maanantaina, kesäkuuta 23, 2008

Linkkejä

Housework and sex: What's the connection?

Forget this tosh about 'freemales' - single women who say they are happy are lying.


College girls banned from whistling at builders.

43 kommenttia:

Nyymi, Ano kirjoitti...

Tuo "freemale" -artikkeli muistutti taas hyvin siitä perimmäisestä syystä, miksi koen ettei nykyinen tasa-arvokeskustelu ole terveellä pohjalla.

Ideologisilla periaatteilla rakennetaan muotteja, joihin tyttöjen ja poikien tulee sopia - unohtaen samalla historia ja biologia täysin.

Kokonaiset sukupolvet elävät onnettoman elämän, mutta sehän on pieni hinta maksettavaksi siitä, että yksi ihmisryhmä saa toteuttaa itseään...

Johannes Knektman kirjoitti...

Onko teiltä jäänyt Yliopistolehti huomaamatta kun sinne ei ole kommentteja ilmestynyt? Vai sensuuriko on iskenyt?

"Parisuhdeväkivaltaa, seksuaalista väkivaltaa, prostituutiota, seksuaalista häirintää. Tyttösikiöiden abortteja ja tyttöjen ympärileikkauksia. Naisen osa on usein kovin osa."

Yliopistolehti: Työttömyys, viina, kirves ja perhe

Pekka Poro kirjoitti...

O.K.

"prostituutiota"

On se naisen osa kova, kun heillä on mahdollisuus tienata rahaa myymällä itseään. Itse joudun tienaamaan ulkosalla rakennustyömaalla erittäin raskaissa fyysisissä töissä, joista aiheutuu fyysisiä vahinkoja.

"seksuaalista häirintää"

Viime juhannuksena kolme eri naishenkilöä heitteli suorasukaisia seksuaalisia ehdotuksia ja kävi kiinni saunassa. Seurustelevana henkilönä koen tämän erittäin häiritseväksi.

"tyttösikiöiden abortteja ja tyttöjen ympärileikkauksia"

Siirrynkin siis tästä kokemaan syvää kollektiivista häpeää kaikista suomalaisten tyttösikiöiden aborteista ja naispuolisten ympärileikkauksista...

Mutta ihan oikeasti, on melko käsittämätön aivopieru tuoda tuollaisia asioita kontekstiin kun puhe kuitenkin on _suomalaisista_ naisista. Mutta joo, tämä on taas niin turhanpäiväinen provokaatio ettei siihen viitsi tämän enempää aikaa haaskata.

jorma kirjoitti...

"Onko teiltä jäänyt Yliopistolehti huomaamatta kun sinne ei ole kommentteja ilmestynyt?"

Yliopistolehti on ennenkin "kunnostautunut" naistutkimuksen ja muun feministihömpän täysin kritiikittömänä äänitorvena. Laskee tietysti julkaisun arvostusta, ja paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Pentti Linkola:

sotien luonteiden pitäisi muuttua siten, että "nuoria naaraita" ja lapsia kuolisi pääasiallisesti "nuorten urosten" sijaan

Anonyymi kirjoitti...

Pekka Poro:

"On se naisen osa kova, kun heillä on mahdollisuus tienata rahaa myymällä itseään. Itse joudun tienaamaan ulkosalla rakennustyömaalla erittäin raskaissa fyysisissä töissä, joista aiheutuu fyysisiä vahinkoja"

Älä huoli, on sitä miesprostituutiotakin.

Nyt kuule vain housut alas, perse pystyyn ja kontalleen lähimpään porttikongiin. Siellä se mukava raha odottaa, sosiaalinen arvostus ja hyvä elämä. Otat molempiin päihin samaan aikaan niin tuntuu mukavammalta ja rahaakin tulee kaksinverroin.

Kaikkea jännää tule tapahtumaan, työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.
Niitä tarinoita voit sitten työpäivän jälkeen kertoilla muille kavereille oluttuopin ääressä, kyllä käy muiden miesten kateeksi. Saat ystäviä ja vaikutusvaltaa.

Nahka, raksalta.

Anonyymi kirjoitti...

ITALIAN poliisi sai Luccassa neljä hätäsoittoa saman kadun varrelta ja epäili aluksi kyseen olevan samasta perheväkivaltatapauksesta. Itse asiassa rähinöintiä esiintyi neljässä eri talossa, joissa miehet eivät olleet antaneet vaimojensa katsoa televisiosta nyyhkyfilmejä jalkapallon EM-ottelun aikana. Tuohtuneet naiset olivat silloin käyneet paistinpannuin ja kaulimin äijiensä kimppuun.

Esinahka kirjoitti...

Nahkafemakko,

Tarkoitat siis, että turvaheteroseksiä (eikä mitään erikoisuuksia) myyvälle keski-ikäiselle suomalaiselle miehelle on naisten parissa niin suuret markkinat, että mies voi laskuttaa pari sataa egee tunnilta ja valita käytännössä itse asiakkaansa?

Mielenkiintoista. Onko sinulla esittää edes jotakin väitteesi tueksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kokonaiset sukupolvet elävät onnettoman elämän, mutta sehän on pieni hinta maksettavaksi siitä, että yksi ihmisryhmä saa toteuttaa itseään...

Tarkennapas nyt vähän. Miehet kärsivät kun nämä naiset ei huoli miehiä? No eikö tuossa juuri puhuttu, siitä miten paljon on sinkkunaisia, eritoten 40 ikävuotta lähestyviä sinkkunaisia, jotka ei löydä kumppania? Koska eihän miehet halua enää sen ikäistä naista, kun voi juosta parikymppisten perässä. Onhan tuostakin täällä usein puhuttu, miksi huolia kulahtanut vanhus kun eihän se ole ideaalikumppani kenellekään miehelle? Naisten kai olisi teininä pitänyt takertua ensimmäiseen vastaantulevaan mieheen, mutta kyllähän se ikä silti karttuu ja mies jättää kun ensimmäiset rypyt ilmaantuu. Mites sitten suu pannaan? Mies saa toteuttaa hurjasteluhalujaan, mutta naisen pitää ottaa se mitä saa ja sitten olla hiljaa kun ei saakaan enää mitään?

En oikein käsitä mikä tuossa artikkelissa nyt oli niin ihmeellistä. Moni nainen ei tykkää olla sinkku ja yksinäisyys ei ole mukavaa. Mutta on pakko esittää että menee hyvin, koska miehet karttaa epätoivoista naista, eikä kaveritkaan oikein tykkää kuunnella jos koko ajan selittää hankalasta yksinolostaan. Mitä uutta tuossa nyt oli? Elämän ikävä tosiasia.

Anonyymi kirjoitti...

nahkasovinisti,

Homoseksiä myyvälle miehelle on ihan varmasti markkinoita. Siinä missä keski-ikäiselle norminaisellekin, joka suostuu myymään vain turvallista normiseksiä. Jos seksi on kerran vaan seksiä, niin miksei homoseksi kelpaa? Ihan samanlaisia ihmisiä ne on homotkin on. Miehellähän on eturauhanenkin, niin kyllä siitä kiksejä irtoaa vaikka olisikin vastaanottaja. Siellä on teille markkinat, jossa kysyntä kohtaa oikeasti tarjonnan, eikä tarvitse marmattaa kun naiset ei anna. Ottakaa mitä tarjotaan, niinhän se toimii.

Peter kirjoitti...

Anonyymi: "Homoseksiä myyvälle miehelle on ihan varmasti markkinoita. Siinä missä keski-ikäiselle norminaisellekin, joka suostuu myymään vain turvallista normiseksiä. Jos seksi on kerran vaan seksiä, niin miksei homoseksi kelpaa? ..."

Tämä nyt on taas tyypillinen ryhtykää_homoksi_niin_seksiä_alkaa_irtoamaan-kommentti. Mikä siinä nyt on niin vaikea uskoa, että perusheteromiestä ei homoseksi nyt kertakaikkiaan kiinnosta. Mieluummin ollaan ilman.

Anonyymi kirjoitti...

Esinahka, totesit epäilyn häivä äänessäsi:

"Tarkoitat siis, että turvaheteroseksiä (eikä mitään erikoisuuksia) myyvälle keski-ikäiselle suomalaiselle miehelle on naisten parissa niin suuret markkinat, että mies voi laskuttaa pari sataa egee tunnilta ja valita käytännössä itse asiakkaansa?"

Juu eikun myymään vaan; asiakkaita voi olla muitakin: ihan heteromiehissä (alistajat) ja heteronaisissa (sadomasofantasiat). Voit päästä jopa pikkupoikia imeskelemään, samalla kun vanhempi setä työntää nyrkkiä toiseen päähän.

Pissaleikit ovat myös suosittuja prostituutiossa ja ruskeat leikit. Niistä ei kyllä mitään ektraa saa, prostituutiossa kun kaikki on sitä tavallista, mutta kuitenkin, helpompaa tuo on kuin raksalla.

Turvaseksikin toimii, harvoinhan se kondomi halkeaa. Ja jos asiakas sitoo sinut kiinni ja sanoo, että "jos mää nyt tämän kerran paljaalla", niin muista ettei se koskaan yhdestä kerrasta tartu.

KOndylommat tarttuvat tuskin koskaan suun limakalvoille ja satiasetkikin saa helposti pois. Loisia tietysti voi tulla anuksen nuoleskelun kautta, mutta säännölliset terveystarkastukset kertovat milloin pitää lääkitä.

Kyllä valinnan varaa on, eikun rukkaset naulaan vaan. Otat vaan piikin mukaan ja vatupassin, niilä voit sitten vedellä kun ykköspano osoittautuukin kimppakivaksi.

nahka, raksalta

Anonyymi kirjoitti...

sanoit peter että Tämä nyt on taas tyypillinen ryhtykää_homoksi_niin_seksiä_alkaa_irtoamaan-kommentti. Mikä siinä nyt on niin vaikea uskoa, että perusheteromiestä ei homoseksi nyt kertakaikkiaan kiinnosta. Mieluummin ollaan ilman.

heh...
Mää ainakin ymmärsin että eihän tossa seksin saamisesta ollut puhetta vaan rahasta.

kalle

Kami kirjoitti...

"Aggressiivinen käyttäytyminen on aina häiriö, psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvinen sanoo."

Minä olen lukenut ennenkin jotain tämän Keltikangas-Järvisen juttuja, ja tuo artikkeli oli perspektiiviltään mielenkiintoinen, mutta... Mihin tuo lainaamani kohta perustuu. Onko olemassa jonkinlainen todistettavissa oleva ideaali ihmismalli jota tarkkailtaessa tuollaista voi sanoa, vai perustuuko tuo johonkin muuhun? Mille itsestäänselvyyksille moinen perustuu, ja millaisesta maailmasta moinen ajattelu lähtee?

Nämä kysymykset eivät ole retorisia, vaan haluan ihan oikeasti ymmärtää miten ihminen täytyy määritellä että tuo muuttuu faktaksi.

Peter kirjoitti...

Joku: "Kokonaiset sukupolvet elävät onnettoman elämän, mutta sehän on pieni hinta maksettavaksi siitä, että yksi ihmisryhmä saa toteuttaa itseään..."

Johon anonyymi: "Tarkennapas nyt vähän. Miehet kärsivät kun nämä naiset ei huoli miehiä? No eikö tuossa juuri puhuttu, siitä miten paljon on sinkkunaisia, eritoten 40 ikävuotta lähestyviä sinkkunaisia, ..."

Minä ainakin sain tuosta alkuperäisestä kommentista kohdasta 'kokonaiset sukupolvet' sellaisen käsityksen, että tarkoitetaan sekä naisia, että miehiä. Miehet elävät onnettominena koska eivät kelpaa naisille.

Ja naiset elävät onnettomina yksin, koska (a) miehille (tai ainakin niille alfoille) ei kelpaa feminismin kyllästämät naiset. (b) kiinnostavaa miestä ei löydy kovien tasovaatimusten vuoksi, eikä tasovaatimuksista olla valmiita joustamaan.

Jaaha kirjoitti...

Nahka, mitähän nyt sekoilet. Eiköhän Suomessa prostituoidut pääsääntöisesti ihan itse päätä, minkälaisia palveluja tarjoavat ja kenelle. Yleensä heteroseksiä täysi-ikäisille.

eternal testicle kirjoitti...

Tuosta prostituutiostahan oli pitkä keskustelu jokin aika sitten ja siinä todettiin että joidenkin naispuolisten ehdotus siitä että (homo)miesprostituutio vastaisi naisten mahdollisuutta heteroprostituution ei ole kelvollinen.

Ensinnäkin se että tämä provosoija nimeltä Nahka heti ensimmäiseksi alkoi puhua homoprostituutiosta jo viittaa siihen että hän on itsekkin huomannut että miespuoliselle prostitutioidulle on pienempi asiakaskunta,siis todella rajattu asiakaskunta,verrattuna naisiin. Naisten ei tarvitse ennen varsinaista vanhuutta käydä miesprostitutioidulla kun he saavat muutenkin ja vanhana sitten kai saa helpommin vaareja kuin vaarit muoreja,mutta tästä en ole varma.

Siis pääpointit:
-Miesväestöstä jotain 90-99% on heteroseksuaaleja. Toisin sanoen naisille on isot markkinat; suuri pooli mistä valita asiakkaansa,noin teoriassa.
-Myös naiset ovat ylivoimaisesti heteroseksuaalisia tai ainakin enemmän miehiin päin,vaikka joku prossa lepakkoja voi naisissa olla enemmän suhteessa homoihin. Siis toisin sanoen naisprostituoidut sekstailevat sen sukupuolen kanssa johon päin he ovat luonnostaan.
-Sitten on tietysti tapauksia joissa naiset asioivat miesprostituoiduilla. Ottaen huomioon että naisille seksin saanti on hemmetisti helpompaa,ja normaalille miehelle vaikeaa,voidaan olettaa että mieshuorien naisasiakkaat ovat suhteellisesti vähemmän viehättäviä kuin naishuorien miesasiakkaat. Naiset pitävät myös aika 'hyviä' hintoja mikä karsii huono-osaisempia (naisten mielestä vähemmän viehättäviä) asiakkaita.
-Heteroseksi on turvallisempaa ja vaivattomampaa noin lähtökohtaisesti.

Nahka ei kyllä provoineen näin asiallista vastausta ansaitsisi mutta muiden tarkkailijoiden muistin virkistämiseksi tai luomiseksi pistetään taas kertauksena.

Anonyymi kirjoitti...

heh kives - kiitos asiallisesta vastauksesta.

Provosin kyllä, sillä se, että naiselle olisi helppoa ja mukavaa ja rahakasta ja sosiaalisesti kivaa olla prostituoitu on naurettavan yksikertaistettu väite. Provoni oli tarkoitettu poron naiiille lausumalle.

Kaikki naiset eivät suinkaan ole vapaaehtoisia prostitoituja, eikä kovinkaan moni pidä sitä sunkaan parhaana mahdollisena elämänmuotona. Esimerkiksi perheen, suvun ja ystävien kannalta se on aika kinkkinen yhtälö.

Lisäksi: vaikka nainen voi valita asiakkaansa, se ei estä häntä joutumasta väkivallan uhriksi, kuten Helsingissä on käynyt, kun venäläisent parittajat ottivat naisia kiristykse kohteeksi. Yksityisessä vastaanottopaikassaan on hakattu ja tapettu Suomesakin moni naisia.

Eivä kaikki naiset Suomessa ole valkohoisia prostitutoituja kotimaassaan tai maassa jonka kieltä osaavat.

Eivät naiset ole suojassa sukupuolitaudeilta, vaikka kondomia käytettäisiinkin.

Jos näitä asioita ei poro ymmärrä, kannattaa ottaa ajatusleikki avuksi ja mietitä, mitä tuntuisiolla samassa asemassa.

Jos vaikka sittenkin raksalla olisi kivampaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos näitä asioita ei poro ymmärrä, kannattaa ottaa ajatusleikki avuksi ja mietitä, mitä tuntuisiolla samassa asemassa.
Jos vaikka sittenkin raksalla olisi kivampaa."

Jos on vanhankantainen
moralisti, varmasti seksi tuntuu helpostikin pahalta, varsinkin kaikki lähetyssaarnaajaseksistä poikkeava.

Tosiasiassa netto esim.
200 euroa tunnilta on niin suuri korvaus naimisesta, että sen pitäisi peittää kaikki
pienet jomotukset ja markkina-arvoerotkin. Se on nimittäin erittäin hyvä palkka ja sen jälkeen on turha valittaa mistään.
Vai mitä sanot jos rakennusmies saisi 200 euroa nettona tunnilta? Kuka on hyväksikäyttäjä?
Vertaukseksi: moni tavallinen palkkatyöläinen olisi innoissaan jos saisi nostettua 12-18 euron bruttotuntipalkan 20 euron yläpuolelle. 200 euron tuntipalkka on jo haaveenakin täysin mahdoton, joten kannattaa ryhtyä prostituoiduksi.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Bmad, kun sanoit:
"Tosiasiassa netto esim.
200 euroa tunnilta on niin suuri korvaus naimisesta, että sen pitäisi peittää kaikki
pienet jomotukset ja markkina-arvoerotkin."

Tosiasiassa 50 euroa lienee normaalimpi taksa.

Ja aina voit kokeilla miltä tuntuu jystää persettä tunnin verran eri kokoisilla porkkanoilla, syljellä ja ilman, kondomilla ja ilman, ja voit pyytää kaverin läiskimään pakaroita silla seksikkäästi, että pääset tuntumaan. Tuohan ON mukavaa puuhaa, joten voisitte siinä oluen äärellä vaihdella tekniikkatietojanne.

Olet varmaan oikeassa, tuolla kyllä aika mukavasti tienaisi omakotitalon aika pian.

Tuosta viidetäkympistä sitten maksat asunnon eli työtilan vuokran, parittajalle satasen, eläkkeen ja päivittäiset liukuvoiteet, erilaiset kivannäköiset luukkupöksyt ja hörhelöpaidat. Jäljelle jäisi vielä munkkikahvehin Kappelissa.

ja sitten jos perse alkaa tuntua aralta voit aina maata mukavasti netin ääressä heilutellen erektiota suu törröllään, kirjoitellen mukavia viestejä naapurin mukaville sedille.

Voi sitä elämää...

Anonyymi kirjoitti...

Viidelläkympillä ei varmasti saa pildeä, joten kyllä toi kaksataa/tunti kuulostaa ihan realistiselta.

- Syltty

Jaaha kirjoitti...

Sihteeriopistoa selaamalla saa äkkiä perushinnaksi n. 100 euroa/puoli tuntia.

Disclaimer. Tässä viestissä ei ollut moraalisia ulottuvuuksia.

eternal testicle kirjoitti...

Anonyymi, kiitos kiitoksesta. En ihan ymmärrä miksi mutta näytät jatkavan samaa linjaa edelleen,kuin se olisi jotenkin mielekästä. Siis reaalimaailmassa voi hyvinkin olla sellainen tilanne että miesprostituoitu ei saisi edes niitä vanhoja tai erityisen epäviehättäviä naisia asiakkaiksi mutta nythän on kyse ihan teoriasta. Jos miesprostituoidut päätyisivät jatkuvasti painamaan valitsemiaan naikkosia,silloin oltaisi tasoissa. Tapa millä tuot esille ilmeistä uskomustasi siitä että miehillä tätä valinnanvaraa ei ole ainoastaan vahvistaa minun ja Jorman pointteja. On edelleenkin kiistatta naisen etu että naisella on ne edut mistä mainitsin. Onko sinusta jotenkin hauskaa heittää läppää asiasta tietäessäsi että se ei käy argumentista vai uskotko oikeasti saavasi mustasta valkoista?

Ja kyllähän tietääkseni SUURIN OSA suomalaisista naisprostituoiduista tekee hommaa ihan vapaasta tahdosta. Monille naisille se on huvin ja hyödyn yhdistämistä. Harvinaiset rikollistapaukset läpäisevät uutiskynnyksen harvinaisuudellaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Tosiasiassa 50 euroa lienee normaalimpi taksa. "

On ehkä joskus tai
joissakin maissa (kuten Puolassa).
Yleinen hinta on oikeastikin 150-200 euroa. Monet paremman näköiset rahastavat 300-500e. Se, kuinka tarkkaan huorat katsovat kelloa on sitten varmaan aika yksityiskohtaista. Ja liene selvää sekin, ettei joka tunnille saa töitä, eli sikäli tuo 200 ei ihan realistinen tuntikorvaus välttämättä ole. Kuitenkin se todistaa sen, että seksi on yleensäkin ylihinnoiteltu kaikkien muiden hyödykkeiden yläpuolelle.
Mitä korkeammalla prostut myyvät pimpsaa, sitä korkeammin kriteerein myös tavallisen naiset
sitä antavat.

"Ja aina voit kokeilla miltä tuntuu jystää persettä tunnin verran eri kokoisilla porkkanoilla, syljellä ja ilman, kondomilla ja ilman, ja voit pyytää kaverin läiskimään pakaroita silla seksikkäästi, että pääset tuntumaan."

No mikäs siinä on persettä
jyystellessä. Joutuuhan hoitsutkin nostelemaan kaikennäköisiä vanhuksia ja limaperseitä, eivätkä peri siitä kuin kympin tunti.
Jos sisääntyöntyminen moraalituttaa ei kannata edes ajatella seksiasioita. Ne eivät ole heikkohermoisia varten.

"Tuohan ON mukavaa puuhaa, joten voisitte siinä oluen äärellä vaihdella tekniikkatietojanne. "

Se voi hyvin olla mukavaa puuhaa, en yhtään epäile. Ja tekee ne monet prostut vielä kauheampiakin asioita, kun panevat ja ottavat suihin. Ne mm. järjestävät kuvitteellisia keskitysleirejä ja toteuttavat yksityisten mieshenkilöiden natsiperversioita, jossa naiset toimivat hakattuina ja hakkaajina.

"Olet varmaan oikeassa, tuolla kyllä aika mukavasti tienaisi omakotitalon aika pian. "

Milläs ostat omakotitalon
jos et verottajalle voi todistaa mistä rahat on hankittu. Rajansa se on pimeällä työlläkin.

Nimim. saan tosi hyvännäköistä naista ilmaiseksi.


BMAD

Esinahka kirjoitti...

Anonyymi, Nahka ja muut (pro)feministit, oletteko käyneet jonkin virheellisten analogioiden esittämisen kurssin?
Sovinistia ette muuten saa minusta tekemälläkään. Antifeministiksi sen sijaan tässä muuttuu ihan väkisinkin kun teidän, Moilasen, Aaltion etc. juttuja lukee.

"Siellä on teille markkinat, jossa kysyntä kohtaa oikeasti tarjonnan, eikä tarvitse marmattaa kun naiset ei anna."
Eihän siitä ollutkaan kyse. Kyse oli siitä, että heteroseksipalveluja kauppaava nainen kauppaa palvelujaan miehille. Heteroseksipalveluja kauppaava mies kauppaa palveluja naisille. Comprende? Mikäli siis väitätte, että mies voi alkaa kaupata heteroseksipalveluja naisille aivan yhtä hyvin (ja yhtä hyvillä ansaintamahdollisuuksilla asiakkaansa itse valiten) kuin nainen miehelle, niin todistustaakka on teillä.

Toki ymmärrän, että edustamassanne uskonnossa se penetraatio on jotakin hirvittävää ja pahaa patriarkaalista vallankäyttöä kaameimmillaan, mutta kaikki eivät jaa käsitystänne, niin ärsyttävää kuin se teistä onkin. Kaikista ei tietenkään ole seksityöläiseksi, mutta ei kaikista ole raksallekaan. Ja sosiaalinen paine on tietysti ankara, eikä vähiten kaltaistenne feministien lietsoman huorastigman takia.

Hinnoittelusta sen verran, että pienen KVG- tutkimuksen avulla suht pian löytyi esimerkiksi SALLI ry:n puheenjohtajan taksa, joka on 160,- puoli tuntia ja 270,- tunti (ei dominointia, ei anaalia, turvaseksi pakollista).
Ekstrapalveluilla tarkoitin esimerkiksi juuri anaali- tai pissa/kakkaleikkejä, joista nähtävästi niitä tarjoavat veloittavat erikseen. Ja sp-taudeista: ne tarttuu baarituttavuuksista varmasti yhtä tehokkaasti, niissä baarijutuissa se kondomi taitaa jäädä pois melkoisesti helpommin kuin maksullisissa palveluissa?

"Nahka" lausui:"totesit epäilyn häivä äänessäsi ..."
Ja mistähän jonkin epäilyn häivän äänessäni kuulit? Kuuletko kenties paljonkin kaikenlaisia ääniä? Mitä kaikkea ne kuiskivat sinulle? Voiko tuon yleistää muihinkin (pro)feministeihin?
Esitin sinulle vain kysymyksen/pyynnön perustella heittosi, mutta faktatiedon ymmärrettävästi puuttuessa jatkat vain tuota trollaavaa ja provosoivaa feministinillitystäsi

"Nahka" lausui: "Voit päästä jopa pikkupoikia imeskelemään, samalla kun vanhempi setä työntää nyrkkiä toiseen päähän."
Jospa nyt sinä ja kaverisi pitäisitte sairaat fantasianne vaan omana tietonanne. Leikkikää niitä vaan keskenänne vaikka pikkupojiksi pukeutumalla, mutta muistakaa että niiden toteuttaminen alaikäisiin sekaantumalla on rikollista. Vai mistä ihmeestä tuollainen tuli edes päähäsi? Toivottavasti kyse on "vain" siitä, että olet kenties aiemmin heitellyt esimerkiksi NT-listalla miesaktivisteja kohtaan pedofiilisyytöksiä ja olet saanut hommaan jo rutiinin? Muuhun paskanheittoon(ne) en edes viitsi vastata.

Jape kirjoitti...

Pahoilla pojilla on vientiä

Ote:
Pahoilla pojilla on vientiä

Tytöt tykkäävät pahoista pojista. Siksi ihmispopulaatioissa on voinut säilyä kolmesta ikävästä luonteenpiirteestä rakentunut epäsosiaalinen persoonallisuus.

Musta kolmikko on pakkomielteinen narsismi, impulsiivinen, jännityshakuinen ja tunteeton psykopatia sekä moraaliton machiavellismi, jossa tarkoitus pyhittää keinot.

Perinteisessä ihmisyhteisössä tällainen yhdistelmä olisi äärimmillään voinut olla tuhoisa sekä yhteisölle että yksilölle itselleen. Muut olisivat saattaneet karsastaa häijyä tyyppiä sekä jättää hänet ilman ruokaa ja suojaa pedoilta.

Jos ihminen taas on vain vähän tuhma, hän hyötyy siitä. Pienestä pahuudesta seuraa satoisa seksielämä, väittää Peter Jonason New Mexicon osavaltionyliopistosta New Scientist -lehdessä.

Hänen ryhmänsä teki 200 yliopisto-opiskelijalle persoonallisuustestin. Tiimi asetti osallistujat järjestykseen sen mukaan, kuinka paljon näissä oli kolmea pahaa piirrettä.

Lisäksi se esitti koehenkilöille kysymyksiä näiden seksielämästä.

Kolmen piirteen mukaan korkealle sijoittuneet näyttivät saaneen useampia petikavereita kuin muut. He myös suosivat eniten irtosuhteita. Vastaavuus päti vain miehillä.

Anonyymi kirjoitti...

"Tytöt tykkäävät pahoista pojista. Siksi ihmispopulaatioissa on voinut säilyä kolmesta ikävästä luonteenpiirteestä rakentunut epäsosiaalinen persoonallisuus."

...jota ei uskalleta
esimerkiksi kouluopetuksen mukana nuorille
välittää etukäteistietona:
mitä sosiaalisesti suositumpi, törkyisempi tai rotevampi uros sitä varmempi seksi. Eikö tämän voisi painaa seuraaviin psykologian tai biologian kirjoihin? (en veloita siitä tekijänoikeusmaksua).

Aika jännää, että yhteiskunnassa on yleisesti hyväksyttyjä ja
näitä jokapäiväisiä ilmiöitä, joita ei voida kouluopetuksen mukana
välittää eteenpäin, vaan annetaan ennemmin nörttien ja tavallisempien miestyyppien elää harhoissa niin pitkään, että (vaiettu) asiankulku selviää.

Mutta tällaistahan se yhteiskuntarakenteisiin syöpynyt feminismi nimenomaan on, ettei sen sisällöstä kyetä avoimesti edes tiedottamaan. Se nyt vaan on niin ja sille ei voi mitään, että kun naikkonen ei kostu kuin rambosta, niin muita vaihtoehtoja ei ole. Ja niinhän se on, ettei alkoholistikaan paljon kostu vesi- tai mehupulloista.

Aika mielenkiintoista sekin,
että mitä enemmän naiset ovat saaneet "itsenäistyä" sitä enemmän heitä on muodin lisäksi kiinnostaneet väkivaltaiset tai muuten erittäin konservatiivit miestyypit. Voidaanko tässä puhua itsenäisyydestä kuitenkaan, vai hakevatko he jotain turvaa tai holhousta, jonka itsenäisyys on heiltä sattumoisin riistänyt?


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Noita luonnehäiriöisiä miehiähän tavoittelevat juuri ne naiset, joilla itsellään on jonkin sortin luonnehäiriö tai muuta häikkää pääkopassa.

Näyttäisi tätä maailmaa ja sen pyörimistä tarkasteltaessa olevan niin, että sekä luonnehäiriöisiä MIEHIÄ että luonnehäiriöisiä NAISIA on väestössä enemmän, kuin järkeviä ja terveitä ihmisiä. Sitten nämä vielä pariutuvat ja lisääntyvät tehokkaasti keskenään, siinä missä järkevät ihmiset eivät halua lapsia kärsimään tänne jatkuvasti raaistuvaan hullunmyllyyn.

Surettaa katsella miten suuri osa ihmiskuntaa hakkaa päätään seinään, kun itse elää suhteessa henkisesti terveen, tasapainoisen ja järkevän miehen kanssa.

Mortimer kirjoitti...

College girls banned from whistling at builders.

Ainoa positiivinen asia tuossa on tasa-arvoisuus. Kerrankin sääntö koskee naisiakin. Muuten minusta aivan hölmöläisen hommaa.

Tuosta tulee elävästi mieleen erään minulle tutun entisen feministin lause: "feminismi on lähinnä akateemisessa eristetyssä maailmassa elävien leikkikenttä.

Vain täysin todellisuudesta vieraantunut ihminen voi pitää ohimeneville ihmisille harmittomasti viheltämistä rikoksena.

Anonyymi kirjoitti...

Mortimer: ja FEMINISTITHÄN tuon viheltelyn kielsivät? Käsitin kyllä jutusta, että rakennusmiehet eivät pitäneet siitä...

Mutta sehän kyllä on varmaan (pro)feministen manipuloima sakki koko raksaporukka. Eikö. Saakelin feministit.

ja Esinahka sanoi...
Anonyymi, Nahka ja muut (pro)feministit, oletteko käyneet jonkin virheellisten analogioiden esittämisen kurssin?

vastaus: satiiri.

nahka.

jorma kirjoitti...

"satiiri."

Et vain osaa.

Pekka Poro kirjoitti...

Eli nahkan mielestä siis se on merkittävä tasa-arvo-ongelma, että naiset voivat valita prostituution ammatikseen?

Eli esimerkkinä: jos on kouluttamaton terve nuori suomalainen, vaihtoehdot ovat:

1.) Rakennustyömaa 7,5 eur/h
2.) Kaupan kassa 7,5 eur/h
3.) Liikenteenohjaus/Asfalttityöt 7 eur/h
4.) Siivous 6,5 eur/h
5.) Huoraus 100 eur/h

Jos nuoren sukupuoli on X, vaihtoehtojen määrä supistuu. Ja tämä linkitetyssä artikkelissakin esitetty "naisen kova osa" on siis sitä, että naisilla on enemmän vaihtoehtoja joista valita!

Kaupan kassa, siivous, rakennustyömaalla hosuminen ja huoraaminen ovat kaikki uravalintoja, jotka tuskin ovat ykkösenä listalla kenelläkään - mutta voisitko nahka nyt kertoa meille yksinkertaisimmillekkin miten tämä on merkittävä tasa-arvo-ongelma joka aiheuttaa tätä kamalaa "naisen kovaa osaa"?

En minäkään perspanojen kohteeksi lähtisi, mielummin teen paskahommia raksalla, mutta jos vaihtoehtona olisi siisti sisähomma normaaleissa heterojen puuhissa - kyllä sitä voisi ihan aikuisten oikeasti harkita.

Kami kirjoitti...

"Näyttäisi tätä maailmaa ja sen pyörimistä tarkasteltaessa olevan niin, että sekä luonnehäiriöisiä MIEHIÄ että luonnehäiriöisiä NAISIA on väestössä enemmän, kuin järkeviä ja terveitä ihmisiä."

Eikös se mene niin että enemmistö määrittää häiriötilat, eivät ne jotka jäävät vähemmistöksi. Voiko se edes olla mitenkään muuten?

Henkisesti terve, tasapainoinen ja järkevä mies. Minä en ymmärrä miksi pitää aina olla joko tai. Jotenkin identifikoitua tiettyyn ryhmään. Jokainen ihminen on vähän vaarallinen, pahantahtoinen ja itsekäs. Naiset myös. Jos joku oikeasti kuvittelee olevansa jeesus, väitän että hän on vain tekopyhä ja elää itsepetoksessa.

Heijastelen tätä toki itseni kautta hieman, sillä minulla ei ainakaan ole suuria ongelmia suhteuttaa käytöstäni tilanteeseen. En tietenkään sille mitään voi miltä näytän ja jotkut kokevat sen jopa uhkaavana. Ja olenhan minä viinaa kitannut, tapellut ja öyhöttänyt. Sellaista se on, jos poistut kämpästä pihalle, tykkäät kitata viinaa, etkä niin pelkää jos vähän joskus kolahtaa, siellä saattaa olla joku, paljonkin joitakin jotka eivät sinusta tykkää ja sanomistahan siitä tulee.

Mutta minä olen kaikesta huolimatta myös hauska, lempeä ja leppoisa tyyppi. Mutta se ei ole mikään ideologia, vaan ihan puhtaasti minua reagoimassa tilanteeseen/tilanteisiin. Ihmisen suurin kyky on kyky mukautua ja mukauttaa. En ymmärrä miten sellainen olento on yhtäkkiä tilanteessa josta ei pääse mihinkään. Tuomittu häviämään korviensa välissä.

Vortac kirjoitti...

Vain täysin todellisuudesta vieraantunut ihminen voi pitää ohimeneville ihmisille harmittomasti viheltämistä rikoksena.

.. VAIKKA viheltelyn kohteet olisivat naisia.

Tosin ATM:t eivät uskaltaisi koskaan tehdä mitään niin julkeaa kuin viheltää naisille.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kami on oikeassa - eihän kukaan länsimaisessa yhteiskunnassa naisia PAKOTA prostituutioon, vaan se on heille TÄYSIN YLIMÄÄRÄINEN ja naisten hyväksi epätasa-arvoinen tapa tienata suuria summia rahaa helposti.

Huoraamista on muuten monenlaista; ja vain nainen hyötyy näistä kaikista, mies ei voi tehdä näistä juuri mitään.

Eli prostituoitu hyötyy naiseudestaan vielä muillakin tavoilla kuin suoralla seksin myymisellä, kuten muutkin naiset.

Joo, onpa tosiaan KOVA OSA naisella kun hän saa ensinnäkin enemmän ja helpompia työvaihtoehtoja, joista tienaa enemmän, ja sen päälle ilmaisia drinkkejä, ilmaista seksiä, ilmaista läheisyyttä, huomiota niin paljon kuin jaksaa kantaa, arvostusta ja ilmaisia autokyytejä ja .. no, ei voi kokonaista listaa tästä näinvain tehdä, mutta jonkun pitäisi ehdottomasti koostaa ns. 'kattava lista' näistäkin asioista, joista naiset nauttivat itsestäänselvyytenä, ja joista miehet eivät voi edes unelmoida.

Naisen on helpompi saada asunto (moni vuokranantaja haluaa nimenomaan naisen asumaan asuntoonsa), ja sitten kun tähän lisää nämä oikeustuomioissa nähdyt pienet läpsäykset murhista sekä tietenkin tämän valtaisan paksun lasilattian, joka estää naisia putoamasta pohjalle, mutta josta miehillä ei ole toivoakaan..

Juu, tällainenkin lista olisi hyvä. Kun kaikki tärkeimmät asiat saadaan tiivistettyä perustelluiksi Laasasen mainion Listan kaltaisiksi FAQ-tiedostoiksi, niin sitten on helpompi argumentoida kenen tahansa urpon tai irmelin kanssa, kun voi vaan viitata listoihin ja sanoa 'lue nämä ensin, niin saat perustiedot, joiden pohjalta voimme sitten keskustella', ja sitten aina tietyn argumentin kohdalla "katso lista 4, kohta 7b"..

Ei tarvi aina jankata samoja perusasioita vaihtelevalla artikulaatiolla, kun asiat olisi kerran hyvin verbalisoitu.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Itseasiassa katsoin huolimattomasti, tarkoitus oli sanoa, että Pekka Poro oli oikeassa, ei suinkaan Kami.

Olen eri mieltä hänen kanssaan tuosta itsekkyys-aspektista - se vaihtelee melko suuresti ihmiskunnassa, ja suurin osa ihmisistä epäilemättä on todella eläimellistä surkeaa, itsekästä ja materialistista pohjasakkaa, mutta on olemassa valveutuneita, ja oikeasti hyväntahtoisia yksilöitä, jotka kunnioittavat toisia ihmisiä eivätkä voisi koskaan tehdä edes feministille pahaa. (heidän auttamisensa totuuden tajuamiseen tekee heille vain hyvää, toim. huom.)

Ja miten niin 'jokainen on vaarallinen'??

Suurin osa ihmisistä -EHKÄ-, mutta ei nyt helkkari sentään jokainen. Tunnen niin vaarattomia ihmisiä, joista osa on jo kuollutkin satuttamatta kärpästäkään, että tuo vaatisi aika vahvat perusteet.

Usein itsekäs ja omahyväinen, sosiopaattinen, väkivaltainen tai muuten vain omasta pahuudestaan, itsekkyydestään tms. tietoinen ihminen mielellään selittää kaikki ihmiset samanlaisiksi kuin itsekin on, jotta tuntisi itsensä jotenkin 'normaaliksi'. Ikävä kyllä, tällä planeetalla tuolla sanalla ei ole mitään arvoa, koska kaikki tämän planeetan normit ovat täysin perverssejä verrattuna siihen, mitä niiden tulisi olla, jos olisi tarkoitus rakentaa sivistynyttä ja rakkauteen, hyvyyteen ja iloon perustuvaa yhteiskuntaa, jossa kaikkien olisi hyvä olla.

- Vortac

Mortimer kirjoitti...

Nahka:Mortimer: ja FEMINISTITHÄN tuon viheltelyn kielsivät? Käsitin kyllä jutusta, että rakennusmiehet eivät pitäneet siitä...

Minä taas käsitän tekstistä että rakennusmiehet eivät ole jutun taustalla, vaan että aloite on oppilaitokselta. En tarkoittanut kumpaakaakaan niistä. Viittasin lainsäätäjiin ja etujärjestöihin, jotka ovat myötävaikuttaneet lakiin.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac sanoi...
Kami on oikeassa - eihän kukaan länsimaisessa yhteiskunnassa naisia PAKOTA prostituutioon, vaan se on heille TÄYSIN YLIMÄÄRÄINEN ja naisten hyväksi epätasa-arvoinen tapa tienata suuria summia rahaa helposti.

Kuinka yksinkertainen olet? Ei kukaan pakota? Luepa uutisia joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Tosin ATM:t eivät uskaltaisi koskaan tehdä mitään niin julkeaa kuin viheltää naisille."

Niin, ATM:ssä alempi tarkoittaa ilmeisesti sitä, että yllä olevan sijaan nimettömänä syydetään nettiin naisvihamielistä törkyä.

Vortac kirjoitti...

Anonyymit, jos haluatte, että edes luen sepustuksianne, valitkaa nimimerkki, jota käytätte vastedes. Muuten luen jutuistanne korkeintaan nimeni, ja senkin hyvin harvoin, silloin kun se vahingossa sattuu silmääni osumaan. Mikään, mitä olette tuossakin sanoneet ei ole tullut luetuksi minun taholtani (paitsi nimeni, kuten jo totesinkin), joten juttunne menevät täysin hukkaan, jos todella haluatte minulle ne osoittaa ja minun lukevan ne.

Joten joko säästäkää näppäimistöänne ja resurssejanne, tai hankkikaa selkäranka, jonka mukana yleensä tulee uskallus valita nimimerkki, jossa pysyä vastedes.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac,

mitä tarkoitat uskalluksella?

Panu kirjoitti...

Niin, ATM:ssä alempi tarkoittaa ilmeisesti sitä, että yllä olevan sijaan nimettömänä syydetään nettiin naisvihamielistä törkyä.

Sanoo anonyymi miesvihamielisen töryn syytäjä. Meikä on sentään aina allekirjoittanut naisvihajutut omalla nimellä.

Anonyymi kirjoitti...

Panu:
"Sanoo anonyymi miesvihamielisen töryn syytäjä."

Minkä miesvihamielisen töryn?