keskiviikkona, kesäkuuta 04, 2008

Kivaa olla rakastettu

Insesti-isälle tulvii rakkauskirjeitä.
Tytärtään seksiorjana kellarissa pitänyt Josef Fritzl on saanut jo 200 rakkauskirjettä.

Kirjeissä naiset tarjoavat rakkauttaan ja kiintymystään 73-vuotiaalle Fritzlille. Naisten mielestä insesti-isä on väärin ymmärretty ja hyvä pohjimmiltaan.

Kirjeistä kertoneen brittiläisen The Sun -lehden mukaan naiset hyväksyvät Fritzlin selitykset tyttärensä Elisabethin vangitsemiselle kellariin 24 vuodeksi. Josef Fritzl on perustellut tekoaan sillä, että halusi pitää tyttärensä erossa huumeista ja viinasta.

Naiset uskovat myös, että omalle lapselleen seitsemän lasta siittänyt Fritzl halusi tyttärensä kokevan äitiyden ilot.
Fritzl vs. Kiltti mies 200-0.

Men prefer being solo over a bad marriage: study

Avioliiton mitätöinti aiheutti myrskyn Ranskan parlamentissa

31 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Se tässä ihmetyttää kuinka naisilta riittää ymmärystä, empatiaa ja kaikkea muuta hyvää näille hirviöille. Mutta auta armias, jos kiltti mies katsookin hiukan väärin naista, niin heti on ahdisteljan leima otsassa ja syytetään häirinnästä.

Siis kerta kaikkiaan käittämättömiä ovat jotkin naiset - ei ymmärää.

Mikä siinä on, että nämä samaiset naiset eivät olisi halukkaita sallimaan kiltille miehelle isyyden iloja? Mutta näille hirviöille asia on pihvi ja OK, aivan luonnollinen asia.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tuossahan juuri sanottiin, että nuo naiset uskovat Fritzlin olevan hyvä pohjimmiltaan. Eivätkö he siis juuri tavoittele miestä, joka heidän mielestään vaikuttaa kiltiltä?

Jape kirjoitti...

Anonyymi: "naiset uskovat Fritzlin olevan hyvä pohjimmiltaan."

Useat naiset uskovat myös homeopatiaan.
Mikä siinä, jota Fritzl:istä tiedetään antaa olettaa, että hän on hyvä pohjimmiltaan?

Anonyymi: "Eivätkö he siis juuri tavoittele miestä, joka heidän mielestään vaikuttaa kiltiltä?"

Jos naisten kyky hahmottaa ja ymmrtää kiltteydellä tuota mitä Fritzl on ja teki, niin olen naisista hyvin huolissani

jorma kirjoitti...

"Eivätkö he siis juuri tavoittele miestä, joka heidän mielestään vaikuttaa kiltiltä?"

Enpä usko. Vaikuttaa selittelylle, yritykselle oikeuttaa oman toiminnan käsittämättömyys. Lopulta tietysti tällaiseen vakuutteluun voi sitten varmaan usko itsekin, muttei alunperin.

Näyttää vain sille, että joitakin naisia kiehtovat pahat, väkivaltaiset miehet. Ehkä he kokevat jollain primitiivisellä tasolla tällaisen "pahan pojan" seuran olevan viime kädessä eduksi itselleen.

Anonyymi kirjoitti...

Henry,

Minua kiinnostaisi tehdä Julkisen Sanan Neuvostolle valitus tuosta Tulva-lehden kannesta, sen aseella tähtäilemiseen ja epäsuorasta kehottamisesta murhaan.

Jos olisin itse joku noista 4 "syytetyistä" jotka epäsuorasti kehoitetaan ampumaan, tekisin valituksen välittömästi.

Malmikin on eräällä foorumilla totenut että koko "haastattelukin" oli yhtä suunsoittoa ja artikkeli on niin vääristynyt ettei saatu kasaan edes ainoatakaan sitaattia.

Kuvassa kai vielä kaikenlisäksi on I shot Andy Warhol elokuvasta inspiroitu Valeri Solanas.

Jos sinua tai teitä ei kiinnosta tuon valituksen tekeminen, teen sen mielellään itse, mutta eipä olisi mitään sitä vastaan jos saisin teidän allekirjoitukset mukaan.

Ja jos ei se kiinnosta, niin ei sekään maailmaa kaada, kieli poskessa tuon valituksen tekisin.

Mutta jos kiinnostaa kommentti niin laita:

nomennescio99 (at) yahoo.com

Nainen kirjoitti...

Nuo Fritzlin rakkauskirjenaiset on sairaita.

Voi yök.

Panu kirjoitti...

Nuo Fritzlin rakkauskirjenaiset on sairaita.

Roistot saavat yleensä vankilaan valtavasti kirjeitä naisilta, jotka haluavat rakastaa heidät terveiksi. Siksi nainen, joka lähettää rakkauskirjeen Fritzlille tai Jammu Siltavuorelle, ei ole sairas, vaan ilmaisee jotain valtavirtanaiseudelle olemuksellista. Nainen on määritelmällisesti Fritzleihin ja Jammuihin rakastuva olento.

Anonyymi kirjoitti...

Ja on aivan tyypillistä ja täysin oikeutettua kaikille miehille vangita ja raiskata oma nuori ja nätti tyttärensä, joka oli hedelmällisyyden perikuva. Siemeniä pitää kylvää eteenpäin, vaikka sitten omaan lihaan.

brunologi kirjoitti...

Ja on aivan tyypillistä ja täysin oikeutettua kaikille miehille vangita ja raiskata oma nuori ja nätti tyttärensä

Päinvastoin, miehiä asia tuntuu kauhistuttavan naisia enemmän.

Siemeniä pitää kylvää eteenpäin, vaikka sitten omaan lihaan.

Naisten mielestä tällaisen miehen siemenet kelpaavat mainiosti edelleen levitettäviksi.

Jape kirjoitti...

Anonyymi: "Ja on aivan tyypillistä ja täysin oikeutettua kaikille miehille vangita ja raiskata oma nuori ja nätti tyttärensä"

Joidenkin henkilöiden, kuten nyt juurikin esim. tämän Anonyymin röyhkeydellä ei näytä olevan mitään rajaa. No kaipa näiden hävyttömien valheiden vljely on hänelle jonkilainen purkautumiskeino. Anonyymi viljelee tyypillistä feminitiretoriikkaa, ja kuten tunnetuua feministisen "sanoman" elinehto on valhe. Mitä törkeämpi vale sitä parempi tunnelma feinistileirissä. Yökötys!

Ville kirjoitti...

Nainen raiskasi ja kidutti

Anonyymi kirjoitti...

Naiselle kuusi vuotta vankeutta raiskauksesta Haaparannassa

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä robotin kanssa

"Tiedemiehet ovat vakuuttuneita siitä, että seksi ja romanttiset suhteet ihmisten ja robottien välillä yleistyvät tulevina vuosikymmeninä. Niinpä hollantilainen Maastrichtin yliopisto on päättänyt järjestää 12.- 13. kesäkuuta konferenssin, jossa tiedemiehet keskustelevat tästä lajeja syleilevästä aiheesta."

Jape kirjoitti...

Nainen raiskasi ja kidutti

"Kahdeksantuntisen kidutuksen päätökseksi naisryöstäjä sai idean: He pakottaisivat 60-vuotiaan suuseksiin.

Suunnitelma toteutettiin uhaten uhria teräase kurkulla."

Järkyttävää, ei voi muuta kuin ihmetellä nykynaisten julmuutta.

Mihinköhän tässä vielä joudutaan kun nyt on siis saavutettu miesten ja naisten välinen tasa-arvo (tai siis naiset ovat nykyisin "tasa-arvoisempia" kuin miehet) ja naiset edelleen jatkavat "tasa-arvoistumistaan". Kamalaa edes ajatella mitä seuravaksi...

Neonomide kirjoitti...

Mutta tuossahan juuri sanottiin, että nuo naiset uskovat Fritzlin olevan hyvä pohjimmiltaan. Eivätkö he siis juuri tavoittele miestä, joka heidän mielestään vaikuttaa kiltiltä?

Kyse on "katuvan paskiaisen" arkkityypistä. Mies joka näyttää "tunteensa" ollen muutoin jotain aivan muuta, näyttää vetoavan naisiin.

Vastaava ilmiö toimii myös sen ilmiön kohdalla, että monet naiset pitävät lapsista tykkäävää miestä seksikkäänä. Millainen mies on muutoin, on nimittäin aivan yhtä relevantti kysymys.

Eli palaamme ydineetokseen siitä, pitääkö miehen olla kuin x vaiko enemmän y. Fiksu mies on molempia, oikeaan aikaan ja spontaanin näköisesti. Fiksu mies yllättää naisen.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset, jotka uskovat rakastavansa väkivaltarikolliset tmv. terveiksi ovat itse sairaita, eikä tuollaisten naisten perusteella tule leimata normaaleja naisihmisiä.

Terv. Nainen

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kirjoitti:
"Naiset, jotka uskovat rakastavansa väkivaltarikolliset tmv. terveiksi ovat itse sairaita, eikä tuollaisten naisten perusteella tule leimata normaaleja naisihmisiä. "

Naiset ovat AINA halunneet
tutustua NIMENOMAAN aggressiivisiin tai AINAKIN vanhoillisiin sekä suojeleviin miehiin, mikä on yleisesti hyvin kiinnostava tutkimusaihe miesasiamiesten
kannalta katsoen. Kikkelin omistaminen on aina liittynyt nyrkin heiluttamiseen enemmän kuin vitun omistaminen.

Jos naiset lakkaavat joskus kiinnostumasta näistä väkivaltaisista miehistä tai tuo kiinnostus laantuu oleellisesti, on tapahtumassa luultavasti ennennäkemätön kulttuurievoluutio, joka leviää ympäri maailman kulovalkean tavoin. Ehkä myös isot miehet oppivat paremmin
sen myötä kunnioittamaan pieniä miehiä, listittyään heitä aikansa ja huomattuaan, ettei heidän testosteronin makuinen keskenkasvunsa ja väkivaltaisuutensa olekaan enää seksin hankinnan meriitti.

Nainen, joka antaa pillua
vasten markkina-arvotilannetta on viisauden symboli. Nörttipoika, joka asettaa suoraan äitinsä peräkammarista kylmäveriselle naiselle haasteen on tulevan ihmiskunnan uusi
suunnannäyttäjä.

HAHHA HAHHAHA hAHHAA!

Bmad

Arawn kirjoitti...

Jape: Tuon jutun naisosapuoli sai ainakin ihan kunnon tuomion, jotain 6 vuotta - ihan aiheellisesti, toki. Suomessa olisi varmaan saanut vuoden ehdonalaista...

Jape kirjoitti...

Olen kanssasi samaa mieltä Arawn!
Suomessa olisi tosiaan tullut korkeintaan vuosi ehdonalaista, tai peräti vain sakkoa. Korvaukset uhrille olisivat myös olleet vain murto-osa tuosta mitä nyt Ruotsissa määrättiin.

Panu kirjoitti...

Mies joka näyttää "tunteensa" ollen muutoin jotain aivan muuta, näyttää vetoavan naisiin.

Vastaava ilmiö toimii myös sen ilmiön kohdalla, että monet naiset pitävät lapsista tykkäävää miestä seksikkäänä. Millainen mies on muutoin, on nimittäin aivan yhtä relevantti kysymys.


Ja Neonomide-planeetalla taivas on edelleenkin helakanpunainen kirkkaankeltaisten rikkimerien huuhdellessa rantoja.

Anonyymi kirjoitti...

Jos naisraiskaajan uhrina olisi ollut mies, niin eiköhän naisasianaiset olisi taas rientäneet vähättelemään tapausta ja kertomaan kuinka nainen ei voi raiskata, koska hänellä ei ole penistä ja raiskauksen uhrin pitäisi olla vain tyytyväinen kun sai kerrankin tussua ilmaiseksi. Tällainenhan nähtiin vain muutama päivä sitten olleen tapauksen yhteydessä, jossa nainen oli raiskannut miehen - taisi olla tämäkin Ruotsista.

Panu kirjoitti...

Kirjoitan omaan blogiini seuraavan kirjoituksen tuosta Fritzlistä, otsikoksi jotain sellaista kuin "Kaikki naiset rakastavat Jammu-setää".

ei hyvä, ei yhtään hyvä kirjoitti...

"Kaikki naiset"

Tässä tiivistyy näiden jätkien ongelma.

Anonyymi kirjoitti...

Pitää ottaa huomioon, että tuollainen korkean tason rikostapaus tulee hyvin suuren yleisön tietoon. Silloin kaikki latvakakkoset, naiset jotka eivät yhdellekään tervejärkiselle miehelle kelpaa, kirjoittelevat noille rikollisille.

Tuossa olisi kyllä mielenkiintoinen tutkimuskohde jollekin. Minkälainen on nainen, joka kirjoittaa tunnetulle kriminaalille, jopa raiskaajalle? Sellaisen naisen päässä pitää olla jotain todella pahasti vialla.

- Syltty

Panu kirjoitti...

Minkälainen on nainen, joka kirjoittaa tunnetulle kriminaalille, jopa raiskaajalle? Sellaisen naisen päässä pitää olla jotain todella pahasti vialla.

Naisten psyykkinen rakenne tuntuu suuren enemmistön osalta olevan sellainen, että siellä on monta erillistä ohjelmaa, jotka erilaisten ulkoisten ärsykkeiden vaikutuksesta sitten käynnistyvät tai pysähtyvät. Nainen voi sanoa olevansa eettisesti tai moraalisesti jotain mieltä, mutta se ohjelma, joka näitä puhuttuja mielipiteitä tyyrää, menee kokonaan pois käytöstä kun apinanaaraan eläimellinen seksiohjelma käynnistyy. Se apinanaaraan ohjelma säätää naisen haluamaan aina sitä raainta ja eläimellisintä roistoa.

Vortac kirjoitti...

Jape tiivisti tärkeän asian vallan mainiosti: Se tässä ihmetyttää kuinka naisilta riittää ymmärystä, empatiaa ja kaikkea muuta hyvää näille hirviöille. Mutta auta armias, jos kiltti mies katsookin hiukan väärin naista, niin heti on ahdisteljan leima otsassa ja syytetään häirinnästä.

Bingo!

Tämän sanoit niin hyvin että hyvä ettei kyynel herahda poskelle. Suorastaan ihanaa lukea, että jotkut osaavat selittää ne asiat, joita minä en saa koskaan selitetyksi kunnolla.

Kiitos, Jape, pelastit päiväni! Tämä on aina helpottavaa kun joku kuvailee tunteitani ja havaitsemiani tämän maailman omituisia piirteitä suurelle yleisölle. No, on täällä ainakin varmaan 13 ihmisen yleisö (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mikä siinä, jota Fritzl:istä tiedetään antaa olettaa, että hän on hyvä pohjimmiltaan?


Miksi naisten on helppo uskoa väkivaltaisten murhaajien, pedofiilien ja kiduttamaan kykenevien ihmisten olevan "pohjimmiltaan hyviä", mutta jo valmiiksi kilttien miesten hyvyyteen naiset eivät usko vaikka mitä tekisi.

Mistä tämä oikein johtuu? Miksi se hyvyyteen uskominen rajoittuu nimenomaan PAHOIHIN ihmisiin?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Panu, sun kirjoitustasi on todella upeaa katsoa. Tässä aiheessa osut aina asian ytimeen, ja olen lähes joka kerta 100% samaa mieltä siitä mitä puhut, mutta ennenkaikkea olen vaikuttunut siitä, miten hiton nasevasti ja selkeästi osaat tiivistää hankalasti ilmaistavat kokemukset, tuntemukset ja asiat, niinkuin juuri tämä naisen psyyke - tottahan moni mies tietää että juuri noin se on, mutta ilman tuota artikulaatiota olisi vaikeuksia selittää sitä edes itselleen, että miten se nyt oikein tarkkaan ottaen menee.

Sinä ikäänkuin kristallisoit hankalat ja mutkikkaat asiavyyhdit selkeiksi kokonaisuuksiksi, joita on helppo tarkastella.

Kiitos, Panu Höglund!

- Vortac

Panu kirjoitti...

Naiset uskovat myös, että omalle lapselleen seitsemän lasta siittänyt Fritzl halusi tyttärensä kokevan äitiyden ilot.

Tälle on kyllä pakko nauraa.

Kuvitelkaa niitä kaikkia rutiininomaisia pedofiilisyytöksiä, joita meidän miesasiamiesten niskaan kaadetaan - ja verratkaa sitten tuohon.

Tuo sitaatti tiivistää kokoon niin paljon naiseudesta, ettei ole tottakaan.

Atte kirjoitti...

"Fritzl vs. Kiltti mies 200-0."

Uskoisin kilttien julkkismiesten saavan paljon enemmän rakkauskirjeitä. Siinä toiminnassa ei vain ole ihan älyttömästi uutisoimista, joten tällainen saattaa tuntua järkyttävältä.

Panu kirjoitti...

Minä olen kiltti julkkismies, enkä ole saanut ikinä rakkauskirjeitä.