torstaina, huhtikuuta 10, 2008

Hesari käräjille

HS:n häirintäjutussa epäillään törkeää kunnianloukkausta.

Boys and their toys? It's biological, not social.

Naisen paikka.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=40&thrdid=6190

jorma kirjoitti...

Toivottavasti Pravdan feministit saavat mahdollisimman tuntuvan rangaistuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Hierojille siveysvyöt Indonesiassa

Anonyymi kirjoitti...

Kauankohan menee ennen kuin joku hihhulifeministi vetää mutkat suoraksi tuosta amerikkalaistutkimuksesta ja kijoitta, että tukija päättelee miehistä jotakin tutkimalla apinoita?

paskasheriffi kirjoitti...

Kyseessä on hyvin mielenkiintoinen ennakkotapaus. Itse kannatan hyvin laajaa, amerikkalaistyylistä sananvapauskäytäntöä, jossa lähes kaikilla hulluilla on oikeus sanoa mitä hyvänsä. Raja pitää kuitenkin vetää yksittäisiin ihmisiin kohdistuviin loukkauksiin; on huomattavasti hyväksyttävämpää esittää loukkaavia väitteitä tai suoranaisia valheita ihmisryhmästä kuin nimeltä mainituista yksilöistä. Pystyn vielä jotenkin hyväksymään feministien väitteet siitä, että miehet ovat naistenahdistelijoita ja pedofiiliraiskaajamurhaajia. Kun loukkaukset kohdistetaan yksittäisiin henkilöihin, tilanne on toinen. Voin vain kuvitella, minkälaista ahdistusta feminatsien ajojahti aiheuttaa kohteissa. Yli 40-vuotias, lihaa syövä heteromies on sataprosenttisesti väärässä. Aina. Vastalauseita ei hyväksytä.

Naisille on annettu oikeus nimitellä miehiä kaikilla mahdollisilla haukkumanimillä, joita miehet eivät ikipäivänä saisi sanoa naisista. Toivottavasti laki vetää rajan kuitenkin perättömien väitteiden levittämiseen ja yksittäisen ihmisen mustamaalaamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Toi "Naisen paikka" on wanha juttu, aika säälittävää teiltä kynäniskanörteiltä.

jorma kirjoitti...

Ville Valon ex-kihlattu Jonna Nygren eroaa


"Vankeustuomiota suorittava mies jätti avioeropaperit maaliskuussa."


Lyhyestä virsi kaunis.

jorma kirjoitti...

"Toi "Naisen paikka" on wanha juttu, aika säälittävää teiltä kynäniskanörteiltä."

Hyvä juttu se on edelleen.

Anonyymi kirjoitti...

"Äidit masentuvat ja ahdistuvat. Äidit tukistavat ja läpsivät lapsiaan. Äidit tiuskivat, väsyvät, huutavat ja käyttävät päihteitä.

Äidit ovat kriisissä. Missä ovat miehet?

Ylitöissä, harrastamassa tai lähipubissa."

http://www.aamulehti.fi/blogit/lapsellista/78985.shtml

Vortac kirjoitti...

Paskasheriffi noudatti omituista logiikkaa: "Voin vain kuvitella, minkälaista ahdistusta feminatsien ajojahti aiheuttaa kohteissa. Yli 40-vuotias, lihaa syövä heteromies on sataprosenttisesti väärässä. Aina. Vastalauseita ei hyväksytä."

Miten lihansyönti asiaan liittyy? Voin kokemuksesta kertoa, että feminismi (ja matriarkaalis-feministinen yhteiskunta) EI armahda meitä vegetaristeja, jos elämme miehen kehossa.

Eli ruokavalio ei liity asiaan mitenkään, kikkeli ja valkoihoisuus kylläkin.

Tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta, pyydän.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Paskasheriffi veti hyvän pointin esiin: "Naisille on annettu oikeus nimitellä miehiä kaikilla mahdollisilla haukkumanimillä, joita miehet eivät ikipäivänä saisi sanoa naisista."

Totta, ja sama pätee myös toisinpäin; Naiset saavat myös kuolata miehiä tavalla, jota miehiltä ei koskaan hyväksyttäisi naisia kohtaan.

Nämä molemmat ovat mielestäni huutava, mutta hiljaisesti hyväksytty vääryys, joka tulisi pikimmiten oikaista muiden vääryyksien oikaisemisen ohella!

Haluan, että miehillä on oikeus aivan yhtä lailla puhua tunteistaan ja himoistaan ja kohteistaan ja heittää verevää härskiä vitsiä naisista kuin naisillakin on miehistä.

- Vortac