keskiviikkona, syyskuuta 24, 2008

Tasa-arvoa

Alistaja puhuu

Mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset

Tutkimus: Naisten pieni palkka osin oma valinta


Mia: Mitä feminismi tarkoittaa?


Tekoblondit seksuaalisesti rohkeita

Violent male culture may be at root of Finnish school massacre
According to Finnish sociologist Johanna Kantola, Finland has the highest level of domestic violence in western Europe with 40% of women having experienced violence at the hands of men.

Many Finns are inclined to blame this "violence" on the way in which Finnish men "cannot express their emotions".

7 kommenttia:

j kirjoitti...

LÄRVIMARKKINOINTI[M&M, 24.09.2008]

DeViton pärstä pääsee pyllyn alle

Mainostoimisto Modernista! markkinoi Comedy Centralin uutta sarjaa pistämällä hollantilaisneidot pomppaamaan satulaansa näyttelijä Danny DeViton kasvojen päälle.

Naistenpyörien satulanpäälliset promovoivat Comedy Centralin Hollannissa pyörivää, DeViton tähdittämää televisiosarjaa It's Always Sunny in Philadelphia, kertoo Brand Republic.

DeVito näyttelee sarjassa pervoa naistenkaatajaa. Satulanpäällisissä on miehen pärstän lisäksi teksti Enjoy the ride!.

Modernista!:n osakas Boyd Coyner kertoo Brand Republicille, että hollantilaisten naispyöräilijöiden istuttaminen kieroutuneen DeViton naaman päälle oli asianmukainen tapa lanseerata sarja.

Kampanja on ensimmäinen kolmesta Comedy Centralin promokampanjasta. Tulevat kampanjat tullaan näkemään Hollanissa myös printissä, radiossa, verkossa ja ulkomainonnassa.

Modernista! on tehnyt mainontaa muun muassa Napsterille, Gapille, Converselle, Cadillacille ja Animal Planetille.

http://www.marmai.fi/uutiset/article139788.ece?s=u&wtm=marmai-24092008

---

Huumoriahan tämä tietty on, mutta voisiko kuvitella asiaa sukupuolisesti toisin päin? Tuskin

Vortac kirjoitti...

Niin - jopa YTM:n naama on niin arvoton, että sen päälle voi laskea haisevan persereikänsä. Mutta jos naisen päälle miehet istuisivat, eipä taitaisi onnistua.

Tällaisia esimerkkejä on miljoonia, joissa ihan normaaliksi katsotaan miehiä syrjiviä asioita, käytäntöjä, asenteita jne., mutta jos sukupuolet käännettäisiin näissä asioissa toisinpäin, puhkeaisi sellainen ydinmyrsky femakkojen, naisten ja yhteiskunnan taholta, että koko planeetta varmaan lakkaisi pyörimästä hetkeksi.

Tämä maailma on niin monella tasolla niin itsestäänselvästi miehiä syrjivä ja naisia ylistävä, että yksi ihmisen elinikä ei riitä näiden kaikkien asioiden havaitsemiseen, ymmärtämiseen tai selittämiseen muille seikkaperäisesti ja kattavasti.

- Vortac

Nomen Nescio kirjoitti...

Kantola on ollut briteissä vaihto-opiskelijana. Eli Johanna kai soitti kaverille, tai toisinpäin, ja se siinä. Ei Guardianit tule Suomeen haastattelemaan Johanna Kantolaa.

Vortac kirjoitti...

Miksi muuten oudosti sana 'violence' on lainausmerkeissä tuossa Henryn lainaamassa pätkässä?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Onko kukaan rekisteröitynyt The Guardianin palveluun? Pitäisi kai laittaa tuonne kommenntisastolle vähän infoa Kantolan taustasta ja agendasta.

jorma kirjoitti...

Jotkut vaativat Johan Bäckmanin potkimista pois yliopistolta hörhöväitteiden esittämisen vuoksi. Saman vaatimuksen voisi, vieläpä perustellummin, esittää Kantolan ja hänen femuystäviensä kohdalla: hehän suoltavat tuota paskaa vuodesta toiseen ns. tutkimuksissaan ja opetuksessaan.

Anonyymi kirjoitti...

For me, blogging has open land site, you can beget income when reviewing other websites.
That is not the act moms happen the potential drop for erudition on
the net a new super beneficial divisor.

Here is my website :: click here
Also see my page: click here