lauantaina, elokuuta 23, 2008

Tasa-arvovaalit.fi

Tasa-arvovaalit.fi

Stefan Wallin:
Antamalla äänesi tasa-arvoa puolustavalle ehdokkaalle voit tehdä ympäristöstäsi tasa-arvoisemman. Tasa-arvoisemman valitsemalla enemmän naisia kunnanvaltuustoihin ja tärkeisiin virkoihin. Tasa-arvoisemman tarttumalla yksittäisissä kunnallisen tason päätöksissä myös sukupuolikysymyksiin: annetaanko tytöille samat mahdollisuudet harrastaa urheilua, puuttuvatko koulut työmarkkinoilla tapahtuvaan syrjintään, ketkä luottamushenkilöt saavat tärkeät virat – ja millä perusteilla? Kaikki päätökset vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. Voit valita ehdokkaan,jolle tasa-arvo on tärkeää – ihan oikeasti!
Kesätyöläinen sivujen takana

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sehän nyt on jo nähty selvästi etteivät nämä "tasa-arvoa" kannattavat naiskansanedustajat (sekä feministit yleensä) ole kykeneviä kuin edistämään omaa etuaan ja/tai harvoin muiden naisten etua, kun tästä on heille hyötyä muiden naisten osalta imago tai muussa heitä hyödyttävässä mielessä.

Todellinen sukupolten välinen tasa-arvo ja miesten faktuaaliset ongelmat eivät heitä kiinnosta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihmetyttää vaan miten aivopestyjä jotkin miehet voivat olla jotta he todella uskovat feminismin ajavan tasa-arvoa ja että naiset muka olisivat automaattisesti tasa-arvoisempia tai autuaampia kuin miehet vain koska ovat syntyneet naisiksi.

Ehkäpä nämä julkisuudessa feminismin maailman parantavaa gospelia toitottavat miehet ovat vain alistettu tämän propagandan levittämiseen heidän feministi kumppaneiden toimesta ja he tekevät tämän vain välttääkseen nalkutusta ja tappelua suhteessaan...

Homo kirjoitti...

Milloinkohan nämä Siniterävät alkavat ajaa naisten vähentämistä kunnan palkkalistoilta ainakin niiltä aloilta, jotka ovat erittäin naisvoittoisia? Helvettikin jäätynee sitä ennen.

Ja turha esittää, että korjataan tilanne pelkästään palkkaamalla lisää miehiä. Julkinen sektori on jo nyt ylipaisunut ja verotus kireä.

Anonyymi kirjoitti...

Tsekatkaapa muuten huviksenne YouTubesta hakusanalla Marc Rudov.

Tämänlaisia kavereita meidän mädännyt länsimainen kulttuurimme tarvitsee enemmän.

Miehiä jotka puhuvat asiosta niin kuin ne ovat ja kannattavat tasa-arvoisuutta sekä miehille että naisille.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tasa-arvovaalit.fi/ Heh. Kuka puuttuu etusivun kuvasta?

Henry kirjoitti...

"Kuka puuttuu etusivun kuvasta?"

Heh, hyvä huomio. :-)

Risto kirjoitti...

"Kuka puuttuu etusivun kuvasta?"

Oletettavasti joku vähemmän tasa-arvoinen.

Anonyymi kirjoitti...

Kuvasta puuttuu se ultimate evil.
Siis noin asian näkee feministi.

Anonyymi kirjoitti...

" ...puuttuvatko koulut työmarkkinoilla tapahtuvaan syrjintään? "

Tottahan toki koulut puuttuvat.
Jos työmarkkinoiden puhutelu ei auta niin kutsutaan oppilashuolto paikalle.

kävelevä dildo kirjoitti...

STM:n alaisuudessa toimivan TANEn, tuon aidon tasa-arvon jarruorganisaation, vetämältä kampanjalta oli vaikeaa muuta enää odottaakaan. Stefan Wallin puolestaan on osoittanut, että hänen valtion budjetin yhteydessä peräänkuuluttamissa sukupuolisilmälaseissaan on vain toinen linssi.

Näyttäähän monokkeli RKP:n puheenjohtajan nenällä tietysti arvokkaalta ja antaa sellaista ihqun patriarkaalista arvokkuutta. Toisaalta Wallin on ihan rehdisti myöntänytkin olevansa feministi - peräti radikaalifeministi.

Tuo havainto: "kuka/ketkä puuttuvat kuvasta" on harvinaisen kuvaava. Todellinen snapshotti suomalaisesta feminismivetoisesta tasa-arvokäsityksestä. Hmm. ketkähän siitä puuttuvat? Jouni Varanka?

Myös feministien käyttämässä kuvakielessä olisi kieltämättä ainesta jonkinlaiselle kuvakollaasile. Yhtenä esimerkkinä Pravdan Ryhmäterapian teemaviikolta "miehet ja naiset" ("asiantuntijoina" ao. teemaviikolla oli Nytkis ry ja Profeministimiehet) kuvakieli sivun yläosasta.
http://blogit.hs.fi/ryhmaterapia/?p=123

Jorma kirjoitti...

"Voit valita ehdokkaan,jolle tasa-arvo on tärkeää – ihan oikeasti!"

Feministeille tasa-arvo ei ole tärkeää, eikä selvästikään myös Stefan Wallinille.

Anonyymi kirjoitti...

"Feministeille tasa-arvo ei ole tärkeää, eikä selvästikään myös Stefan Wallinille."

- Toistele sitä jatkossakin joka postauksen perään, ehkä se muuttuu todeksi.

Viva Zormata! kirjoitti...

"Toistele sitä jatkossakin joka postauksen perään, ehkä se muuttuu todeksi."

Äläs nyt, Jorman kommentithan ovat aina "laaja-alaista yhteiskuntakritiikkiä". Ei ole helppoa olla vapaustaistelija!

Risto kirjoitti...

STM:ssä ja TANEssa taidetaan olla huolestuneita siitä, että kansalaiset voisivat tyhmyydessään vaikka äänestää vääränlaisia ehdokkaita?

jorma kirjoitti...

"Toistele sitä jatkossakin joka postauksen perään, ehkä se muuttuu todeksi."

Se on totta. Joka kertako itsestäänselvyydet pitäisi teille pässeille latoa pöytään? Jos osaisitte lukea, ja vielä ymmärtäisitte lukemanne, tajuaisitte, ettei tuollaisella TANE:n propagandalla edistetä tasa-arvoa, vaan lisätään epätasa-arvoa entisestään. Koko sivustolla ei taaskaan huomioida millään tavalla, saatikka tasa-arvoisesti, miesten tasa-arvo-ongelmia, asemaa tai oikeuksia lainkaan, joten mistään tasa-arvon edistämisestä ei todellakaan voi olla kysymys. Vain henkisesti sairas ja patologisesti miehiävihaava feministi feministi voisi kuvitella tai väittää jotain muuta.

Ja mitä Walliniin tulee, niin hänen lausuntonsa todistaa täysin kiistattomasti hänen tasa-arvon vastaisuutensa. Tasa-arvoa kannattava ihminen ei tietenkään pidä (nais)sukupuolta minään ansiona kunnallisvaaliehdokkaassa, vaan kannustaa ihmisiä äänestämään parhaiten tasa-arvoa edistäviä ehdokkaita, ehdokkaan sukupuolesta riippumatta.

Te feministitrollit olettte säälittävintä roskasakkia, mitä maa päällään kantaa. Onko hauskaa elää valheessa? Vaikka ettehän te aivopestyt ja selkärangattomat lierot edes sitä tajua.

Vortac kirjoitti...

Tossa 'kuka puuttuu kuvasta'-jutussa on myös hienosti kuvattu koko suomen tasa-arvo myös tekstinä:

* NYTKIS
* Naisjärjestöjen Keskusliitto
* Keskustanaiset
* Kokoomuksen Naisten Liitto
* Svenska Kvinnoförbundet – RKP:n naisjärjestö
* Sosialidemokraattiset Naiset
* Vasemmistonaiset
* Vihreät naiset
------------

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vastataan nyt poikkeuksellisesti anonyymin viestiin, koska siinä oli nimi, jonka tunnistin. Noissa youtuben Marc Rudov-pätkissä on se vika, että niissä akat pääsevät liikaa kotkottamaan feministisiä kliseitään ja misandriaansa, ja Rudov on ikäänkuin puolustuskannalla ja joutuu odottamaan pitkään ennenkuin saa sanasensa sanottua.

Voisitko mieluummin antaa linkin suoraan johonkin Rudov-pätkään, jossa hän vaikkapa esiintyy pelkästään kameralle ilman häiritseviä femakko-kotkia kitisemässä ja väittämässä vastaan vähän väliä?

Kannattaa muuten etsiä Joe Roganin videoita myöskin, hän on pistänyt parille femakolle luun kurkkuun aika mehevästikin ja muutenkin mielenkiintoisia juttuja (ja hauskaa komediaa siinä sivussa).

- Vortac

silmä kirjoitti...

"Te feministitrollit olettte säälittävintä roskasakkia, mitä maa päällään kantaa. Onko hauskaa elää valheessa? Vaikka ettehän te aivopestyt ja selkärangattomat lierot edes sitä tajua."

Kylläpä taas Jormaa kiukuttaa.