keskiviikkona, syyskuuta 03, 2008

BB-omituisuuksia

Cheryllin äiti BB Extrassa: Olen ylpeä Cheryllin tekemisistä talossa!
Cheryllin ylpeä äiti kehui tytärtään täyden kympin lapseksi. Myös tyttären tempaukset talossa saivat äidin siunauksen: – Ihanaa, näin se pitää ollakin.

Puhelimitse mökiltä tavoitettu äiti kertoi Jannelle muun muassa tyttärensä mieskokemuksista. Cheryllin kuumaa yötä Riston kanssa äiti kuvaili viattomammaksi, kuin mitä kameroitten välityksellä saattoi olettaa.

– Voihan se näyttää joltain, mitä se ei todellisuudessa olekaan. Ei Cheryll ole ainakaan tehnyt mitään.

Jannen ihmetellessä, miten Cheryllillä on varaa asua hulppeassa asunnossaan ilman tuloja, paljasti äiti tämän elävän pääomatuloilla.

– Ja kun on niin pihi kuin Cheryll, pystyy tekemään ihmeitä. Kirpputorilta voi tehdä huimia löytöjä!
WTF? Seksi livelähetyksessä ei olekaan seksiä, vaan jotain aivan muuta. Ilman tuloja voi asua hulppeassa asunnossa, kun tekee löytöjä kirpparilta.

13 kommenttia:

seeds kirjoitti...

Jos elää pääomatuloilla, niin eihän silloin ole ilman tuloja.

Anonyymi kirjoitti...

Ei liene mitenkään vaikea todeta tästä tapauksesta, kun tytär on pimeä, niin ei se äitikään palkintopossu ole.

LUBITSCH kirjoitti...

"Jos elää pääomatuloilla, niin eihän silloin ole ilman tuloja."

Mitä sitten jos bloginpitäjä vetää vääriä johtopäätöksiä tukeakseen maailmankuvaansa? Oletko joku femnisti? Voi vittu! Täällä on feministi!! AI SAATANA!! JÄTKÄ LÖI MUA!! FEMINISTI TULI TÄNNE JA LÖI MUA!!!! SAATANA!!! ÄLÄ KÄY MUN KIMPPUUN FEMMARI!!! POLIISI!! MISSÄ ON MIESTEN TASA-ARVO!!! ARMEIJA MIN 6 KK, LYHYEMPI ELINIKÄ, EROTILANTEISSA EN SAA KOSKAAN LAPSIA!!! FEMMARI. YÄKETIYÄX. HYIPS.

jorma kirjoitti...

"YÄKETIYÄX. HYIPS."

Esimerkki feministien keskustelukyvystä parhaimmillaan.

radio kirjoitti...

"Esimerkki feministien keskustelukyvystä parhaimmillaan."

Mistä tiedät, että kirjoittaja on feministi?

Henry kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=_7rJj5q53jI

Tuksu ja Cheryll alkaa 5.15

jorma kirjoitti...

"Mistä tiedät, että kirjoittaja on feministi?"

Keskustelukyvyttömyydestä ja mielipiteiden naurettavuudesta.

radio kirjoitti...

"Keskustelukyvyttömyydestä ja mielipiteiden naurettavuudesta."

Ei riitä. Siinä tapauksessa myös sinä olet monen mielestä feministi.

Olet näköjään keksinyt kaikille "vihollisillesi" yhteisen nimityksen.

jorma kirjoitti...

"Ei riitä."

Kyllä se nyt vaan riittää.

"Siinä tapauksessa myös sinä olet monen mielestä feministi."

Ei tämä ole mikään mielipidekysymys, vaan feministit ovat keskustelukyvyttömiä aina, ihan objektiivisesti arvioiden. Samoin heidän mielipiteensä ovat aina naurettavia, tarkastelipa asiaa mistä näkökulmasta hyvänsä. Vain henkisesti sairas ihminen, eli feministi, kirjoittaa tuollaiseen halveksivaan sävyyn tasa-arvosta ja miesten oikeuksista.

"Olet näköjään keksinyt kaikille "vihollisillesi" yhteisen nimityksen."

Feministit vastustavat tasa-arvoa ja minä kannatan sitä, joten luonnollisesti me olemme vastakkaisissa leireissä. Ei siinä muuta ole.

Vortac kirjoitti...

Feministit vastustavat tasa-arvoa ja minä kannatan sitä, joten luonnollisesti me olemme vastakkaisissa leireissä. Ei siinä muuta ole.

Nimenomaan. Aika omituista dramatisointia tuo 'vihollinen'-sanan käyttö ja melkoinen hyökkäys teikäläistä kohtaan, Jorma. Hyvin kuitenkin laitoit jauhot suuhun kertomalla totuuden.

Suorastaan hämmästyin noin voimakasta hyökkäysreaktiota, jossa sivuutettiin täysin tuon femakkohyökkääjän oma idioottimaisuus ja keskustelukyvyttömyys. Lapsikin näkee, kenellä sitä kykyä keskusteluun on, ja kenellä on vain jumittunut CAPS LOCK ja feministiliturgialla tyhmennetty pää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kaksi erilaista hyökkäystä, molemmat käyttäen erilaisia taktiikoita - mutta voivat hyvinkin olla saman ihmisen kirjoittamia. Tämä on feminismiä tyypillisimmillään - ensin heittäydytään lattialle parkumaan, kuolaamaan ja riehumaan - ja sitten kun joku uskaltaa sanoa, että onpas lapsellista käytöstä, tuleekin 'aikuismaisempi' manipuloiva hyökkäys hetiperään.

Jos olisin jonkinlainen sosiologi, tätä olisi varmasti mielenkiintoista käyttää erinomaisena esimerkkinä analysoidessa femakkojen hyökkäystaktiikoita.

- Vortac

Alfa kirjoitti...

Jännää, että katukuvasta halutaan poistaa alusvaatemainokset ja muut, mutta sitten tuota bb-paskaa saadaan jauhaa vuodesta toiseen julkisilla tv-kanavilla, lehdissä, netissä, kahvipöydissä, kouluissa...

Tositeeveessä nuoret naiset tekee itsestään idiootteja, ja se ei muka femuja hetkauta, mutta naisten tekemät asialliset (alusvaate)mainoskuvat - kuten myös maksulliset ja kenties jopa nautinnolliset pornoroolit - ovat rivoa riistämistä, hyväksikäyttöä, esineellistämistä, puhumattakaan siitä miten vahingollista(??) julkisten bikinikuvien katselu yleisölle on!!

Ääh, joskus todellakin rassaa tuo kaikki kaksinaismoralismi joka näissä femujen kotkotuksissa kukoistaa.

Vortac kirjoitti...

Kysyisin muuten, että millä PERUSTEELLA tuo kakkoshyökkääjä epäilee Jorman diagnoosia? Oliko tuossa riehumisessa kenties jotain perin EPÄFEMINISTISTÄ? Käyttäytyikö tuo yksilö jotenkin EPÄTYYPILLISESTI feministeihin nähden?

Mikä hänen käytöksessään antaa ymmärtää, että hän EI olisi feministi?

Tähän tuon hyökkääjän olisi mielestäni suorastaan velvollisuus vastata, ennenkuin jatkaa asiatonta hyökkäilyään.

- Vortac