torstaina, kesäkuuta 05, 2008

Bloggaajia esittelyssä

Vaikeaa olla näyttävä nainen Suomessa

Kuin voi taas aika vierähtää tälleen, fanit itkee ku ei tuu jo uutta blogipostausta. (siis uskokaa tai älkää, mutta mullahan niitä runkkareita riittää, tällä iällä se tuntuu jo aikas mukavalta jopa:))

Mortimerin luolasta.

16 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Johanna Tukiainen Hymyn blogissa: "Olen jonkin verran seurannut Suomen lööppejä. Täällä on ollut jo kauemmin suosiossa mm. Viivi Avellan ja Kiira Korpi. Molemmat edustavat mielestäni raikasta ja sporttista, luonnollista naistyyppiä, joka ei varmasti ärsytä ketään eikä herätä ns. suuria tunteita. Kiira on tosin juuri valmistunut ylioppilas, nuori ja kokematon (ainakin henkisesti heh…enhän minä näitä ihmisiä hlökoht. tunne) mutta tosiaan hänestä tulee mieleen joku herkkä kielo tai joku vastaava raikas, viaton kukka."

heh heh hee - Tukiainen luulee itsestään liikoja. Kyllähän Tukiainen tunetita herättää, mutta se tunne on ärsystys.

Kun taas Kiira Korpi herättää äitoja postiivisia tuntemuksia laajemmissakin joukoissa. Mielestäni Kiira Korpi on kevyesti Suomen kaunein nainen. Hänen olemuksensa ja postiivisuutensa herättää hyvää mieltä ympärilleen ja yleensa aina tulee hyvälle tuulelle kun ko. neidin näkee esim. jonkin lehtijutun yhteydessä. :)

Viivi Avellan taas on lähes yhtä ärsyttävä kuin Johanna Tukiainen. Sori vaan Henry! :)

Henry kirjoitti...

"Viivi Avellan taas on lähes yhtä ärsyttävä kuin Johanna Tukiainen. Sori vaan Henry! :)"

No, kerrankin päästään tässä blogissa kunnon maskuliiniseen vänkäykseen siitä, kuka naisista on IhQuin, Kiira, Viivi, Susanna ja Johanna. :-)

Sakset kirjoitti...

Viivi on minunkin suosikkini - siis ihan pelkästään esteettisin kriteerein. Persoona on kamala. Julkisuus sekoitti varmaan pään.

Profeministimies kirjoitti...

Kiira Korpi on muuten kertonut olevansa feministi. Taisi pojilla lerpsahtaa?

Sokrates kirjoitti...

Profeministimies, mitä tarkoittaa profeministimies? Kuulostaa jotenkin kryptiseltä. Tarjoittaako se miestä, joka on ammatikseen feministi, vai sitä että puolustaa feminisimiä? Eikö siis voi olla pelkkä feministi, vaikka olisikin mies? Vai onko tämä nyt taas sitä, että on useita "feminismejä"?

Henry kirjoitti...

http://www.profeministimiehet.net/

Profeministimiehet on ryhmä, joka on muodostunut Helsingissä vuonna 1999. Tavoitteenamme ja tarkoituksenamme on tukea feminismiä, toimia feminististen pyrkimysten hyväksi ja antaa miehille ajattelemisen aihetta.

brunologi kirjoitti...

No, kerrankin päästään tässä blogissa kunnon maskuliiniseen vänkäykseen siitä, kuka naisista on IhQuin, Kiira, Viivi, Susanna ja Johanna. :-)

Yeah! Jos J. Tukiainen pitää otsikoida, niin taatusti ennemmin näyttävä nainen kuin kohukaunotar.

Kiira on hirmu nätti mutta ei seksy. Viivi on seksympi muttei yhtä nätti. Molemmat liian blondeja, ihan vyysisesti siis.

Susku on aika paha, vaikkei edes blondi.

Ei mulle kelpaa noista kukaan. Next!

tpjs kirjoitti...

Minä en oikein tajua, miksi kukaan mies haluaa olla profeministi. Ymmärrän toki sen, että nainen ryhtyy feministiksi, mutta miesten profeministi on kyllä jo selvästi itsetuhoista käytöstä.

Hmm, taidankin kirjoittaa tästä blogiini jotain sekavaa...

tpjs kirjoitti...

Oho, typo. Siis "...miesten profeminisMI on itsetuhoista...". Osaa kirjoittaakaan enää.

Anonyymi kirjoitti...

Profeminismi kumpuaa monilla näistä vanhoista patriarkaalisista ritarillisuudesta, jossa naista kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä, heitetään oma takki kuralätäkön päälle, että prinsessa voi kävellä kuraantumatta tai vaikka kastroidaan itsensä kuvitellun (?) yhteisen hyvän nimissä. Aatteellisesti hyvin lähellä näitä nyrkkisankareita, jotka käyvät hakkaamassa muita miehiä tohjoksi, kun ovat kehdanneetkin vilkaista heidän naiseensa päin, nainen on esittänyt raiskausväitteen tms.

jorma kirjoitti...

"Taisi pojilla lerpsahtaa?"

Ei, kyllä se Tappara-tausta oli jo liikaa.

Jape kirjoitti...

jorma: "Ei, kyllä se Tappara-tausta oli jo liikaa."

Henkilökohtaisena mielipiteenäni ilmoitan, että päin vastoin, "Tappara-tausta" lisää Kiira Korven vetovoimaisuutta :)

Aivan ihana ! :)

eternal testicle kirjoitti...

Anonyymi:
"Aatteellisesti hyvin lähellä näitä nyrkkisankareita, jotka käyvät hakkaamassa muita miehiä tohjoksi, kun ovat kehdanneetkin vilkaista heidän naiseensa päin, nainen on esittänyt raiskausväitteen tms."

Kirjoittaja "Syltty" on osoittanut hieman noita nyrkkisankarin piirteitä kirjoituksissaan.

Vortac kirjoitti...

Juu, syltty on aina valmis rusikoimaan viattomia, kunhan he ovat miehiä. (eli erittäin epätasa-arvoinen heppu)

Mitä naiskauneuteen tulee, niin voi pyhä jysäys, jos noin suppeasta piiristä pitää yrittää kauneutta tikulla edes kaivella. Kiira näyttää aika ärsyttävältä mutta hyvin geneeriseltä liukuhihnablondilta, ja noista muista mulla ei ole mitään noinkaan hyvää sanottavaa.

Annie Chui sensijaan on aika näpsäkän näkönen neitonen. Aasialaiset yleensäkin huokuvat jotain mielenkiintoista eksotiikkaa, jossa ei selvästikään olla sekoitettu päätä ja unohdettu viisautta feminismijyrän toimesta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

""Aatteellisesti hyvin lähellä näitä nyrkkisankareita, jotka käyvät hakkaamassa muita miehiä tohjoksi, kun ovat kehdanneetkin vilkaista heidän naiseensa päin, nainen on esittänyt raiskausväitteen tms."

Kirjoittaja "Syltty" on osoittanut hieman noita nyrkkisankarin piirteitä kirjoituksissaan."

Krhm. Henkan kirjassakin sanotaan, että muiden miesten aiheuttama fyysien väkivallan uhka nostaa miesten naimiskustannuksia.

En minä ainakaan varattulle naiselle alkaa lirkuttelemaan mikäli mies on paikalla. Ja juurikin tuon fyysisen väkivallan uhkan takia.

- Syltty

Vortac kirjoitti...

On kyllä aika hyvä tuo Mortimerin blogi, muuten! Nyt on jo kolme hyvää blogia, joista kaksi ovat nousevia tähtiä, ja yksi vakiintunut huippublogi, eli tämä tietenkin (-8

Toivon, että TJP.. TPJ.. no sen nimimerkin, jossa on T ja S, ja joka Tohtorina tunnetaan -- blogi menestyy yhtä kauniisti kuin tämä Ihmissuhteet ja Tasa-Arvo-blogi, sekä myöskin Mortimerin blogi.

Paljon hyvää asiaa molemmissa, mutta enemmän kyllä tykkään Tohtorin blogista, erinomaisen viihdyttävän ja asiallisen kirjoitustyylin vuoksi huumoreineen, sekä myöskin pienemmän kuivakkuus-asteen vuoksi.

Silti, Mortimerin blogissakin on ihan hyvin kirjoitettu monta tärkeää pointtia, suosittelen kaikkie lukemaan molemmat blogit läpikotaisin.

- Vortac