lauantaina, elokuuta 09, 2008

Gender

Men are barraged by images of unobtainable women in the media, making it difficult for them to desire the ordinarily beautiful.

FAQ: if “gender is a social construct”, aren’t feminists saying that gender doesn’t really exist at all?

Under-fives have almost no male teachers

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Samaa voisi sanoa naistenkin kohdalla. Nuoret naiset, ne esapakarisennäköisetkin, tuntuvat olettavan, että kyllä heillekin yksi bradpitt löytyy. Niin se vain on, että tällaiset kunnolliset, tavalliset, tietokonepelejä pelaavat, sosiaalisesti haastelliset nörttipojat joutuvat jäämään kotiin tumputtamaan, kun reaalimaailmassa pukille ei pääse.

Henry kirjoitti...

Juu, tuossa ensimmäisessä artikkelissa tuo puoli on jäänyt huomiotta. Siinä missä miehet altistuvat kauniiden naisten kuville, naiset nuoruusvuosiensa ma-huipun aikana altistuvat todelliselle huippumiesten kysynnälle, joka aiheuttaa nirsoutta. Kun nuoruudessa tottuu tasokkaisiin pelimiehiin, 30 jälkeen on helppo ajautua krooniseen sinkkuuteen kelvollisten miesten puuttuessa.

Anonyymi kirjoitti...

Henry ei tajua trollia sen tavatessaan.

Homo kirjoitti...

Nämä femakot ja samalla tavalla vinkahtaneesti orientoituneet humanistit ovat sotkeneet asiat ja käsitteet pahemman kerran puhuessaan yleisesti sukupuolen olevan sosiaalinen konstruktio, koska monasti on epäselvää puhuvatko he biologisesta sukupuolesta vaiko jostain sosiaalisesta sukupuoliroolista, eikä kirjoituksista päätellen tämä ero tunnu heillekään olevan usein selvää.

Jos halutaan puhua sosiaalisista sukupuolirooleista, olisi syytä käyttää jotain muuta sanaa kuin sukupuoli, koska sana sukupuoli on jo varattu vakiintuneesti muuhun käyttöön. Eikä esimerkiksi kai sukupuolisessa syrjintäkiellossa ole ehkä transuja lukuunottamatta kyse mistään kiellosta syrjiä jotain sukupuoliroolia edustavaa, vaan tiettyä biologista sukupuolta edustavaa. Eikä ainakaan useimmilla ihmisillä ole sosiaalista sukupuolta edes kirjattu virallisesti minekään, joten mistä muut voisivat edes varmuudella tietää miten henkilö itsensä määritittelee sosiaaliselta sukupuoleltaan.

Toisaalta voidaan myös ajatella, että jos tosiaan naisellinen sosiaalinen sukupuoli pärjää niin paljon huonommin elämässä, kuin monet feministit väittävät, niin eikö silloin kaikki biologiset naisetkin tulisi kasvattaa miehiseen sosiaaliseen sukupuoleen, jos se kerta pärjää niin paljon paremmin? Eli naistenlehdet, korkokengät, meikkaus, romanttinen hömppä yms pannaan ja tukka pois ja armeijaan vaan.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Minulla on asiat vielä huonommin kuin tuon ekan jutun kirjoittajalla, sillä pidän aasialaisista naisista, pääsääntöisesti korealaisista ja japanilaisista. Länsimaalaiset naiset eivät erityisemmin kiinnosta minua. Jessica Alba ja Angelina Jolie aiheuttavat lähinnä haukottelua.

Minkäs teet.

Vortac kirjoitti...

Juu, tuossa ensimmäisessä artikkelissa tuo puoli on jäänyt huomiotta. Siinä missä miehet altistuvat kauniiden naisten kuville, naiset nuoruusvuosiensa ma-huipun aikana altistuvat todelliselle huippumiesten kysynnälle, joka aiheuttaa nirsoutta. Kun nuoruudessa tottuu tasokkaisiin pelimiehiin, 30 jälkeen on helppo ajautua krooniseen sinkkuuteen kelvollisten miesten puuttuessa.

Jeps, ja kuten sanoit, miehet tosiaan altistuvat vain KUVILLE. Eihän kauniskaan kuva voi koskaan vetää vertoja edes hieman pulskahkolle, elävälle tavisnaiselle, joka hymyilee miehen suuntaan. Mutta niin naiset jatkavat projisointiaan kuuntelematta mitä heille koettavat järkevät ihmiset puhua, näkemättä mitä todellisuus oikeasti on - agenda, dogma ja feministinen liturgia, nykyinen mies/nais-diskurssi ohjaa naisen päätelmiä, arvomaailmaa, aatoksia ja tulkintoja niin pitkälle, ettei totuudelle ole siinä sekamelskassa sijaa.

Harmi, koska miehet ansaitsisivat parempaa. Tasa-arvossa otetaan huomioon molempien sukupuolien vahvuudet ja heikkoudet sellaisina kuin ne ovat, oikeudenmukaisesti ja reilusti, ei sillä tavalla kuin ne mediassa naisten toimesta projisoidaan naisten omista vioista miesten vioiksi.

Kummallisesti kaikki on aina miesten syy..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Suolihuuhtelu: nuo kaksi eukkoa aiheuttavat sussa -haukottelua-?? Mussa ne aiheuttavat voimakkaita iljetyksen ja vastenmielisyyden tunteita groteskeilla mutanttihuulillaan jotka tuntuvat upottavan katsojan johonkin limaisen öglöyden syövyttävään ja loputtomaan mereen, sekä yliövereillä meikeillään ja rumilla kalanmulgosilmillään.. yööökkkkssss.

Brrr, pitikin edes mainita, selkäpiissä vieläkin kulkevat yökötyksen väreet.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mutta muuten olen samaa mieltä osittain - aasiassa, sekä aasialaisissa naisissa on yleisesti ottaen mystiikkaa, joka saa länsimaiset naiset tuntumaan todella tylsiltä ja tavanomaisilta.

Tosin japanilaiset ovat lähes eurooppalaisen näköisiä, eivätkä viehätä minua juuri ollenkaan (poikkeuksia on, mutta useimmat japanilais'mallit' ovat aika epäkiinnostavan näköisiä).

Kiinalaiset ovat jo huomattavasti kauniimpia ja mystisempiä, samoin vietnamilaiset ja korealaiset, mutta malesialaiset vasta kauniita ovat. Filippiiniläisetkin ovat usein hieman liian eurooppalaisen näköisiä, mutta osa heistä on myöskin tajuntaaräjäyttäviä (heistä toki on suurin livevalikoima muistissani, koska olen visitoinut sielläpäin) kauneudellansa.

Mutta kyllä mikä tahansa aasialainen nainen voi olla hyvännäköinen, jos hänen kasvonpiirteensä sattuvat miellyttämään silmieni preferenssiformaattia.

Sen verran vielä lisäisin, että eiväthän miehet ole nirsoja ollenkaan - beggars can't be choosers anyway - vaan nimenomaan naiset ovat niitä nirsoja. Projisointia, projisointia, projisointia.. <- tätä ei voi tarpeeksi korostaa ja ottaa esiin, koska naiset eivät varmaan itsekään tajua, miten suuressa määrin heidän mieskuvansa perustuu feminismin tuuttaamiin kliseisiin ja projisoituun valhepropagandaan.

- Vortac

suolihuuhtelu kirjoitti...

Minä ainakin olen helvetin nirso.

Vortac kirjoitti...

Suolihuuhtelu: Ai, no sitten olen varmaan väärässä. Jos SINÄ olet nirso, sehän varmasti tarkottaa sitte että kaikki miehet ovat nirsoja, anteeksi paha virheeni tehdessäni oletuksen, että miehet ovat YLEISELLÄ TASOLLA joissakin asioissa sinusta poikkeavia. Sehän ei toki varmastikaan ole mahdollista.

(tuo oli sitten melko sarkasmitykitystä multa, ottaen huomioon etten yleensä käytä sarkasmia.. mutta suolen järjen pois huuhteleva kommentti kyllä jo pakotti moiseen)

- Vortac

suolihuuhtelu kirjoitti...

Unohditko sinä taas lääkkeesi? Sinä tässä esität väitteitä kaikista miehistä. Minä vain puhuin omasta puolestani.