perjantaina, elokuuta 08, 2008

Kullankaivuuta

Golddiggereiden paluu:
”Pidän varakkaista ja vanhemmista miehistä”, sanoo yhä useampi brittityttö. Sosiologit ovat ihmeissään, sillä nyt ei ole kyse mistään luokkakiipeilystä, tytöillä on hyvä koulutus ja vähintään keskiluokkainen tausta. He ovat nuoria, kauniita ja älykkäitä.

Sen sijaan, että naiset keskittyisivät luomaan uraa ja seurustelemaan ikäistensä miesten kanssa, moni heistä viettää aikaa sugar daddyn kanssa, joka on vähintään kaksi kertaa vanhempi. Sugar Daddy ostaa kalliita lahjoja merkkitietoisille naisille. Eksklusiivisille sinkkuklubeille on tungosta, moni kolmeakymmentä lähestyvä ilmoittaa haluavansa tapailla aina 80-vuotiaita miehiä, kunhan heillä on vain rahaa, erittäin paljon rahaa.

Nuoret naiset eivät peittele kiinnostustaan rahaan ja ylelliseen elämään. Yhä useammalle siitä on tullut päämäärä, tavoiteltava poikaystävä on samalla lompakko ja avain hulppeaan elämäntyylin.

”En ole ikinä tavannut naista, joka ei olisi kiinnostunut tuloistani ja autoni koosta”, eräs brittimies sanoo.

Onko naisen arvo hänen seksuaalisuutensa? Miten kävi naisten äänioikeuden juhlimisen ja tasa-arvon?
Millainen penis sellainen mies

8 kommenttia:

Paavo kirjoitti...

Jos minullakin olisi jotakin jota varakkaat naiset haluaisivat, niin tokihan olisi kivaa löytää varakkaita vanhempia naisia elämääni kustantamaan.

Yleisesti ajatellaan, että miehet arvostavat rahaa enemmän kuin naiset. näin voi olla. mutta osittain tätä hämää se, että miehet arvostavat rahaa ammattia valitessaan, kun naiset arvostavat rahaa puolisoa valitessaan. miehet haluavat viehättävät naiset ja rahakkaat ammatit. naiset haluavat viehättävät ammatit ja rahakkaat miehet. kaikki voittavat.

Homo kirjoitti...

Mikäköhän funktio tuollaisella "penishoroskoopilla" oikein on? Kai tyhmemmänkin lukijan on pakko tajuta, että kirjoituksen sisältö on täyttä roskaa. Kirjoittajan käsityskyvystä tosin en ole niin varma, kun menee kirjoittamaan jotain noin noloa.

Muutenkin perinteisemmätkin horoskoopit yms huuhaa ovat mielenkiintoisesti naisille niin tyypillistä ajanvietettä. Ei miehille suunnatuissa lehdissä yleensä mitään horoskooppeja ole, kun taas naisten lehdet pursuvat niitä. En hämmästyisi siitä, jos ilmiö liittyisi läheisesti siihen, että naiset ovat uskonnollisempia ja vaikuttavat hurahtavan helpommin kaiken maailman vaihtoehtopuoskarointiin.

Aaro kirjoitti...

Törkeätä miesten esineellistämistä tuollainen penisjuttu. Voitaisiinko kuvitella vastaava juttu, jossa naisia arvioitaisiin rintojen koon tai ruumiinrakenteen perusteella?

Jape kirjoitti...

Minusta "seksuaalisuuteen perehtynyt fysioterapeutti" Kari Heusala teki itsestään pellen tuolla miehiää morkkaavalla ja esineellistävällä jutullaan, joka tosiaan vaikuttaa vähän horoskoopin tyyppiseltä roskalta. Toisaalta tuo juttu on kirjoitettu MTV3:n Helmi sivustoon, joka on naisille suunnattua hömppää ja hössötystä täynnä. Kuten tunnettua, naiset ovat kiinnostuneet astrologiasta ja muusta hömpästä, niin kaipa tällainen roska menee siinä ohessa...

Heusalalle pisteitä nolla.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos minullakin olisi jotakin jota varakkaat naiset haluaisivat, niin tokihan olisi kivaa löytää varakkaita vanhempia naisia elämääni kustantamaan."

Vanhemmilla varakkailla naisilla ei ole yhtään mitään sellaista tarjottavaa, mitä minä haluaisin. Ylipäätänsä naisen varakkuus on täysin toisavoista kun ikä, ulkonäkö ja siedettävyys ratkaisevat pelin.

- Syltty

seeds kirjoitti...

No eiköhän tuo peniskooppi nyt ollut ihan vitsi. Harvan miehen penis varmaan edes sopii kovin hyvin mihinkään tiettyyn noista kuvauksista. Minusta esim. tissiskooppi voisi olla ihan hauska vastapaino tuolle, tissien muodon perusteella kun voi varmaan päätellä ihmisen luonteesta ihan tasan yhtä plajon kuin munan perusteella.

Henry kirjoitti...

"tissiskooppi"

http://plaza.fi/ellit/seksi/kyselyt/ellit-aanesta-kauneimmat-rinnat

Vortac kirjoitti...

Yleisesti ajatellaan, että miehet arvostavat rahaa enemmän kuin naiset. näin voi olla. mutta osittain tätä hämää se, että miehet arvostavat rahaa ammattia valitessaan, kun naiset arvostavat rahaa puolisoa valitessaan. miehet haluavat viehättävät naiset ja rahakkaat ammatit. naiset haluavat viehättävät ammatit ja rahakkaat miehet. kaikki voittavat.

No, asia ei ole ihan näin tasa-arvoinen. Nainen haluaa rahaa jotta voi elää löysää ja helppoa elämää. Mies haluaa rahaa, jotta saa itselleen naisen ylipäätään. Miehiä riittää naisille saataville, vaikka nainen olisi täysi tyhjätasku, ja mies usein kustantaa naisen typerätkin päähänpistot (nainen aina löytää jostain kustantajamiehen, sillä heitä riittää). Näin ollen naisella onkin VARAA haluta ja valita 'viehättävä ammatti', siinä missä miehen vaihtoehdot ovat: 1) Työskentele niska limassa 2) Työskentele limaa niskassa 3) Työskentele itsesi kuoliaaksi.

Warren Farrell tosin sanoo sen parhaiten, mutta en tiedä, mistä saisin hänen kirjojaan. Tilasin jostain kirjakaupsta, mutta tilaus on viipynyt matkalla jo niin pitkään, että en usko sen koskaan saapuvankaan.

- Vortac