perjantaina, marraskuuta 23, 2007

Keskinen rötöstelee?

Vesa Keskistä epäillään ihmiskaupasta.
Poliisi oli kertonut, että minua pidetään Suomessa työ- tai jopa seksiorjana. Myös Fernanda-äiti soitti Natalialle Suomeen.

Kotimme oli tutkittu ja vanhempiani oli kuulusteltu. Heille kaikille oli jäänyt mielikuva, että suomalaiset ovat tehneet Vesasta ilkeämielisen ilmiannon.
Seuraavaksi kuulemme taas varmaan näitä naisia:
Naisasialiiton pääsihteeri Leena Ruusuvuori, Marttaliiton toiminnanjohtaja Merja Merasto, ja Nytkisen (Naisjärjestöt yhteistyössä) pääsihteeri Tanja Auvinen paheksuvat kyläkauppias Vesa Keskisen lausuntoja raiskausepäilystä. Pisimmälle menee Ruusuvuori, joka jopa toivoo etteivät järkevät ihmiset enää ostaisi kyläkauppias Keskiesen kaupasta, yöpyisi hänen hotellissaan, eivätkä käyttäisi hänen markkinoimaa potenssilääkettä.
Epäily ihmiskaupasta on ihan oikea. Tuskin brasilialaiskaunotar muuten olisi Vesan kanssa, ellei hän hyötyisi siitä taloudellisesti tavalla tai toisella.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Heille kaikille oli jäänyt mielikuva, että suomalaiset ovat tehneet Vesasta ilkeämielisen ilmiannon. Ehkä he ovat puhuneet poliisille Vesaan kohdistuneesta raiskausepäilystä."

Johtavatko jäljet sylttytehtaalle? Onko Tanen faksi laulanut kuumana Brasilian suuntaan?

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei muuten "tieto" ole kulkenut niin sen yhden ruotsalaisen sekopään kautta.

H-Baari kirjoitti...

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/muut.shtml/585083?keskinen_vesa