tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Kauhajoen kouluammuskelu

Wumpscut ja video ja tiedostoja.

45 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No niin. Saas kattoa jos tuohon Poikien Puhelimeen saadaan pikkuhiljaa muidenkin tukea kuin yksityishenkilöiden?

Tämä ylitti kansakunnan kynnyksen. Nyt alkoikin sitten mahtuu-yksi-totuus-maassa kansalaiskustelu että missähän meni väärin. Tämähän oli tämä "tabu".

Nimetön kirjoitti...

Niin, viimeksihän vikaa oli muistaakseni internetissä, väkivaltapeleissä ja tietysti aselainsäädännössä, ei niinkään esim. siinä, että mielenterveystyössä on tehty mittavia leikkauksia. Sitten saadaan varmaan uusia kieltolakeja, jotka lähinnä kiusaavat tavallisia kunnon kansalaisia ja rajoittavat kaikkien kunnon ihmisten oikeuksia, mutta eivät ratkaise itse näitä ongelmia lainkaan.

On poliittisesti niin paljon helpompaa esittää tekevänsä jotain jonkun kieltolinjan kautta, kuin puuttua varsinaisen ongelman syihin, mikä vaatisi enemmän kärsivällisyyttä ja olisi monimutkaisempaa.

Yksi on kuitenkin varmaa: Suomi-kuva maailmalla synkistyy entisestään, ja valitettavasti ihan aiheesta.

Nimetön kirjoitti...

Voihan keppihevosten kokoontumisajot. Kaikilla palstoilla ihmiset esittävät miten uusliberalismi, väkivaltaiset pelit, liian suuret luokkakoot ja ties mikä on tässä takana. Jossakin arveltiin että tämä murhaaja oli puutteessa ja siinä syy.

Itse luulen, että samoin kuin Jokelan tapauksessa tässä on syynä hoitamaton mielenterveyshäiriö. Tällaiset tyypit pitäisi saada ajoissa lataamoon, kyllä noin hullut ihmiset ammattilainen ja maallikkokin tunnistaa ennakolta. Ei terve ihminen yhtäkkiä pimahda ja ala summittaisesti tappaa.

Nimetön kirjoitti...

Metallimusiikkia, kaljanjuontia, netin käyttöä, ammuntaa, kauhuelokuvia sieltä näyttäisi ainakin löytyvän. Saapa nähdä mitä näistä kaikista vaaditaan nyt kiellettäväksi.

Toisaalta näyttää sille, että kyse olisi taas nuoresta miehestä, joka on jäänyt aika yksin ongelmineen. Jokelan esimerkki tarjosi sitten toimivan mallin huomion herättämiseen ja näyttämiseen. Olennaisempaa olisikin varmasti keskittyä tähän puoleen, jos halutaan estää uusinnat.

Nimetön kirjoitti...

"Itse luulen, että samoin kuin Jokelan tapauksessa tässä on syynä hoitamaton mielenterveyshäiriö. Tällaiset tyypit pitäisi saada ajoissa lataamoon, kyllä noin hullut ihmiset ammattilainen ja maallikkokin tunnistaa ennakolta."

Näin minäkin arvelen. Poliisi ei vain sitten jostain syystä kuitenkaan tunnistanut tilanteen vaarallisuutta ajoissa. Kai tekijä on ainakin päällisin puolin vaikuttanut suhteellisen terveelle.

Vanhanen oli jo hallituksen tiedotustilaisuudessa vinkunut jotain väkivaltaviihteestä. Populistipelle.

Nimetön kirjoitti...

Annas kattoa paljonko fanipostia kaveri rupeaa saamaan varsinkin naisilta, jos henkiin jää.

Nimetön kirjoitti...

Ikkunaiines tykittää blogissaan:

"Ei voi olla myös niinkään, että Matti Juhani Saaren vanhemmat olisivat syyntakeettomia. He ovat synnyttäneet ja kasvattaneet tämän teurastajanatsin."

kommenteissa hän sanoo:

"Mielenterveysongelmat nimenomaan ovat perua lapsuuden traumoista. Kuka siellä kotona sitten on niitä traumoja aiheuttamassa? Kotitonttuko?"

http://i-iines.blogspot.com/2008/09/olen-kohdannut-tmn-katseen-ennenkin.html

Nimetön kirjoitti...

Tämä johtui aivan varmasti Yhdysvaltojen ulkopolitiikasta. Jotenkin. Nyt äkkiä kansainvälinen pidätysmääräys kasaan Yrjöä varten.

Nimetön kirjoitti...

Ei terve ihminen yhtäkkiä pimahda ja ala summittaisesti tappaa.

Mutta ota huomioon, että lainsäädännössä murhaaja on henkisesti ja mieleltään terve. Hän saa oikeudenkäynnin jne, mikä siis kertoo siitä, että murhaaja on vai RIKOLLINEN, ei mielenvikainen. Mielenvikaiset ihmiset päätyvät ilman oikeudenkäyntiä suljettuun tilaan.

Suomen lainsäädännön ja yhteiskunnan mukaan siis ihminen joka surmaa muita ihmisiä, on mieleltään terve (eikai armeijoita voitaisi muuten perustallakaan), mutta ihminen, jonka maailmankuva ei sovi yhteiskunnan ahtaisiin normeihin, on mieleltään viallinen, ja hän ei saa puolustusoikeudenkäyntiä, jossa hänenkin puolensa kuultaisiin.

Se on mielenkiintoista, mutta niin se menee. Auviset yms. eivät siis ole yhteiskunnan ja lainsäädännön mukaan mitenkään hulluja tai mielisairaita, pelkästään rikollisia.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Metallimusiikkia, kaljanjuontia, netin käyttöä, ammuntaa, kauhuelokuvia sieltä näyttäisi ainakin löytyvän. Saapa nähdä mitä näistä kaikista vaaditaan nyt kiellettäväksi.

Itseasiassa meikäläistä ei kyllä haittaisi yhtään, jos nuo asiat katoaisivat maapallolta, PAITSI tuo netin käyttö tietenkin. Sitä kun voi käyttää hyvyyteenkin, hyödyllisyyteen ja tiedonhankintaankin viihteen yms. lisäksi. Noita muita ei oikein voi.

Lisäksi ne ovat ihmisyyden kannalta tarpeettomia ja alaspäinvetäviä asioita, jotka kyllä OVAT vastuussa välillisesti vähintään monesta surullisesta tarinasta tässä maailmassa. Ei tarvitse kuin katsoa juoppoja kassajonossa ymmärtääkseen ainakin osan tästä totuudesta.

Sinänsä huvittavaa, että ihmiset ensin rakentavat kapitalistis-industrialistisen kansankyykyttämis-yhteiskunnan, jossa luovista ja iloisista, leikkisistä ihmisistä leivotaan synkkiä ja harmaita robotti-dronetyöläisiä, ja sitten kun koko planeetan elinvoima on saatu horjutettua, ihmetellään kun ihmiset alkavat tekemään hirmutöitä ja kyselemään että mistä se oikein voi johtua..

Kuitenkin tuollaista tapahtuu jossain mittakaavassa koko ajan - esimerkiksi eläinten kannalta Teurastaja on paljon pahempi ja hirmutöisempi tyyppi kuin pari auvista tai vastaavaa. Mutta ihmiset pitävät häntä 'normaalina', eikä suinkaan mielenvikaisena, vaikka hän joka päivä silpoo ja julmasti sekä brutaalisti surmaa veren purskutessa laumoittain viattomia.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

ihmetellään kun ihmiset alkavat tekemään hirmutöitä ja kyselemään että mistä se oikein voi johtua..

Tarkoitin tietenkin 'kysellään', eikä 'kyselemään'. On se tää suomi kuitenkin sen verran mutkikasta, ettei sitä pysty pirukaan kirjoittamaan alati oikein.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

"Lisäksi ne ovat ihmisyyden kannalta tarpeettomia ja alaspäinvetäviä asioita"

No, se on sinun mielipiteesi. Tosiasia on vain, ettei esim. netin käyttö, ammuntaharrastus, olutharrastus, metallimusiikin kuuntelu tai kauhuelokuvien katselu vielä itsessään, tai edes nämä kaikki nämä yhdistettynä, tee kenestäkään tappajaa. Jos tekisi, niin tällaista tapahtuisi päivittäin. Selvästi tässä on jotain muutakin takana.

Suomihan on tunnetusti väkilukuun nähden hyvin väkivaltainen maa. Suurin osa väkivallanteoista vaan sivuutetaan lähestulkoon olankohautuksella. Itsemurhatilastoissakin ollaan edelleen maailman kärkipäätä. Nämä johtopaikat tilastoissa on saavutettu ennen nettiä yms. ja suurimmaksi osaksi muilla kuin ampuma-aseilla. Ehkä kannattaisi miettiä laajemminkin, miten väkivaltaan tässä maassa oikeasti suhtaudutaan.

"Auviset yms. eivät siis ole yhteiskunnan ja lainsäädännön mukaan mitenkään hulluja tai mielisairaita, pelkästään rikollisia."

Kun tekijä on kuollut, ei oikeudenkäyntiä pidetä. Niinpä ei myöskään arvioida tekijän syyntakeisuutta.

Nimetön kirjoitti...

Jorma:
"No, se on sinun mielipiteesi.
Tosiasia on vain, ettei esim. netin käyttö, ammuntaharrastus, olutharrastus, metallimusiikin kuuntelu tai kauhuelokuvien katselu vielä itsessään, tai edes nämä kaikki nämä yhdistettynä, tee kenestäkään tappajaa. Jos tekisi, niin tällaista tapahtuisi päivittäin. Selvästi tässä on jotain muutakin takana."

Metallimusiikit, olutharrastukset, kauhuelokuvat ja ammuntaharrastukset voi toteuttaa monella tavalla. Esimerkiksi metallibändejä on sekä hyviä, että huonoja.

"Itsemurhatilastoissakin ollaan edelleen maailman kärkipäätä."

Nörtin lähtö ei kiinnosta yhtä paljon, kuin jonkun pidetyn ihmisen kuolema. Ja tuskinpa pidetty ihminen itseään joutaisi tappaakaan.

Niin kauan kun meillä on
enenevässä määrin syrjitty miesryhmä, jota syrjitään oikein yhteiskunnan polkutuella, on vaara että tällaisia purkauksia tulee.
Niistä voi syyttää ihan ketä tahansa. Tietysti
kollektiivinen nörttien syyttäminen rodunjalostuksen hengessä on herkullinen vaihtoehto
kun linjataan miten tällaiset teot vältetään tulevaisuudessa.


Hail haja,

Bmad

Nimetön kirjoitti...

Hämmästyttävän, sanoisinko jopa pohjoismaisen näppärästi Guardian löysi syyllisen. Erityisen hämmästyttävää on, mikäli se tapahtui näin nopeasti kokonaan ilman pikku vinkkiä ja apua koto-Suomesta

"According to Finnish sociologist Johanna Kantola, Finland has the highest level of domestic violence in western Europe with 40% of women having experienced violence at the hands of men."

Feministit eivät todellakaan hukkaa aikaa eivätkä jätä tilaisuuksia käyttämättä. Lieko vielä ruudinsavukaan ilmasta Pohjanmaalla haihtunut?


No, paskaax tässä sitten. Syyllisiähän me, suomalaiset miehet. Mitäpä tässä enää muuta kuin se valkoinen rätti kaulalle, pukeudutaan säkkiin, istutaan lootusasennossa Hakaniemen torilla, ripotellaan yllemme saunanpesän tuhkat ja anotaan anteeksiantoa jostain.

Nimetön kirjoitti...

Auviset yms. eivät siis ole yhteiskunnan ja lainsäädännön mukaan mitenkään hulluja tai mielisairaita, pelkästään rikollisia.

Älytöntä soopaa. Rikoksen voi tehdä niin terve kuin hullukin. Mielentilatutkimuksessa selvitetään sitten syytettyjen syyntakeisuus.

Auvinenhan käytti tai ainakin hänelle oli määrätty mielialalääkkeitä. Tällä Saarella voi olla samanlaista taustaa.

Nimetön kirjoitti...

Täällä voidaan ihan rauhassa puhua mielisairaiden tunnistamisesta etukäteen ja syyllistää ihan ketä tahansa (lemppari on kyllä tää että vitsit kun naiset ei anna pimppaa niin mä saan mennä ampuun kaikkia!) tästä suuresta vääryydestä, mutta silti kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, miten esimerkiksi vortac esittää jatkuvasti aika klassisia psyko- ja sosiopaatin käytösmalleja. Jatkuva kiihkomielinen vaahtoaminen, harhaluulot, puuttuva kosketuspinta oikeaan elämään, hillitsemätön aggressiivisuus, narsismi, jne jne. Aikas jänskää. Eikö kukaan ota vastuuta tuon toimittamisesta hoitoon? Ja vaikka nyt tästä suututtekin, niin miettikää kuitenkin vähän itsessänne, että onko tuo käytös ihan normaalia (ja mistä se enää on kiinni ettei v ole mennyt vielä ampumaan ketään), vaikka se nyt tulisikin joltakin nörtiltä, jonka täytyy tietenkin olla täydellinen marttyyri.

Nimetön kirjoitti...

http://lulx.blogspot.com/2008/09/kauhajoki-poliisi-ja-viimeinen-erhe.html

Nimetön kirjoitti...

"Syyllisiähän me, suomalaiset miehet."

Syyllinen on Matti Juhani Saari ihan itse.

Ongelmahan on juuri se, että keskitytään vain näihin yksittäisiin, korkean profiilin massamurhiin ja sitten toisaalta naisiin kohdistuvaan väkivaltaan, tai oikeastaan siihen "väkivaltaan" (ml. hellyydenosoituksista pidättäytyminen), joiden uhriksi naisten väitetään joutuvan, mutta viikonloppuiset nyrkkitappelut, ryyppyporukan keskinäiset puukotukset yms. eivät johda sen suurempiin toimenpiteisiin. Saatikka, että niitä aktiivisesti ja tavoitehakuisesti pyrittäisiin ehkäisemään ennalta. Vaikka olisikin liioittelua väittää väkivaltaisen käytöksen olevan Suomessa hyväksyttyä, niin kyllä sitä siedetään ihan liiaksi.

Nimetön kirjoitti...

"lemppari on kyllä tää että vitsit kun naiset ei anna pimppaa niin mä saan mennä ampuun kaikkia!"

Kukas täällä on tällaista esittänyt ja koska?

"Eikö kukaan ota vastuuta tuon toimittamisesta hoitoon?"

Miten nettinimimerkki toimitetaan hoitoon? Vortacilla nyt vain on omat, ilmeisen vahvat, mielipiteensä. Kai hänellä on siihen oikeus? Eihän se kenenkään henkeä tai terveyttä vaaranna, jos joku mielipiteitään netissä ilmaisee kirjallisesti.

Nimetön kirjoitti...

Syyllinen on Matti Juhani Saari ihan itse.

Niinpä, mutta niin vain Johanna Kantola salamannopeasti kaivoi hyllystään vanhan kunnon UTH:n, puhalsi siitä pölyt pois, ja tarjosi sitä tämän tragedian syyksi & selitykseksi kansainväliselle medialle.

Ehkä Johanna kuvitteli, että ruumiskasan päälle kiipeämällä näkee kauemmas?

Nimetön kirjoitti...

Riippuu kyllä täysin mielisairauden laadusta ja sairaan yleisestä käytöksestä ja sosiaalisesta ja mentaalisesta kyvykkyydestä, että huomaako edes lähipiiri, saati sitten tuntemattomat erittäin lyhyessä tapaamisessa, että mitä siellä mielessä todella liikkuu. Kyllähän ihan tavallisetkin ihmiset joutuvat erilaisissa elämänrooleissaan teeskentelemään kaikenlaista - teeskentelemisen huomaa vasta jos sattuu olemaan paikalla kun naamio lipsahtaa hetkeksi sivuun tahattomasti tai tarkoituksella.

Eihän se pelimieskään lipsauta mitään raskauttavaa ennen kuin on saanut haluamansa, eikä sen esityksen tarvitse kaikille mennä täydestä koko ajan, kunhan menee jollekin sen yhden illan ajan.

FTP

Nimetön kirjoitti...

Johanna Kantolan tuotantoa (klikkaa "Publications")

Googletin myös valt. tri Johanna Kantolaa ja piti laittaa linkkeinä joitakin valittuja osumia, mutta niitä lukiessa rupesi jurppimaan niin pahasti ettei pystynyt.

Nimetön kirjoitti...

Juuri nämä UTH:t ja feministinen höpöhöpö ovat esteenä todellisten ongelmien havaitsemiselle ja hoitamiselle.

Eipä ole tasa-arvopolitiikassa huomioitu mitenkään syrjäytymistä tai nuorten miesten ongelmia. Olisiko ehkä syytä tehdä niin, vihdoin ja viimein?

Nimetön kirjoitti...

On tuossaGuardianin jutussa jotain aika osuvaakin: ""We cannot express our feelings," claimed a teacher from Helsinki. "If a man talks a lot he is seen as effeminate... To be a Finn is to be very male... you're not allowed to talk about your problems."

Tämähän on nähty aina, kun miesten tasa-arvo-ongelmista on yritetty puhua: syytetään ruikuttajaksi, väitetään epämiehekkääksi ja käsketään vain vaieta.

Nimetön kirjoitti...

Jorma kirjoitti:
"Eipä ole tasa-arvopolitiikassa huomioitu mitenkään syrjäytymistä tai nuorten miesten ongelmia. Olisiko ehkä syytä tehdä niin, vihdoin ja viimein?"

Oikeastaan viimeiden
ydinkysymys on se, miten saada nyt syrjityt miehet värikkään ihmissuhdeverkoston piiriin?

Kosmeettiset muutokset eivät riitä.


Bmad

Nimetön kirjoitti...

Anonyymin kanssa olen kyllä ihan samaa mieltä Vortacista, meinasin jo ehdottaa että Henry antaa sen IP-osoitteen poliisille mutten kehdannut.

Panu kirjoitti...

Anonyymin kanssa olen kyllä ihan samaa mieltä Vortacista, meinasin jo ehdottaa että Henry antaa sen IP-osoitteen poliisille mutten kehdannut.

Ai, nyt alkoivat sitten Vortacin haukkujaiset?

Vortac on naisille, muille rotille ja ihmisille täysin vaaraton superkiltti esoteriikkahörhö ja perushippi, minkä luulisi olevan selvää jokaiselle, joka on hänen juttujaan lukenut. En itse pidä hänen maailmankatsomustaan rationaalisena enkä mielekkäänä, mutta kukin alallaan; sitä paitsi vielä hullummalla maailmankuvalla varustetut naiset saavat miehiä, joten olisi täysin kohtuullista, että Vortac, jonka hörhöyden aste on naisten keskuudessa täysin valtavirtaa, saisi naisia ja paljon.

Nimetön kirjoitti...

No, se on sinun mielipiteesi.

Ei, se ei ole minun mielipiteeni. Se on fakta.

Ajattelepa asiaa - ajattele ensin onnellista ihmiskuntaa, jossa noita asioita ei ole - ihmiskuntaa, joka on harmoniassa luontonsa ja Luojansa kanssa, ja joka elää rakastaen, iloiten ja toisia kunnioittaen veljinä ja siskoina.

Ajattele sitten tyypillistä tämän planeetan asukasta, joka käyttää/tekee kaikkia noita asioita. Kumpi elää 'alhaisemmassa' olotilassa/fiiliksessä/viboissa?

Ajattele myös sitä, että KUOLISIKO/TUHOUTUISIKO tuo onnellinen ihmiskunta, jos se ei koskaan edes tietäisi noita asioita olevan olemassa?

Tämä ajatushahmotus todistaa sanomani kokonaisuudessaan faktaksi. Ihmiskunnalle nuo asiat ovat _TARPEETTOMIA_ - toisinsanoen, ihmiskunta voisi elää onnellista, tuottavaa, kaunista, kehittävää, iloista ja hyvää elämää ilman noita asioita. Mutta noiden asioiden kanssa ihmiskunta on tuhon ja alhaisten vibojen tiellä.

Samoin kun puhun alaspäinvetävyydestä, niin huomauttaisin vielä, että ihminen, joka muuten ehkä nousisi takaisin luonnolliseen herkkyyteensä ja henkiseen korkeampitasoisuuteensa - siis herkkään iloon ja syvään elämän kokemiseen kaikilla tasoilla (ja chakroilla), pysyy noiden asioiden harjoittamisen ansiosta hyvin alhaisella tasolla (alimpien chakrojen yliaktiivisuuden ja ylempien chakrojen sulkeutuneisuuden vuoksi muunmuassa). Kova musiikki pommittaa ihmistä alhaisilla ja kaoottisilla värähtelyillä, ja karkoittaa ihmisestä harmonian sekä tuhoaa hänen auransa muuttaen sen kauniista ja yhtenäisestä, voimakkaasta ja elämää ylläpitävästä, kohottavasta ja iloatuovasta valokentästä repaleiseksi ja synkäksi, alaspäin vetäväksi ja epäharmoniaa tuottavaksi repiväksi mössöksi, jolloin ei ole ihmekään, että ihmisellä alkaa ilmetä alhaisia ajatuksia (esim. murhaaminen, itsemurhaaminen, jne.) ja tunteita (depressio, yms.).

Tämä ei ole minun mielipiteeni yhtään sen enempää, kuin se on vain minun mielipiteeni, että tämän planeetan nykyinen elämä ainakin fyysisen tason muotoihin kytkettynä tarvitsee auringon olemassaoloa aurinkokunnassamme, tai että pitkät ruohonkorret huojuvat enemmän tuulisella säällä.

Nämä ovat väistämättömiä faktoja, enkä oikein ymmärrä pointtiasi - koetatko todella puolustaa noiden synkkien asioiden olemassaoloa? Ihmisillä on toki vapaa tahto, eikä ole minun asiani, jos joku harrastaa itsetuhoa ja sensellaista, mutta kummastelen asennettasi, jonka mukaan nuo ovat jotenkin tarpeellisia asioita ihmiskunnan olemassaolon kannalta. Sama kuin sanoisit että tupakanpoltto on täysin tarpeellista ihmiskunnalle..

Ja mitä alaspäin vetävyyteen tulee, niin ehkä olin siis epätarkka - tarkoitukseni oli todeta, että tarpeeksi korkealla elävä ihminen joutuu noiden asioiden vaikutuksesta alaspäin vetävän voiman vaikutuksen alaisuuteen - mutta jos ON jo alhaalla (näiden asioiden yliannostuksen takia yleensä), niin eihän siitä enää välttämättä pääse kovin paljon alaspäin.. eli monissa tapauksissa se toimii ennemminkin 'alhaisuutta ylläpitävänä' voimana kuin 'alaspäin vetävänä voimana'.

Anteeksi epätarkkuuteni - mutta tämän selityksen myötä sinun lienee myönnettävä sanomani totuus ainakin tässä asiassa.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Älytöntä soopaa. Rikoksen voi tehdä niin terve kuin hullukin. Mielentilatutkimuksessa selvitetään sitten syytettyjen syyntakeisuus.


No noinhan se maalaisjärjellä tietenkin menee. Mutta rikostuomioistuin ja lainsäädäntö, maailman asenteet näitä asioita kohtaan jne. ovat hivenen omituisia. Jos minä saisin päättää, kaikki murhaajat olisi määritelty mielenvikaisiksi.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Vaikka olisikin liioittelua väittää väkivaltaisen käytöksen olevan Suomessa hyväksyttyä, niin kyllä sitä siedetään ihan liiaksi.

No se on kyllä totta. Pahoinpitelystä saanee paljon lievemmän tuomion kuin jostain uhrittomasta rikoksesta, vaikkapa spraymaalaamisesta tai rahakavalluksesta. Sellainen on kapitalistinen maailma - toisaalta ylituotantovilja jätetään mätänemään varastoihin ja sitä jopa poltetaan samalla kun ihmisiä kuoleen nälkään viljan puutteessa - sitä ei nähdä rikoksena - mutta omistusoikeutta koskevat lait ovat tämän maailman Pyhimpiä Kirjoituksia.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Vortac on naisille, muille rotille ja ihmisille täysin vaaraton superkiltti esoteriikkahörhö ja perushippi, minkä luulisi olevan selvää jokaiselle, joka on hänen juttujaan lukenut. En itse pidä hänen maailmankatsomustaan rationaalisena enkä mielekkäänä, mutta kukin alallaan; sitä paitsi vielä hullummalla maailmankuvalla varustetut naiset saavat miehiä, joten olisi täysin kohtuullista, että Vortac, jonka hörhöyden aste on naisten keskuudessa täysin valtavirtaa, saisi naisia ja paljon.

Aww, tuon sanoit kauniisti, veliseni (-8

Jos en olisi tämän maailman ihmisten mielestä hullu, kokisin kyllä itsessäni olevan jotain vikaa.

Ts. tämän maailman 'normaali' on minulle ja kaltaisilleni mitä suurinta mielenvikaisuutta. Mutta sitä ei pidetä mielenvikaisena, koska se on niin laajalle levinnyttä. Homoseksuaalisuuskin oli sairaus jonnekin 80-luvulle asti muistaakseni, mutta yhtäkkiä homot alkoivat pitää itsestään niin suurta meteliä, että ajateltiin ettei ole sopivaa pitää heitä enää sairaina. Ja hups, kuin taikaiskusta homous muuttuikin täysin terveeksi asiaksi. Oliko se siis aina tervettä, ja vain yhteiskunnan virheellisesti sairaaksi tuomitsevaa, vai oliko se sairasta aikoinaan ja muuttui vain yhtäkkiä terveeksi? Vai onko se vieläkin sairasta, mutta yhteiskunta päättää vain mielivaltaisesti pitää sitä terveenä?

Tässä maailmassa tapahtuu paljon hyvin häiritseviä ja julmia, omituisia ja elämälle vihamielisiä asioita hyvin laajassa skaalassa, enkä voi sitä täysin ymmärtää enkä antaa sille kaikelle ätyttä siunaustanikaan. Jo kulkuvälineistä energiantuotantoon tässä maailmassa ovat monet asiat toteutettu luontoa ja elämää myrkyttävällä ja saastuttavalla tavalla, eikä ketään vaikuta huolestuttavan. Panssarivaunut pakottavat köyhien maiden lapsia tekemään niken kenkiä sekuntiaikataululla, mutta ihmisiä kiinnostaa enemmän kauniit ja rohkeat sekä törkeistä törkein rikos - se, että työmailla jenkeissä lukee "Men Working" (vaikka se on totta) sensijaan että lukisi "Women Working" tai "People Working" tms..!

Joko minä olen psykopaatti joka ei vaan ymmärrä tätä maailmaa, tai sitten koko maailma on suureksi osaksi psykopatialle perustuvaa, eikä ymmärrä elämää. On lopulta samantekevää kumpi on totta - kyllä se ennen pitkää kaikille selviää.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Anonyymin kanssa olen kyllä ihan samaa mieltä Vortacista, meinasin jo ehdottaa että Henry antaa sen IP-osoitteen poliisille

Ja mitähän poliisi mun dynaamisella (huom.) IP-osoitteellani tekisi? Mitä lakeja olen rikkonut keskustelemalla tekstipohjaisesti? Poliisia tuskin paljon kiinnostaa jotkut mitättömät blogikeskustelut netissä, kun rikoksiakin tapahtuu. Voisihan sitä toimittaa koko usenetin suomalaisen osuuden poliisin hanskoihin, mutta heillä tuskin olisi resursseja kahlata sitä kaikkea läpi. Sieltä löytynee paljon pahempaa tekstiä kuin mitä minä olen koko elämäni aikana kirjoittanut.

Onpa kummallista keskustelua tosiaan, kun tehdään keittiöpsykologisia 'diagnooseja' miten vastapuoli on psykopaatti kun ei ole samaa mieltä kuin feminaziosasto - sitten siirrytään poliisilla uhkailuun, ja solvauskin on ollut koko ajan käytössä.

Olisiko ehkä aika siirtyä aktuaaliseen argumentaatioon ja itse asioista keskustelemiseen tähän kuluneeseen henkilöhyökkäilytaktiikkaan turvautumisen sijasta?

Ei minua voi kukaan anonyymi blogikirjoittelija pelotella tai saada edes loukattua, joten se on sikälikin aivan turhaa vaivannäköä.

Olen sen verran kokenut elämässäni erinäisiä asioita, että perspektiivini 'loukkaamiseen' ja 'pelotteluun' on hivenen muuttunut teiniajoista. Tuollainen taktikointi voi ehkä päteä teiniblondipissiksiin ja yleensäkin pumpulissa eläviin naisiin, jotka on sillä tavalla helppo 'palauttaa feministiseen ruotuun', mutta tuhlaatte ammuksianne täällä, siskot hyvät.

- Vortac

Nimetön kirjoitti...

Johanna Kantola on eräs keskeisimpiä feministisen ideologian hahmoista. Kuuluu samaan poliittiseen klikkiin kuin Näreet ja komppania.

Kannattaa huomata että jo tutkija aikoina Johanna näytti meille minkälaista on hänen idelogiansa, kun hän kirjoitti suomalaisten miesten väkivallasta Ylioppilaslehteen:


"Esimerkiksi parisuhdeväkivalta ei lopu. Se pahenee. Väkivalta ei lopu ennen kuin mies ottaa vastuun teoistaan ja lakkaa etsimästä syitä naisesta. Myös yhteiskunnan olisi syytä lakata etsimästä syitä naisesta. Väkivaltaisista naisista – marginaalisesta ilmiöstä – puhuminen vie huomiota pois tärkeämmiltä asioilta. Yksi tällainen asia on suomalaisen miehen väkivalta naisia, lapsia ja miehiä kohtaan. "

Johanna Kantola

Kirjoittaja on tutkija Helsingin yliopiston yleisen valtio-opin laitoksella.

http://www.ylioppilaslehti.fi/2004/05/21/kantola-hyvaksyttya-vakivaltaa

Nimetön kirjoitti...

Saas kattoa jos tätä kautta muuten nyt saisi lisättyä väkivaltatutkijoiden jo stratosfääreissä kulkevaa budjettia? Selväähän on että kymmenen tutkimusprojektia laitetaan pystyyn.

Näissä viimeaikaisissa tapahtumissa on myös muita korrelaatioita kuin että kyseessä on ollut nuori mies: psyykelääkkeet.

Tästä tapauksesta ei vielä ole tietoa, mutta ottaen huomioon että Suomessa taidetaan popsia psyykelääkkeitä eniten koko maailmassa (ainakin eniten Euroopassa, eli eiköhän se sitten ole eniten maailmassa per capita), niin varmaan voi odottaa erilaisia irrationaalisia tekoja tapahtuva tulevaisuudessakin.

Tämä siis ihan maalaisjärjellä, eli jos vaikka yksi psyykelääkkeiden syöjä sekoaa tuhannesta, niin jos sitten Suomessa noin 25% kansasta syö erilaisia psyykemössöjä, niin vuodenkalenterin joka kuukaudelle löytyy yksi poikkeuksellinen seonnut kaveri.

Nimetön kirjoitti...

Kauhajoen insidenssissä on lehden mukaan suurin osa surmatuista ollut naisia. Tyhmä tietenkin kysyy, että miksi asiaa pitää erikseen korostaa. Niiden parin tapetun miehen elämä ei ole yhtä arvokas?

Nimetön kirjoitti...

Jos uhreista suurin osa on naisia, olisi mielenkiintoista tietää johtuuko tämä vain siitä, että tenttiluokassa oli vastaava naisenemmistö, vai onko tekijä pyrkinyt tappamaan nimenomaisesti naisia. Tappajahan 172-senttisenä on useimpien naisten makuun hieman alimittainen, josta olisi voinut syntyä jonkinasteinen ATM-status.

Nimetön kirjoitti...

Kotitalouslinjalla ei varmaan ihan kauhean paljon miehiä ole... Ampuihan se miesopettajankin ja yritti ampua laitoshuoltajan (miehen).

Nimetön kirjoitti...

Vortac:
"Ajattelepa asiaa - ajattele ensin onnellista ihmiskuntaa, jossa noita asioita ei ole - ihmiskuntaa, joka on harmoniassa luontonsa ja Luojansa kanssa, ja joka elää rakastaen, iloiten ja toisia kunnioittaen veljinä ja siskoina."

Kuule - ihmisellä on
olemassa myös sellainen asia, kuin pimeä puoli. Tuollaisia hyvänsuopia veljiä, siskoja, lehmiä ja porsaita hyppii lähinnä jehovan todistajain esitteissä.

Ilman muuta on totta, että
ihmisten tappaminen panssarivaunulla on väärin. Ja murha-aiheisten elokuvien syytäminen ilta toisensa jälkeen
TV:stä yhtälailla kyseenalaista touhua.

Ihmisen pimeään puoleen
kuuluu kuitenkin aggressio, raivo, ego ja (yleensä peitelty ja vierastettu)sadomasokistinen tarve.
Metallimusiikki on oivallinen
kanava tuoda esiin omaa aggressiivisuutta ja nauttia elämästä, jossa on myös ne pimeät puolensa. Sekin kannattaa huomioida, että metallimusiikkia on moneen lähtöön.

Yleisesti ottaen voi
sanoa, että maailmassa on liian vähän taidetta ja siksi liian paljon väkivaltaa. Aggressiivisiakin asioita tarvitaan niin kauan, kuin meillä on nyrkit. Hyveellisyyteen
ja kukkaisrakkauteen pyrkiminen on vain ihan oma mielipiteesi ja ihanteesi. Siihen eivät kaikki ihmiset suinkaan edes halua pyrkiä.
Ei ehkä koskaan.


Bmad

Nimetön kirjoitti...

Vortac sanoi:
"Mitä lakeja olen rikkonut keskustelemalla tekstipohjaisesti? Poliisia tuskin paljon kiinnostaa jotkut mitättömät blogikeskustelut netissä, kun rikoksiakin tapahtuu. "

Saa nähdä mikä tulevaisuus on.
Tämä blogi kirjoittajineen on aika otollista maaperää kaikenlaisille tutkimuksille jos sille
linjalle lähdetään. Epäilisin, että tästä blogista on informoitu jo suojelupoliisia.

En tosin tiedä lähdetäänkö
toimenpiteisiin vielä,
mutta ennenpitkää kyllä. Itsemurhia tehdään ja jos ne eivät pysy pelkkinä itsemurhina on selvää, että ennaltaehkäisevä paranoidi toiminta tulee nousemaan melko "kunnioitettaviin"
mittasuhteisiin.

Sikälihän me emme asialle
voi mitään, jotka olemme tänne jo kirjoittaneet.

Pehmeä koppi odottaa.Bmad

Nimetön kirjoitti...

Jokuhan voisi muuten raportoida KRP:lle sen Tulva-lehden Valeria Solanas -tyyppisestä aseella osoittelusta ja tulta munille -uhkailusta.

Nimetön kirjoitti...

Bmad visioi:
"Itsemurhia tehdään ja jos ne eivät pysy pelkkinä itsemurhina on selvää, että ennaltaehkäisevä paranoidi toiminta tulee nousemaan melko "kunnioitettaviin" mittasuhteisiin."

Heh, siispä Gerdt, Auvinen ja Saari eivät kuolleet turhaan. Jokohan pian se varsinainen maanalainen ATM-armeija nousee...

Nimetön kirjoitti...

"Ajattele myös sitä, että KUOLISIKO/TUHOUTUISIKO tuo onnellinen ihmiskunta, jos se ei koskaan edes tietäisi noita asioita olevan olemassa?"

Mutta kun tietää. Me elämme tässä todellisuudessa, emme jossain muussa. Nuo asiat ovat osa sitä todellisuutta ja me olemme tietoisia niiden olemassaolosta, piditpä sinä niitä tarpeellisina tai et. Tiedän ihmisiä, jotka nauttivat ampumisesta, kauhuelokuvien katselusta, oluenjuonnista, metallimusiikin kuuntelusta tai netin käytöstä. Ne ovat aktiviteetteja, jotka antavat heille jotain positiivista, ne rentouttavat ja viihdyttävät heitä. Eivätkä he ole tappaneet ketään sen seurauksena. He elävät ihan harmoniassa ja rauhassa itsensä ja muiden kanssa, harrastuksiensa mitenkään sitä estämättä. Nämä asiat eivät siis ole heidän kannaltaan ja mielestään negatiivisia, vaan positiivisia. Jos sinä pidät näitä asioita negatiivisina (alaspäinvetävinä), niin se on sinun mielipiteesi, ei mikään fakta.

Mitä tulee tarpeellisuuteen, niin mikä yleensäkin on tarpeellista? Loppujen lopuksi aika harvat asiat, jos tarpeeksi tiukkaa seulaa käytetään arvioinnissa. Minusta on kuitenkin tarpeellista, että ihmisillä on mieleisiä, rentouttavia ja hauskoja harrastuksia sekä mielenkiinnon kohteita.

Nimetön kirjoitti...

"Metallimusiikki on oivallinen
kanava tuoda esiin omaa aggressiivisuutta ja nauttia elämästä, jossa on myös ne pimeät puolensa. Sekin kannattaa huomioida, että metallimusiikkia on moneen lähtöön."

Nimenomaan. Harmiton harrastus on paljon parempi kuin ihmisten valinnan vapauden rajoittaminen.

Nimetön kirjoitti...

TympeäNörttö:
"Heh, siispä Gerdt, Auvinen ja Saari eivät kuolleet turhaan. Jokohan pian se varsinainen maanalainen ATM-armeija nousee..."

Näyttää vähän siltä. Ja
tietysti me muut nörtit siitä vastaamme. Tietysti parempi olisi löytää asianmukainen kokonaisratkaisu ongelmaan. Vai myönnetäänkö rodunjalostus lopulta oikeaksi? Mitä mieltä saksalaiset olisivat?

"Tiedän ihmisiä, jotka nauttivat ampumisesta, kauhuelokuvien katselusta, oluenjuonnista, metallimusiikin kuuntelusta tai netin käytöstä. Ne ovat aktiviteetteja, jotka antavat heille jotain positiivista, ne rentouttavat ja viihdyttävät heitä. "

Vortac ei ilmeisesti
kykene erottamaan mitään hienoa
aggressioissa ja pimeydessä. Me emme elä missään jehovien oppaassa jossa lehmät ja ihmiset istuvat vierekkäin hiekkalaatikon molemminpuolin.

Toki voidaan kysyä kuinka
rakentavia kauhuelokuvia ja metallilevyjä tehdään? Yleensä ne ovat minusta aika huonoja ja feministislatautuneitakin.


Bmad

Nimetön kirjoitti...

Jälkimmäinen quottaus oli
siis Jormalta ei TN:ltä. Uskon, että valta on loppujen lopuksi ihan hyvä juttu, kun sitä käytetään oikein. Tukahtunut vallan käyttö luo ongelmia. Valta on osa luonnon toimintaa.