keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Kiltit miehet.
Luulette, että vain olemalla hyviä saatte naisen. No minäpä kerron teille totuuden: olette liian kilttejä, ja kiltit miehet tulevat todennäköisesti jäämään yksin. Olette ihan kivoja kavereita, mutta seurustelua teidän kanssanne ei monikaan nainen voisi ikinä edes ajatella. Teidän kanssa oleminen muuten kuin kaveripohjalta on suorastaan kammottavaa. Ihastutte naiseen yhden keskustelun jälkeen ja olette sen jälkeen valmiita tekemään mitä tahansa.

Olette olevinaan omasta mielestänne niin ihania ja söpöjä, ja luulette osaavanne rakastaa naista. Luulette, että pelkkä hyväsydämmisyys ja tunteet riittävät. Luuletteko oikeasti, että tunteenne kiinnostaisivat naisia tippaakaan?

Haukutte väkivaltaisia ja mustasukkaisia miehiä.

Jos teillä on nainen seurassanne, niin mitä te miehet teette, jos kadulla joku tulee pyytämään puhelinta lainaksi? Annatteko tuosta noin vain puhelimen käteen ja katsotte kuinka tyyppi häipyy paikalta? Ja sen jälkeen itkette seuralaisellenne asiasta koko päivän? Sairasta.

Miehen on pystyttävä suojelemaan kumppaniaan. Miehen pitää olla MIES, eikä mikään hiiri. En kehtaa kutsua mieheksi sellaista, joka ei tiukan paikan tullen osaa voittaa pelkoaan ja puolustaa naistaan tai itseään vaikka henkensäkin uhalla.

Entä mitä te miehet teette, jos nainen pettää teitä? Yritättekö vain neuvotella ja toivoa parasta? Roikutte siis jopa pettävässä naisessa, koska olette niin epätoivoisia? Sairasta tämäkin. Jokaiselle kunnon miehelle pitäisi olla päivän selvää mitä tulee tehdä, jos nainen pettää.

On vain hyvä asia, jos mies on vähän mustasukkainen ja kurittaa joskus. Miehen on osattava pistää naisensa kuriin. Ainoastaan tällä tavoin nainen tuntee olevansa turvassa maailman myrskyiltä.
Cosmokeskustelainaus.
"Tapailimme 3 kk ja mies alkoi olla mustasukkainen! Esim. nukuin erään miespuolisen kaverin kanssa samassa sängyssä, vain pikkuhousut jalassani, ja kuultuaan tästä mies sanoi että, ensi kerralla pistät paidan päälle."
Voiko aiheeton mustasukkaisuus enää pahemmaksi mennä?

27 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

En nyt sinänsä tahtoisi olla inhottava ja sotkea hyvää juttua, mutta toi ykkösteksti kyllä oli niin selvä feikki kuin olla voi.

sdasfafasd kirjoitti...

Seksi edessä, mies neitsyt!

Minä siis en tykkää vikistä kun mies vie, mutten myöskään halua toimia opettajana tai määrätä itse tahtia. Jokin tasapaino tässäkin asiassa saisi musta olla.

Siis daa..

Anonyymi kirjoitti...

Muistettakoon nyt näiden emansipoituneiden nuorikkojen kanssa, jotka Ovat Sen Arvoisia: naisia on maailma täynnä. Luonnevikaiset nartut voi jättää muhimaan omaan arvoonsa, sillä niitä on oikeasti parempiakin ja niissä kaikissa on täsmälleen samat ruumiinaukot.

Henry Laasanen kirjoitti...

"En nyt sinänsä tahtoisi olla inhottava ja sotkea hyvää juttua, mutta toi ykkösteksti kyllä oli niin selvä feikki kuin olla voi."

Totta kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän naiset osaa arvostaa kumppanissaan tunteellisuuttakin, mut tuskinpa se nyt mitenkään ykköskriteeri ole.

Tuossa tekstissä sotkettiin nössöys ja kiltteys. Kiltti ihminen ei aina ole nössö, mutta nössö on kyllä aina kiltti. Naiset eivät pidä nössöistä. (Tuo puolustautuminen henkensä kaupalla ei tosin kyllä liity nössön määritelmään mitenkään)

Anonyymi kirjoitti...

(Tuo puolustautuminen henkensä kaupalla ei tosin kyllä liity nössön määritelmään mitenkään)

Miksi ei liity?

Anonyymi kirjoitti...

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6922349.stm
Male teachers 'help boys behave'

Anonyymi kirjoitti...

Do primary schools let boys down?
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6253204.stm

Schools 'too feminine for boys'
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/5074794.stm

Male teachers 'better for boys'
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/5294854.stm

Call for boys' own bookshelves
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6451297.stm

Low attainers 'poor white boys'
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/education/6223968.stm

Anonyymi kirjoitti...

http://science.slashdot.org/article.pl?sid=07/08/01/1254250

Smarter Teens Have Less Sex

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi ei liity?"
Puolustautuminen kuuluu toki, mutta henkensä kaupalla -tapaus vaatii jo sen verran tappelutaitoa että useimmassa tapauksessa se näyttää vain itsetuhoiselta egobuustausyritykseltä. Toisin sanoen: realismia peliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossahan puhutaan "tiukan paikan tullen" "vaikka henkensä kaupalla". Kyllähän tuon tiukan paikan voi tulkita pakkotilanteeksi, jossa on vähän niinku pakko tehrä jotai (tai sitten vaan vikistä).

Mutta naisen seurassa ei voi kyllä kenenkään antaa kävellä ylitse, jos vain on mahdollisuudet selvitä fyysisestä mittelöstä voitollisena.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Miehen on pystyttävä suojelemaan kumppaniaan. Miehen pitää olla MIES, eikä mikään hiiri. En kehtaa kutsua mieheksi sellaista, joka ei tiukan paikan tullen osaa voittaa pelkoaan ja puolustaa naistaan tai itseään vaikka henkensäkin uhalla."

Asia selvä. Tasa-arvon nimissä vaadin tästä eteenpäin naiselta samaa uhrautumista, eli henkensä menettämistä minun puolestani.

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni Henry kerran ehdotti hyvää tasa-arvoista ratkaisua tällaisiin harvinaisiin tilanteisiin, jossa joku uhkaava heppu tulee uhoamaan pariskunnalle tms.

Eli jos kerran miehen on estettävä se, että hänen tyttöystävänsä joutuu raiskauksen kohteeksi - vaikkapa ottamalla turpaan häntä taistelutaitoisemmalta yksilöltä, niin silloinhan tasa-arvon nimissä olisi hyvä vaihtoehto, että vastaavasti jos poikaystävä on saamassa turpaan joltakulta, nainen tarjoutuisi raiskattavaksi.

Jostain syystä tämä ajatus ei aikoinaan tainnut feministien puolelta ottanut oikein tulta. Jos kerran ajetaan tasa-arvoa, niin ajetaan sitä sitten kokonaisvaltaisesti kaikissa mahdollisissa asioissa eikä vain niissä, joissa naiset saavat siitä etua.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ja mitä mustasukkaisuuteen ja tuohon lutkaan tulee, joka menee sänkyyn miespuolisten kavereidensa kanssa ilkosillaan .. Täytyy sanoa, että tuossa 'mustasukkaisessa' poikaystävässä on kyllä hivenen vikaa jos moista luonnevikaista visvavittua kattelee moisen paljastavan (no pun intended) tapauksen jälkeen sekunninkin vielä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"tasa-arvon nimissä olisi hyvä vaihtoehto, että vastaavasti jos poikaystävä on saamassa turpaan joltakulta, nainen tarjoutuisi raiskattavaksi."

Tossahan käy tietysti niin, että se karju raiskaa ensin muijasi ja sitten vielä hakkaa sinut kaupan päälle ja nauraa räkäisesti.

Parasta varmaan ruveta kantamaan ampuma-asetta taskussa, niin taistelutaidoilla ei ole niin väliä. Suomessa ei kuitenkaan saa kun pari hassua vuotta kakkua tollasesta ja säilyttää vielä elämänhalunsa, kun ei tullut muija raiskatuksi silmien alla ja itse piestyksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Täytyy sanoa, että tuossa 'mustasukkaisessa' poikaystävässä on kyllä hivenen vikaa jos moista luonnevikaista visvavittua kattelee moisen paljastavan (no pun intended) tapauksen jälkeen sekunninkin vielä."

Tuo heitto vaikuttaa kyllä provolta.

Mutta jos ovat kovin nuoria niin mies on saattanut lyödä tytölle "huora, vaihdetaan heti parempaan, sillä välin tältä saa ***lua"-leiman otsaan tai mahdollisesti itse pyörittelee useampaa yhtäaikaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Mutta ainahan naiset jaksavat muistuttaa, kuinka panon jälkeen miehet nukahtavat aina heti, eikä heistä ole sen jälkeen mihinkään..

Kuinka sovitat nämä kaksi vastakkaista asennetta toisiinsa? Jos karju saa pillua eikä joudu hakkaamaan edes ketään sen saadakseen, niin paljonko hänellä on taisteluhaluja sen jälkeen enää? Ja orgasmista toipuessaan hän voi havaita että 'uhrit' ovat jo kadonneet maisemista.

Olennaista ei ole kuitenkaan kuinka tässä todennäköisesti käy, vaan siitä mitä vaaditaan tasa-arvoisuuteen vedoten.

Voihan olla, että sama hyökkääjä ensin hakattuaan miehen kuitenkin vielä raiskaa naisen siihen päälle!

Eli mikä on hyöty?

Tasa-arvoa ei tässä typerässä feminismin aivopesemässä paska-planeetassa tunnu saavan kyllä enää millään tavoin, ainakaan kukaan valkoihoinen kiltti mies.

Vetäkää se feminisminne pään yli ja tukehtukaa siihen, helvetilliset fasistit, joita nuoriksi naisiksi kutsutaan. Minä en teihin koskisi pitkähköllä teräsvahvennetulla haiden karkoittamiseen tarkoitetulla laminoidulla 90 metriä pitkällä seipäälläkään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: Pidin sua ihan järkevänä tyyppinä jonkin aikaa. Mutta se näkemys on tässä vaiheessa menneisyyttä.

Moniko mies OIKEASTI tosielämässä kykenee 'pitämään monta naista yhtaikaa', jos puhumme valkoihoisista tavallisista miehistä?

Todennäköisempää on, että mies sinnittelee suhteessa, koska tietää, ettei koskaan saisi enää naista jos tämän sattumalta kohdalleen eksyneen onnenpotkauksen hylkäisi.

Ja nainen katsoo olevansa niin emansipoitunut ja oikeamielinen, että hän voi tehdä mitä huvittaa, koska joka tapauksessa miesjono hänen kohdallaan on niin pitkä että se ulottuisi moskovasta kuusamoon jos hän nykyisen miehensä jättäisi.

Eli taas kerran MIES on se syyllinen osapuoli, nainenhan on vain 'viattomasti pitänyt hauskaa'.

Eikö siinä ole mielestäsi mitään väärää että nainen paljastelee tissejään kenelle tahansa miesystävälleen ja nukkuu (ties missä lusikka-asennoissa) mies'kavereidensa' kanssa samassa sängyssä?

Jos mun eukkoni jossain vaiheessa nukkuisi toisen miehen kanssa edes samassa sängyssä, mua ei siinä vaiheessa edes kiinnostaisi mitkä ihonsa osat hän on paljastanut miehen kuolattaviksi, vaan saisi SAMANTIEN kenkää.

Minkälainen itseään kunnioittava 'muita naisia helposti saava' (tai ei) mies katsoo tollasta naista moisen tapauksen jälkeen?

En voi käsittää, että kukaan mies, joka arvostaa itseään voisi moista rietastelua suvaita. JOKIN RAJA naisten emansipoitumiselle sentään, helkkari soikoon!

Entäs jos mies olisi hyvin ohuissa stringeissä nukkunut jonkun seksikkään naisen kanssa samassa sängyssä.. Mimmoinen poru olisi noussut?

Se, että mies vaati vain 'seuraavalla kerralla käyttämään paitaa', ja se, että tuo akka vielä KITISI että se muka olisi jotain suurta mustasukkaisuutta, kertoo lähinnä, että mies on niin tossun alla, ettei jätä lutkastelevaa visvavittuista eukkoaan vaikka se panisi palokunnan koko miehistön, kunhan muistaisi mainita että paita oli päällä.

Se kertoo, että äijällä ei ole mitään sisua, tai että sillä eukolla ei ole mitään tajua yhtään mistään ihmissuhteiden alati kiehtovassa maailmassa.

Joka tapauksessa suhde on totaalisen tuhoon tuomittu - joko sen takia että tuo lutka on täysin realiteetteja tajuamaton huorake, tai sitten sen takia, että äijä on sellanen tohvelisankari, että sallii minkä tahansa pettämiseen verrattavan toiminnan nartulta kunhan se ei ole varsinaista yhdyntää... Huh.

Siis herätkää nyt helvetti ihmiset tajuamaan suurempi kokonaisuus näistäkin asioista!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Moniko mies OIKEASTI tosielämässä kykenee 'pitämään monta naista yhtaikaa', jos puhumme valkoihoisista tavallisista miehistä?

Todennäköisempää on, että mies sinnittelee suhteessa, koska tietää, ettei koskaan saisi enää naista jos tämän sattumalta kohdalleen eksyneen onnenpotkauksen hylkäisi."

Kuinka rajoittuneessa ympäristössä sä oikein elät? Väität jatkuvasti täysin päinvastaista kuin mitä itse olen todennut ympäröivästä maailmasta. Se väite että nainen on parisuhteessa useammin se leikkivä osapuoli on täysin tuulesta temmattu. Kuten myös se että on todennäköisempää lainauksen miehen olevan se joka sinnittelee suhteessa.

PS: Pitänee itsekin lähteä kohta inttämislinjalle, eihän tätä voi kutsua edes keskusteluksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Se väite että nainen on parisuhteessa useammin se leikkivä osapuoli on täysin tuulesta temmattu."

Täh? Jos pettämisestä puhutaan, niin viimeisin gallup-kysely tiesi kertoa että 33 % naisista oli pettänyt vs. 31 % miehistä.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten ristiriitaiset puheet ja teot tuskin tulevat palstan lukijoille enää yllätyksenä, mutta tässä eräs hauska uutinen, joka kertoo naisten ankarasta sisäisestä taistelusta:
Erityisesti vegaaninaiset sanoivat tuntevansa vetoa lihansyöjiin, mutta eivät voisi kuvitellakaan seksiä "raadoista koostuvan" ihmisen kanssa.


Tämä veret seisauttavan uutisen lisäksi Pravda tarjoaa myös palvelua:

Oletko unohtanut sukupuolesi? Tuliko muistikatko? Yrititkö kenties pelata taskubiljardia, mutta et löytänyt heppiäsi, vaikka kaksin käsin etsit?

Ei hätää. Feministi Reetta Rädyn emännöimän Pravdan NYT-liitteen taannoisen esimerkin innoittamana Pravda tarjoaa ongelmaasi jälleen palvelun, jonka avulla voit kätevästi testata asian nopeasti ja kivuttomasti ilman lääkärillä käyntiä!

Tee Pravdan sukupuoli-testi!

Oman tulokseni mukaan olen 77% mies ja 23% nainen. Mikä helpotus! Nyt voin vapautuneesti esim kusta edelleen seisten ainakin kolme kertaa neljästä.

Anonyymi kirjoitti...

"Täh? Jos pettämisestä puhutaan, niin viimeisin gallup-kysely tiesi kertoa että 33 % naisista oli pettänyt vs. 31 % miehistä."
En puhunut pettämisestä, mutta tuo 33/31 vastaa aika pitkälti ainakin omaa mutuani siitä että pettäminen ei ole sukupuolesta kiinni (luvut niin lähellä toisiaan että sopivat kevyesti virhemarginaaliin).

Itse käsitin tämän parisuhdeleikkimisen sillä että toinen vaan hengailee siinä ja voi erota tyyliin koska se toinen jätkä/muija näyttää sittenkin kivemmalta...

Anonyymi kirjoitti...

"Moniko mies OIKEASTI tosielämässä kykenee 'pitämään monta naista yhtaikaa', jos puhumme valkoihoisista tavallisista miehistä?"

Ei niitä yleensä pyöritellä kovinkaan kauaa yhtäaikaa.

En minä ole mikään pelimies, mutta kyllä minulla oli nuorempana yhteen väliin kaksi "virallista" tyttöystävää, joista toinen oli vähän tuollainen kevytkenkäinen ja toinen sitten se potentiaalinen vaihdokki (siksipä ei paljoa painanut jos vaikka olisi narahtanut).

Lisäksi tälläkin hetkellä olisi mahdollisuudet pyöritellä kahta naista, toinen on se netistä bongattu nti täydellisyys, josta jo kerroin täällä. Se on tosin nyt kylmennyt ilman mitään syytä (olipa yllätys) ja siksi otinkin yhteyttä entiseen heilaani, joka heti innokkaasti tarttui täkyyn. Kumpikin olisi tarkoitus tavata ensi viikolla. Jos en saa heti alkuviikosta pakkeja niin varmaan tapailen kumpaakin ainakin jonkin aikaa (teknisesti ottaen minulla on tähän täysi oikeus, naiset eivät ehkä olisi samaa mieltä).

(on tullut niin paljon paskaa niskaan naisten taholta ettei pieni limittäminen tunnu missään)

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, pienellä miettimisellä saisin pienellä vonkauksella ainakin kaksi naista lisää pyöritykseen, ehkä kolmannenkin. Luonnollisesti nämä naiset eivät kiinnosta minua, mutta jos alkaisin sikailemaan niin onnistuisi kyllä. Ja ehkä pääsisin vielä panemaan exääkin, jos yrittäisin ja sillä ei ole vielä uutta miestä.

Hmm, pitäisikö sittenkin lopettaa valkkaaminen ja alkaa pelimieheksi? ;)

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Minun käsittääkseni länsimainen parisuhdeinstituutio perustuu molemminpuoliseen vapaaehtoisuuteen.

Siksi on aika vaikea kuvitellä mitä on "paskan saaminen niskaan" jos kyseessä on pelkkä sopimuksen yksipuolinen purkaminen eikä vaikka tavaroiden rikkominen tai varastaminen tai oikeustoimilla uhkailu tms.

Onhan se ikävää kun toinen ottaa ja menee, mutta kuuluu pelin henkeen. Useimmat varmaan myös varovat aiheuttamasta toisille mielipahaa liian ennustamattomalla käytöksellä.

Jos eivät, sellainen olisi joka tapauksessa liian pahantahtoinen tai välinpitämätön kumppanina siedettäväksi.

Vaihtoehtona sitten jokin tällainen sanktioivampi järjestelmä joka tuntuu olevan tyypillinen sellaisille kulttuureille, joihin kukaan ei tunnu haluavan joutua. Ainakaan ilman helppoa pakomahdollisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

"jos kyseessä on pelkkä sopimuksen yksipuolinen purkaminen eikä vaikka tavaroiden rikkominen"

Jos nyt lähdetään tuollaiselle legalistilinjalle, niin yleensä aloitetaan sopimusrikkomuksilla eikä sopimuksen purkamisella.

"Seurustelu- ja tapailusopimusrikkomuksia":
- pettäminen
- oharit (sovittu tapaaminen)
- sopimuksen kannalta olennaisten asioiden pimittäminen (esimerkiksi avomies)
- sopimuksen hengen vastainen toiminta kuten valehtelu, ilkeily ja toisen kunnioittamattomuus
- sopimuksen täyttämättä jättäminen (esimerkiksi pihtaaminen tai liiallinen poissaolo)

"Onhan se ikävää kun toinen ottaa ja menee, mutta kuuluu pelin henkeen. "

Tuohan ei ole mikään ongelma, jos siitä menemisestä viitsitään edes ilmoittaa. Vituttaa roikkua luurissa kun toinen ei vastaa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Tämän blogin kirjoitukset ovat täyttää paskaa! Kyllä niin menee, että ne uskottomat ja väkivaltaiset miehet, rentut, ei vois vähempää kiinnostaa siinä vaiheessa kun pitäis alkaa perhettä perustamaan. Miehen täytyy osata pitää puolensa, mutta myös pystyä oikeasti rakastamaan, näyttää että arvostaa naistaan, haluta muutakin kuin pillua, eikä jatkuvasti ajatella vain omaa etuaan! Ihannemies pitkäaikaiseen suhteeseen on jotain nössön ja öykkärin välistä.