tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Extra Urho

Miessakkien Extra Urho on luettavissa netissä ja sieltä löytyy minunkin haastatteluni Parisuhdemarkkinoiden lainalaisuudet sivuilta 24-29.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas naisopettaja, joka ei ole kyennyt pitämään pimppaansa erossa poikaoppilaistaan?

Teacher accused of sex with eight boys

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin lesboyhteisö tuo esille suvaitsevaisuuden tärkeyttä kieltämällä miehiä tulemasta erääseen Roballa sijaitsevaan homoravintolaan keskiviikkoiltaisin. Naiset sen sijaan ovat tervetulleita seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Homomiesten teemabileisiin sen sijaan ovat kaikki tervetulleita, jopa heterot.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo lesboyhteisön harjoittama diskriminointi keskustelunaiheena poistettu? Linkin kautta ei ainakaan nyt avautunut mitään keskustelua.

Anonyymi kirjoitti...

Linkin loppuun oli tullut jotain roskaa. Tässä uusi
linkki, toivottavasti toimii.

Anonyymi kirjoitti...

"Homomiesten teemabileisiin sen sijaan ovat kaikki tervetulleita, jopa heterot."

Ei kaikissa asusteissa .-)

Anonyymi kirjoitti...

Femakot vauhdissa ("Mitä tulee sitten uhriin, niin eiköhän tällaisessa tilanteessa ainoita uhreja ole mies ja lapsi, eikä suinkaan miehiä ja lasta harhaan johtava nainen, joka pistää väärän miehen maksumieheksikin vielä"):

No enpä tiedä, katso asiaa toisesta näkökulmasta: ehkä naista on höynäyttänyt joku paha poika ja hän pistää vahingon jonka miehet ovat hänelle tehneet kiertämään...


Eräällä tavalla ymmärrettävää. Lapsi ei käsittääkseni kärsi, jos sillä kerran on hyvä isä. Isällekin asia saattaa olla yhdentekevä, kaikille ei ole tärkeää että lapsella on omat geenit. On myös perheitä joissa ei joistakin syistä saada yhteistä lasta ja pitää hankkia vetoapua. Onko nämä tahalliset tapaukset otettu huomioon tutkimuksissasi?


Kyseenalaistaisin 30%, mistä tutkimuksesi on peräisin? Muuten Suomen laki turvaa "elättäjäisän " aseman l. lapset ovat sitten hänen lapsiaan. Näin onkin oikein, isäksi ei tee pisara spermaa vaan se joka ottaa vastuun ja välittää lapsesta on oikea isä.


...
olen tavannut monia joille lapsen adoptoiminen on ollut varteenotettava ratkaisu. Jotkut ovat jopa yllyttäneet vaimonsa sänkyyn vieraan miehen kanssa jotta sitten ovat saaneet lapsen jota on kauan kaivattu.

Vortac kirjoitti...

Olipa hirveet fontit siinä URHO-lehdessä, todella epäluettavaa.. jos zoomasi tarpeeksi, että tekstistä sai selvää, sitten piti scrollailla sitä edestakasin.. aargh.

Ja monia typeriä juttuja oli, mutta Laasasen haastattelu, kuten ennakkona saattoi jo odottaakin, oli silkkaa rautaa. Jospa kaikki kysyisivät noin ytimekkäitä kysymyksiä ja antaisivat Henryn rauhassa selittää, niin tulos olisi suorastaan feministejä ravistelevan jymisevä!

- Vortac

J.Halmu kirjoitti...

Hyvä lehti, paperilla tuli kotia. Tosin ei sitä tarvitsisi kirjekuoressa lähettää - ellei se ole just vitsinä "miestenlehti".