torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Oikeudet

The Wife's Bill of Rights.
We have the right to experience PMS in all its glory. Either give us our space or accept the consequences. We know it's unfair, but some of us just can't rein it in. You knew that before you married us. We may shout, cry, belittle, act irrationally. It lasts a few days each month, so please deal with it.
The Husband's Bill of Rights.
We have the right to have a few things of ours in the house. Everything we hold near and dear to us shouldn't all be in the garage.
The economics of the male pill.

8 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Patukkaa himoitsevat naiset uusi tietoturvauhka

Jape kirjoitti...

Suklaa sulattaa naiset

Naiset antautuvat suklaapatukalla

Arawn kirjoitti...

Tarkistivatko nuo muuten, että annettiinko tutkimuksessa nimenomaan oikeat salasalat vai riittikö, että siihen laittaa jotain?

Anonyymi kirjoitti...

...on siis mahdollista, että patukanhimoiset naiset olivat miehiä ovelampia!

tikka kirjoitti...

minua jäi häiritsemään että minkä salasanan ne oikein antoivat. ainakaan siinä lehtijutussa jonka luin (muistaakseni taloussanomat) ei nimittäin määritelty ollenkaan mikä sanasana oli kyseessä. nykyäänhän kaikenlaisia käyttäjätunnuksia on aivan pilvin pimein, usein vielä erilaisina kombinaatioina eli esim käyttäjätunnus+salasana, sähköpostiosoite+salasana, kortin numero+salasana, henkilötunnus+henkkoht koodi+kertakäyttöinen avainkoodi, jne. jos antaa vain jonkin randon salasanan antamatta mitään muita tietoja itsestään (esim nimeään) eikä kerro minkä palvelun salasanan antoi niin eipä ole suuri tietoturvariski. pidin joskus kotibileet eräälle nettiyhteisölle ja salasanana piti kuiskata ovipuhelimeen "silakka"; olenko nyt vaarantanut tietoturvallisuuteni kun kerroin tämän?

jorma kirjoitti...

"jos antaa vain jonkin randon salasanan antamatta mitään muita tietoja itsestään (esim nimeään) eikä kerro minkä palvelun salasanan antoi niin eipä ole suuri tietoturvariski."

Monet antoivat samalla auliisti nimensä, syntymäaikansa ja puhelinnumeronsa. Lisäksi on todettu, että monet käyttävät yhtä ja samaa salasanaa kaikkialla. Usein vielä vielä helposti arvattavaa sellaista.

Toisaalta naisiin suklaa tehoaa varmaan paremmin. Jos olisi tarjottu viinaa, seksistä nyt puhumattakaan, niin miehet olisivat saattaneet olla halukkaampia vaihtokaupan tekemiseen.

Henry kirjoitti...

"Jos olisi tarjottu viinaa, seksistä nyt puhumattakaan, niin miehet olisivat saattaneet olla halukkaampia vaihtokaupan tekemiseen."

Juu, olisi käynyt miehille heikosti vertailussa, jos seksi olisi ollut palkintona.

Vortac kirjoitti...

Mutta seksiä onkin vaikea saada, vertaa suklaan saamisen helppouteen. (ja hintaan..)

- Vortac