tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Rentut

Ihanat, kamalat rentut.

Tutkimus: Bikinimainokset saavat miehet himoitsemaan ruokaa ja rahaa.


Lääkäri imeskeli potilaan nänniä!
Oikeus hylkäsi lääkäriä vastaan nostetut syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Oikeuden mielestä tapauksessa ei ollut riittävää näyttöä siitä, että lääkärillä olisi tutkimuksessaan ollut seksuaalista tarkoitusta.
Three Types of Women: Bad Girls, Girly Girls, and Nerd Girls.

31 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli tuo olisi sattunut mun tyttöystävälleni ja lääkärin suorittamat toimenpiteet eivät olleet "standardikäytäntö", niin kävisin vähän keskustelemassa lääkärin kanssa ammattietiikasta ja lääkärintyössä esiintyvistä fyysisen väkivallan riskeistä.

Mutta minähän olen vain minä.

- Syltty

seeds kirjoitti...

Standarkäytäntö my ass.... Varsinainen limanuljaska lääkäriksi.

jorma kirjoitti...

Hukkaan menee lääkärinä, ryhtyisi vain poliitikoksi, lahjoja siihen näyttäisi löytyvän.

Kunto kirjoitti...

Luulisi että tällaisella Pravda-vapaalla vyöhykkeellä puollustettaisi lääkäriä, joka teki vain työtänsä. Hysteerisen potilaan mitättömät naisentunteet eivät tässä ole olennaista, lääkärihän vain tutki tuleeko tämän naisen rinnasta nestettä. Itseasiassa luulen, että tämäkin hysteerinen ämmä ei paljoa huomiota rinnoilleen ole saanut ja nyt kun lääkäri on tehnyt vain työtänsä, hän haluaa nostaa metelin ja esitellä kaikille kuinka ah väärinkohdeltu on!

Ihme hyysäri menttaliteettia täälläkin, kohta varmaan nuolette feministeiltä ja sossuämmiltä varpaatkin!

jurpo kirjoitti...

@kunto: aika lailla mahdotonta arvioida tilannetta, kun ei tiedä tapahtumien oikeata kulkua. Voihan olla, että lääkärisetä oikeasti imi tissiä, mikä nyt ei todellakaan ole mikään normaali tutkimustapa. Normaaliin tutkimukseen ei kuulu myöskään tissien kehuminen tai selän puolelta kiinni painautuminen.

Mutta en menisi kyllä silti vannomaan, että lääkäri on noista tehnyt ensimmäistäkään. Aiemminkin nähty kaikensorttista huijaamista.

Jape kirjoitti...

En nyt osaa tässä vaiheessa sanoa tuon lääkärin käytöksestä oikeastaan mitään. Uutisessa kerrottiin, että lääkäri oli levittänyt geelin rinnoille käsin. Millä se olisi pitänyt levittää jollei kädellä? Jollain lastalla?

Anonyymi kirjoitti...

Lääketieteelliseen opiskelemaan pyrkivää henkilöä ei haastatella mitenkään, mutta jos pyrit sairaanhoitajaksi joudut psykologin haastatteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Jape: Uutisessa kerrottiin, että lääkäri oli levittänyt geelin rinnoille käsin. Millä se olisi pitänyt levittää jollei kädellä? Jollain lastalla?"

Tapana on, että geeli ruiskautetaan suoraan iholle, ja levitetään kädessä pidettävällä ultraäänilaitteella. Jos lääkäri on mies, naispotilas pyyhkii sen useimmiten itse pois annetulla pyyhkeellä.

Eläessäni en ole kuullut, että lääkärin olisi pitänyt imeä naisen rintaa todetakseen onko hänellä maidontuotantoa.

vanhus

HAHAHAH! kirjoitti...

Japella selvästi raksuttaa, miten tästä saisi taas väännettyä tytöt on tyhmiä ja haisee -näkökulmaa.

Jorma taas lipsahti yllättäen linjastaan, ja Vortac odottelee sormi suussa mitä mieltä isot pojat ovat asiasta.

Linker kirjoitti...

Itse ainakin olen ainakin tällä hetkellä bad girl -tyyppisten naisten perässä. Noh, kukin tavallaan.

Muuten noi kategoriat o yllättävän hyviä, täällä kukaan ei taida osata jaotella naisia ryhmiin ku kaikki "juoksevat narkkareiden perässä ja esittävät kohtuuttomia vaatimuksia".

jorma kirjoitti...

"Jorma taas lipsahti yllättäen linjastaan"

Mitä ihmettä? Minä vain totesin, että kyseisen imeskelijän (olettaen tietenkin, että juttu ei ole keksitty) lahjat menevät mitä ilmeisimmin hukkaan politiikan ulkopuolella.

Jape kirjoitti...

Vanhus: "Jos lääkäri on mies, naispotilas pyyhkii sen useimmiten itse pois annetulla pyyhkeellä."

Entäpä jos lääkäri on nainen? Silloinko naislääkäri pyyhkii?

Jos näin on niin on mielenkiintoista kaksinaismoralismia naisilla: Jos mieslääkäri "leipoo" naista se on kauheaa, mutta jos naislääkäri "leipoo" niin se on ihanaa ja hyväksyttävää.

Jape kirjoitti...

HAHAHAH!: "Japella selvästi raksuttaa, miten tästä saisi taas väännettyä tytöt on tyhmiä ja haisee -näkökulmaa. "

Röyhkeän, suorastaan herjaavan, virheellinen väittämä taas. Tuollaisiin valheisiin, silmääräpäyttämättä, kykenee vain feministi tai profeministi!

Kerrassaan inhottavaa...

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "Mitä ihmettä? Minä vain totesin, että kyseisen imeskelijän (olettaen tietenkin, että juttu ei ole keksitty) lahjat menevät mitä ilmeisimmin hukkaan politiikan ulkopuolella."

Mitä ihmettä? Jorma, oletko kunnossa? Väitätkö, että (mies)poliitikot voisivat häiritä naisia seksuaalisesti?

jorma kirjoitti...

"Väitätkö, että (mies)poliitikot voisivat häiritä naisia seksuaalisesti?"

Enhän minä mitään mistään sellaisesta puhunut, vaan hyvästä kielitaidosta.

jorma kirjoitti...

Tässä(kään) tapauksessa ei mitään häirintää tapahtunut, kuten oikeus aivan oikein totesi. Pelkät syytökset eivät saa johtaa tuomioihin.

Paavo kirjoitti...

geelin voi varmaan kädellään levittää, mutta nännin imeminen maidontuotannon selvittämiseksi on melkolailla outoa.

tai pitäisikö sitä outona, jos lääkäri ottaisi suihin selvittääkseen miehen siemennesteenerityksen toimivuuden. f

kaikki kunnia taas TEO:lle, joka tuntuu laittavan lääkärille huomatuksen silloin kun lääkäri on veitsellä kaulavaltimoon pistämällä aiheuttanut potilaan kuoleman. ensimmäisellä huomautksella ei ole mitään väliä.

itsehän olen lääketieteen opiskelija, enkä tosiaan toivoisi erityisesti, että rintoja imeskelevät lääkärit tutkivat läheisiäni.

toki kaukaisilla pienillä paikkakunnilla on sellainen läääkäripula, ettei paljon välitetä, jos kerran joku virkaan saadaan, että tämä onkin sen sortin tohtori, että jokaiseen naispotilaan tutkimukseen liitttyy alastiriisuminen ja pöydälllä näytiksi kävely.

tokikaan en ole vielä valmis lääkäri, että ehkä rintojen imeskely diagnostisena testina opetetaan vasta viimeisillä vuosikursseilla.

Jape kirjoitti...

Teo tutkii nänniä imeneen lääkärin tapauksen

Jape kirjoitti...

Piispat eivät katso hyvällä isä Mitron vierailua G-pisteessä :)

Arawn kirjoitti...

Jos minun lääkärini käyttäytyisi noin, kuten uutisessa mainittu lääkäri, totta mooses kokisin sen häirintänä. Ei nyt kai nyt mikään tutkimus vaadi rinnan _imemistä_. Jos olisi pakko selvittää, tuleeko maitoa, on olemassa ihan maitopumppuja sitä varten.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Ei nyt kai nyt mikään tutkimus vaadi rinnan _imemistä_."

Nykyaikana lääketiede ja erilaiset tutkimusmenetelmät kehittyvät sellaisella vauhdilla, ettei maallikko tahdo niissä pysyä perässä selvillä olosta nyt puhumattakaan.

Koska en ole nyt puheena olevan aihe alueen paras asiantuntija, en tieteenkään voi sanoa mitään varmaa, mutta en pitäisi vallan mahdottomana josko ko. tutkimukselle löytyisi ihan validi peruste.

Vallankin naiset ovat viehtyneet erilaisiin vaihtoehto hoitoihin ja tutkimuksiin (homeopatia, kuumat kivet, Tarot-kortit jne.), joten voihan olla kyse esim. jostain vaihtoehto tutkimuksesta / hoidosta jota lääkäri sovelsi...
mutta vaikea tosiaan on sanoa kun ei tarkemmin tapausta tunne.

PS: Minusta edellen on suurempi ja laajempi yhteiskunnallinen ongelma, että naispuoliset siivoojat edelleen "terrorisoivat" miesten pukuhuoneissa ja pesutiloissa. Taas maanantaina sain todistaa kahden naissiivoojan "sumputusta" pesuhuoneessa: taas oli saippuautomaatit muka tyhjiä ja toinen ruiskutteli letkulla vettä lattialle joka oli muutenkin kertaallaan vettä. Pöyrityttävää!

Vortac kirjoitti...

Röyhkeän, suorastaan herjaavan, virheellinen väittämä taas. Tuollaisiin valheisiin, silmääräpäyttämättä, kykenee vain feministi tai profeministi!

Kerrassaan inhottavaa...


Nooh, onhan se iljettävää samoin kuin vaikkapa kissan ulosteet, mutta johonkin lannoitukseen sekin kelpaa ja lopulta tuottaa siten kauniita kukkasia.

Tässä voisi ottaa huomioon pari asiaa kuitenkin.

1) Helkkarin hyvä, että anonyymit alkavat osaamaan kirjoittaa jonkinlaisen nimimerkin. Olkoonkin, että tuon nimimerkin keksimiseen ei ole aivosoluja vaivattu, niin on se silti parempi kuin anonyyminä kirjoittelu ja siten puskasta ammuskelu.

2) Kun viisas kuulee Taosta, hän ymmärtää. Kun ajattelematon kuulee Taosta, hän kieltää koko jutun. Kun houkka kuulee Taosta, hän nauraa. Mutta jos ei olisi naurua, ei olisi Taoakaan.

- Vortac

seeds kirjoitti...

Varmaan ei muuten ollut kyse maidon tuotannon selvitämisestä, vaan sitä, tuleeko nännistä eritettä. Elikkäs siis rintasyöpä voi oireilla eritteelläkin.

Mutta missään tapauksessa ei imeminen ole mikään normaali tai hyväksyttävä tapa. Jos ei eritettä puristamalla heru, niin eiköhän pitäsi olla selvä ettei sitä silloin tule. Eikä sitä geeliäkään tosiaan ole tapana levittää käsin, ei mies eikä naislääkärillä vaan sillä ultralaitteella. Asiantunteva lääkäri myös tutkii rinnat ihan yhdellä yrittämällä.

Jape kirjoitti...

Sofian sohva neuvoo jälleen...

Tunnustanko syrjähyppyni?
3.6.2008 8:46

Meillä on neljä lasta ja takana 15 vuoden avioliitto. Olin Helsingissä ystävättäreni luona ja tietysti myös baarissa. Kohtasin tanssilattialla ulkomaalaisen miehen, joka oli vain käymässä Suomessa. Päädyimme ystävättäreni sohvalle harrastamaan humalaista seksiä. Kun huomasin ylimääräistä veristä vuotoa alapäässä, kävin lääkärissä ja minulla todettiin klamydia. Miten uskallan kertoa miehelleni, etten halua rakastella hänen kanssaan, koska minulla on klamydia?

Piia 35v


Sofia Vastaa:
Kun kävit lääkärissä, sait luultavasti kerta-annoksen atsitromysiini-lääkettä, joka hoitaa klamydian nopeasti. Jos et ennättänyt olla miehesi kanssa yhdynnässä ennen lääkettä, sinun ei tarvitse kertoa.

Jos ehditte olla yhdynnässä ennen lääkärissäkäyntiä, aviomies ehkä sai tartunnan ja tarvitsisi lääkkeet, ettei tartuttaisi sinua myöhemmin uudelleen - tai jotakuta muuta, jos hänelläkin sattuisi olemaan syrjähyppyjä. Miehelle saattaa tulla klamydiasta virtsaamisvaivoja ja vuotoa, joten hän huomaisi mahdollisesti sairastumisensa ilman että kerrot. Silloin olisit viimeistään totuuden edessä. Ja silloin, jos sait myös HIV:n. Määräsihän lääkärisi myös HIV-testin? Koska sait ulkomaalaiselta klamydian, HI-virus pitää ehdottomasti tutkia.

vieläkin naurattaa kirjoitti...

...ja Vortac sitten perässä:)

Mortimer kirjoitti...

Naistyypit:

Tuon linkin määritemien mukaan nerdy olisi kaikkein lähinnä sitä, mitä minä haen naisesta. Riippuu tosin täysin määritelmästä. Monesti esim. tietyt girlyn negatiiviset ominaisuudet lasketaan nerdyn ominaisuuksiksi, ja silloin menisi järjestys kokonaan uusiksi.

Bad girl on vaihtoehto 2, ja tuon määritelmän mukainen girly on viimeinen vaihtoehto. Girly on ilmeisesti juuri se kaikkein epäloogisin naistyyppi. Siis sellainen joka torjuu vuosikaudet kaikki miehet ja haaveilee jostain unelmiensa prinssistä, kunnes yhtäkkiä menee yhteen jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole yhtään edes sinnepäin mitä nainen kertoo haluavansa.

Girly on ilmeisesti myös juuri se naistyyppi, joka vaatii kaikkein eniten kaikenlaisia eleitä pysyäkseen tyytyväisenä ja toisaalta lankeavat helpoiten renttuihin/hyväksikäyttäjiin, juuri eleiden voimalla. Ilmeisesti tästä ryhmästä löytyy myös ne tytöt, jotka eivät esim. tunnusta mitään varsinaista uskontoa, mutta uskoo horoskooppeihin tai epämääräisiin "energiavirtoihin". Ylipäätään siis uskoo kaikkeen mystiseen ja vieraaseen.

Tästä herää mielenkiintoinen kysymys, mikä naistyypeistä on taipuvaisin feminismiin ja millaisia feministejä eri naistyypeistä tulee. Itse ajattelisin, että nerdyistä tulee eniten tasa-arvofeministejä, ja maltillisia feministejä, jotka haluavat oikeasti tasa-arvoa, ja joilla on kaikkein realisitisin kuva tasa-arvon nykytilanteesta. Rosa Meriläinen on varmaankin nerdy.

Bad girl haluaa parantaa naisten asemaa, vaikka se huonontaisi miesten asemaa, niilläkin osa-alueilla, jossa miesten asema on jo huonompi. Bad girl tosin ymmärtää, että naiset ovat joissain asioisa etuoikeutettuja, mutta käyttää feministiä tarpeen mukaan hyödyksi. Tähän luokkaan sijoitan Moilasen, Pia Puu Oksasen ja Birdyn.

girly uskoo naisten aseman olevan kaikessa ja kaikkialla miesten asemaa heikompi, eikä usko että miesten asema voi missään asiassa olla naisten asemaa heikompi. Girly kannattaa myös perinteisiä sukupuolirooleja ja ajatusta, että miehen rooli on olla ensisijainen rahan ansaitsija perheessä. Girly on kaikkein vaarallisin feministinä, koska hänestä miehen asema ei yksinkertaisesti voi olla naisen asemaa huonompi. Miehen aseman täytyy siis kurjistua todella merkittävästi ja näyttävästi, ennen kuin sitä edes huomataan. Girly todennäköisesti kannattaa monenlaista todellisuudesta vieraantunutta politiikkaa ja vastustaa esim. ydinvoimaa koska "se niinq saastuttaa" ja uskoo naistutkimuksen olevan välttämätöntä hyvinvointiyhteiskunnan jatkon kannalta ja uskoo naistutkimuksen oikeasti keksivän markkinataloutta paremman järjestelmän.


Rentut:

Se on hassu juttu, sillä hyvin harva nainen tunnustaa haluavansa renttumiehen. Olen kysynyt sitä aika moneltakin naiselta. Suurin osa sanoo ettei ikinä ottaisi renttua, mutta moni näistä naisista pyörii jatkuvasti renttujen kanssa. Sen sijaan en ole koskaan nähnyt heillä sellaista miestä, jollaisen he kertovat haluavansa (rauhallinen, ujo, kiltti). Jäljelle jäävä osa niistä joilta kysyin, vastasi jotain asian vierestä. Birdykin on vastannut tähän "miksi naiset aina rakastuvat renttuihin" -kysymykseen. Tai oikeastaan kai tarkoitti vastata, sillä minusta hän vastaa ihan eri asiaan. Kyllä rentuissa täytyy oikeasti olla jotain (alkukantaista?), joka vetoaa naisiin.

Vortac kirjoitti...

Se on hassu juttu, sillä hyvin harva nainen tunnustaa haluavansa renttumiehen. Olen kysynyt sitä aika moneltakin naiselta. Suurin osa sanoo ettei ikinä ottaisi renttua, mutta moni näistä naisista pyörii jatkuvasti renttujen kanssa.

Itseasiassa naisten puolustukseksi täytyy kyllä sanoa, että eräs varsin viehkeä ja suorastaan hot-ulkonäköinen nainen kertoi, että itsekin ihmettelee, miksi rakastuu aina 'renttuihin', ja koetimme sitä pohtia (en ollut silloin vielä asiaan niin hyvin perehtynyt, vaikka osasinkin jo hahmottaa asiaa jonkin verran), sekä lisäksi hän kertoi, että yrittää olla ns. 'kiltin' miehen kanssa, joka on tosi ihana ja reilu ja ystävällinen ja kohtelee häntä kuin silkkikukkaa kämmenellä, mutta se mies on tylsä eikä sytytä jne, ja hän varmaankin kohta jättää hänet yms.

Eli kyllä ilmeisestikin naisillakin on välillä yritystä ratkaista tämä 'ongelma', ja jotkut jopa uhrautuvat ja kokeilevat ottaa 'kiltin' miehen.

Tosin ongelmaksi näyttäisi muodostuvan se, että nörttejä ja 'kilttejä miehiä'kin on monta sorttia. On tosiaan tylsiä tyyppejä, joiden mielessä ei pyöri oikein mitään mielenkiintoista, mutta sitten on heitä, jotka kaipaisivat vain hieman rohkaisua, jotta saattaisivat paljastaa sielustaan vaikka minkämoisia upeuksia ja aarteita, kun vain nainen uskaltautuisi tutkimaan. Ja varmaankin kaikenmoista tuolta väliltä.

Ulkonaisesti, käytökseltään yms. nämä heput tietenkin vaikuttavat hyvinkin samantapaisilta, joten voipa olla, että moni nainen kokeilee kerran tylsää miestä ja luulee että kaikki nörtit/'kiltit' miehet ovat samanlaisia, eivätkä sitten viitsi heihin enää kajota.

Eikä lopultakaan tiedä, mitä menettää..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Työpaikalla oleva tiettyyn ammattialaan perehtynyt naimisissa oleva di on varmasti omalla tavallaan nörtti, mutta silti hän on sen verran komea ja karismaattinen, että työpaikan naiset oikein kihertävät hänen seurassaan. Toisin sanoen, mies voi olla samaan aikaan sekä nörtti että renttu, riippuu vain missä piireissä kulloinkin pyörii.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Eli kyllä ilmeisestikin naisillakin on välillä yritystä ratkaista tämä 'ongelma', ja jotkut jopa uhrautuvat ja kokeilevat ottaa 'kiltin' miehen. "

Niin - pitäisi pureutua
siihen, miksi alfa-tappelupukari-tosimies ylipäätään antaa naiselle niin suuren täyttymyksen? Miksei sellaista miestä koeta tylsäksi, naiiviksi tai banaaliksi
vehkeilijäksi, mitä hän todellisuudessa saattaisi jopa
ollakin?
Miksei tällaisen miestä voida
liputtaa jättimäisine luustoineen ja umpimähkäisine elämänarvoineen
vaikkapa merimiehen tehtävässä
muille maille?

Onko fyysinen pärjääminen hankalissa ja useimmiten vieläpä sairaalloisen mielen aikaansaamissa konfliktitilanteissa hyvän ja täyteläisen ihmiselämän
meriitti? Olemmehan me täällä kuitenkin kohtuullisen siistissä yhteiskuntajärjestyksessä.
Kuinka moni nainen on tarvinnut mieheltä minkäänlaista turvaa? Kuinka moni mies on viime kädessä sekasortoisemmassakaan valtiossa naista tai perheen tulevaisuutta puolustanut, kun
vaikkapa poliisit tulevat hakemaan ammuttavaksi tai hakattavaksi? Kuinka monia meistä on
nuoren perheen lapsina tavoiteltu keihäiden ja pyssyjen
kanssa? Onko perheitämme uhattu lapsena tai aikuisina? Mihin selviämistä tarvitaan? Siihenkö, että osaamme hakata toisiamme kyynärpäillä?

Vai onko sittenkin niin, että sosiaalinen kilpailu ja urakeskeinen kiiltoglamour (jonka olisi pitänyt kaiken järjen mukaan vanhentua jo viime vuosituhannella), jatkuva
ihmisen koko olemusta rajoittavan muodin ja pinnallisten asenteiden omaksuminen ovat tärkeämpiä asioita kuin ihmisten välinen rakkaus/kunnioitus, joka ei perustu loputtomaan suorittamiseen ja kilpailuun vaan elämiseen ja omana itsenä olemiseen?

Puhutaan vapaasta seksuaalisuudesta ja naisten valtaisasta itsenäistymiskehityksestä, mutta onko tässäkään väittämässä mitään perää jos itsenäinen ja dominoiva nainen ei pärjää edes maassa makaavalle neutrimiehelle?


Lajiterveisin,

BMAD

Vortac kirjoitti...

ex-blacker nasevoi: "Miksei sellaista miestä koeta tylsäksi, naiiviksi tai banaaliksi
vehkeilijäksi, mitä hän todellisuudessa saattaisi jopa
ollakin? "


'Nasevoida' lienee ihan omakeksimäni sana, mutta se sopii niin hyvin kun joku sanoo jotain nasevaa niin hienosti.

Tähän en voi sanoa muuta kuin ERITTÄIN HYVÄ KYSYMYS!

Miehethän näkevät helposti tuollaisten miesten olevan varsin 'pieniä' tajunnantasoltaan, siis heidän elämänpiirinsä on joka tapauksessa paljon rajatumpi kuin vaikka scifiä lukevan nörtin, joka pystyy vaikka miten suureen mielikuvitukseen ja sisäiseen rikkauteen.

On kuin naisia ei edes kiinnostaisi miehen sisäinen rikkaus, pelkästään miehen ulkoinen status. Mies saa olla miten ennalta-arvattava (ja siten miesten mielestä tylsä) tahansa, kunhan hänellä on ulkoista statusta.

Sen takia miehillä varmaan onkin vaikeuksia edes uskoa, kun heille koettaa selittää, että kiltti käytös ja mielenkiintoinen sielu eivät auta naisen iskemisessä.. kun miehet seuraavat naisen iskemistä sivusta, heitä alkaa naurattaa, miten läpinäkyvää läppää se naista iskevä heppu heittää, ja miten typeriä juttuja..

Ja sitten silmät ymmyrkäistyvät kun nainen osoittaakin himokkuutta ja ihailua tätä miehen mielestä niin läpinäkyvän ennalta-arvattavan pinnallisen typerää heppua kohtaan, jonka kainalossa kieli miehen suussa/korvassa nainen hipsii ulos.. (saadakseen jotain sisään.. köh)

Omituinen on naisen aatos, kun ei edes miehen läpi näje. Tuo on juuri kulminaatiopiste sillä, että miksi miehet eivät usko tai ymmärrä niitä tekniikoita, joilla naisen voi oikeasti iskeä, eikä voi uskoa niiden toimivan.. Kukapa kiltti nörttimies voisi vääntää loogisen ajattelunsa sen seikan ympärille, että naiselle voi sanoa "10 minuuttia sun kanssasi tuntuu 6 tunnilta" ja saada 'silti' häneltä pilberoa..?

On kuin nainen olisi täysin sokea sille asialle, joka on miehelle täysin itsestäänselvä - miehen iskuyritys näyttää miehelle niiiiin läpinäkyvältä, mutta se sitten kuitenkin saa naisen kikattamaan ja koskettelemaan ja kiinnostumaan ja lopulta levittämään jalkansa miehelle.. vaikka sivustakatsovan miehen mielestä heppu on heittäny niin typerää ja läpinäkyvää juttua, ettei se ny AINAKAAn voi tehota! ..

Se on elämän omituisia mysteerejä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
"Ja sitten silmät ymmyrkäistyvät kun nainen osoittaakin himokkuutta ja ihailua tätä miehen mielestä niin läpinäkyvän ennalta-arvattavan pinnallisen typerää heppua kohtaan, jonka kainalossa kieli miehen suussa/korvassa nainen hipsii ulos.. (saadakseen jotain sisään.. köh)"

Itseä kymmenen kertaa voimakkaampi mies vaan tuntuu vetovoimaiselta, kun oma kroppa ei kelpaa minkään maan
taisteluun. Nainen ei vaan ymmärrä itse tuota samaistumisen
tarvetta.

Olen edelleen sitä mieltä, että naisille pitäisi antaa nykytilanteessa mahdollisuus treenata taistelutaitoja koko peruskoulutuksensa ajan
täysin maksutta. Olettaisin, että puolet naisista (juuri ne hallitsevat ja dominoivat) siellä kävisivät.

Vähitellen ns. herrasmieskäytökseltä putoaisi pohja pois, kun naiset alkaisivat hoitaa osuuttaan fyysisestä näyttämisestä ja alkaisivat tulla itsensä kanssa toimeen. Miesten olisi välttämättä etsittävä muita keinoja naisten mielenkiinnon herättämiseen. Tällöin ajattelevat nykyisin pelkkinä nörtteinä pidetyt miehet saattaisivat saada enemmän huomiota.

Ei tässä nykytilanteessa
olla todellisia voittajia nähty, enkä itse usko että vapaaehtoisesti kukaan nykyisten maneerien kannalla olisi. Ihmiset ovat kuin kenkälaatikkoon lukittuja kymmenesti uitettuja koiria, joita ilmarei'istä tulevat paineet ohjailevat siirtymään laatikon päästä
toiseen.

Siis ujot ja hiljaiset miehet eivät jää paitsioon, vaan kaikki ihmiset leijuvat samassa suoritustyhjiössä.

Suorituksia, suorituksia...


Bmad