keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

Myöhemmin...

Suomi24-keskustelut miten niin tasoja ei ole??? ja BB vahvistaa ennakkoluuloja

Tässä miesten pahimmat seksivirheet

The Alpha Male

17 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Hm, miten mä aina satun tänne ekana? No, ehkä vois nukkuakin joskus.

Tuo Alpha Male-sarjis oli muuten erinomaisen kuvaava (tarkoittiko tuo 'score' sitä, että se nörtti luuli jotenkin scorettaneensa ton naisen, vai ihailiko se alpha malen scoretustyyliä vai mitenkä?), mutta -- MIKSI NIILLÄ IHMISILLÄ EI OLLUT KEHOJA? (paitsi kädet silloin tällöin)

Jotenkin karmivan näköistä, agh. En ymmärrä tätä nykyajan kikkailua.. aina pitää jotain tollasta groteskia keksiä. Olis helppo piirtää pari viivaa lisää - onko siis kyse laiskuudesta vai jostain 'tyylilajista' (hoh) jälleen..?

- Vortac

Henry kirjoitti...

Juu, tuo sarjis oli kyllä mainio. Eiköhän se nörtti tuulettanut omaa skoraamistaan. :-)

jorma kirjoitti...

Why men and women choose partners who look like their parents

Jape kirjoitti...

Tuo "The Alpha Male" sarjis on mainio :)

Tuosta "Tässä miesten pahimmat seksivirheet" artikelista tuli mieleen kysymys, että onko listattu naisten pahimmat seksivirheet jossain myös, vai eikö niitä ole?
Jotenkin näissä jutuissa on leimallista, että tyypillisesti aina huomataan listata miesten (väitetyt) virheet, mutta naisten virheistä vaietaan. Olisi mukava, että listattaisiin ne molempien virheet, jotta niitä sitten voisi vertailla rinnakkain.

No, tämä nyt oli vain tällainen ajatus...

omega-man kirjoitti...

Jape, Jape, Jape!

Etkö tajua, että seksuaaliseen kanssakayyminen on sellainen myönnytys naiselta miehelle, attä naisen mahdollisten virheiden ruotiminen osoittaisi vallan kohtuutonta pikkumaisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

[url]http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nainen+j%C3%A4i+yhdess%C3%A4+y%C3%B6ss%C3%A4+kolmesti+kiinni+ajokortitta+ajosta/1135239141522[/url]

jorma kirjoitti...

"onko listattu naisten pahimmat seksivirheet jossain myös, vai eikö niitä ole?"

On niitä. Mieleen tulee ainakin se, että nainen ei anna, kun mies tahtoo. Se on virhe. Iso virhe. Ainakin jos se tulee tavaksi.

Toinen virhe on lahnana makaaminen. Hyvin yleistä, harmi kyllä.

Kolmas virhe voi olla omituinen ääntely, naamanvääntely tai muutoin seksuaalista suoritusta häiritsevä käytös.

Tietysti virhe on myös kuvitella, että nainen tietäisi, mitä mies haluaa. Naiset ovat myös yllättävän huonosti perillä miesten anatomiasta ja luonnollisestikin tietämättömiä siitä, miltä seksi miehestä tuntuu. Eli ainakin nämä virheet voivat olla totta myös naisten kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Turkulaisäidille ehdollista vankeutta päiväkodin johtajan lyömisestä

Jape kirjoitti...

omega-man: "Etkö tajua, että seksuaaliseen kanssakayyminen on sellainen myönnytys naiselta miehelle, attä naisen mahdollisten virheiden ruotiminen osoittaisi vallan kohtuutonta pikkumaisuutta."

No, niinhän se taitaa olla myönnytys - naisten mielestä :)
Siksi kait ne sitä "voitelua", lahjoja, illallisia, juomia jne. tarvitsevat. Toisaalta kun tuota yhtälöä lähtee summaamaan, niin voi aika pian huomata minne puolelle se myönnytysten vaaka kallistuu ja kumpi se joustavampi osapuoli onkaan... :)
Siinä mielessä ne naisten ominaisuuksien ja "vikojen" ruotiminen on ihan tasa-arvoista ja virkistävääkin vaihtelua. Tämä on myös naisielle hyödyllistä, että naisten ongelmat ja oikullisuudet otetaan esille ja kipupisteet nostetaan käsittelyyn. näin naiset osaavat halutessan muokata käytöstään. Se on sitten eri asia muokkavatko, mutta mahdollista se on. :)

omega-man kirjoitti...

Kuravesikaivokin on kuule parempi kuin kuiva kaivo...

Jorma kirjoitti...

"Kuravesikaivokin on kuule parempi kuin kuiva kaivo..."

Se ei pane, joka valikoi?

Niin tai näin, voi kai sitä periaatteellisella tasolla pitää listaa myös naisten seksivirheistä. Kuten Jape jo totesikin, niin tästä hyötyisivät ennenmuuta naiset itse.

Oma listani oli vain pelinavaus, jäävuoren huippu, eikä millään muotoa kattava lista.

Risto kirjoitti...

Jorman listalla ykkönen ja kolmonen ovat aika subjektiivisia.

Kakkonen ja nelosesta eteenpäin ovat kyllä harmittavan yleisiä.

Virheeksi laskisin senkin, että nainen on kyllä itse tietoinen edellämainituista, mutta ei osoita minkäänlaista kiinnostusta itsensä kehtittämiseen noilta osin.

Jape kirjoitti...

omega-man: "Kuravesikaivokin on kuule parempi kuin kuiva kaivo..."

No, tiedä häntä, pikemmin voi olla vaarallista. Kuravesikaivon antimista kun ryhtyy nauttimaan oikein sisäisesti, niin vaarana (ei mitenkään vähäisenä) on, että tulee pahoinvoivaksi ja antaa ylen... :)

Kuivalle kaivolle voi kyllä keksiä kaikenlaista hyöty- ja uusiokäyttöä...

Vortac kirjoitti...

Oho, replysin tosta 'vanhempien näköinen partneri'-linkistä väärään ketjuun. Onneksi laitan selityksen tänne oikeaan ketjuun, niin kukaan ei enää tiedä missä ketjussa totuus stondailee.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuravesikaivokin on kuule parempi kuin kuiva kaivo...

Millä perusteella?

Kuravedestä voi tulla sairaaksi, ja joka tapauksessa se vesi on pahanmakuista ja epähygieenistä, eikä välttämättä edistä terveyttä mitenkään. Ja jos siitä juo useamman kerran, voi käydä tosi pahasti. Jano kun ei tyydyty yhdellä huikalla - se korkeintaan siirtyy hetkeksi.

Kuiva kaivo taas pakottaa etsimään terveellisempää vettä jostain muualta, ja näin ollen on todennäköisempää saada parempilaatuista vettä, josta ei edes tule sairaaksi.

Parempi kuolla janoon kuin juoda vettä, joka tekee niin sairaaksi, että koko loppuelämän viimeiset vuodet ovat hidasta kidutusta.

- Vortac

Risto kirjoitti...

Tässäpä sitten:

Nainen, ei sääliseksiä!

Mielestäni ei ihan yhteismitallinen miesten virheistä laaditun listan kanssa. Jorman lista vaikuttaa uskottavammalta.

Johdannossa tosin mainitaan 'tavanomaisempia' ja varmasti monia ärsyttäviä virheitä:

"Säälistä seksiin suostuminen tai kaavamainen rutiinirykäisy lauantai-iltaisin puhdistaa seksin intohimosta tehokkaasti.

- Seksi ei saa olla vain sarja hallinnollisia toimenpiteitä. Jos nainen sanoo voipuneesti, että okei mä annan, mutta hoida se nopeasti, niin ei se ainakaan paranna tilannetta, kommentoi kliininen seksologi Jukka Virtanen."

Alfa kirjoitti...

Varsin hupaisa sarjis :D

Ja varsin karrikoiva naiskuva. Itse olisin antanut takuulla tylyimmät rukkaset tuollaiselle harrikka-öykkärille.

Jostain syystä nimittäin olen niin kieroutunut, että nimenomaan noille YTM:ille näytän pitkää nenää... Tai ainakin haluan sahata niitä linssiin hieman, moninkin erinäisin keinoin...

Opetelkoon ensin tavoille ennen kuin saavat minut matkaansa - jos sittenkään...