tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Linkkejä

Heterosexual men can't catch a break from the media. When they're aggressors, they're condemned. When they're victims, they're ignored.

FOXSexpert: The Top 10 Sex Mistakes That Men Make


Was woman raped on telephone?

Nora Ephron ja Who do white men hate more, blacks or women?

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijademareiden keskusteluaiheita:

Kilpailukyvyn tavoittelulla, budjettikehyksillä, veronalennuksilla ja demokratian polkumyynnillä lisätään eriarvoisuutta asiaankuuluvan tehokkaasti.

Kun poliitikot antavat vallan finanssikapitalistien käsiin, kuka maksaa laskun? Onko maksajalla sukupuoli?

Kaventaako uusliberalistinen
politiikka eri tavoin naisten ja miesten toimintamahdollisuuksia?


UUSLIBERALISMIN SUKUPUOLIVAIKUTUKSET
------------------------------------

keskiviikkona 14.5. klo 18-20
Helsingin yliopiston päärakennus,
auditorio XIII (vanha puoli)


Puhumassa:

LEENA ERÄSAARI: New Public Management, hyvinvointivaltio ja naiset

ANNE HOLLI: Tasa-arvopolitiikan käänne: yhteiskunnan vastuusta yksilön
vastuuseen?

ERKKI TUOMIOJA: Tasa-arvoa hallitulla globalisaatiollaTilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta!

...

Seminaarin järjestävät:

Globaalisosialidemokraatit yhteistyössä Sosialidemokraattisten
Opiskelijoiden feminismityöryhmän, Dooris-verkoston ja Opiskelijoiden
Sosialidemokraattisen Yhdistys OSY ry:n kanssa.

Ville kirjoitti...

Kv. feministiliike on epäonnistunut:

Unicef: Lapset ovat ilmastonmuutoksen pääuhreja

Pääuhrinhan pitäisi automaattisesti olla nainen.

Jape kirjoitti...

Syrjintää?

Armeija laittaa läskit alokkaat maitojunalla kotiin

Anonyymi kirjoitti...

http://hksummanen.wordpress.com/2008/04/28/ilmastonmuutos-ja-sukupuoli/
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/21041-ilmastonmuutos-presidentin-asialistalla-diplomaattien-tapaamisessa
http://www.kepa.fi/uutiset/3802

Mikko Ellilä kirjoitti...

Nuo Foxin "seksiekspertin" neuvot olivat enimmäkseen varsin kehnoja.

Tarvittaessa esitän perusteluja, mutta tämän blogin naispuoliset vakiokommentaattorit Tikka ja Arawn voisivat yhtä hyvin refutoida monet tuossa esitetyt jutut. Jotkut trollithan yrittävät täällä jatkuvasti vastustaa tämän blogin miespuolisten vakiokeskustelijoiden näkemyksiä väittämällä niitä esimerkeiksi miesten kyvyttömyydestä ymmärtää naisia. Tästä syystä olisi hyvä, että naiset esittäisivät kritiikkiä tuon naispuolisen seksikolumnistin juttuja kohtaan.

Henry kirjoitti...

Arawnilla näytti olevankin jo kritiikkiä

http://arawni.blogspot.com/2008/04/seksineuvo.html

Anonyymi kirjoitti...

Joopa juu, nuo neuvot on tyypillistä roskaa mihin tahtoo törmätä. Mistä lähtien seksi on ollut miehille suoritus joka tarvitsee hioa täydellisyyteen, että prinsessa saisi varmasti maksimaalisen nautinnon. Mikä ihmeen oikeus naisilla olisi vaatia miehiä toteuttamaan kaikki toiveet, mutta mies ei saisi toivoa naisen toteuttavan kaikki fantasiat? Miksi porno on fantasiaa eikä todellisuutta, mutta naisten fantasioiden tulisi olla todellisuutta. Itsehän käytin vuosia elämästäni hukkaan niin kauan, että seksi alkoi maistua puulta. Pelkkä suorite jossa pyritään tyydyttämään luonnonoikun tarpeita, joita ei se itsekkään tiennyt.

Arawn kirjoitti...

Ellilä: Niin kuin blogissani sanoin, yhden yön jutussa voisi olla kannattavaa toteuttaa ohjeiden mukaista strategiaa. Nuo ohjeet tuntuvat perustuvan jonkinlaiselle keskimääräisyydelle ja kun yhden yön jutussa ei yleensä ole mitään varsinaista haisua toisen persoonasta ja henkilökohtaisista haluista, kannattanee keskittyä keskimääräishaluihin.

Sen sijaan seurustellessa, jos seuraa tuota listaa orjallisesti, tekee hyvin todennäköisesti jotain väärin ja aika olennaisilta osin. En osaa sanoa, onko montaakaan naista, joilla toimisivat nuo kaikki 10 kohtaa. Todennäköisesti ei kovin montaa, kyseessä lienee tosiaan enemmänkin eri yleistyksistä luotu ideaalitapaus. Yhtään pidemmässä suhteessa pitäisi ehdottomasti pyrkiä selvittämään 1) keskustelun ja 2) käytännön kokeilujen, yritysten ja erehdysten kautta, mistä kumppani pitää ja kiihottuu.

Yksi ihmisten ongelmista seksielämän suhteen tuntuukin olevan se, että oletetaan kovasti eikä keskustella juuri lainkaan. Metsäänhän se menee.

Anonyymi kirjoitti...

Itse asiassa lista on vallan mainio. Tietysti pikapano tekee hyvää aina silloin tällöin, mutta tuon avulla voi harjoitta itseään saamaan aikaan pitkää hyvää seksiä ihan vaikka jokapäivä. Ei se tarkoita ainoastaan tuntikausien ähellystä vaan taitoa ottaa huomioon toinen. Juttu on niinkuin tasa-arvo: kun kumpikin nauttii se on molemmille orkun paikka.

Muistakaa se, että naiset opiskelevat jatkuvasti eri tapoja tuottaa miehelle nautintoa! Naistenlehdet ovat tätä täynnä. Siksi niitä kannattaa lukea, niistä saa mutenkin hemmetin hyviä vinkkejä naisten käsittelyyn.

Ja toi fantasiajuttu: niin se vaan on. Se on vähän kun autojutu: leikataan vaan parhaimmat kuvat ja hetket. Kaikki jotka on vähänkään vääntäneet konepellin alla tai hitsanneet helmapeltiä tietää mitä tarvitaan ennenkun päästään kahtasataa.