torstaina, elokuuta 28, 2008

Kiintiö-ATM

Hyvän avioliiton salaisuus? Anna vaimon päättää!

Men want women to be more traditional - and women 'are HAPPY to be the housewife'

Steve Moxon: 'Modern extreme feminism...[has] always been in the interests only of the elite of women'

IL-keskustelu: Miksi tytöt kokevat ulkonäköpaineita?

Missä BB:n kiintiö-ATM? BB-tuottajat ovat oivaltaneet, että parasta menoa taloon saadaan, kun totellaan markkina-arvon lakeja. Viime vuonna talossa oli liikaa tavis-miehiä. Tänä vuonna mukana on lähinnä lihaksikkaita pelimiehiä ja tietenkin kiintiöhomo. Naisiksi on onnistuneeksi valittu estottomia bilehileitä ja julkkistyrkkyjä. Sillä reseptillä pitäisi säpinää syntyä. Kiintiö-ATM:t olivat toiminnan tappajia.

12 kommenttia:

jorma kirjoitti...

Monille naisille kodinrakentaminen tuntuu usein olevan joku elämää suurempi projekti, joka ei koskaan pääty. Aina pitää sisustaa ja laittaa jotakin, vaikka se toimisi entisellään ihan hyvin. Miehelle riittäisi selvästi vähempikin.

On miehen kannalta fiksua antaa naisen puuhastella, säädellä ja määräillä näissä hommissa, niin nainen saa toteuttaa itseään, purkaa energiaansa ja itse voi keskittyä olennaisempiin (siis miehen kannalta) asioihin. Mitään uuttahan tässä ei tietenkään ole.

Homo kirjoitti...

Ruotsalaisopiskelijat ovat aiempaa köyhempiä - huoraamisesta olisi voinut olla apua tähän pulmaan.

Puolustusvoimat selvittää varusmiesten itsemurhien syitä

hemmetin femakot kirjoitti...

"huoraamisesta olisi voinut olla apua tähän pulmaan."

Niinpä! Tuossakin asiassa naisilla on etulyöntiasema. On se niin väärin!

Homo kirjoitti...

Itselläni ei ole ollut tapana katsoa BB:tä, koska sehän on kiinnostavaa kuin maalin kuivumisen katseleminen. Mutta jos BB:stä haluttaisiin kiinnostavampi, niin eikö sinne voitaisi valita jotain hyvin vastakkaisia arvomaailmojen edustajia, kuten:

-lutkahtava pissis
-ääriuskovainen somali, joka aikoo rituaaliteurastaa mukanaan tuoman lampaan Eid ul-Fitrin juhlistamiseksi
-hyvin naisvihamielinen homo - flaming queen
-rasistinen skini
-miesvihamielinen ja äärivegaani änkyräfemakko, joka pitää naisten ahdistelusta

tympeäNörttö kirjoitti...

Siis miten ihmeessä tuo Ilta=Sanomien ulkonäköpainejutussa haastateltu Minna voi plöräyttää jotain tällaista: "Monesti löytyy useita varakkaita ja rumia miehiä, jolla on hyvännäköinen typy kainalossa. Liian usein juuri raha ja valta tekevät miehestä seksikkään, kun taas naisen täytyy olla sitä jo valmiiksi." Siis miehetkö saavat rahaa ja valtaa syntyessään, valmiiksi? Ja jos "liian usein", niin mitä ihmettä ne muut, toivotummat tavat olla seksikäs mies ovat?

jorma kirjoitti...

Auton penkin lämmitys riski isyyshaaveille

Jorma kirjoitti...

Pahoinpitelyjä viime vuonna enemmän kuin koskaan

Mutta mitäpä väliä?

Meillähän ainoastaan naisiin kohdistuva parisuhdeväkivalta on ihmisoikeusloukkaus ja vakava yhteiskunnallinen ongelma. Vai mitä Amnesty?

Vortac kirjoitti...

Tympeä - aivan, sekä tossa plöräytyksessä ei oteta huomioon suurinta osaa miehiä, joilla ei ole seksikkyyttä 'edes' "valmiiksi", eivätkä voi hankkia sitä ilman aivan mieletöntä työurakkaa. Onko parempi, että on seksikäs vain syntymällä, vai että joutuu vuosien uurastuksella ja itsensä liriin laittamalla vaivalloisesti hankkimaan 'seksikkyyden'?

Ja sitäpaitsi tuossa oletetaan, että seksikkyys olisi jokin, jota TÄYTYY olla. (siis .. '..naisen täytyy olla sitä jo valmiiksi')..

Lisäisin vielä, että yhteiskunnan varoista huomattavan suuri osa jostain kumman syystä on kääntynyt nimenomaan virtaamaan sellaiseen suuntaan, että saadaan kohotettua naisten 'seksikkyyttä' kaikin mahdollisin keinoin.. naisethan koettavat koko ajan tehdä itsestään alati 'seksikkäämpiä', siinä missä ATM:iä ei edes kannusteta moisen yrittämiseen.

Kieltämättä tuo lausahdus kuvastaa niin monentasoista typeryyttä samassa paketissa, että se olisi suorastaan nerokkaasti lausahdettu, jos se olisi pitkällisesti mietitty lause ja parodiaa nykypissisten syvästä typeryydestä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jorma: Auton penkin lämmitys-jutusta .. hmm, luuletko että tuo voisi olla helppo keino sterilisaatioon? Lämmittäisi kiveksiä vain tarpeeksi kauan, niin ei olisi enää mahdollista tuottaa tarpeettomia tuhon robotteja tälle planeetalle? Olen miettinyt 'vasektomiaa' siltä varalta, että joku eukko koettaa joskus syyttää mua isyydestä, mutta hirvittää se että joku tunkisi teräviä veitsiä kehoni sisälle ja leikkelisi herkissä paikoissa asioita viipaleiksi ja sitten tekisi jotain solmuja.. aargh.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ja mitenkähän sinä joutuisit tilanteeseen, jossa " joku eukko koettaa joskus syyttää mua isyydestä"?

Anonyymi kirjoitti...

Vortacil on hei alfauroksen geenit.

Anonyymi kirjoitti...

Ei varmaan ole tyttö tullut ajatelleeksi, että ns. "ulkoisen seksikkyyden" hommaamiseen vaadittava työmäärä (salilla käyminen ja muu sellainen) ei ole yhtikäs mitään verrattuna siihen duuniin jota mies joutuu painamaan jos haluaa normaalin keskiluokkaisen perheen pojasta tulla rikkaaksi vallanpitäjäksi. Lihaksiin riittää muutama tunti salilla viikossa, uraohjukset painavat duunia 80 tuntia viikossa.