tiistaina, syyskuuta 02, 2008

Seksistä

Kumpi pihtaa enemmän - mies vai nainen?

Miten käy suomalaiselta seksi?
Mitä sosiologi saa selville meidän makuuhuoneistamme selviää, kun Uuden Suomen kirjailijavieraana on tänään kello 14-16 Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula.
Potilaan polvikipua orgasmilla parannellut lääkäri oikeuteen
Miehen väitetään asettaneen välineen naisen "intiimeihin paikkoihin" ja lisäksi nuollen tämän rintoja.

Syyttäjän mukaan nainen uskoi aluksi lääkäriään ja kuvitteli kyseessä olevan oikean hoidon.

- Naiselle tuli kuin tulikin parempi olo ja hän kertoi miehelleen lääkärinsä olevan oikea ihmeidentekijä.

17 kommenttia:

Aaro kirjoitti...

"Kontulan kirjassa pureudutaan peruskysymyksiin. Mitä sinun naapurisi haluaa, ja kuinka usein, entä kenen kanssa, miten ja kuinka pitkään?"

???

Henry kirjoitti...

Eli pureudutaan samaan perusasiaan kuin Big Brotheria katsottaessa.

jorma kirjoitti...

"Naiselle tuli kuin tulikin parempi olo ja hän kertoi miehelleen lääkärinsä olevan oikea ihmeidentekijä."

Eikö tämän pitäisi olla olennaisinta? Jos homma toimii ja potilas on tyytyväinen, niin miksi mennä oikeuteen? Mies voisi ottaa eron, jos ei ole tyytyväinen.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä. Hoito oli ilmeisesti sen verran tehokas, että polvet olivat kipuilematta vielä matkalla vastaanotolta kotiin ja kukaties sen jälkeenkin.

Vortac kirjoitti...

No, naisten epäoikeudenmukaisuus ja ristiriitaisuus eivät toki ole mitään uutta tässä maailmassa.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: Mielestani kyse on muustakin. Laakarit eivat saa antaa mita tahansa hoitoa, vaikka se kuinka tekisi potilaan tyytyvaiseksi. Laakarit eivat saa tehda laittomuuksia ja ilmeisesti Englannissa orgasmin tuottaminen potilaille voidaan laskea laittomuudeksi.

Homo kirjoitti...

Eikös juuri ollut näitä naisten hekumointiohjelmia, jossa sirkutettiin kuinka vibraattorit olivat ensimmäisten sähkölaitteiden joukossa - ja kuinka alunperin lääkärit käyttivät naisten hysterian hoitoon näitä laitteita, hieromalla naisten sukupuolielimiä. Vasta myöhemmin tuli kotikäyttöön tarkoitetut mallit.

Vortac kirjoitti...

Hm, lääkäri pillun kimpussa -> jokanaisen unelma!

(naisethan aina haluavat antaa römpsäänsä nimenomaan lääkäreille, jos saavat valita.. joten mitä tuokin eukko tuossa sitten kitisee? Tuli vielä hyvä olokin!)

Juu, haluaisin näin alkukevennyksen jälkeen kiinnittää huomiota erääseen hiukkasen ärsyttävään ja omituiseen .. (kai tätä sanaa on nyt käytettävä) 'tendenssiin' (yöks, tunnen itseni likaiseksi)..

Siis sellaiseen taipumukseen, että kun englanniksi koetetaan kirjoittaa 'sukupuolineutraalisti' "hän".. (suomessahan tuo sana on jo sukupuolineutraali).. käytetäänkin yhtäkkiä sanaa 'SHE'.

Millä hiton perusteella? Siis jos puhutaan vaikka niin nörttimäisestä harrastuksesta kuin 2D-seikkailupelien pelaamisesta, silti Ron Gilbert käytti vuonna 1989 kirjoittamassaan artikkelissa "pelaajasta" jatkuvasti nimityst "she", realistisemman ja autenttisemman "he"-nimityksen sijasta.

Miehethän ovat muutenkin yhteiskunnassa se geneerisempi sukupuoli, ja nainen se erityinen.. miten yhtäkkiä tässä onkin poikkeus? Haluavatko naiset, että he ovatkin geneerisiä, mutta sitten yhtäkkiä mieli muuttuu esimerkiksi hääseremonian kohdalla? Prk.

Pieni juttu, tietenkin. Mutta kun se on 'pieni juttu monien miljardien pienten juttujen joukossa', ärtymys alkaa jo nousta pintaan. Päättäkää ny jumankauta edes että mitä haluatte, senkin kanat. Haluatteko olla erikoisia vai geneerisiä?

Vai onko niin, että mies on geneerinen vain reaalimaailmassa, mutta internetissä ja tekstiartikkeleissa 'sukupuolten tasa-arvo' toteutuu vasta kun 'he'-sana unohdetaan kokonaan, ja käytetään sanaa 'she', ikäänkuin osoittamaan, että naiset ovat ainoa kirjoittamisen arvoinen sukupuoli?

Ottakaapa joku kantaa.

- Vortac

zephyr kirjoitti...

Pohjolan machot

Vortac kirjoitti...

Tässä eräs hauska sarjakuvapätkä aiheesta "TYYPILLINEN KESKUSTELU NAISEN KANSSA".

http://www.aijaa.com/v.php?i=2658765.jpg

No okei, eivät naiset noin rehellisiä ole, mutta juuri noin he toimivat keskusteluissa, etenkin kun logiikan vaatimukset kohtaavat heidät.

- Vortac

Umm kirjoitti...

"Päättäkää ny jumankauta edes että mitä haluatte, senkin kanat. Haluatteko olla erikoisia vai geneerisiä?"

Tahdon olla geneerinen, vaikka olisikin kyse hääseremoniasta.

Miksi sinun täytyy kutsua naisia kanoiksi? En usko että se tekee sinun uskottavuudellesi ainakaan hyvää, "senkin sika".

"No okei, eivät naiset noin rehellisiä ole, mutta juuri noin he toimivat keskusteluissa, etenkin kun logiikan vaatimukset kohtaavat heidät."

Olet viime aikoina jututtanut vain 9-vuotiaita tyttäriä?

Anonyymi kirjoitti...

http://abstrusegoose.com/50

Jorma kirjoitti...

"Laakarit eivat saa tehda laittomuuksia ja ilmeisesti Englannissa orgasmin tuottaminen potilaille voidaan laskea laittomuudeksi."

Missä laissa ja millä perusteella?

Olennaistahan on se, että ko. hoidolla vaiva tuli ilmeisesti hoidettua, kukaan ei kärsinyt hoidon vuoksi, ja kaiken huipuksi potilas itse oli tyytyväinen. Joten ihmetyttää kyllä kovin, miksi tämä ei sitten kelpaa. Aviomiehen närkästyksen nyt sitten voi ehkä ymmärtää, mutta hänhän voi aina ottaa eron.

Vortac kirjoitti...

Jorma - no en mä ainakaan mutsini näköistä eukkoa vois koskettaakaan - hyi olkoon! Miten oman vanhemman näköistä ihmistä kohtaan voi mukamas tuntea jotain seksuaalista? Yööks!

Vanhemmat voivat olla mukavia ja hyviä ihmisiä ja niin edelleen, mutta ei niitä nyt mieli HIPLATA tee!

(ja kohta bmad tulee selittämään, miten on kaikille ihmisille täysin normaalia himoita vanhempiaan ja nussutella näiden kanssa piiska laulaen ympäri pihaa kuutamorituaaleja tehdessä castanedan mukaan)

- Vortac

jorma kirjoitti...

"Miten oman vanhemman näköistä ihmistä kohtaan voi mukamas tuntea jotain seksuaalista?"

Eiköhän tässä ole kyse tiedostamattomasta halusta tutun turvallisen näköisten ihmisten seuraan, seksuaalinen halu ei siis kohdistu omiin vanhempiin, eikä tietoisella tasolla myöskään heidän ulkonäköönsä.

Risto kirjoitti...

Kevennystä ketjuun:

Kolme naista, yksi single, yksi kihloissa ja yksi jo kauan aviossa ollut tapasivat toisensa.
Yhdessä he päättivät keksiä jotain kivaa.
He päättivät kokeilla miten he saisivat miehen parhaiten vieteltyä.
He päättivät pukeutua mustaan nahasta tehtyyn paljastavaan bodyyn, korkokenkiin ja että he meikkaisisivat itsensä viettelevästi.
Naiset päättivät toteuttaa suunnitelman illalla kun mies tulee kotiin.

Seuraavana päivänä he tapasivat toisensa ja he vertailivat kokemuksiaan.

Single kertoi:
Hän kertoi pukeutuneensa sovitulla tavalla ja että kun poikaystävä tuli ovesta hän kiljahti villisti ja he rakastelivat heti neljästi suoraan eteisen lattialla ja ilta oli muutenkin ihana.


Kihloissa oleva kertoi:
Hän sanoi pukeneensa sen nahkaisen mustan bodyn ja korkokengät ja oli rajannut vielä silmät saadakseen viettelävän katseen aikaiseksi.
Eteisessä odoteltuaan oli tullut kylmä joten hän laittoi sinikettuturkkinsa olkapäille ja odotteli vielä miestään.
Kun mies oli tullut kotiin hän oli riisunut turkin nähdäkseen mitä naisella oli sen alla ja karjahtanut villisti ja suudellut kihlattua joka paikasta ja sen jälkeen makuuhuoneessa rakasteltiin villisti kahteen kertaan.


Naimissa oleva kertoi: (Hieman pettyneellä äänellä) Puin sen upean uuden mustan nahkaisen paljastavan bodyn, laitoin ne ihanat korkokengät ja meikkasin itseni huolella ja näytin siis tosi hyvältä ja seksikkäältä.
Kun mies tuli kotiin hän meni suoraan sohvalle maata, otti kaukosäätimen ja
huusi:
- Kuules batman, mitä meillä on ruokana tänään?


Sellaista se on se aviossa eläminen....

Alfa kirjoitti...

Risto :D

- Aivan mainio kasku ja niinpä; sellaistahan se, avioelo!!

Batman... Hihhih...