perjantaina, syyskuuta 12, 2008

”Jumaloin pisamiasi”

Näillä lauseilla virität naisesi tunnelmaan - Osa 2

Enemmistön mielestä tulot pitäisi jakaa parisuhteessa tasan

Äiti, älä tapa minua

14 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Väkivaltaisia äitejä ei myöskään ole juuri tutkittu, sillä perheväkivallan vallitseva tutkimustraditio on kiinnostunut naisista ensisijaisesti uhreina. Laskun maksavat lapsemme."

Tästä laskusta ovat vastuussa feministit. Heillä on verta käsissään. Eikä heidän vastuunsa rajoitu vain lapsiin kohdistuvan väkivallan tarkoitukselliseen unohtamiseen, vaan se ulottuu myös miehiin kohdistuvan väkivallan vähättelyyn.

jorma kirjoitti...

"Näillä lauseilla virität naisesi tunnelmaan"

Erotunnelmaan, kenties. Eivät naiset mitään selkärangattomia nössöjä arvosta. Tuollaisia lauseita voi suositella vain eroa haluaville. Näkee kyllä, että ne ovat naisen laatimia ja että niissä lähdetään liikkeelle siitä, mitä naisten kuvitellaan haluavan kuulla. Olisi mieluummin kannattanut luottaa miesten kokemuksiin siitä, mikä oikeasti toimii.

Anonyymi kirjoitti...

Enemmistön mielestä tulot pitäisi jakaa parisuhteessa tasan.

Tottakai, tosin jos nainen tienaa miestä enemmän, niin tulee ottaa ero.
(Ja etsiä mies joka tienaa enemmän, jotta voidaan jakaa tulot puoliksi).


http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/Vihreiden+Kirsi+Ojansuu+liittyi+eronneiden+joukkoon/1135239377548

Toki nämä ovat yksittäistapauksia, eikä niistä voi vetää mitään johtopäätöksiä... *reps*

-diipadaapa

jorma kirjoitti...

Bed sharing 'drains men's brains'

"Sharing a bed with someone could temporarily reduce your brain power - at least if you are a man - Austrian scientists suggest."

Anonyymi kirjoitti...

Rosa!

jorma kirjoitti...

"Se, että naiset opettelevat riisuvan, arvioivan ja epäkunnioittavan toisen ihmisen katsomisen tavan, ei murra sukupuolirooleja. Se on vain miehisen mallin peili. Feminismiä ei ole se, että naiset käyttäytyvät niin kuin moukkamaiset miehet."

Ai, se on miehinen malli ja vieläpä moukkamaista? Mitäs epäkunnioittavaa on siinä, että maksaa ammatti-ihmiselle esityksestä ja ihailee tämän suoritusta? Mitäs jos jättaisit miesten esineellistämisen sikseen, Rosa, ja kunnioittaisit myös miehiä?

Eikös se ole ihan luonnollista, että heteromiehiä kiinnostavat vähäpukeiset tai peräti alastomat naiset? Eri asia tietysti haluaako naisten tiirailua tehdä vaikkapa kotona (vaikkapa puolisoa tai nettiä tuijottaen) tai jossain strippibaarissa maksua vastaan, mutta ei tuossa jälkimmäisessäkään minusta mitään vikaa ole.

Jos strippaukset tuottavat joillekin iloa ja ihmiset strippaavat vapaasta tahdostaan, niin mitä ihmeen haittaa niistä olisi? Eihän näitä esityksiä ole pakko käydä katsomassa, jos niistä ei pidä.

"Olen ikäväkseni joskus nähnyt miesstripparin. Minua nolotti miehen puolesta."

Mutta Rosaa ei siis nolottanut omasta puolestaan. Tuttu juttu: kun nainen strippaa, miesyleisön pitäisi hävetä, ja jos mies strippaa, hänen pitäisi ymmärtää hävetä, ei suinkaan kuolaavan naisyleisön. Loppujen lopuksi tässä viimeksi mainitussakin ongelmana ei varsinaisesti naisten käytös sinänsä (sitä ei tuomita itsessään), vaan se, että se muistuttaa liiaksi Rosan omaa ennakkoluuloa miesten käytöksestä. Hyvin perinteinen feministinäkemys.

"Esitykset olivat ihan kivoja, mutta yleisö vaikutti säälittävältä."

Koskeekohan tämä yleisöluonnehdinta myös Rosaa ja hänen femukavereitaan? Yleisönähän he siellä olivat.

hemmetin hauskaa! kirjoitti...

BB-Maria:

"Marianna kertoi, että hänen miehensä ei olisi halunnut elää vapaassa suhteessa vaan päätös oli hänen. Nainen sanoi miehen kestäneen häntä hyvin ja joustaneen aina naisen tahdon mukaan.

– Jos meidän juttu olisi ohi, kun mä pääsen täältä, niin mä lähden Pietariin selvittämään päätäni niin pitkäksi aikaa kun tarvitsee, nainen totesi. Marian mies oli luvannut odottaa naista."

lisäys kirjoitti...

(siis bb-marianna)

Anonyymi kirjoitti...

Ensi- ja turvakotien liitto varoittaa, että kaltoin kohtelu on yleensä merkki äidin voimien loppumisesta, joka saattaa kärjistyä jopa väkivallaksi.

Mikko Ellilä kirjoitti...

jorma sanoi...
"Näillä lauseilla virität naisesi tunnelmaan"

Erotunnelmaan, kenties. Eivät naiset mitään selkärangattomia nössöjä arvosta. Tuollaisia lauseita voi suositella vain eroa haluaville. Näkee kyllä, että ne ovat naisen laatimia ja että niissä lähdetään liikkeelle siitä, mitä naisten kuvitellaan haluavan kuulla. Olisi mieluummin kannattanut luottaa miesten kokemuksiin siitä, mikä oikeasti toimii.

12/9/08 10:28


Juuri näin.

Ks. esim.
Näillä lauseilla virität naisesi tunnelmaan - Osa 1
11.09.2008

5. ”Olen unelmoinut siitä, miten saan sinut nauttimaan”

Yllättävää kyllä, naiset ovat miehiä itsekkäämpiä seksuaalisissa fantasioissaan. Väite perustuu Kalifornian yliopistossa teetettyyn tutkimukseen, johon osallistui 85 miestä ja 77 naista iältään 21- 45-vuotta. Yli kaksi kolmasosaa miehistä sanoi fantasioivansa oman partnerinsa tyydyttämisestä, kun taas reilusti yli puolet naisista fantasioi omasta nautinnostaan.

Tohtori Eileen Zubrigganin mukaan naiset keskittyvät omaan nautintoonsa, koska tosielämässä miehen nautinto on aina etusijalla. Avain naisen fantasiaan on antaa hänen tietää, että hänen toiveensa on sinun käskysi.


Hahahahahahaha!!

Tämä on kuin jostain Cosmopolitan-lehdestä tai Harlekiini-romaanista.6. ”Merkitse 14. päivä kalenteriisi. Vien sinut reissuun”

Virittäydy naisesi seksuaaliseen kalenteriin ajoittamalla romanttiset hetket hänen kuukautuskiertonsa mukaan, sanoo Scott Haltzman, The Secrets of Happily Married Men- kirjan kirjoittaja.

Kun tiedät naisen kuukautiskierron, voit suunnitella romanttisia viikonloppuja sen mukaan. Ovulaation aikaan naiset ovat kaikkein hedelmällisimpiä ja koska ovulaatio nostaa testosteronitasoja, jotkut naiset ovat erittäin kiihottuneita näinä päivinä.

Tuoreessa tutkimuksessa, jossa tutkittiin 68 seksuaalisesti aktiivisen naisen testosteronitasoja ovulaation aikaan, huomattiin että kohonneet testosteronitasot lisäsivät yhdyntäkertoja 24 % noin viiikkoa ennen ovulaatiota. Voit laskea tämän kriittisen aikajakson niin, että lisäät 2 viikkoa kuukautisten alkamispäivään ja vähennät siitä 6 päivää.


Aivan täyttä roskaa. Kyllä on surkeaksi mennyt pariskunnan seksielämä, jos yhdyntäkertoja täytyy suunnitella viikkokaupalla etukäteen ovulaatiohetken mukaan.

Normaali nainen haluaa seksiä kaikkina kuukauden aikoina. Vaikka nainen haluaisi ovulaation aikana enemmän seksiä kuin muulloin, tämä ei ole mikään syy erityisesti "suunnitella romanttisia viikonloppuja sen mukaan". Aivan järjetön ajatus. Tällaista kuitenkin kerrotaan "asiantuntijoiden" neuvona ihmisten seksielämän piristämiseksi. Järkyttävää.

(Ovulaatiohetkeä ei myöskään voi laskea päivän tarkkuudella, koska kuukautiskierto ei ole noin tarkka. Tämä on kuitenkin sivuseikka. Olennaista on, että seksielämän laskelmoiminen kuukautiskierron mukaan on merkki vakavista ongelmista parisuhteessa. Normaalissa parisuhteessa molemmat osapuolet haluavat harrastaa seksiä useita kertoja viikossa joka viikko.)7. ”Laitan sinulle kylvyn valmiiksi”

Monet naiset tarvitsevat siirtymäaikaa arjen stressistä seksuaaliseen olotilaan. Muutaman minuutin esileikki ei yleensä ole riittävä. Muutaman vuoden yhdessäolon jälkeen miehet alkavat tyypillisesti myös vähentämään esileikkiin käytettyä aikaa.

Esileikin vähentäminen on virhe, sillä keskiverrolla naisella kestää noin 27 minuuttia saada orgasmi. Lämmin kylpy on näin ollen loistava paikka aloittaa.


Tässä on monia virheitä. Mistähän aloittaisin...

Tässä oletetaan virheellisesti, että naisen pitäisi saada orgasmi jokaisessa yhdynnässä. Tämä on taas tätä Cosmopolitan-osastoa, jolla ei ole yhtymäkohtia reaalimaailmassa elävien ihmisten elämään.

Tässä oletetaan virheellisesti myös, että normaali seksi väistämättä kestäisi aina huomattavasti vähemmän kuin puoli tuntia. Aikuisten ihmisten ei kuitenkaan tarvitse harrastaa tarkoituksellisesti esileikkiä esim. puoli tuntia voidakseen sitten olla 5 minuuttia yhdynnässä. Kirjoittaja kuitenkin ilmeisesti luulee näin. Esileikkiajan erillinen mittaaminen kellolla on myös täysin järjetön ajatus. Esileikki voi kestää pari minuuttia tai puoli tuntia tai vaikka pari tuntia. Ei sitä kellolla mitata. Varsinainen yhdyntävaihe voi aikuisilla ihmisillä ihan hyvin kestää yli puoli tuntia tai vaikka tunnin riippuen miehen ejakulaatioherkkyydestä, miehen edellisestä ejakulaatiosta kuluneesta ajasta jne.

Jos mieheltä tulee parissa minuutissa, hän harrastaa seksiä ja/tai itsetyydytystä liian harvoin ja väärällä tavalla.

On myös hölmöä ajatella, että nimenomaan lämmin kylpy olisi naiselle parasta esileikkiä.

Kaikkein typerintä tässä neuvossa on se, että tässä kuvitellaan miehen tehtäväksi naisen tyydyttäminen naista miellyttävällä esileikillä. Vastoin yleistä harhaluuloa tämä ei ole hyvän seksielämän merkki. Normaalissa parisuhteessa ei lähdetä siitä, että toisen tehtävänä on palvella toista seksuaalisesti, välittämättä lainkaan omasta nautinnostaan.

Vortac kirjoitti...

Näkee kyllä, että ne ovat naisen laatimia ja että niissä lähdetään liikkeelle siitä, mitä naisten kuvitellaan haluavan kuulla.

No nyt alat ymmärtää, miten parisuhteet yms. toimivat. Mies ei tosiaan saa alistua, ja tätä olen koko ajan koettanut sulle selittää.

Mutta sen verran toteaisin tuohon, että kyllähän naiset HALUAVAT kuulla tuollaisia asioita, kyllä naiset imartelusta tykkäävät. Heistä on hauskaa ja kivaa, kun heitä jumaloidaan - kenestäpä ei olisi?

Pointti on tosiaan siinä, että naiset eivät vain voi katsoa tällaista miestä ylöspäin, koska mies nostaa naisen itseään korkeammalle jalustalle, joten nainen ei voi myöskään kiihottua seksuaalisesti tällaisesta miehestä. Näin ollen nainen ei mielellään harjoita seksiä miehen kanssa, joka noita neuvoja noudattaa. (joten olet oikeassa eroennustuksissasi)

Eli naiset etsivät ystävämiehiä tätä palvontaa varten, koska sen kuuleminen ja vastaanottaminen on heistä kivaa ja itsetuntoa mukavasti kohentavaa, ja sitten käyvät naimassa harlikkajätkiä muualla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jorma, erittäin hyviä huomioita strippauksesta ja feminazien asenteista. On ilo nähdä, miten pureudut suoraan asian ytimeen takertumatta yhdentekeviin ansoihin, joita femakkopellet koettavat aina asettaa, jotta vängättäisiin yhdentekevyyksistä eikä koskaan paneuduttaisi olennaiseen.

Toivon vain, että tekstisi pääsisivät leviämään yleiseen tietoisuuteen, suurmedioihin jne.. jotta muutkin ihmiset saisivat nämä mainiot huomiosi omatuntoaan nakertamaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mikko - hyvä puheenvuoro sinultakin.

- Vortac

Paavo kirjoitti...

tulot pitäisi jakaa parisuhteessa tasan. tämä on kovin totta, ainakin jos on kyse avioliitosta jossa on lapsia. nainen antaa lapset, mies tulot.

itse kyllä nautin parisuhteessani naisenikin tuloista. hän tarjosi minulle lounaan yhden kerran ja eilen pakastemunkkeja. mutta hän onkin feministi, eli kestää meidät epätyypilliset miehet, jotka ovat köyhempiä ja nuorempia.