torstaina, huhtikuuta 17, 2008

Suklaa ja vanhat ukot

Vanhan miehen veto:
Naisen on luonnollista olla papparais-ikäisen (Putin, 55) miehen kanssa, mutta vain jos mies on rikas ja/tai vaikutusvaltainen. Putinhan luonnollisesti on molempia.

Hassua on, että homman nimi on täysin sama niiden satojen peräkammarin poikien kanssa, jotka palaavat Thaimaan-matkalta kahta päätä lyhyemmän vaimon kera.

Miehen osalta kyse on statuksen (länsimaisuus + raha) kautta saavutetusta edusta. Naisen kannalta kyse on statuksen nostamisesta kotimaan tasolla rahakkaan pöljäkkeen avulla.

Kenties he oikeasti tykkäävät toisistaan? Jopa rakastavat?

No, se on helppo selvittää. Tarvitsee vain pudottaa miehen status naisen tasolle, niin saadaan tinkimätön valheenpaljastuskone. Jos nainen pysyy persaukisen miehensä rinnalla, niin kyseessä on tosirakkaus. Jos ei, niin...
Patukkaa himoitsevat naiset uusi tietoturvauhka

Naisten ilta: Suomalainen seksismi. Radio Suomessa torstaina 17.4 klo 18.03-20.00 Täällä
Kuunneltavissa netissä.

17 kommenttia:

Junakohtaus kirjoitti...

http://junakohtaus.blogspot.com/2008/04/ikvt-ihmiset-ovat-ikvi

Anonyymi kirjoitti...

Pornoa sokeille

Russ kirjoitti...

Mikko Lehtonen on myös ehdottanut syvällistä jatkokeskustelua siitä, miten tekstiviestitapahtumasarja ylipäänsä oli mahdollinen. Olisiko siihen vastauksena suomalaisen seksismin olemus ja käytäntö? Mitä se on? Naisten iltaa emännöi Päivi Istala.

Ei tässä oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Oikein syvällistä jatkokeskustelua siitä, mikä mahdollisti kahden samoilla mielin olevien aikuisten väliset tuhmat viestit. Löytyykö nokia jo listalta?.

tikka kirjoitti...

"No, se on helppo selvittää. Tarvitsee vain pudottaa miehen status naisen tasolle, niin saadaan tinkimätön valheenpaljastuskone. Jos nainen pysyy persaukisen miehensä rinnalla, niin kyseessä on tosirakkaus."

ja samaa voidaan kokeilla toisinpäin: täytyy vain pudottaa naisen seksuaalinen status miehen tasolle (eli vanhentaa nainen miehen ikäiseksi ja rumentaa miehen näköiseksi), niin nähdään onko kyseessä tosirakkaus eli pysyykö mies eukkonsa rinnalla.

Henry kirjoitti...

"ja samaa voidaan kokeilla toisinpäin: täytyy vain pudottaa naisen seksuaalinen status miehen tasolle (eli vanhentaa nainen miehen ikäiseksi ja rumentaa miehen näköiseksi"

Eikös tuo koe toteudu aina parisuhteessa. :-) Ja silti monet miehet eivät eroa.

tikka kirjoitti...

henry, olen aivan samaa mieltä. parisuhteissa on toistuvasti nähty jopa tosirakkautta. :) tavalliset miehet ja tavalliset naiset päätyvät usein onnellisesti yhteen, koska ovat toistensa tasosia. syntyy tasapaino, luonnonlakihan se.
samalla suurvaltojen johtajat, nuoret seksikkäät huippu-urheilijat ym starat joutuvat etsimään surrogaatteja rakkautensa sytyttämiseksi. naisille tunnetusti on parasta polttoainetta miehen rahat ja arvovalta, miehille naisen nuoruus ja seksikkyys/kauneus.

Anonyymi kirjoitti...

"naisille tunnetusti on parasta polttoainetta miehen rahat ja arvovalta"
Tuossahan se on alkusyy biosfäärin
tuhokierteelle.

Henry kirjoitti...

Jaahas, minäkin tulin mainituksia naisten illassa. Täytyy sanoa ohjelman kuunneltuani, että ymmärrän yhä vähemmän feministien ajatuksen juoksua. Aivan tolkuton ohjelma.

tikka kirjoitti...

henry: ja onpa sinut saatu liitettyä jo uivelot-elokuvaankin: http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1520755
:)

Jape kirjoitti...

Jos tuosta Naisten illasta jotain postiivista hakee, niin se voisi olla kommenttini, jonka Istala kumma kyllä luki lähetyksessä :) Toista, hieman laajempaa kommenttia / kysymystä eivät sitten enään lukeneet. No pääsihän siinä lopuksi se mies ääneen, ja aika hyvää settiä heitti...ja käytti ohjelma ajan loppuosan tehokkaasti :)

Kaarina Kailo oli taas tutun turha. Istalahan oli ilmoitanut ohjelmasta naistutkimuksen postituslistalla, mutta ilmeisesti ei tullut sitten hirveästi tuoltakaan kautta osallistujia ohjelmaan...
Samainen Istala on valitellut tuolla listalta kun ei feministi enään pääse haluamallaan lailla Ylessä ääneen ja eetteriin, kun Istalaltakin on viety ohjelmat pois. No pääsehhän tuo vielä tuossa Naisten illassa ääneen...

No olihan nuo kaikki "asiantuntija"osallistujat, feministejä ja tuo ohjelman ainut "mies" oli profeministimies Mikko Lehtonen.

jorma kirjoitti...

Iltalehden lukijat:
"Vanhemmissa miehissä kiehtoo äly, valta ja raha"

seeds kirjoitti...

Höh. Ehkä ne suklaanhinoiset ihmiset eivät olleet tieturvauhka, vaan ovelia, ja kertoivat väärän salasanan. Niin minä olisin tehnyt:)

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta Naisten ilta -ohjelmasta näkyy taas hyvin kuinka naiset tai ainakin feministit, väitetystä naisten verbaalisisista lahjoista huolimatta, eivät tunnu ymmärtävän lukemaansa tai kuulemiaan faktoja. Seksuaaliseksi ja sukupuoliseksi häirinnäksi esimerkiksi nimitetään Kanervan ja uivelon välistä tekstiviestittelyä, vaikka uivelo ei itse ole pitänyt sitä häirintänä, vaan ollut itse mukana. Sitten näihin pahoihin miehiin projisoidaan jotain omia traumoja, eikä ollenkaan katsota millaisia faktat tässä asiassa ovat.

Onko kellään muuten mp3-muodossa tämän Päivi Istalan ohjelman niitä jaksoja, joissa viehättävästi aloitetaan radio-ohjelma miesvihamielisellä "sika, sika, sika..." huutelulla?

Henry kirjoitti...

"feministit, väitetystä naisten verbaalisisista lahjoista huolimatta, eivät tunnu ymmärtävän lukemaansa tai kuulemiaan faktoja."

Juu, sen takia ohjelmaa oli vaikea ymmärtää. Siinä puhuttiin sovinismista ja häirinnästä. Kyse oli kuitenkin mielestäni ihan yksinkertaisesti siitä, että Kanerva vonkasi Uivelolta seksiä. Ja vonkaus oli varsin maltillista, vaan kvantitatiivinen määrä oli suuri.

Feministeiltä jää näköjään aina sanomatta, että miten miesten pitäisi oikein vongata seksiä ja keneltä sitä saa vongata. Lopussahan Istala sanoi suoraan, että "Mitä varten pitää lähestyä TÄLLAISIA naisia".

JH kirjoitti...

Pöh pöh, ihan järkeviähän siinä ohjelmassa keskusteltiin, kun sen äsken kuuntelin. Ja varsinkin silloin kun pysyttiin yleisellä tasolla, eikä puhuttu nimenomaan Kanervasta. kuten anonyymi sen kirjoitti:

"Seksuaaliseksi ja sukupuoliseksi häirinnäksi esimerkiksi nimitetään Kanervan ja uivelon välistä tekstiviestittelyä, vaikka uivelo ei itse ole pitänyt sitä häirintänä, vaan ollut itse mukana.".

No onneksi se oli alussa ja inhimillisyyden nimissä sen unohti.

Asennekasvatusta tarvitaan puolin ja toisin että saadaan win-win tilanne.

Ja hyvä itseasiassa olisi, että noita häirintäasioita siirrettäisiin tuonne ihmisoikeudet -mappiin, eikä aina jauhettaisi typerää miehet-naiset on typeriä en leiki sun kanssa -potaskaa.

JH

Anonyymi kirjoitti...

ATM:ille uusi vaihtoehto:

Guys and Dolls

Vortac kirjoitti...

Henry ihmetteli: "Jaahas, minäkin tulin mainituksia naisten illassa. Täytyy sanoa ohjelman kuunneltuani, että ymmärrän yhä vähemmän feministien ajatuksen juoksua."

Joo, naisten ajatusten pitäisi pysähtyä välillä, ihailla maisemia ja haistella kukkien tuoksua ja ehkä meditoidakin vähäsen, sensijaan että juoksentelevat päättömästi minne sattuu suunnasta välittämättä, kunhan feministinen ideologia jotenkin pönkittyy kaiken säntäilyn seurauksena.

Minäkin olen muuten ollut tässä kokemassa lähiaikoina tuota ilmiötä, että femakkojen ja naisten ajatukset yhä enenevässä määrin erkanevat sellaisesta älyllisestä, henkisestä tai viisauteen perustuvasta pohjasta, jonka voisin jotenkuten ymmärtää. Vaikka olen ollut koko ajan tietoinen feministien ajatusten älyttömyydestä, nykyisin hämmästyn melko usein siitä miten vielä älyttömämpää tuubaa sieltä suoltuu, kuin olen edes ajatellut aiemmin voivan olevan mahdollista.

Eli tuo ilmiö on kyllä mullekin tuttu, olen suorastaan äimistynyt, miten kieroon ja aivottomaan liturgiaan feminismin aivopesemät yksilöt pystyvätkään, vaikka olen toki tiennyt jo vuosikausia, että se on todella jotain alhaista..

Ovatkohan he lyöneet uuden vaihteen päälle älyttömyyden suhteen? Ehkä he ovat pitäneet puheita, jossa sanoneet: "Siskot, nyt on aika lopettaa älyllinen ajattelu kokonaan, ja sanottava ja puhuttava mitä suinkin sattuu, välittämättä siitä mitä oikein tulee lörppähuulillamme loppaistua!"

En tiedä, mutta karmivalta näyttää.

- Vortac