perjantaina, huhtikuuta 18, 2008

Ota ruma mies

Kauniin naisen ja ruman miehen liitto kestää:
Naisen kannattaa suunnata katseensa itseensä rumempaan mieheen, mikäli aikoo nauttia onnellisesta parisuhteesta. Tuore tutkimus nimittäin väittää, että avioliitto onnistuu parhaiten, jos vaimo on paremman näköinen kuin mies.

– Jos mies on naista rumempi, hän kokee saavansa jotain enemmän kuin olisi ansainnut. Näin ollen hän tekee kovasti töitä voidakseen pitää kauniin vaimonsa. Jos taas mies on paremman näköinen kuin vaimo, saattaa ruoho tuntua paremmalta aidan takana, eikä mies jaksakaan enää niin hanakasti pitää yllä liittoaan.

In Edmonton, 97% of registered payors of child support are men.

9 kommenttia:

petteri perämutteri kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1520755

Henkka mainittu!

Anonyymi kirjoitti...

Henkan hekilökultti senkun porkusttaa ja voi hyvin. Varokaas, kohta henkka vie nätin, nuoren naisen nenänne edestä!

jorma kirjoitti...

Putin kiistää avioaikeet

Ei siis olekaan menossa naimisiin. No, se on ihan ymmärrettävää. Helpompi on tietysti puuhastella rakastajattaren, tai rakastajattarien, kanssa. Ilman sitoumuksia.

seeds kirjoitti...

Eivätkö naiset sitten muka ala haikailla komeiden miesten perään, jos mies on itseä huonomman näköinen?

tikka kirjoitti...

seeds, tuosta ohjeesta naisille puuttui vain se loppuosa: ja katso että se ruma mies on itseäsi rikkaampi niin et itsekään lähde lätkimään.

Vortac kirjoitti...

Katseeni osui vahingossa tikan kirjoitukseen.. mutta yllätyksekseni siellä olikin ihan järkevä lause, jota olisin itsekin ollut ottamassa tässä aiheessa esiin.

Siis eihän suhteen pysyvyys ole niinkään MIEHESTÄ kiinni kuin NAISESTA. Naisethan niitä miehiä yleensä jättävät, siinä missä mies olisi ollut valmis vielä jatkamaan vaikka hamaan loputtomiin suhteessa. Naiset jättävät siis paljon herkemmin kuin miehet, koska naiset yleensäkin saavat helpommin kumppaneita.

Toisekseen, tuossa oletetaan taas jotenkin aika pökkelösti, että ulkonäkö on se ainoa ja vahvin kriteeri molemmilla sukupuolilla, joka määrää että kenen kanssa pääsee suhteeseen. Kun ei ole.

Komeakin mies jää ilman, jos on ujo nössykkä. Sensijaan mitä lihavimmilla ja groteskimman näköisillä rikkailla miehillä on aina mitä näyttävimpiä naisseuralaisia ja -vaimoja.

Lisäksi tuossa painotettiin sitä, että jos mies tekee itsestään kynnysmaton, suhde kestää. Onko vähän omituista logiikkaa? Kun yleensähän suhde loppuu tasan siihen, kun mies alkaa olemaan kynnysmatto, paitsi jos nainen on jo rietastellut niinsanotusti tarpeeksi ja pettää miestään alfauroksen kanssa, sekä nainen on jo lisääntynyt - silloin nainen sietää kovasti kotitöitä tekevää nössykkämiestä, koska tällainen mies on 'kodin' ylläpitäjänä hyvä tapaus - tosin tässäkin vaatimuksena on se, että miehellä on vähintään kohtuullisesti rahaa, jotta nainen voi shoppailla päivisin ja lapselle saadaan kaikenmaailman hemmottelut suoritettua, koska se on ainoa nykyvanhempien tietämä keino saada lapsen parkuminen edes hetkeksi loppumaan.

Eli tuossa annetut ohjeet ovat aika surkeita ja hyvin kapeasta näkökulmasta katsottuna, ja kuten tikka sanoi, tuosta puuttuu paljon olennaista tietoa.

Tuon voisi suomentaa ennemminkin niin, että naiset eivät katso ylensä miehen ulkonäköä ja ole niinkään komeuden perään, kuin miehen lompakkoa ja statusta, koska ovat ennemminkin rahan, vallan ja miehen hierarkian (suhteessa toisiin miehiin) suhteen kiinnostuneita miehestä, sekä tietenkin miehen kyky suojella naista on naiselle oikeasti tärkeä asia. (tätä ei vaan yleensä nainen koskaan ota esille, kun naiselta ihannemiestä tiedustelee)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ota ruma mies - saa rumia lapsia.
Ei kannata, kauniin naisen näkökulmasta.

seeds kirjoitti...

Nyt kyllä Vortac taidat puhua hieman P:tä sanoessasi että suhteet jotenkin useammin päättyvät siihen, että nainen jättää eikä mies.

En oikein usko. Onko näyttöä, tilastoa tutkimustuloksia? Pelkään mutuun ei voine luottaa.

Eiköpähän tuon luulisi menevän aika lailla fifty-fifty. Eivät kaikki miehet suinkaan ole mitään vähään tyytyiväisiä, vaatimattomia aj uskollisia kotisiippoja.

tikka kirjoitti...

anonyymi, miksi kauniin naisen pitäisi haluta kauniita lapsia?

seeds, minä olen ollut nimenomaan siinä käsityksessä, että naiset miehiä useammin lopettavat suhteet. mies harkitsee pidempään suhteeseen ryhtymistä, mutta siihen alettuaan jämähtää tyytyväisenä paikalleen. nainen taas on levottomampi suhteessa ja vaativampi sisällön suhteen sekä siis jättää helpommin. tilastoja en ole kyllä nähnyt minäkään, joten kyseessä saattaa olla myös urbaanilegenda.