tiistaina, syyskuuta 09, 2008

Linkkejä

Debunking the Debunkers: The Wage Gap

If you want someone to fancy you, tell them YOU fancy THEM, say scientists

Ruotsalaiset prostituoidut haluavat maksaa veroja

NIETZSCHEN KANSSA SÄNKYYN?

SIITÄ PUHE, MISTÄ PUUTE

5 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Ron Jeremyn isännöimä Turkkusex oli menestys

Ote:
5. - 6. syyskuuta Turun messu-ja kongressikeskuksen täyttivät jälleen erotiikannälkäiset messuvieraat. Perjantai oli suunnattu erityisesti naisille, kun taas lauantain tarjonnassa keskityttiin pariskuntiin.

jorma kirjoitti...

"Uskonnossa ja politiikassa ilmiön vielä jotenkuten ymmärtää, mutta tieteen maailmassa tällainen asenne on anteeksiantamaton."

Naistutkimus ei ole tiedettä ja Tampereen toimittajankoulutus on romahduttanut tämän maan tiedotusvälineiden tason. Erilaista punaviherfeministihörhöä ilman mitään kykyä omilla aivoilla ajattelemiseen on joka lehti täynnä.

jorma kirjoitti...

"The office is a LOT less risky, and a LOT easier. Of the two categories, the office worker is more likely to have benefits like vacation pay and no need to file for unemployment when it’s slow. That’s called security, and there’s a price you pay for that."

Tämä on niin totta. Jos opiskelee korkeakoulussa jotain huuhaa-"tiedettä", ja päätyy johonkin julkisen sektorin suojatyöpaikkaan tekemään siistiä sisätyötä, on ymmärrettävä, että joku vähemmän leppoisaa ja riskialttiimpaa työtä tekevä on oikeutettu kovempaan liksaan. Vaikka olisi vähemmän koulutettukin.

Kyse on töiden vaativuudesta: kuka tahansa voisi, halutessaan, toimia jonain TANE:n asiantuntijana, eihän siinä oikeasti vaadita yhtään mitään (vaikka virallisesti toki vaaditaankin, että saataisiin "oikein ajattelevia" ihmisiä hommiin), mutta kuka tahansa ei voisi toimia raksalla raudoittajana. Niinpä raudoittajan pitäisi tienata enemmän kuin jonkun ruusuvuoren, jos jälkimmäistä tarvitaan yleensä mihinkään.

Mortimer kirjoitti...

Kelly on kyllä niin IHQ! Suomeenkin pitäisi saada muutama kappale Kellyjä.

Nyt kun puuhataan noiden SuVausten yms. juttujen ja sukupuolisensitiivisyys on kaikkien huulilla, niin ehdotan että Kelly nimitetään jonkinlaiseksi ööh.. yliSuVaajaksi? ja ennen kuin mitään päätöstä voidaan tehdä, pitää asioihin ensin saada yliSuvaleima. Sertifikaatti joka takaa että tasa-arvon kuluttajan suoja on kohdallaan.

Leikki leikkinä, mutta mitä kertoo se, että minä luovuttaisin mieluummin ko. sisäpoliittisen vallan ulkomaan kansalaiselle kuin nykyisille SuVareille?

Anonyymi kirjoitti...

Off topic

" Ihmiskaupan uhrille saatetaan antaa hieman huumeita salakuljetettavaksi, jolloin uhri näyttää itse rikolliselta."
(Eva Biaudet: Aamu TV 10.9.2008.)

Näinhän se huumekauppa toimmi, vai kuinka? Onneksi meillä on Suomessa kansalaisjärjestöjä, jotka näkevät ongelman viranomaisia paremmin. Ei kun uhriutumaan!