tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Seksiä Pariisissa

Natsien miehittämä Pariisi oli seksiä täynnä:
Monilla naisilla, joiden aviomiehet olivat vankileireillä, oli itse asiassa suhde saksalaisten sotilaiden, "vaaleiden barbaarien" kanssa. Eikä pelkästään sotilaiden, vaan keiden tahansa kanssa, jotka pystyi auttamaan heitä taloudellisesti. Listaan kuuluivat niin pomot, velkojat kuin naapurit. Säännöstelyn aikana ruumis on arvokasta valuuttaa.
Tyttöjen väkivalta pelottaa psykoterapeuttia:
- Olen todella huolissani, sillä tyttöjen tekemä katuväkivalta on lisääntynyt. Ja heistä tulee äitejä!

Sveins sanoo naisten ja tyttöjen alkaneen monissa asioissa toimia miesten tavoin. He ovat ottaneet miehisen roolin myös turvautumalla väkivaltaan.

Sveins pitää valitettavana, että lähes kaikki sosiaalityöntekijät ovat naisia ja he luonnollisesti uskovat naisten kertomuksia herkemmin kuin miesten.

- Miehet ovat tässä aika heikoilla. Olen itse siihen osittain syypää, terapeutti tunnustaa.
Thousands of primary pupils were prevented from making Father's Day cards at school for fear of embarrassing classmates who live with single mothers and lesbians.

Homeless women in peril. Groundbreaking Toronto survey finds they endure more sex assaults and mental illnesses than men

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pahoilla+pojilla+on+vientiä/1135237381696

Ville kirjoitti...

"Sveins sanoo naisten ja tyttöjen alkaneen monissa asioissa toimia miesten tavoin. He ovat ottaneet miehisen roolin myös turvautumalla väkivaltaan."

Väärin. He ovat ottaneet yhden ihmisen käyttäytymis- ja toimintamalleista käyttöönsä turvautumalla väkivaltaan.

Vortac kirjoitti...

Jep, aina tämä sama virsi. MIES on synonyymi VÄKIVALTAISELLE.

Kuitenkin naiset ovat ihan yhtä väkivaltaisia kuin miehet, mutta iso osa naisista kanavoi väkivaltansa eri tavalla, ja lisäksi suurin osa naisten tekemästä väkivallasta jää niinsanotusti pimentoon, näkymättömiin, tutkan alle, jne.

- Vortac