torstaina, elokuuta 23, 2007

Miten voi olla noin vaikeaa?

kaikki virheet!
Aloitin nettideittalun kaverin hyvän esimerkin innoittamana muutama kuukausi sitten, ja niinhän siinä kävi että vaikka täälläkin lueskelin muiden juttuja niin TEIN KAIKKI NE VIRHEET JOISTA VAROITELLAAN. Seurauksena pahaa mieltä ja kyynistymistä... melkis meni usko miehiin lopullisesti ;)
Itse teit kaikki virheet ja menetit uskon miehiin? Kummallista.
joo, sehän onkin helppoa se pelimiesten välttely ;)))))))) Ihan vihreä en nimimerkistä huolimatta ole, ikääkin jo 30v ja suhteita vastakkaiseen sukupuoleen ollut ihan aikuisten oikeesti.
Taitava pelimies tietty naamioituu ihan joksikin muuksi kuin pelimieheksi.
No shit, Sherlock.
Yksikin ilmoitti toisien treffien jälkeen että en ole tyttöystävä ainesta mutta seksi-suhteen kanssani halusi koska olin ihan söpö. En muuten suostunut ;))))
Eli tapailit liian tasokkaita miehiä, joille kelpasit vain seksileluksi. Onko tämä naisille tosiaan noin vaikeaa?

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meni usko miehiin = kaikki miehet joihin törmäsi olivat pelimiehiä

kaikki virheet = ei osannut välttää näitä pelimiehiä

Onneksi sentään (pelimiesten?) yleistävä "kaikki miehet ovat vain ja ainoastaan seksin perässä" -propaganda ei ole tuonkaan tytön korviin vielä kantautunut, niin voi etsiä sitä unelmiensa miestä.

Junakohtaus kirjoitti...

Siis eihän se tapaillut liian tasokkaita miehiä, koska jos, se olisi antanut blidzeä ja ryhtynyt siihen suhteeseen. Se tapaili ihan vain törppöjä, joilla ei ole käsitystä omasta tasostaan eikä ymmärrystä siitä, miten naisten kanssa toimitaan, koska eihän epämuodollista panosuhdetta hyvänen aika sillä lailla aloiteta, että ehdotetaan sellaista.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se joskus aloitetaan juurikin niin. Pitää vain tietää, milloin ollaan samalla taajuudella.

Junakohtaus kirjoitti...

Joskus, joskus. Kyllä toki.

Mutta nyrkkisääntö on, että ei sitä ehdottaa pidä, ei tosin pidä valehdellakaan että hakee oikeaa tyttöystävää.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus! Naulan kantaan. Ja naisethan ei tekeydy netissä miksikään. Eihän? Ne on niin aitoja, että itkettää...

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta nyrkkisääntö on, että ei sitä ehdottaa pidä, ei tosin pidä valehdellakaan että hakee oikeaa tyttöystävää."

Enpä tiedä.. omassa elämässäni olen havainnut hyväksi, että omat aikeet tehdään selväksi - puolin ja toisin. Minulle on ehdotettu ja minä olen ehdottanut, ja hyvin on toiminut. Olen kyllä myös ajautunut seksisuhteeseen "muuten vain", kun kumpaakaan osapuolta ei muu tarpeeksi kiinnostanut.

Yleisesti voi tietenkin olla tällainen nyrkkisääntö, mutta minun kokemukseni mukaan rehellinen ja suora puhe on kyllä toiminut. Ehkä me olemme sittenkin yksilöitä.

-sama ano

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei ehkä liity kovin paljon aiheeseen, mutta tuli niin hyvä idea, että pakko se on johonkin esille tuikata.

Miten olisi, jos jätskiautojen lisäksi olisi HUORA-autoja?

Ne soittaisivat kenties jotain cancan-melodiaa, jotta kaikki tajuaisivat mistä on kyse, alaikäisiltä pääsy kiellettäisiin, ja tarpeeksi ikäiset pääsisivät valitsemaan ostavatko 20 euron vanhoja ryppyisiä lihavia huoria vai 50 euron luksushuoria vai jotain siltä väliltä? Huorat tienaisivat RUTOSTI rahaa tällaisella autokiertueella jätskiautojen tapaan, miehet saisivat helppoa ja halpaa pesää (ei tarvis kovin pitkälle kotoa lähteä, senkun pihalle lönkyttäisi ja alkaisi tylyttämään), ja vaimot, jotka eivät anna miehilleen, saisivat kanssa tyydytyksen, kun ainakaan heidän ei tarvitse näiden ukkojen kanssa sitten illalla enää painia.

WIN-WIN-situation siis!

Kuka kannattaa? Ja jos joku ei, niin miksi ei?

En näe mitään vikaa tässä systeemissä! Nyt vain äkkiä Pilluautot pyörimään kaupunkiemme lähiöihin!!

- Vortac

Junakohtaus kirjoitti...

Itse asiassa mä taisin olla vähän hitaalla päällä tuolla ylempänä.

Varsinainen kantani menee niin, että ei pidä mennä töräyttämään naiselle päin naamaa, että en mä sun kanssa ikinä rupeaisi styylaamaan, mutta panna nyt sentään voin.

Anonyymi kirjoitti...

Onko 50 euroa veloittava huora luksushuora...?

Onko muuten "sama ano" mies vai nainen? (Pliis, nimimerkkejä pöytään.)

Anonyymi kirjoitti...

Sama ano on reilu parikymppinen mies. Noin niin kuin siltä varalta, että tässä on sukupolvien kuilua. Olen kyllä samaa mieltä Junakohtauksen viimeksi mainitsemasta.

Anonyymi kirjoitti...

"Varsinainen kantani menee niin, että ei pidä mennä töräyttämään naiselle päin naamaa, että en mä sun kanssa ikinä rupeaisi styylaamaan, mutta panna nyt sentään voin." -Junakohtaus

Emmää tiiä, oon mää joskus noin sanonut ja panemiseksihan se sitten meni. Se sano heti tosin mulle ihan samat sanat, että se tietysti tuurilla kävi sillain hyvin, kun molemmilla tais olla vähän sama mielessä jo ennakkoon.

Siinä vaan kävi sillain hassusti että mystisesti oltiinkin kolmisen uotta yhdessä sillain aikuisten oikeesti ja käsiin jäi hienoja muistoja ja kasvattava kokemus.

Niin sitä mää vaan, että kyllä mun mielestä kannattaa töräyttää joskus vaiks tollain jos ei mikään muu tunnu onnistuvan!

Anonyymi kirjoitti...

Et tainnut täysin käsittää, mitä ajoin takaa.

Sanomalla että 20 euroa olisi kökköhuora (mutta halpa!) ja 50 euroa luksushuora, tarkoitin, että tuollaisessa systeemissä hinnat voitaisiin pitää alhaalla, jolloin asiakasmäärä lisääntyisi (ja toisaalta lisääntynyt asiakasmäärä mahdollistaa alhaiset hinnat), ja niinpä siinä systeemissä todella 50 euron huora OLISI luksushuora.

Tietenkään nykyisessä, olemassaolevassa systeemissä 50 eurolla ei saa luksushuoraa. Eli siis "onko 50 euron huora luksushuora" on nähdäkseni hivenen ajattelemattomasti sanottu.

Nykyisessä systeemissä: EI.

Pillu/Huora/Panoautosysteemissä: KYLLÄ OLISI.

Nyt varmaan selkis?

- Vortac

Junakohtaus kirjoitti...

Menemättä nyt sen syvemmälle bordellibussien ihmeelliseen maailmaan, mistä helkkarista ajattelit löytää sankoin joukoin tyttöjä, jotka suostuisivat tuolla hinnalla liukuhihnavosuiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Tai ostajiakaan, sen puoleen? En toki tiedä millaiset markkinat ovat oikeasti - saatika tuollaisessa fantasiaskenaariossa - mutta tuntuu vähän hassulta ajatukselta että mikäli huora-auto tulee jingleineen naapurustoon, niin se kyllä vetäisi miehet liikkeelle. Mikäli huorissakäynti ei ole mikään issue, kait sitä nyt voi lähteä vähän pidemmänkin matkan päähän, tai yrittää sopia netin kautta, miten se toimiikaan. Joskus täällä myös taidettiin käydä läpi tilastoa, jossa tyypillisin asiakas oli sellainen joka sai muutenkin, eli oli mm. ihan kohtalaisesti toimeentuleva, ynnä muuta.

Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin luksushuora, niin paljon mieluummin kyllä hoitelisin yhden asiakkaan päivässä 500e:lla kuin kymmenen 50e:lla. Eikös rahan suhde käytettyyn aikaan ole yksi harvoista huorauksen eduista muihin ammatteihin verrattuna.

Toisaalta saattaisi bussin asiakkaistakin olla hieman ikävä odotella, että naapurin Pena saa asiansa hoidettua ennen omaa vuoroa... :)

-R

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, ihan hyviä pointteja. Tämä jäätelöauton tapaan toimiva nais-auto nyt oli lähinnä idea. Jos olisi tarpeeksi hyviä naisia, niin moinenhan toimisi vaikka ilmaiseksi, kun nuo naiset haluaisivat päästää miespolot puutteesta ja antaisivat ilman korvausvaateita.

Mietinkin lähinnä että koko ihmissuhdesysteemi muuttuisi totaalisesti, ja tuollaisesta tulisi arkipäivää ja hyväksyttävää, ja niinpä olisi ihan tavallista että naiset menevät tuollaista tekemään.. ja kaikki olisivat tyytyväisiä.

Hmm, tuo oli kyllä varsin hyvä pointti että mieluummin yks asiakas kuin kymmenen päivässä.. paitsi ehkä jos tykkää seksistä? (miksi kaikki aina olettavat, että naiset eivät pidä seksistä?)

Njoo, ehkä nykyisessä maailmassa olisi mahdotonta saada moista järjestelmää toimimaan, mutta olipahan taas yksi idea jolla tasa-arvoistaa maailmaa. Tosta olisi sekin hyvä puoli että naiset menettäisivät markkina-arvoaan yleisesti jolloin se tulisi lähemmäksi miesten tasoa, koska miehet saisivat halvalla ja kätevästi muualtakin, niin he eivät olisikaan enää jonossa iskemässä jokaista hameniekkaa.

No, ehkä joku päivä...

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

"Jos olisi tarpeeksi hyviä naisia, niin moinenhan toimisi vaikka ilmaiseksi, kun nuo naiset haluaisivat päästää miespolot puutteesta ja antaisivat ilman korvausvaateita."

No jos uskoo kasvatukseen, sosialisaatioon tms., niin kasvatuksen muuttamisellahan tuollainen onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Heheh. Olisi jännää nähdä miten naisiin uppoaisi koulutus, jossa heille yritettäisiin iskostaa päähän että "te nautitte päivittäisestä seksistä tuntemattomien kanssa... te nautitte siitä! Ei vastustelua! Kyllä me tiedämme!" :-) Varmaan yhtä helppoa kuin "ulkonäöllä ei oikeasti ole väliä" -kurssi miehille.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Olisi jännää nähdä miten naisiin uppoaisi koulutus, jossa heille yritettäisiin iskostaa päähän että "te nautitte päivittäisestä seksistä tuntemattomien kanssa..."

Jos henkilö uskoo sosiaaliseen konstruktionismiin, pikemmin kuin biologiaan, niin silloinhan hänen täytyy loogisesti uskoa kasvatuksen voimaan, varsinkin jos kasvatus aloitetaan jo pienestä pitäen. Ja kaikki feministithän uskovat käytännössä konstruktionismiin, joten mitään estettä koulutukselle ei pitäisi olla.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Hmm, tuo oli kyllä varsin hyvä pointti että mieluummin yks asiakas kuin kymmenen päivässä.. paitsi ehkä jos tykkää seksistä?

Minun on vaikea kuvitella yhtään mitään asiaa, josta ihminen voisi mahdollisesti pitää ja joka pysyisi yhtä (tai edes lainkaan) nautinnollisena rutiininomaisesti kymmenen kertaa päivässä toistettuna. Ja vielä jonkun toisen ehtojen ja mieltymyksien mukaan toteutettuna, niinkuin huorat luonnollisesti toimivat. Eihän ne siellä itseään ole miellyttämässä?

ja vielä:
"(miksi kaikki aina olettavat, että naiset eivät pidä seksistä?)"

Minusta taas ainakin näissä keskusteluissa näyttäisi olevan huomattavasti enemmän vallalla se käsitys, että seksi itsessään on naiselle totaalisen yhdentekevä asia. Näin ollen sillä usein näytään ajattelevan olevan naiselle ainoastaan välinearvoa, ja sen ajatellaan olevan sosialisoitavissa erilaisin yhteiskunnallisin jipoin tuosta noin vain. Koska eihän se naisista tunnu miltään, eihän?

Sekä näiden keskustelujen, että todennäköisesti useiden keskustelijoiden (seksi)elämänlaatu voisi kohota kummasti, jos ymmärrettäisiin naisillakin olevan tunteet (ei aistit, vaan tunteet, ne jutut mitkä tapahtuu pään sisällä, toim huom). Ja että seksi todellakin tuntuu joltakin, mahdollisesti myös pahalta. Voisi parantaa asioiden ymmärrettävyyttä kummasti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä naiset pitävät seksistä, etenkin hyvästä ja kiihkeästä seksistä mukavan miehen kanssa, aivan erityisesti silloin kun mies osaa hommansa sekä saa naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja halutuksi.

Tällöin nainen tuntee itsensä kuningattareksi, nauttii miehen huomiosta sekä tahtoo tehdä kaiken mitä mies haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mietinkin lähinnä että koko ihmissuhdesysteemi muuttuisi totaalisesti, ja tuollaisesta tulisi arkipäivää ja hyväksyttävää, ja niinpä olisi ihan tavallista että naiset menevät tuollaista tekemään.. ja kaikki olisivat tyytyväisiä."

Kuvitteletko sinä oikeasti, että naiset haluaisivat harrastaa seksiä sattumanvaraisten miesten kanssa ketjussa ja tulisivat siitä tyytyväisiksi? Että tällä hetkellä suurin osa naisista ei toimi huorina ainoastaan siksi, että se on moraalisesti tuomittavaa?

"Hmm, tuo oli kyllä varsin hyvä pointti että mieluummin yks asiakas kuin kymmenen päivässä.. paitsi ehkä jos tykkää seksistä? (miksi kaikki aina olettavat, että naiset eivät pidä seksistä?)"

Ihan fyysiseltäkin kannalta, en usko että kenenkään naisen paikat kestäisivät kymmentä asiakasta päivässä jatkuvalla tahdilla (varsinkaan siten, että nainen siitä koko aikaa nauttisi). Vaikka nainen kuinka paljon tahansa pitäisi seksistä, se ei tarkoita että hän pitäisi minkälaisesta seksistä tahansa, varsinkaan kenen kanssa tahansa. Seksi EI tunnu samalta joka harrastuskerralla tai joka tilanteessa, joten kumppanilla on hyvin paljon merkitystä.

Olen nainen, pidän seksistä. Kuitenkin nautittava seksi vaatii, että tunnen jotain (edes himoa, mikä itsessään on jo harvinaista) vastapuolta kohtaan ja kykenen luottamaan häneen. Loistava seksi puolestaan vaatii, että molemmin puolin suunnilleen tiedetään mistä toinen tykkää ja kuinka kannattaa edetä.

Telaketjutenavaa komppaillen, seksiin liittyy yleensä aina tunteita naisten puolelta. Ei ole olemassa (ainakaan pidemmällä toistolla) "hälläväliäseksiä", jossa seksin harrastaminen olisi täysin yhdentekevää ja näinollen vapaata jakotavaraa kenelle tahansa.

-R