tiistaina, elokuuta 07, 2007

Miehen syy - aina

Miehet ovat yleensä ottaen vastuussa sekä valtaosasta kaikista henkirikoksista että myös lasten surmista.

Isän työpanos on tuhansien puntien arvoinen.

Why are intelligent women such fools in love?

Miehen kiltteys ja siitä aiheutavat ongelmat.

5 kommenttia:

sdasfafasd kirjoitti...

Vuosina 1970-94 sai Suomessa henkirikoksen uhrina surmansa 292 alle 15-vuotiasta lasta. Äiti todettiin tekijäksi 41 prosentissa ja isä 26 prosentissa tapauksista. Tuija Vanamon, Anne Kaupin, Kari Karkolan, Juhani Merikannon ja Eila Räsäsen tutkimuksen mukaan lapsella on suurin riski tulla surmatuksi alle vuoden ikäisenä: uhreja oli kaikkiaan 113. Äiti todettiin tekijäksi 73 prosentissa ja isä 23 prosentissa näistä tapauksista. Äiti oli tekijä 63 prosentissa ja isä 29 prosentissa tapauksista, joissa lapsi oli 1–4-vuotias. Isä todettiin tekijäksi 53 prosentissa ja äiti 41 prosentissa tapauksista, joissa lapsi oli 5–15-vuotias. Kun koko tutkimusaineistosta on suljettu pois vastasyntyneiden tapot ja laajennetut itsemurhat, jäljelle jäi 70 lapsen kuolemaa, joista 61 prosenttia oli äidin ja 37 prosenttia isän aiheuttamia. Sekä 1990 tehdyn Lastensuojelun keskusliiton että UNICEF:n julkaisemat tulokset ovat pääosin samansuuntaisia. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä uusimman julkaistun Tilastokeskuksen henkirikoskatsauksen mukaan kesäkuusta 2002 joulukuuhun 2004 Suomessa surmattiin 18 alle 14-vuotiasta lasta. Lapsista 17 joutui oman vanhempansa uhriksi ja heistä 12 surmasi oma äiti.

Yhdysvalloissa

Maltreatment

Fatalities

Erikoista muuten, että tällaisessa tilanteessa kyllä muistetaan että "tappaahan ne miehetkin", mutta jos mies tappaa lapsen niin muistutetaanko uutisessa mitä naiset lapsille tekevät?.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkuvasti myötäilevät ihmiset ovat tylsiä. Sehän on yksiselitteisesti negatiivinen ominaisuus kenessä tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten suorittamat jälkiabortoinnit ovat yllättävän suosittuja, täällähän kirjoittelevat vain ne, jotka sattuivat pääsemään seulan läpi:

http://bradhicks.livejournal.com/328184.html

"But as you go about your day, remember this: research shows that your own mother consciously or unconsciously considered murdering you in your crib, off and on for at least the first 48 hours after your birth and not improbably for the whole first two weeks of your life, maybe even the first two months."

Kiinnijäämisen riski on pieni, ja rangaistukset pieniä, koska kaikkihan sitä tekevät... Vaikkakin miesten osuus tekijöinä kutistuu siis entisestään.

/Argh

Anonyymi kirjoitti...

"Jatkuvasti myötäilevät ihmiset ovat tylsiä. Sehän on yksiselitteisesti negatiivinen ominaisuus kenessä tahansa."

Ehkä näin. Tätäkö naiset yrittävät sanoa, kun sanovat, että "miehen pitää antaa kunnon vastus"?

Anonyymi kirjoitti...

Mutta jos 'kiltti' ihminen onkin nainen, niin eipä mies siitä valita!

(myötäileepähän seksissä myöskin..)

Pointtina se, että tasa-arvoa perkele ny johonkin keskusteluun edes joskus please.

Monenlaista kiltteyttä esiintyy. TODELLISTA HYVYYTTÄ. Ja sitten manipulatiivista toisten tunteiden käärimistä muotoon, jossa niistä ei ole kohteelle vahinkoa.

Mutta tällainen interaktio on aina kaksipuolinen. Ketä miestä TODELLA kiinnostaa, jos nainen kysyy minkäväriset väliverhot olohuoneeseen hankitaan?

Phhggff. Kysykää vaikka jotain syvällisempää ja todellisempaa välillä.

- Vortac