maanantaina, elokuuta 06, 2007

Laadukasta seuraa nuorille ATM:lle

Ilmoitusteksti:
No joo...

etsitään söpöä, kilttiä, hymyilevää ja minua nuorempaa urheilijapojua, joka osaa pukeutua. Pitää siis urheilla. Ei riitä, että on "urheilullinen". En etsi maraton-uskovaisia. Ne on ruikkuja.

En etsi myöskään vyölaukkudorkia yms. juntteja. Vyö on housujen kannattamista varten tai koristeena. Siinä ei roikoteta kännykkää eikä muita tilpehöörejä. Ei mullakaan ole meikkipussia roikkumassa mun vyössä.

Muitakin kriteerejä on, mutta empä taida laittaa nyt tähän tämän enempää. Mulla ei ole huutavaa tarvetta tapailla yhtään ketään, joten en välttämättä vastaa yhdellekään takaisin. Huonolla viestillä ei siis kannata yrittää.

Odotan, että ilmoitukseni on ainakin muutaman viikon vanha. Siihen mennessä epätoivoisimmat runkkarit on saanut laitettua sen copypastevastauksensa minulle ja minä saanut deletoitua ne postilaatikostani. Täällä kun on niitä kyttääjiä, jotka vastaa joka ainoaan ilmoitukseen. Ihan sama mitä ilmoituksessa lukee.
Profiili.
Miesihanteesta voisin sanoa sen, että miehen pitää olla ehdottomasti minua NUOREMPI!

Karjalaistaustani takia olen aika sosiaalinen. Moni turkulainen tuttuni luulee minun olevan aina kännissä, kun suu käy vähän reippaammalla sävelellä kuin turkulaisilla. Turku oli kova shokki. Täällä ei mennä juttelemaan kellekään. Patsastellaan ja mulkoillaan muita. Olen itsekin oppinut pikkuhiljaa sellaiseksi, kantapään kautta. Turkulaiselle uudet tuttavuudet ovat kertakäyttöisiä. Minua harmittaa erityisesti se, että jos tapaa tilaisuuksissa uusia ihmisiä, he eivät enää tervehdi, kun tulevat toisen kerran kadulla vastaan. Tuijotellaan seiniä. Silloin uhallani kajautan kurkusta: PÄIVÄÄ!

Olen aika äijä...

Salilla en ole se tyypillinen tyttönen, jotka istuu lähentäjäloitontajalaitteessa vätkyttämässä koipiaan tai tekee ”paljon toistoja pienillä painoilla”. Pyh! Vapaapainot ne pitää olla ja painavat! Katson salilla aina säälittävällä katseella niitä miehiä, jotka tulevat salille rehkimään kaikki liikkeet väärin ja liian suurilla painoilla. Sen seurauksena yhteiskunnan pitää maksaa kalliit fysikaaliset hoidot, kun nivelet on pilattu.

Kuntonyrkkeilyäkin on tullut kokeiltua, mutta huono maku siitä jäi... Jep, kurssia piti se äklö tyyppi, joka syksyllä tuomittiin hovissa raiskauksesta ja alaikäisiin sekoamisesta. Se piti tosi surkean kurssin. Ei ollut koskaan hiki sen löpsötuntien jälkeen.

Inhoan niitä tyyppejä, jotka raplaa toisten kodeissa cd-levyjä ja arvostelee toisen musiikkimakua. Sehän on ihan sama asia, kuin menisi toisen kaapeille ja alkaisi arvostella kaikkea sitä, mitä kaapeista löytyy. Minun kodissa sellaisista otetaan hyvin äkkiä niskaperseotteella kiinni ja heitetään parvekkeelta pihalle, viuh!

Tykkään muutenkin "taistella" miesten kanssa.

Olen luonteeltani aika lupsakka, niin kuin kaikki karjalaiset.

52 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

Massivisen sympaattinen ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Siis mikä tässä tarkalleen oli vikana?

Panu kirjoitti...

Luonteeltaan ikävä, hankala ja toraisa ihminen, joka ei vaikuta erityisen älykkäältä eikä ihmisenä mielenkiintoiselta ja jonka ulkonäkökään ei ole kaksinen. Lisäksi tällä pakkauksella on aivan liian suuret luulot itsestään. Kysy pikemminkin, mikä siinä ei ole vikana.

Anonyymi kirjoitti...

"Olen luonteeltani aika lupsakka, niin kuin kaikki karjalaiset."

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko muuten huomanneet, että nuo ehdotukset avoliiton kautta omaisuuden viennistä voivat johtaa myös joidenkin ehdotusten pohjalta siihen, että myös samaa sukupuolta oleva kämppäkaveri tai säälistä tilapäisesti asumaan otettu samaa sukuolta otettu kaveri voi viedä asuntosi ja puolet omaisuudestasi:

http://www.om.fi/1145624837966

Jatkossa siis turvallisinta olla ottamatta ketään asumaan vaivalla tienattuun asuntoonsa.

Anonyymi kirjoitti...

"Nyt kesällä tykkään kuunnella KLF-radiokanavaa. Hehee... Siellä soitetaan kaikkia niitä helmibiisejä 90-luvulta eli ajalta, kun olin nuori ja baarissa kävi aina valtava suksee... Minne kaikki ne miehet ovat kadonneetkaan?"

:)

Panu kirjoitti...

"Nyt kesällä tykkään kuunnella KLF-radiokanavaa. Hehee... Siellä soitetaan kaikkia niitä helmibiisejä 90-luvulta eli ajalta, kun olin nuori ja baarissa kävi aina valtava suksee... Minne kaikki ne miehet ovat kadonneetkaan?"

Tyhmä nainen, jolla on iso ego. Nainen, jolla on rupsahtaneen tantan ulkoasu, mutta teinitytön ajatusmaailma. Kertokaas, onko kellään oikeasti mitään syytä kiinnostua tällaisesta naisesta?

Panu kirjoitti...

(Siis tarkoitan muita syitä kuin pussien tyhjentäminen sellaiseen keskivertoa kuluneempaan patjaan.)

Anonyymi kirjoitti...

Panu mietti:
"Kertokaas, onko kellään oikeasti mitään syytä kiinnostua tällaisesta naisesta? (Siis tarkoitan muita syitä kuin pussien tyhjentäminen sellaiseen keskivertoa kuluneempaan patjaan.)"

Liekö tarve mollata kyseistä naista... jos hän siis kuitenkin kelpaa edes keskivertoa kuluneemmaksi patjaksi. AT-mieshän kun ei kelpaa edes ovimatoksi!

Anonyymi kirjoitti...

For Young Earners in Big City, a Gap in Women’s Favor

http://www.nytimes.com/2007/08/03/nyregion/03women.html?_r=1&oref=slogin&pagewanted=print

Anonyymi kirjoitti...

"Säälittävällä katseella" <- lieneekö alitajuinen tunnustus omasta lahnaisuudestansa..

(varmasti tarkoitti sanoa 'säälivällä katseella'..)

Kuvassakin niin aneeminen ilme, ettei selvästikään kukaan ole koskaan sanonut, että hänen itsensäkin pitäisi panostaa eikä vaan odottaa että muut palvovat häntä, olipa mimmonen ilme hyvänsä.

Jeps, tosi lupsakkaa vaan skitsota kaikesta mahdollisesta ja solvata miehiä, kohottaa omaa egoa ja survoa negatiivisuutta koko postaus täyteen. Vastaavaan miehen kirjoittamaan postaukseen kukaan nainen ei vastaisi. Ja silti naiset kehottaisivat miestä muuttamaan moinen ilmoitus positiivisemmaksi.. On se outoa ettei koskaan sitä omaa malkaa nainen silmäkulmassaan jöpöttämässä näje.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.cnn.com/2007/LIVING/personal/08/06/interracial.dating.ap/index.html

'Could Mr. Right be white?' More black women consider 'dating out'

Anonyymi kirjoitti...

Huomaattehan menni73:n kirjoitushistorian, josta käy ilmi, että hän kuolaa nuorten miesten perään, halveksii vanhoja miehiä ja on sitä mieltä, että itse on kuitenkin markkina-arvoltaan hyvä huomattavasti nuoremmille miehille:

http://www.city.fi/keskustelut/view_archive.php?n=menni73

Samoin kuvagalleria kannattaa vilkaista:

http://www.city.fi/kuvagalleria/images.php?n=menni73

Anonyymi kirjoitti...

Voi pyhä pukli ku noita kuvia (etenkin isoja versioita niistä) kattelee.. Osaakin olla vanhan näkönen 34-vuotiaaksi.

No, se on sanottava että on sillä ainakin otsaa.. (:

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Hehe, piristipäs aamua tuo keskusteluarkiston lukaisu.

"Miesten yleinen harhaluulo naisista on se, että nainen rupeaa vanhemmiten rimaa madaltamaan, koska mieskin rupeaa. Valitettavasti naisen rima vain nousee, kun ikää tulee lisää."

Anonyymi kirjoitti...

Pateettinen tapaus..

Todellisuus tulee opettamaan kyseistä yli-ikäistä "huippumimmiä"...

Anonyymi kirjoitti...

Törkeää käytöstä miesartisteilta

Kyllä on törkeetä! Tainnut näillä miehillä nousta menestyksen myötä kusi päähän, kun ei alusvaatteissa kiehnäävät mallitytöt kiinnosta.

Tällaista vähättelyä naisia kohtaan ei pidä ainakaan Suomessa miehille sallia, vaan seuraavissa sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoa- ja ihmisoikeuksia painottavissa hankkeissa myös tämän kaltaisiin sukupuolisen alistamisen muotoihin on ilman muuta alettava kiinnittää huomiota.

Kun ihmisoikeuksia loukataan, niistä ei pidä vaieta. Asia pitää tehdä julkiseksi, ja ottaa esim. viihdelehtiin yhteyttä.

Panu kirjoitti...

Yritin houkutella kyseistä neitoa tänne keskustelemaan, mutta hän ei suostunut. Tässä haarukkapaloja hänen vastauksistaan:

Voi kun te miesrassut tietäisitte mitä vastauksia naiset saa niin jättäisitte nämä oman onnen nojaan.

Sä voit siellä kirjoittaa että nainen ei tartte kuin korkeintaan yhden miehen.

Toi on aika sanoisinko vanhanaikainen kommentti... että jos laittaa kontakti-ilmoituksen, pitää kelvata kaikki? Mutta sinäkö sitten olet parempi kun käytät aikaasi tällaiseen? En minä vaan jaksaisi, vaikka olen sinkku.

Mulla on ollut ilmoitus jo pitkän aikaan. Se poistettiin, koska siinä lopussa luki etten halua vastauksia, koska minulla ei ole aikaa deittailla. Sain lukuisia vastauksia siitä, että minun oli paras ilmoitus. Se tulee siis sitten myöhemmin. Tuo on vain hämäystä... niin kuin sinä olet siitä lukenut... mutta etpä ole tainnut sisälukutaidottomana ymmärtää.

Mulla on parempaakin tekemistä kuin kirjoitella vanhoille raakeille.

heippa vaan... hankippa pappara ihka oikea elämä ennen kuin kuolet, vanhus

Anonyymi kirjoitti...

Käy vähän sääliksi tuota naista. Hänellä on selvästi suuria ongelmia vanhenemisen hyväksymisessä. Kello tikittää...

Anonyymi kirjoitti...

Wittu mä repesin sen Wanhan Ämmän kuvista! Varsinkin RMJ 2007 festarikuvat!! MUMMOT MUNAHAUKKOINA!! Wittu tää wanha muija on NOLO!!

-22v. Heebo

Anonyymi kirjoitti...

Postfeminism

http://tunteella.org/4chans/?id=1347

Anonyymi kirjoitti...

Tarkottaako toi postfeminism-juttu, että vain feministit nielee? Aika karu kohtalo kun ei pääse survomaan niljaista smägmäänsä enää kilipään feministin kurkkuun niin että uskoo, haha. (:

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tässä mieleen, kun naiset aina pitävät itseänsä niin arvokkaina jumalattarina ja virheettöminä keisarinnoina, täydellisinä ja kaikin muodoin miestä etevämpinä ja parempina, kauniina olentoina joiden kaikki ajatukset, tunteet, teot ja asenteet ovat pelkästään jaloja, ihania ja naiseuden vuoksi hyväksyttäviä ja täydellisiä..

Mietin vain, että jos naisilla ei olisi pillua eikä tissejä, niin millä alueella naiset todella silloin olisivat miestä etevämpiä. Ei oikein tullut mieleen muuta kuin kaoottinen ajattelu, julmuus, sosiaaliset pelit+manipulaatio ja shoppailu.

Kun ajattelee, että mies taas on naista etevämpi, kehittyneempi tai parempi..

- Lihasvoimaltaan
- Fyysisessä taistelussa
- Loogisessa ajattelussa (joten myös argumentoinnissa)
- Tilan kolmiulotteisessa hahmottamisessa (joten autoilun sarallakin)
- Älyllisissä kamppailuissa (shakki jne.)
- Säveltämisessä (kts. klassinen musiikki)
- Maalaamisessa ym. luomisessa (kts. maalaukset, tietokonetaide, jne jne.)
- Henkisenä lähettiläänä toimimisessa (kts. Lao-Tse, Jeesus, Buddha ja periaatteessa vaikka Gandhikin)
- Tietokoneiden käyttämisessä (ohjelmointi jne.)
- Autojen ja asuntojen huoltamisessa, kunnostamisessa ja korjaamisessa
- Huumorissa (montako oikeasti hauskaa naista on olemassa? Ja se ei tarkoita että osaa kikattaa toisten huumorille, vaan että osaa tuottaa hauskaa huumoria)
- Elektroniikan ja teknisten laitteiden rakentamisessa
- Yhteistyötä vaativissa tehtävissä (joukkuehenkisyys jne. kts. joukkueurheilulajit, työpaikat jne.)
- Innovaatioissa ja keksimisessä (montako edistyksellistä keksintöä ovat naiset ihmiskunnalle tuoneet? Vrt. Nikola Tesla jne.)
- Tieteen edistämisessä (jos naiset tekisivät tiedettä, se olisi kaatunut kaiken maailman tunneristiriitoihin sensijaan että osataan katsoa asioita objektiivisesti)
- Laajempien kokonaisuuksien hahmottamisessa (naisten ajatusmaailma on tosiaan emootiorallia oman navan ympärillä)
- Filosofisessa ajattelussa (ei tule mieleen yhtäkään naisfilosofia)
- Sopeutumisessa (mies sopeutuu mihin vain, nainen sensijaan kitisee kunnes olosuhteet vastaavat (yliampuvia) vaatimuksia)
- Runsaasti koulutusta vaativien ajoneuvojen menestyksekkäässä ajamisessa, ohjaamisessa ja käyttämisessä (vrt. Helikopteri-, hävittäjä-, ja liikennekonepilotit - otaksuisin että näillä aloilla ei kovin monta vittutelinettä ole pätemässä)
- 3D-mallinnuksessa (ja teksturoinnisa ja rendauksessa jne.)

... No, tässä nyt vain joitain esimerkkejä joita heti tältä istumalta tuli mieleen.

Mutta olisi mukava nähdä vastaava lista siitä miten naiset ovat miestä etevämpiä, ihan vertailukohteineen (siis tässä miesten kohdalla esim. Mozart, Tesla, Gasparov, Lao-Tse toimivat kätevinä vertailukohteina).

Ja niille kitkeräsappisille haaskoille, jotka suunnittelevat tähän vastaamista asiattomin perustein (esim. jotenkin 'mitätöidäkseen' koko postauksen tai 'loukatakseen' kirjoittajaa), purkakaa vihanne jonnekin muualle - lähinnä uteliaisuudesta valkeni, että minulla on aukko tiedoissani tuossa kohtaa, ja ainoastaan toivoisin sen aukon täyttämistä (hyi), siinä kaikki.

Joten arvostaisin, jos joku laittaisi totuudenmukaisen listan tähän. Sinänsähän tällaisilla listoilla ja vertauksilla ei ole mitään arvoa tai suurempaa merkitystä, mutta olisi mielenkiintoista kuitenkin ihan huviksi katsella ja tutkiskella näitäkin asioita.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/keskustelu/Poliisi+ep%E4ilee+espoolaisnaisen+murhanneen+kolme+lastaan/thread.jspa?threadID=68750&tstart=0&sourceStart=100&start=120


Hesarin kuukausiliitteessä oli suomalaisesta miehestä juttu otsikolla "Uutisia suomalaisesta miehestä", jossa oli lueteltu suomalaisten miesten väkivallantekoja. Tasapuolisuuden vuoksi toivon, että julkaisette seuraavassa numerossa tämän jutun otsokolla "uutisia suomalaisesta naisesta".

Kolme lasta on löytynyt surmattuina kerrostaloasunnosta Espoossa. Espoon poliisi löysi lapset kuolleina eilen päivällä Suvelassa sijaitsevasta asunnosta. Poliisi on ottanut kiinni teosta epäiltynä lasten vuonna 1967 syntyneen äidin.

22-vuotias nainen vangittiin Raahen käräjäoikeuden päätöksellä epäiltynä todennäköisin syin tapon yrityksestä. Nainen oli jostain syystä raivostunut ja iskenyt vieressä istuvaa aviomiestään grillihaarukalla kaulaan. Mies selvisi puukotuksesta nipin napin, sillä grillihaarukan kaksi terävää kärkeä ohittivat kaulavaltimon niukasti molemmin puolin.

Isäänsä puukottanut tyttö sai jäädä vapaalle jalalle. Lohjan käräjäoikeus jätti isäänsä puukottaneen 16-vuotiaan tytön vangitsematta. Poliisi esitti nummelalaista tyttöä vangittavaksi perjantaina teon törkeyden perusteella. Tyttöä epäillään tapon yrityksestä.

Aviovaimo viilteli miehensä pahoin Kotkassa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kotkan käräjäoikeus vangitsi naisen eilen tapon yrityksestä epäiltynä.

Mies surmattiin teräaseella tiistai-iltana Nastolassa. Poliisi on pidättänyt teosta epäiltynä naisen, jolla on aiemmin ollut seurustelusuhde surmatun kanssa. Uhri oli syntynyt vuonna 1964, ja pidätetty on vuoden nuorempi.

Varkaus. Lauantaiaamuna 53-vuotiasta miestä puukotettiin hengenvaarallisesti vatsaan ja selkään. Puukottaja oli 40-vuotias nainen. Puukotus tapahtui yksityisasunnossa, jossa oli paikalla neljä henkilöä.

22-vuotias nainen puukotti 24-vuotiasta kihlattuaan keskivartaloon Iisalmen keskustassa maanantai-iltana kuuden aikaan. Uhri vietiin lääkäri- ja pelastushelikopteri Ilmarilla suoraan leikkaukseen Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Oulun käräjäoikeus määräsi tiistaina lapsensa hukuttaneen naisen mielentilatutkimukseen. Oikeuden mukaan nainen on syyllistynyt tekoon. Oikeus ei kuitenkaan vielä ratkaissut, onko kyseessä murha vai tappo.

Nainen iski sängyn päällä torkkunutta miestä rintaan keittiöveitsellä, jossa on 20 cm pitkä terä. Kainalon alapuolelle lähelle kainalokuoppaa osunut veitsi läpäisi kylkivälilihakset ja keuhkopussin, jonne virtasi 0,8 litraa verta.

Tamperelaisnainen sai puolitoista vuotta ehdollista vankeutta, koska hän yritti myrkyttää naispuolisen työtoverinsa Nokialla.

Vaimo kaatoi nukkuvan lääkärimiehensä päälle tärpättiä ja sytytti tuleen. Mies kuoli kahden kuukauden kuluttua vammoihinsa. Vaimo sai vastata vapaalta jalalta, eikä teko osoittanut tuomioistuimen mukaan erityistä raakuutta eikä julmuutta.

Helsingin käräjäoikeus vangitsi sunnuntaina 41-vuotiaan helsinkiläisen naisen todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen.

Karkkilassa oli äiti ollut epäiltynä yhden lapsensa polttomurhasta ja toisen lapsensa myrkyttämisestä. Talossa oli ollut epäilyttäviä palon alkuja ja naapurit valittivat viranomaisille, että äiti uhkaa polttaa lapsensa elävältä. Lapset pelkäsivät hysteerisesti tulta. Näistä lähtökohdista äiti sai pitää ja puukottaa sekä polttaa vielä kaksi lasta lisää.

Porvoossa oli eläinsuojelu hakenut äidiltä koirat pois, mutta äiti sai pitää ja polttaa elävältä kaksi pientä lasta.
Olisiko jo aika lopettaa yksipuolinen uutisointi ja sukupuolivihan lietsominen ja ryhtyä oikeasti pohtimaan mistä väkivalta johtuu ja miten tulevaisuudessa väkivaltaa voisi vähentää?

Junakohtaus kirjoitti...

Vortac,

on ihan vanha juttu, että gaussin käyrän päät ovat miesten tonttia.

Mulla ei riitä rontti ottaa itselleni kunniaa jonkun Mozartin tekemistä, mutta sulla sitten ilmeisesti riittää?

Lisäksi tää mun asenne on sillä lailla kätevä, että ei tarvitse myöskään ottaa kunniaa kaikkien dorkien linnakundien hommista.

Anonyymi kirjoitti...

Au, au, ei saa naurattaa noin ... Vortachan on humoristi! Oikein riemastuttaa miten tuossa listassa ennakkoluulo, mutu, ja tilastopsykologian väärinsiteeraus sekoittuvat, samalla kun suitsutetaan (oletettavasti omaa) miehistä loogisfilosofista oivallisuutta.

Olo on kuin erästäkin Hesarin virusturva-artikkelia lukiessa. "Tämä ei ole oikein. Tämä ei ole edes väärin. Mitä hittoa tämä on?"

Mitä lie, hyvät naurut siitä irtosi.

Ilmari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Just. No juuri SITÄHÄN olin toki hakemassa, että Mozartin kunnia olisi MINUN kunniaani, huraa!!

(sarkasmi-moden voi laittaa nyt pois päältä)

Voi pyhä kurkumapäisyys. Kuinka pointti VOIDAAN aina vääristellä näin?

Pointtini oli kysyä - JOS naisilla ei olisi pillua eikä tissejä, niin MISSÄ ASIOISSA HE OLISIVAT MIEHIÄ PAREMPIA/EDELLÄ faktuaalisen todistuksen myötä?

Tässä ei ole hevon vitunkaan vertaa minkäänmoista persoonallistamista. Joten junakohtaus voi vaikka tunkea manginansa väärinpäin perserööriinsä, mutta kumma kyllä, ASIALLISIA VASTAUKSIA (joita nimenomaan halusin) ei ole vielä yhtäkään.

Onko mun vedettävä se johtopäätös, että ilman pillua ja tissejä, nainen ei olisi miestä parempi yhtään missään?

(Ilmeisesti..)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac hei, ehkä asiallisemmalla kielenkäytöllä voisi tippua asiallisempia vastauksia?

Otapa huomioon, että joskus Lao-Tsen, Mozartin tai edes Teslan aikana naisilla ei ollut paljon saumaa luoda uraa filosofina tai luonnontieteilijänä. Vain harvoja naisia koulutettiin, yläluokan hienostotytöillekin opetettiin enimmäkseen pitsinnypläystä ja käytöstapoja. Naisen tehtävähän oli mennä naimisiin ja tehdä lapsia, ei hänen tarvinnut mitään uraa luoda. Sama pätee toki myös yhteiskunnan alaluokan miehiin, varmasti moni mahdollinen taiteilijamestari/huipputiedemies on kuollut feodaaliajan maaorjana tai aasialaisen hikipajan työläisenä.

Osa listasi väitteistä vaikuttaa muuten hataralta mutu-"tiedolta". Saisinko panettelun ja ennakkoluulojen sijasta tutkimustuloksia miesten ylivertaisuudesta esim. tieteen edistämisessä, kokonaisuuksien hahmottamisessa ja sopeutumisessa?

Kun nyt on kerran alettu tuijottaa tilastoja, tässäpä pientä listaa siitä, missä keskivertonainen on keskivertomiestä parempi.
- Hoitoala kokonaisuudessaan
- Käsityöt
- Verbaalinen muisti
- Kielet (tytöillä keskimäärin parempi kielipää kuin pojilla, liittyy verbaaliseen muistiin)
- Aggressiivisuuden hillintä (miehet tekevät suurimman osan väkivaltarikoksista, syy lienee testosteronissa)
- Liikennekäyttäytyminen (kuinka suuri osa rattijuopoista ja kaahareista on naisia?)
- Sosiaalinen lahjakkuus
- Omien tunteiden käsittely ja niistä puhuminen (naisten parempia sosiaalisia verkostoja pidetään yhtenä syynä pienempiin itsemurhalukuihin)
- Toisten tunteiden lukeminen, nk. tunneäly

Anonyymi kirjoitti...

Jos tuo UnohduksenLapsen lista on validi, niin viitsiikö joku vielä ihmetellä miksi miesten ylinkasti hallitsee maailmaa, tai miksi miehet tienaavat enemmän kuin naiset.
Miehet ovat parhaimmassa ja myös surkeimmassa asemassa nykymaailmassa.

Anonyymi kirjoitti...

"Posted by Jape | 7/8/07 15:20

Törkeää käytöstä miesartisteilta

Kyllä on törkeetä! Tainnut näillä miehillä nousta menestyksen myötä kusi päähän, kun ei alusvaatteissa kiehnäävät mallitytöt kiinnosta.

Tällaista vähättelyä naisia kohtaan ei pidä ainakaan Suomessa miehille sallia, vaan seuraavissa sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoa- ja ihmisoikeuksia painottavissa hankkeissa myös tämän kaltaisiin sukupuolisen alistamisen muotoihin on ilman muuta alettava kiinnittää huomiota.

Kun ihmisoikeuksia loukataan, niistä ei pidä vaieta. Asia pitää tehdä julkiseksi, ja ottaa esim. viihdelehtiin yhteyttä."

- Jos siteeraat Jape minua muuttaen vain tekstin kaksi viimeistä sanaa omiksesi, on ihan korrektia mainita siitä. Kiitos

Täällä alkuperäinen: http://miessakit.forum.emedia.fi/viewtopic.php?t=1953

jar jar

Anonyymi kirjoitti...

"Jos tuo UnohduksenLapsen lista on validi, niin viitsiikö joku vielä ihmetellä miksi miesten ylinkasti hallitsee maailmaa, tai miksi miehet tienaavat enemmän kuin naiset.
Miehet ovat parhaimmassa ja myös surkeimmassa asemassa nykymaailmassa."

Tämä on parhaimmillaan ihan oikeasti viihdyttävää!

Sosiaalis-käytännöllisellä menestyksellä määritetyn Gaussin käyrän häviäjäpää (esimerkiksi tämän blogin pitäjä ja kommenttipalstan vakioitkijät) vihaavat samaisen käyrän toista ääripäätä (YTM:inä tunnetut satuolennot). Mutta koska heillä ei ole sen enempää munaa kuin taitoakaan haastaa todellista vihollistaan, he kiukuttelevat korvikkeeksi naisille.

Onko hyvä taktiikka yrittää esittää asia sukupuolisotana, jos 100% naisista mutta sen lisäksi 90% miehistä inhoaa teitä? Voi olla harvanlaiset rintamalinjat sitten kun se sota tulee.

Kysyy eräskin epäuskoinen mies, teidän terminologiallanne varmaankin jonkin sortin KTM.

Anonyymi kirjoitti...

listaa siitä, missä keskivertonainen on keskivertomiestä parempi.

- Omien tunteiden käsittely ja niistä puhuminen (naisten parempia sosiaalisia verkostoja pidetään yhtenä syynä pienempiin itsemurhalukuihin)

Nainen vain käsitelee niitä eri tavoin kuin mies, mutta ei mitenkään "paremmin"

- Toisten tunteiden lukeminen, nk. tunneäly
Ja paskat. Jos nainen lukeekin paremmin tunteita, niin ainakaan empatiassa se ei mitenkään näy - päinvastoin.

Tässä naisen puhetta suomennettuna:

Meidän pitää keskustella
= Minä haluan valittaa

Sinun pitää oppia keskustelemaan
= Ole kanssani samaa mieltä

Tee niin kuin haluat
= Maksat siitä myöhemmin

En minä huuda
= Tietenkin huudan, koska minulla on hyvä syy

Mietitään sitä yhdessä
= Eihän asiaan ole kuin yksi mahdollinen ratkaisu ja sen pitäisi olla sinullekin päivänselvä

Anonyymi kirjoitti...

- Hoitoala kokonaisuudessaan

Ottamatta sen enempää kantaa tällaisen miehet vs. naiset -vertailun mielekkyyteen, suosittelisin silti UnohduksenLapselle tutustumista lääketieteen historiaan.

Naiset kenties vastaavat suuresta osasta hoitoalan käytännön työstä, mutta monet lääketieteen kehitystä vauhdittaneet keksinnöt, esim. rokotukset ja erilaiset kuvantamismenetelmät, ovat lähtöisin miehiltä.

Toisaalta myös naiset ovat yhteiskunnallisen asemansa kohentumisen myötä kunnostautuneet lääketieteen alalla, hyvänä esimerkkinä vaikkapa suomalainen lääketieteen tohtori ja akatemiaprofessori Leena Peltonen-Palotie.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatelkaa aikaa ennen e-pillereitä ja vastaavia. Miten teet mitään pitkäjännitteistä (kuten perehdyt kymmenen vuotta filosofiaan, leikkelet 20 vuotta ruumiita tms) jos seksielämän aloittaminen tarkoittaa hyvin todennäköisesti sitä, että hedelmällisen iän loppuun asti olet raskaana/imetät/sinulla on sylilapsia.

Eikä kyse ole siitä, aloittaako seksielämän 15-v. Jos haluaisi saada jotain aikaan,siis edes tehdä sitä perusduunia, pitäisi lykätä seksielämää/seurustelua/avioliittoa jonnekin 40-vuotiaaksi asti. Minä en opiskelisi monivuotista korkeakoulututkintoa, jos hinta olisi tuollainen.

Kyllä, voi olla, että tästä eteenpäinkin ne kaikkin suurimmat nerot tulevat olemaan miehiä. Sama se, suurin osa meistä kaikista painii keskisarjassa.

Arawn kirjoitti...

Sen verran kommentoin, että jos ei henkilölle tule mieleen AINUTTAKAAN filosofian/kuvataiteen/matematiikan/fysiikan yms. aloilla toiminutta naista, kyse on joko siitä, että näillä aloilla ei tosiaan ole koskaan naisia toiminut tai sitten kyseinen henkilö ei tunne historiaa erityisen perinpohjaisesti.

Junakohtaus kirjoitti...

Vortac,

sun olisi nyt päätettävä tarkasteletko maailmaa sukupuolittuneesti vai et.

Jos sanot, että miehet ovat parempia foossa, sinun täytyy hyväksyä myös miesten olevan huonompia barissa.

Jos taas minun laillani näet jutun niin, että sukupuolijako ei ole kovinkaan mielekäs tarkastelun lähtökohta moneenkaan asiaan, pääset helpommalla.

Toistan siis sanomani: Setä Hawkins saattaa hyvinkin olla maailmankaikkeuden särmin sälli kelaamaan sitä, mistä universumissa oikeastaan on kyse, mutta mulle ei tipu propseja siitä, eikä yhdellekään naiselle miinusta.

Jos taas tahdot dissata naisia siitä hyvästä, mikä on sama asia kuin haalia miehille siitä kunniaa, joudut samaa kyytiä ottamaan kontollesi kaiken maailman lastenraiskaukset ja kännitoilailut.

Anonyymi kirjoitti...

"Sosiaalis-käytännöllisellä menestyksellä määritetyn Gaussin käyrän häviäjäpää (esimerkiksi tämän blogin pitäjä ja kommenttipalstan vakioitkijät) vihaavat samaisen käyrän toista ääripäätä (YTM:inä tunnetut satuolennot). Mutta koska heillä ei ole sen enempää munaa kuin taitoakaan haastaa todellista vihollistaan, he kiukuttelevat korvikkeeksi naisille."

Ei "YTM:t" ole mitään satuolentoja. Voit keksiä korvaavan termin tuolle, mutta itse asia ei muuksi muutu. Joku Donald Trump on ilmiselvä YTM, kuten myös Justin Timber Lake ja 50 Cent (joita eivät kiinnostaneet kuumat mallitytöt).


"Onko hyvä taktiikka yrittää esittää asia sukupuolisotana, jos 100% naisista mutta sen lisäksi 90% miehistä inhoaa teitä? Voi olla harvanlaiset rintamalinjat sitten kun se sota tulee."

Markkina-arvoteoria tuntuu olevan hankala käsittää samoille tyypeille, joille monikulttuurin kritiikki on myös lähes mahdoton käsittää.

Todellisuudessa miehistä kuuluu YTM -kategoriaan alle 10% miehistä.


"Kysyy eräskin epäuskoinen mies, teidän terminologiallanne varmaankin jonkin sortin KTM."

Huomaat olevasi KTM jos joskus saat naisia, mutta sinä olet aloitteiden tekijä. YTM:lle taas tehdään aloitteita ja he saavat lähes aina naisia jos haluavat. ATM:t joko tekevät aloitteita tai eivät tee, mutta saavat äärimmäisen harvoin, jos koskaan naisia.

Täytyy muistaa se että markkina-arvoteoria myös näyttäytyy eri tavalla maantieteestä riippuen. Jossain Aasiassa valkoiset KTM:t saattavat olla YTM:ä, kun taas täällä jotkut suosivat mustia neekereitä, jotka taas Aasiassa ovat alimpia ATM:ä.

Anonyymi kirjoitti...

huvittavaa että vortac kuitenkin pitää itsestään selvänä, että tissit ja pimppi tekevät naisista miehiä parempia. ymmärtääköhän ressukka sen vertaa ajattelunsa heikkoutta, että näkee tuollaisten arvostusten eksistoivan vain suhteessa arvostajaan. toisin sanoen vain heteroseksuaalien miesten voisi kuvitella arvostavat tissejä ja pimppiä. samalla lailla nainen voi kadehtia, kaivata ja siten ihailla miesten siitintä. tekeekö se miehistä naisia parempia? vain lapsi (tai lapsen lailla ajatteleva) voi nähdä asiat niin subjektiivisesti.

Panu kirjoitti...

Junis: Lisäksi tää mun asenne on sillä lailla kätevä, että ei tarvitse myöskään ottaa kunniaa kaikkien dorkien linnakundien hommista.

Tämä kuulostaisi uskottavammalta, jollet olisi tehnyt moneen kertaan yksiselitteisesti selväksi, että Junisversumissa iranilainen Jahja, joka painaa kovaa duunia bussikuskina ja noudattaa lakia, joutuu "maahanmuuttajat"-nimisen homogeenisen ja kasvottoman massaentiteetin jäsenenä ottamaan vastuun kaikkien dorkien linnakundi-Abdullahien ja dorkempien terroristi-Osamien hommista.

Sori, piti vain päästä sanomaan.

Junakohtaus kirjoitti...

Panu,

sovitaanko, että lakkaat pistämästä sanoja mun suuhun?

Vielä hurjempi vaihtoehto olisi, että luet, mitä oikeasti sanon, mutta siitä ei taida olla toivoa.

Anonyymi kirjoitti...

UnohduksenLapsi höpisi:
"- Sosiaalinen lahjakkuus
- Omien tunteiden käsittely ja niistä puhuminen (naisten parempia sosiaalisia verkostoja pidetään yhtenä syynä pienempiin itsemurhalukuihin)
"

Johtaako "sosiaalinen lahjakkuus" (verrattuna mihin, edes?) ja "omien tunteiden käsittely" sekä niistä puhuminen automaattisesti mahtaviin "sosiaalisiin verkostoihin" - jotka estävät jopa itsemurhat? Vai voisiko olla, että akat ne vaan tykkää kälättää, eikä naisten elämä noin ylipäätänsä sisällä samanlaisia sudenkuoppia, jotka miehet johtavat itsemurhiin, kuten yksinäisyys, epäonnistuminen työelämässä (=tärkeämpää miehille) ja muut sellaiset? Uskoisin naisille olevan myös helpompaa liittoutua keskenään, varsinkin samankastisten, sillä kaikille kuitenkin riittää vientiä. Miesten taasen on yritettävä taistella jokaista toista miestä vastaan, koska jokainen voi tulla kärkkymään samoille apajille.



teekkarityttö totesi:
"Jos haluaisi saada jotain aikaan, siis edes tehdä sitä perusduunia, pitäisi lykätä seksielämää/seurustelua/avioliittoa jonnekin 40-vuotiaaksi asti. Minä en opiskelisi monivuotista korkeakoulututkintoa, jos hinta olisi tuollainen."

Usein pohdin, mikä AT-miehet ajaa opiskelemaan? Nimittäin kuten teekkarityttö sanoi, hän ei lykkäisi seksielämää/seurustelua/whatever, mikäli se tarkoittaisi, ettei voisi opiskella. Mutta kun AT-miehet eivät saa tuollaisia asioita kuitenkaan, mikä motiivi on edes opiskella ja mennä töihin? Itse ainakin olen yhteiskunnan elätti, sillä en yksinkertaisesti ymmärrä, miksi minun pitäisi nähdä sama vaiva kuin muiden, jos lopputulos on kuitenkin se, että en koskaan tule kelpaamaan perheenpääksi.

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö: "Johtaako "sosiaalinen lahjakkuus" (verrattuna mihin, edes?) ja "omien tunteiden käsittely" sekä niistä puhuminen automaattisesti mahtaviin "sosiaalisiin verkostoihin" - jotka estävät jopa itsemurhat? Vai voisiko olla, että akat ne vaan tykkää kälättää, eikä naisten elämä noin ylipäätänsä sisällä samanlaisia sudenkuoppia, jotka miehet johtavat itsemurhiin."

On tehty useampia tutkimuksia, joissa on havaittu suomenruotsalaisten naisten *ja miesten* voivan kaikin puolin paremmin kuin suomensuomalaisten. Ainoa muuttuva palikka näyttävät olevan nimenomaat sosiaalinen pääoma ja verkostot. (Varallisuus ei asiaa selitä, koska tutkimuksissa ovat olleet mukana myös länsirannikon köyhät tomaatinviljelijät ja kalastajat.) Samansuuntaista on havaittavissa myös etelä- ja pohjoiseurooppalaisia vertailtaessa.

Tarkennettakoon vielä, että sosiaalinen kompetenssi ei tyhjene kälättämiseen ja akkainlehtien selaamiseen.

Normaalin miehen näkökulmasta on outoa nähdä, kuinka omat vammailut ja estot yritetään ylevöittää koko miessukukunnan yleisiksi ominaisuuksiksi. Niin että ei kiitos, kaada itsellesi vaan.

"Itse ainakin olen yhteiskunnan elätti, sillä en yksinkertaisesti ymmärrä, miksi minun pitäisi nähdä sama vaiva kuin muiden, jos lopputulos on kuitenkin se, että en koskaan tule kelpaamaan perheenpääksi."

Yhteiskunta tarjoaa sinulle perusinfrastruktuuria, sisäistä ja ulkoista turvallisuutta, stabiilin oikeusjärjestyksen jne. Vastapainoksi on sitten erinäisiä velvollisuuksia yhteiskuntaa kohtaan.

Naisia sinulle ei ole luvannut kukaan, eikä naisettomuus täten oikeuta myöskään minkäänlaisiin verovapautuksiin. Tarkista vaikka perustuslaista tai ala-asteen kansalaistaidon kirjasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Naisia sinulle ei ole luvannut kukaan, eikä naisettomuus täten oikeuta myöskään minkäänlaisiin verovapautuksiin. Tarkista vaikka perustuslaista tai ala-asteen kansalaistaidon kirjasta."

Ymmärrän että näkemykseni on vaikea ymmärtää, tai varsinkin hyväksyä. Mutta ajattelen asian niin, että koska kuitenkin suurin osa miehistäkin löytää seuraa, eikö voisi ajatella, että se seura "on annettu" - toisin sanoen jos tavallinen mies suorittaa koulunsa, opiskelunsa ja työelämänsä ihan tavalliseen tapaan, hän saa mitä todennäköisimmin myös naisen, ehkä perheenkin. Eikö vain? Olisiko tällöin moraalisesti oikein velvoittaa muutkin raatamaan yhtä paljon, vaikka on selviö, etteivät he tule korjaamaan samaa pottia?

"Yhteiskunta tarjoaa sinulle perusinfrastruktuuria, sisäistä ja ulkoista turvallisuutta, stabiilin oikeusjärjestyksen jne."

Hyväksyn ajatuksen että olen tai voisin joutua olemaan "lainsuojaton". Vaan lait ne ovat nämä: freeloaderitkin pääsevät täällä elämään, tummahipiäisten lisäksi me siis sinisilmäisetkin. Ketä tilanteesta saa kiittää? Naisten suosimaa sosiaalipolitiikkaa?-) Tavallaan olisi paljon selvempää ja vahvimman oikeus -tavalla reilumpaa, jos ei olisi minkäänlaisia turvaverkkoja. Jos pärjäisi, saisi naisen. Jos ei, syyttää voisi vain itseään - ja karu maailma tappaisi/poistaisi luuserin siis kuin itsestään.

Adelphi kirjoitti...

Vortacin listalta:

Filosofisessa ajattelussa (ei tule mieleen yhtäkään naisfilosofia)

Onhan noita naisfilosofeja: Judith Butler, Hélène Cixous, Julia Kristeva, Ayn Rand, Simone Weil...noin suoralta kädeltä lueteltuna. Näistä tosin muiden kuin Randin ajattelu on sentasoista, että he Vortacin mielestä varmaan pikemminkin todistavat hänen pointtinsa kuin sitä vastaan.

Kaikilta Vortacin luettelemilta aloilta on kyllä varmasti löydettävissä joitakin naisia, mutta silti tosiasiaksi jää, että naiset ovat niillä kaikilla selvästi aliedustettuina, vaikka mukaan otettaisiin kaikki historialliset tekijät yms. – joillakin aloilla, kuten klassisessa (tai muussakaan) musiikissa jopa käsittämättömän aliedustettuina. Jos jollakulla on esittää tästä poikkeavaa tietoa, olen pelkkänä korvana.

Yksi poikkeus olisi kaunokirjallisuus, mutta sitähän ei Vortacin listalla ole.

Adelphi kirjoitti...

Huumorissa (montako oikeasti hauskaa naista on olemassa? Ja se ei tarkoita että osaa kikattaa toisten huumorille, vaan että osaa tuottaa hauskaa huumoria)

Tästä taas oli hiljattain puhetta – of all places – Jussi Halla-ahon vieraskirjassa. Ei sielläkään kovin monta naishumoristia, -koomikkoa tai -satiirikkoa tullut kenellekään mieleen, mutta joitakin kyllä: Claire Brétecher, Dawn French, Jennifer Saunders, Dorothy Parker. Tässäkin epäsuhta miehiin nähden on mielestäni hämmästyttävä, varsinkin kun huumorintajuttomuus tuntuu muuten olevan naisilla harvinainen ominaisuus: ainakin minä olen tavannut paljon enemmän miehiä, jotka eivät (juuri) koskaan naura, kuin vastaavanlaisia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Huumori ja sen taju on tunnetusti vaikea laji, eikä nauruun purskahtaminen alvariinsa juurikaan korreloi huumorintajun suuruuden kanssa. Mieshän se tulee räkänokastakin, vaan ei tyhjännaurajasta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Näin epäilemättä onkin. Ja toisaalta "ei tuolle saa nauraa!"-tyyppinen tosikkomaisuus on ainakin minun havaintojeni mukaan yleisintä nimenomaan naisissa (usein juuri niissä samoissa, jotka alvariinsa purskahtelevat nauramaan).

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, vedäpä syvään henkeä, ennen kuin luet seuraavan:

Armeijassa, siinä perin miehisessä maailmassa, 60 % naisista etenee johtajakoulutukseen, miehistä vain vajaa kolmannes....

Siinä sulle pohtimista.
Ja jos tässä nyt ajattelit alkaa mussuttamaan sukupuolten määräerosta, niin otapa sitä ennen myös näistä omista esimerkeistäsi sitten miesten ja naisten määrän prosentuaaliset erot...

-CLT-

Anonyymi kirjoitti...

"Armeijassa, siinä perin miehisessä maailmassa, 60 % naisista etenee johtajakoulutukseen, miehistä vain vajaa kolmannes...."

Niin, ja perinteisestihän 100% alokkaista, miehistä, on paikalla vapaaehtoisesti ja intoa uhkuen, kun taas vain muutamat naiset pakotetaan osallistumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Vortac!

Kiitos kun huomasit kirjoitusvirheeni. Mut on tietty aika vähä-älyistä siihen takertua.

Mut suurin osa netissä on tainnut huomata sun "älykkyyden".

Huomaa ettei sulla ole kauheasti livekontakteja ihmisiin... eikä taida olla Panullakaan. Panun kohdalla en ihmittelekään. Tiedän, miltä hän näyttää livenä. =)

Hip hei teidän heluville eiku heiluvile eiku heiluville

t.menniskäinen 73

Anonyymi kirjoitti...

...niin ja mietipä sitä asiaa, et filosofointi, ym...ammatit, mitä tässä lueteltiin miesten alle, sehän onkin pakollista, eikö?

Luepa nyt uudelleen oikein ajatuksella nörttö toi mun teksti, siinä nimenomaan sanoin, että jos tosiaan aletaan sitä pohtimaan, niin sit otetaan prosenttimäärät myös näistä mitä aiemmin lueteltiin, esim. kirjailijat, filosofit ym... jeesuksen aikoihin kun nyt naisilla ei ollut edes mahdollisuutta ajatteluun, ammattiin tai muihin etuihin.

Joten näistä koomikoista jne... voitais sit katsoa myös se naisten ja miesten määräerot, ja muuttaa kaikki prosenteiksi...

Katsotaanpa miten naiset pesee miehet mennen tullen. Totuus on se, että jos/kun naisille annetaan mahdollisuudet tehdä sitä samaa, mitä miehetkin, olla "miesten alalla", naiset pesee siinäkin miehet, ja miehille ei jää mitään, missä olla naista parempi.

Kuin ehkä pikkuasioihin takertumisessa.

-CLT-