tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Ei voi mitään, se johtui geenistä

Ruotsalaistutkimus: Miesten parisuhdeongelmat johtuvat geeneistä

BB-tilannekatsaus: Johan on talon kuumin kolli! Kovin alfa näyttää olevan talon kuumin mies.

Lisäys: – Voi sua, Harri… Maria katsoi säälien nuorta miestä. Harri ja Cheryll olivat olleet läheisissä tunnelmissa lähes viikon ajan, mutta edellisiltana Cheryll oli valinnut yläkerran makuuhuoneeseen mukaansa Riston.

– Tuliko Harrilla paha mieli? hän kysyi.

– Tuli, Risto sanoi vakavasti.

Nainen oli yllättynyt ja väitti, ettei ollut tajunnut tilannetta ollenkaan. Hän sanoi, että he olivat koko ajan olleet Harrin kanssa vain ystäviä. Muut käänsivät katseensa pois kiusaantuneesti.

– Mä ajattelin, että sulla oli niin kiihkeetä siellä altaassa, nainen selitti ja halasi Harria. Harri kertoi suudelleensa illan aikana vain kerran ja ainoastaan Nikoa (sarjan stereotyyppistä kiintiöhomoa).

– En mä kelvannut muille, mies sanoi hiljaa.

15 kommenttia:

kuuma kolli kirjoitti...

http://blog.unikissa.com/wp-content/uploads/2008/09/marianna_edustaa.jpg

suolihuuhtelu kirjoitti...

Olen muuten vähän kyllästynyt siihen miten "alfa" määritellään nykyään. Se että on komea ja hyvä naisten kanssa ei liity millään tavalla siihen että onko alfa.

enemmän kirjoitti...

Suolihuuhtelu, kommenttisi on selvästi keskeneräinen.

"nykyään"

Miten alfa määriteltiin ennen - ja paremmin?

"ei liity millään tavalla"

Mihin alfa sitten liittyy?

Henry kirjoitti...

Eikös Johan ole iso, dominoiva ja itsevarma, eli tyypillinen alfa?

Anonyymi kirjoitti...

"Eikös Johan ole iso, dominoiva ja itsevarma, eli tyypillinen alfa?"

Hallitseeko ja johtaako hän lauman muita uroksia? Ovatko muut urokset lojaaleja hänelle hänen ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi? Hitler ja Stalin olivat alfauroksia, mutta joku pullisteleva rantapoju ei.

suolihuuhtelu kirjoitti...

Johan tuskin selviäisi päivääkään luonnossa. Siihen tarvitaan jotain muutakin kuin ulkonäköä.

Anonyymi kirjoitti...

Erotiikkavero kuohuttaa Saksassa

Anonyymi kirjoitti...

Difference between women and men:

http://popularcomics.blogspot.com/2008/09/difference-between-women-and-men.html

Vortac kirjoitti...

Nainen oli yllättynyt ja väitti, ettei ollut tajunnut tilannetta ollenkaan. Hän sanoi, että he olivat koko ajan olleet Harrin kanssa vain ystäviä. Muut käänsivät katseensa pois kiusaantuneesti.

Heh, käsi ylös, kenelle tämä on niin tuttu reaktio naiselta tilanteeseen, joka on varmasti ollut naiselle täysin selvä alusta loppuun saakka!

*nostaa käden ylös*

Tuo pitäisi pistää Nais-faqqiin, tai ainakin sanakirjaan 'nainen'-sanan kohdalle. "Jokainen naisen kanssa intiimisti tekemisissä oleva ihminen tulee ennemmin tai myöhemmin kohtaamaan tämän reaktion ja valheen, tyypillisen osoituksen naisen kieroudesta, ohjelmoinnista, teeskentelevyydestä ja manipuloinnista"

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Olen muuten vähän kyllästynyt siihen miten "alfa" määritellään nykyään. Se että on komea ja hyvä naisten kanssa ei liity millään tavalla siihen että onko alfa.

Sulla sitä kyllä näitä outoja kommentteja riittää.

Ensinnäkin, tiedemiespiireissä 'alfauros' varmasti määritellään samalla tavalla kuten se on aina noissa piireissä määritelty.

Naisten, ihmisten ja naisten iskemisen suhteen 'alfauroksista' puhuttaessa taas termi on hivenen leikillisempi, eikä niin vakava ja totinen kuin tiedemiespiirien spesifiset määritelmät (et muuten kertonut, MITEN se pitäisi määritellä).

Ihmisten suhteen 'alfauros' yksinkertaisesti tarkoittaa miestenvälisessä hierarkiassa sen verran korkealla olevaa heppua, että hän tekee luontaisesti suuren vaikutuksen naisiin ja osaa luontaisesti (siis opettelematta) käsittelemään naisia siten, että saa heiltä seksiä niin paljon kuin haluaa.

Eli alfaurokset ovat 'luontaisia' pelimiehiä (naturals), joita tarkkailemalla kaikki pelimiesoppaat onkin kehitetty alunperin.

Pelimiehet eivät välttämättä ole ollenkaan alfauroksia, mutta he ovat opetelleet ja oppineet tekemään sellaisen vaikutelman, kuin olisivat. Nainen ei erota pelimiestä oikeasta alfasta. (mies kylläkin helpommin erottaa - on mielenkiintoista, miten sellainen soopa, josta jokainen mies näkee välittömästi läpi, uppoaa naisiin kuin hehkuva katana lämpöiseen römpsään - siis jos joku taitava pelimies on iskemässä naista, ja viereisessä pöydässä joku tavallinen mies kuuntelee sitä lööperiä, hän voi naurahtaa itsekseen, että luuleeko toi heppu tosiaan että toi menee naiselle läpi, toi on niin läpinäkyvää ja selkeätä huttua - mutta leuka loksahtaa sitten yleensä siinä vaiheessa, kun nainen alkaa kiihkeästi suutelemaan tätä pelimiestä ja lähtee tämän kainalossa paikalta.. - tämä on hyvin merkillinen miesten ja naisten ero, jota olisi hauska tutkia lisääkin)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Siis pienenä tiivistyksenä - nimenomaan se, että on 'hyvä naisten kanssa' (opettelematta, eli luontaisesti), nimenomaan on alfauroksen tuntomerkki. Komeus ei välttämättä liity asiaan - mitä ujoinkin nörtti voi olla komea.

Tosin nyt kun tätä asiaa aletaan oikein kunnolla pohtimaan, niin asia monimutkaistuu (niinkuin niin moni asia tekee kun suurennuslasin tuo tarpeeksi lähelle..)

Siis omasta näkökulmastani ihminen voi elää alfauros-geenisessä kehossa, olematta silti alfauros käytöksessään. En ole varma, miten asia päinvastoin on - sillä sieluhan hiukkasen muokkaa kehoa aina, ja alfan öyhötys on sen verran vahvaa, että se muokannee kehoa suuremmin kuin ujon nörtin sielu. Mutta epäilemättä on olemassa varsin nörtin näköisiä ihmisiä, joiden käytös on (luontaisesti) alfauroksellista, ja naisia riittää. (en nyt siis puhu tietenkään pelimiehistä)

Asiaa sietäisi tutkia tarkemmin.. alfauroksen geenit eivät nimittäin vielä tee ihmisestä luontaista alfaa, etenkään jos kasvatus, ympäristö yms. vielä lisäksi vaikuttavat niin, ettei mitään alfamaisuutta pääse koskaan esiin..

Olen kyllä itsekin monessa erinäisessä tilanteessa hivenen hämmästynyt siitä, että jos tottelisin vaistojani, osaisin tehdä sen mikä oikein on naisen iskemiseksi - mutta sieluni ei hyväksy näiden vaistojen tottelemista sellaisenaan. Luulisin siis, että sukuni alfaisuus on periytynyt geeneihini, mutta sieluni ei ole peräisin ollenkaan samoista piireistä.

Eli minä en ole alfa, vaikka kehoni ehkä on. Kehoni maatuu tai muuten vain hävittää muotonsa pian joka tapauksessa, minä jatkan.. joten kehollahan ei sikäli ole juuri väliäkään.

Luulisin tosin, että juuri näillä voimakkaimmilla alfa-sieluilla tulee aina olemaan eniten vaikeuksia syntyessään ensimmäistä kertaa pitkään aikaan naisen kehoon..

(tämä selittää hyvin maskuliiniset lesborekkakuskifeministi-akat)

- Vortac

vice versa? kirjoitti...

MTV3 (27.08.2008 00:19):

Seksikäs BB-Marianna: Löin "poikaystävääni"!

"Marianna kertoi, ettei seurustele vaan elää vapaassa suhteessa. Tumma kaunotar kertoi ennen toisten BB-kilpailijoiden keskelle astumista, ettei ratkaisu ole helppo.

Neitokainen kuvaili että erimielisyydet "poikaystävän" kanssa ovat johtaneet kolme kertaa "turpaanvetokeikkaan". Saa nähdä miten rämäpää selviytyy BB-talossa."

http://viihde.mtv3.fi/uutiset/televisio.shtml/692712?big_brother

Vortac kirjoitti...

"Löin poikaystävääni!"..

Kääntäkää sukupuolet ja havainnoikaa kaksois-standardi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Eikös alfa määritellä sen mukaan miten paljon naisia riittää.

Anonyymi kirjoitti...

"Nainen oli yllättynyt ja väitti, ettei ollut tajunnut tilannetta ollenkaan. Hän sanoi, että he olivat koko ajan olleet Harrin kanssa vain ystäviä"

Hehe, "vain ystäviä". Harri on se kuuluisa naisen ystävä, jolle nainen voi kertoa murheensa ja pyytää apua - siihen se sitten jääkin. Pillua annetaan sitten muille, sanotaanko maskuliinisille mulqvisteille.