tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Virginie Despentes

Kirjailija Virginie Despentes loi feminismin manifestin:
"Miesten seksuaalisuus sinänsä ei ole naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, jos naiset ovat seksiin halukkaita ja saavat siitä kunnon korvauksen."

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"...ja saavat siitä siitä kunnon korvauksen". Luin tuon noin tunti sitten Hesarista. Meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun.

Panu kirjoitti...

Vanha kunnon markkina-arvoteoriahan se siinä!

Kami kirjoitti...

Hieman yllättäen asiantuntijan roolissa häärää objektiivisen mielipiteensä kanssa joukkoraiskauksen uhriksi joutunut entinen prostituoitu.

Kami kirjoitti...

Myönnettäköön että tuo minun kommentti on vähän henkilöön käyvä, mutta ei tuo lainattu kohta mitenkään ristiriidassa ole mainitsemani asian kanssa.

Panu kirjoitti...

Hieman yllättäen asiantuntijan roolissa häärää objektiivisen mielipiteensä kanssa joukkoraiskauksen uhriksi joutunut entinen prostituoitu.

Sellaisethan ne miehistä kaiken tietävät. Samaa sarjaa oli Valerie Solanas.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Se että joku nainen on joskus raiskattu tekee tuosta mielipiteestä (miesten seksuaalisuus=väkivalta ellei saa korvausta) täysin järkevän ja johdonmukaisen.

Anonyymi kirjoitti...

Ilman 'kunnon korvausta' (mitä tämä sitten tarkoittaakaan) miehen ja naisen välinen seksi on siis aina miehen naiseen kohdistamaa väkivaltaa?

Kuitenkin nämä samat akat sitten ovat sitä mieltä, että korvauksen maksaminen seksistä on paha asia ja pitäisi tehdä laittomaksi.

Koeta siinä sitten olla mies ja harrastaa seksiä ..

Mitenhänpäin (valkoisen hetero)miehen pitäisi olla, jotta feministit hyväksyisivät hänet täysin?

Siis minkälaisiksi valkoisten heteromiesten pitäisi itsensä tehdä, jotta feministeillä ei olisi mitään nokan koputtamista? Millainen mies on feministien ihannemies?

Olisi mukava kuulla vastaus tähän kysymykseen. Veikkaanpa tosin, että vastaus olisi 9000-kohtainen vaatimuslista, jonka jokainen kohta on ristiriidassa jonkin toisen kohdan kanssa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"...vastaus olisi 9000-kohtainen vaatimuslista...

It's over NINE THOUSAND!

Sori, en voinut vastustaa kiusausta. ;)

Female Erection kirjoitti...

Olen feministi. Ja tasa-arvon kannalta tuo Virginie Despentesin lause kuuluisi seuraavasti: "Miesten ja naisten seksuaalisuus sinänsä ei ole kumpaakaan sukupuoleen kohdistuvaa väkivaltaa, jos molemmat sukupuolet ovat seksiin halukkaita ja saavat siitä kunnon korvauksen."

Anonyymi kirjoitti...

Naisella pitäisi olla oikeus myydä kehoaan tai antaa kehoaan oman tahtonsa mukaan. En käsitä mitä tekemistä korvauksella tässä on, mutta yksi sana ei koskaan kaada totuutta.