen _ON_ tavannut näitä suurituloisia miehiä? Mistä nainen voi tietää noin tarkasti noiden suurituloisten miesten rahankäyttötavoista? Onko oletettava, että nainen tutkii ja tarkkailee suurituloisten miesten elämää ihan huvikseen ja seurailee, vainoaa ja kyttää heitä ja heidän rahankäyttöään..? Vai onko simppelimpi selitys, että nainen on pyörinyt heidän sängyissään niin paljon että alkaa jo havaita jotain negatiivistakin heissä kenties totuudenmukaisempi?"

Harva nainen istuu kokopäiväisesti neljän seinän sisällä, joten sitä tulee tavattua ihmisiä: töissä, kahviloissa, tuttujen järjestämissä juhlissa, sukulaisia, kavereitaan ja näiden kumppaneita jne. Ja minullakin on jonkinlainen käsitys esimerkiksi monien mieheni kavereiden rahankäytöstä - ehkä olen pannut niitä kaikkia? ;)

"Jostain syystä naisten pitää aina 'puolustautua' kun tulee kyse jostain naisten yleisesti harjoittamasta ihmissuhteisiin liittyvästä vääryydestä."

Mikä vääryys tässä oli? Että osaa naista kiinnostaa rikas mies? Se on väärin?

Anonyymi kirjoitti...

"Mikä vääryys tässä oli? Että osaa naista kiinnostaa rikas mies? Se on väärin?" -Arawn

Emmää nyt tiiä, onhan siinä sillai tavallansa - varmaan oot törmännyt naisten valitukseen ulkonäkövaatimuksista. Neku on semmosia jotka eivät liity itse henkilön luonteeseen kauhiasti.

Mun mielestä on kyllä ihan OK kiinnostua vain kauniista naisista.

Anonyymi kirjoitti...

Kenties naiset vilpittömästi uskovat tuohon "ei ne tulot merkkaa" -valheeseensa, kun eivät näe kolikon kumpiakin puolia, eivät syy/seuraus-suhteita. Eli että mies pyrkii rikkaaksi saadakseen naisia - ja naiset katselevat miehiä, jotka ovat _rikastuessaan_ tulleet itsevarmoiksi ja halutuiksi.

Olisi niin pirullisen mielenkiintoista tehdä se testi, minkä puolesta Henrykin liputtaa, eli annetaan kaikkein ankeimmalle AT-miehelle miltsi taskuun, ja seurataan vaikka tositeeveenä miten hän nousee sosiaalisissa ympyröissä.

sdasfafasd kirjoitti...

Eihän siinä mitään väärää ole että naiset valitsevat rikkaita miehiä, se on naisten valinta, kunhan vain avoimesti sanoisivat että "tuloilla on väliä", sen sijaan että vuodesta toiseen jauhetaan siitä miten miehiltä puuttuu taas jokin sensitiivisyysominaisuus.

Minulle on väitetty että sitten kun naiset saavat samaa palkkaa kuin miehet, niin naisia alkaa myös kiinnostamaan erilaiset (=ei parempituloiset) miehet. Aika epätoivoiseksi alkaa homma mennä.

Ei ole niinkään ongelmaa sen kanssa, että naiset valitsevat jännittäviä ja itseään ylempitasoisia kumppaneita, se on heidän valintansa. Ongelma tulee siinä kohtaa, kun he toimivat eri tavalla kun sanovat. Jos mies sanoo että haluaa pullantuoksuisen piian, niin voit olla aika varma että se haluaa pullantuoksuisen piian. Jos nainen sanoo haluavansa tavallisen perusjampan, se ei ole ihan yhtä varmaa ja treffeillä mahdolliset pieleen menevät asiat saa pari nollaa peräänsä.

sdasfafasd kirjoitti...

http://scorpiogrrrl.wordpress.com/2007/07/18/since-im-18-soon/

Arawn kirjoitti...

Russ: "Eihän siinä mitään väärää ole että naiset valitsevat rikkaita miehiä, se on naisten valinta, kunhan vain avoimesti sanoisivat että "tuloilla on väliä", sen sijaan että vuodesta toiseen jauhetaan siitä miten miehiltä puuttuu taas jokin sensitiivisyysominaisuus."

Mitenkä, olisiko mahdollista, että on naisia, jotka tahtovat rikkaan miehen ja naisia, joille sillä ei ole niin väliä?

Anonyymi kirjoitti...

"Minulle on väitetty että sitten kun naiset saavat samaa palkkaa kuin miehet, niin naisia alkaa myös kiinnostamaan erilaiset (=ei parempituloiset) miehet. Aika epätoivoiseksi alkaa homma mennä."

Naisethan saavat jo nyt samasta työstä saman palkan, mutta tyhjätaskuiset miehet eivät silti kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mitenkä, olisiko mahdollista, että on naisia, jotka tahtovat rikkaan miehen ja naisia, joille sillä ei ole niin väliä?"

Ei ole mahdollista. On vain naisia, jotka valehtelevat, ettei miehen varallisuudella ole väliä heidän kannaltaan. Kyllä sillä vain on. Tyhjätaskun on turha naisista haaveilla, ellei sitten satu olemaan todella lipevä ja häikäilemätön pelimies. Tavallisen sukankuluttajan kohdalla raha ratkaisee.

Anonyymi kirjoitti...

On vain kahdenlaisia miehiä. Toiset ovat katkeria siitä, että eivät ole saaneet naista, ja toiset siitä, että ovat saaneet.

Arawn kirjoitti...

Sokrateen suusta: Ei ole väliä, meneekö mies naimisiin vai ei; kummassakin tapauksessa hän katuu.

Anonyymi kirjoitti...

No, sehän on niin, että naistenkin kohdalla ulkonäkö vaikuttaa. Mutta se ei suinkaan ratkaise. Lompakko on erinäisen suuri houkutin - mitä isompi se on täyttymysasteeltaan, sitä kiihottavammalta mies vaikuttaa, vaikka mikä olisi.

Siinä missä miehet katsovat nsisissa ulkonäköä, naiset katsovat miehissä statusta, itsetuntoa, kykyä manipuloida naisten tunteita (tähän kuuluu huumori olennaisena osana), varakkuutta, valtaa jne ..

Jos näissä kriteereissä (tai jossakin niistä) löytyy yltäkyllin, ulkonäön merkitys naisen silmissä kutistuu olemattomiin tai lähes olemattomiin.

Naiset kyllä ihailevat komeita miehiä - jopa avoimestikin - mutta oma käsitykseni on, että tuolloin he eivät vielä tunne näitä miehiä, ja projisoivat heihin kauniita kuvitelmia näistä edellämainituista asioista, jolloin miehet vaikuttavat erityisen kiihottavilta.

Jos sitten George Clooneyn näköinen mies paljstuukin ujoksi ja 'saamattomaksi', joka ei osaakaan iskeä naisia tai vakuuttaa heitä statuksestaan, varallisuudestaan tai muista vastaavista pinnallisista meriiteistään, yhtäkkiä mies ei vaikutakaan niin komealta naisten silmissä.

Se on kummallista miten rakkaus (vaikka lompakkoon) kaunistaa ihmistä.

- Vortac

sdasfafasd kirjoitti...

Arawn
"Mitenkä, olisiko mahdollista, että on naisia, jotka tahtovat rikkaan miehen ja naisia, joille sillä ei ole niin väliä?"

Kyllä.. minä olen törmännyt sellaisiin jotka haluavat tavallista tavallisemman jampan, joten ei se ole kuulumatonta, joskin kohtaamani yksilön tapauksessa takana oli kaksi väkivaltaista öyhöä joten ei ollut ns.normitapaus tai sitten oli juuri normitapaus.

Jos naisten välillä ei ole keskimäärin yhtä paljon eroja kuin miesten välillä, niin mitä syytä minulla on olettaa että naisten vaatimuksilla, joka siis liittyy läheisesti omaan tasoon, olisi sen isompi hajonta?.