perjantaina, elokuuta 24, 2007

Why, Women, Why

Mistä johtuu se ilmiö että naiset villiintyivät, kirkuvat ja pyörtyvät hysteerisinä kuin kanalauma ikään, kun heidän(miespuolinen) idolinsa on lavalla!

Adolf Hitler: Hänen liikkuessaan julkisuudessa tai pitäessään puheita naispuoliset kannattajat villiintyivät, kirkuivat ja pyörtyivät kuten Beatlesien konserteissa. Hitler kertoi usein pelkäävänsä, että joku hänen innokkaimmista naiskannattajistaan heittäytyy auton alle yrittäessään tavoittaa häntä.

Kamelinvarpaat.

Metsänvaara.

Viikon dilemma: Riistäisitkö lapseltasi isän?
Eli ymmärrän täysin näitä yksin äidiksi haluavien toimintatapoja, jossa isä ei tässä elämässä tule koskaan tietämään siellä jossain elävästä ja kasvavasta taimestaaan. Himputtiako se kenellekään kuuluu, naisen oma juttu jos niin haluaa tehdä, eikä kukaan varsinkaan ole oikeutettu toimintaa tuomitsemaan.

Kyllä voisin "riistää" oikeuden varsinkin tämän kreivin kaltaisen miehen vuoksi. Lapsi ei menettäisi mitään, vaikka hän ei saisi tuntea isäänsä.

6 kommenttia:

sdasfafasd kirjoitti...

Isä pitää perheen pystyssä

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän johtuu miesten tarve tarve dissata rumia/lihavia naisia? Tarkoitan tällä tavalla kuin monissa muissakin tässäkin blogissa linkitetyissä jutuissa, joissa suhtaudutaan kuin ruma nainen tekisi jotain väärin pelkästään olemassaolollaan.

Ei, en väitä, etteivätkö naisetkin olisi pinnallisia, ja moni vähemmän komea mies on varmasti saanut tylyä palautetta, mutta yleensä vasta sitten kun ovat lähestyneet jotenkin, ts. pakottavat ottamaan kantaa itseensä. En ole koskaan törmännyt naisten muuten vain tekemiin pilkkakuviin kynäniskanörteistä.

Ehkä tämä vain muistuttaa, että miehiä todella on enemmän siellä kellokäyrän alkupäässä.

Anonyymi kirjoitti...

"En ole koskaan törmännyt naisten muuten vain tekemiin pilkkakuviin kynäniskanörteistä."

Konkreettisista pilkkakuvista en tiedä, mutta kyllä ainakin tytöt koulussa pitivät pilkkanaan kaikkia nörttejä. Tämä oli tuskallisen selvää minulle henkilökohtaisesti tuolloin, ja ovatpa jotkut tuttavani kertoneet myöhemmin oikein yksityiskohtaisesti, kuinka joku nörä otettiin silmätikuksi ja häntä paneteltiin kaikin mahdollisin keinoin.

Ja vaikkei pilkka olisi edes noin selvää, niin eiväthän naiset näe nörttejä "miehinä" oikeastaan, vaan jotain epäseksuaalisena massana, niinä neutreina. Sekin on mielestäni yhtä pahaa ja tympeää.

"Mistäköhän johtuu miesten tarve tarve dissata rumia/lihavia naisia? Kuin ruma nainen tekisi jotain väärin pelkästään olemassaolollaan."

Oma vastaukseni: naisilla on yksi tapa osoittaa olevansa erityisen haluttavia - naiseus/kauneus! Läskien kohtaaminen pistää miettimään, että mikä heitä vaivaa, kun eivät edes siitä yhdestä asiastaan huolehdi, siis naiselta ja kauniilta näyttämisestä. Kaikki muu on (miehille/katsojille) toissijaista.

Myös muita tulkintoja on, joista yksi on jäänyt mieleen joskus näiltä keskustelupalstoilta. En valitettavasti muista prikulleen miten se meni, mutta jotenkin niin, että mies kokee mieheytensä sen mukaan, kuinka kiihottuu naisista, ja kun vastaan kävelee nainen, josta mies ei kiihotu - eli läski - on hän uhka miehen maailmankuvalle ja itsetunnolle, täten nainen täytyy mollata epäihmisen asteelle. Kuten ne nörtitkin.

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalisissa tilanteissa läskien dissaamisella boostataan omaa egoa muiden silmissä. Naiset harrastavat täsmälleen samaa.

Tuo kuva repii huumorinsa varmaan siitä, että epätoivoiset naiset ovat usein lihavia. Ainakin omalla kohdallani kaikki tapaamani oikeasti epätoivoiset naiset ovat olleet huomattavan ylipainoisia.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuo kuva on epäkorrektilla tavalla hauska. Jos kuvassa olisi vastaava mies, niin kuva ei olisi läheskään yhtä hauska. Syynä hauskuuteen lienee siinä, että kerrankin nuorehkolla naisella on niin alhainen markkina-arvo, että jopa mies voi katsoa olevansa haluttavampi, eli hierarkiassa naisen yläpuolella. Se on aitoa iloa, joka on seurausta vielä omaa asemaa huonommassa asemassa olevien näkemisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Henry: Sinäpä sen sanoit! Täysin asian ytimessä. Miten muuten sillä eukolla on neljä tissiä? Yhdet tavalliset ja sitten yhdet läskin aiheuttamat? heh.

- Vortac

p.s. surullista vaan on, että tuokin nainen saa seksiä jos todella haluaa.. (monilla miehillä on läskifetissejä yms. .. mutta harvoilla naisilla lienee ATM-fetissejä..)