maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Naiset tarvitsevat rahaa

Why Women Need More Money Than Men -- and What Can Be Done to Make It Happen
Women need more money than men. Why? (No, not so we can buy more shoes, handbags or manicures.) Women need more because we live longer than men, make significantly less salary than our male peers, and are more likely to be single parents raising a family on one income.
Why good dads make moms jealous
If we're not careful, jealousy and insecurity can turn moms into control freaks. So says Park, a recovering control freak herself. "With our first child, I was constantly asking my husband, 'Are you making sure he's getting his vegetables?' It feels good to make the decisions."

Trouble is, "the more we control how dads do things, the less involved they want to be," Park says.

11 kommenttia:

Vortac kirjoitti...

Ajatella, jos miehet käyttäisivät samanlaisia perusteita..

Ensin miehiltä viedään elinikä, sitten terveys, sitten oikeus omiin lapsiin ja sitten naiset vielä sanovat että no nyt kun tilanne on tällainen niin antakaas vielä rahanne - eli tuota miehiä kohtaan kohdistettua syrjintää käytetään perusteluna imeä miehet VIELÄKIN kuivemmiksi pienistäkin pennosistaan, kuin he jo ovat kuiviin imettyjä. Aivan käsittämätöntä touhua.

Al Caponellakaan ei olisi ollut tällaiseen otsaa. Feministimafia ylittää kaikkien roisto- ja gangsterijoukkioiden röyhkeyden ja pahuuden säälimättömyydessään, typeryydessään ja julmuudessaan.

Miksi mieluummin ei ratkaistaisi ja tasattaisi noita asioita, jotka tuossa ovat ongelmia (naisten pienempi palkka (eri työstä) ei tosin ole mikään ongelma, etenkään koska tulonsiirtoa miehiltä naisille tapahtuu esimerkiksi avio- tai avosuhteessa niin suunnattomia määriä siihen naisen palkan päälle, että tuota valhetta ei pidä noteerata ongelmaksi)?

Eli siis rahojensiirron miehiltä naisille kasvattamisen sijasta tasattaisiin seksuaaliset resurssit siltä 20% miehistä koskemaan miehiä tasapuolisemmin, jolloin miesten elinikä varmasti pitenisi, sekä sitten huoltajuusasioissa otettaisiin järki käteen, ja määrättäisiin lapset kiistakysymyksissaä aina sille paremmalle vanhemmalle, olipa se kumpi tahansa, ja ainakin lopetettaisiin naisten suosiminen näissä asioissa.

Niin yhtäkkiä olisimme kuin taikaiskusta tilanteessa, joka olisi paljon lähempänä oikeaa ja aitoa tasa-arvoa, kuin tilanne, jossa miehiltä viedään viimeisetkin rovot mafian kukkaroa paisuttamaan.

Mutta milloinkas tasa-arvo olisi femakoille tai edes naisille yleensä kelvannut..?

- Vortac

jorma kirjoitti...

Bridget Jones generation 'to blame for breakdown of the family'

"The collapse of the family is being driven by a 'Bridget Jones generation' of well-educated young women who cannot find a suitable match, a senior Conservative claimed yesterday."

Homo kirjoitti...

Baltia

Jossain määrin mielenkiintoista tietoa siitä kuinka virolaismiesten kuoleminen nuorina ajaa virolaisnaiset pitämään itsestään huolta miespulan vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tässäpä vähän lisää etelänaapurin markkinatilanteesta

seeds kirjoitti...

Jos olisi viitsinyt lukea tuon ensimmäisen artikkelin vähän aloituskappaletta pidemmälle, olisi huomannut, että siinä penätään naisille taloudellista riippumattomutta, siis sitä että he itse ansaitsisivat enemmän rahaa, siis työskentelisivät enemmän tulojensa eteen. Ei sitä että tämän lisärahan pitäisi tulla jotenkin miehiltä tai yhteyskunnalta. Miten helvetissä tämä voi olla jotenkin miehiä vastaan?

Eikös sen luulisi olevan miehillekin hyvä, jos naiset, heidän mahdolliset kumppaninsa, olisivat heistä taloudellisesti vähemmän riippuvaisia?

jorma kirjoitti...

"Miten helvetissä tämä voi olla jotenkin miehiä vastaan?"

Miehet tarvitsevat enemmän (tai ainakin yhtä paljon) rahaa kuin naiset. Köyhät miehet eivät parisuhdemarkkinoilla juhli. Lisäksi miehet ovat yleensä isompia, joten ruokaa ja juomaa kuluu enemmän.

seeds kirjoitti...

Ei siinä sanottu mielesätni, että naiset tarvitsisivat enemmän rahaa kuin miehet. vain, että naiset tarvitsisivat nykyistä enemmän rahaa.

Vortac kirjoitti...

Miehet tarvitsevat enemmän (tai ainakin yhtä paljon) rahaa kuin naiset. Köyhät miehet eivät parisuhdemarkkinoilla juhli. Lisäksi miehet ovat yleensä isompia, joten ruokaa ja juomaa kuluu enemmän.

Lisäksi, mistä se raha otetaan? No miehiltä tietenkin, kun samalla vihjataan, etteivät miehet rahalla mitään tee, ostavat vain typeriä leluja kuten tietokoneita tms., joista naiset eivät mitään tajua.

Ja toki tässä on otettava huomioon se, että kummasti kaikki se mikä naisilta 'koetaan' puuttuvan, halutaan äkkiä tyydyttää - mutta jos miehiltä puuttuu jotain, niin sillehän ei haluta tehdä sitten yhtään mitään, vaikka puuttuvat asiat olisivat niin tärkeitä kuin ruoka ja asunto, saati jos asiana on seksi, jonka puutteeseen ei varsinaisesti välittömästi kuole.

Eli lisää rahaa naisille, mutta ei lisää seksiä miehille, vaikka naisilta rahaa ei oikeasti puutu, mutta seksiä puuttuu miehiltä runsaasti.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti:
"Eli lisää rahaa naisille, mutta ei lisää seksiä miehille, vaikka naisilta rahaa ei oikeasti puutu, mutta seksiä puuttuu miehiltä runsaasti. "

Naiset pitäisi varustaa
jo kouluiässä seksikasvatuksella, johon sisältyvät myös miesten miellyttäminen, fetissit ja ihmissuhdetaidot...

Tietystikin se olisi
naisten mielestä hyvinkin esineellistävää, koska itsenäisen naisen tehtävänähän on juoksennella
puolivillaisten filmitähtien perässä.


Bmad

Vortac kirjoitti...

Naiset pitäisi varustaa
jo kouluiässä seksikasvatuksella, johon sisältyvät myös miesten miellyttäminen, fetissit ja ihmissuhdetaidot...


Jätä se 'fetissit' pois niin allekirjoitan tuon täysin. (en TAJUA, miksi tunget näitä omituisia marginaalipervouksiasi joka helkkarin vakoon, joihin ne eivät kuulu! Kyllä voit tehdä yksityiselämässäsi ihan mitä huvittaa, en tuomitse - mutta toi on täysin käsittämätöntä, että ikäänkuin itsestäänselvyytenä ja 'normiseksiasiana' levittelet tollasia typeryyksiä ja outouksia.. ikäänkuin kaikki tykkäisivät tollaisesta touhuamisesta. Jotain rajaa.)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:
"Jätä se 'fetissit' pois"

Ei sinun tarvitse allekirjoittaa sitä.

"(en TAJUA, miksi tunget näitä omituisia marginaalipervouksiasi joka helkkarin vakoon, joihin ne eivät kuulu!"

Kyllä ne kuuluvat ja nimenomaan
yhteiskunnan tasapaino vaatii
fetisismiä.

"Kyllä voit tehdä yksityiselämässäsi ihan mitä huvittaa, en tuomitse - mutta toi on täysin käsittämätöntä, että ikäänkuin itsestäänselvyytenä ja 'normiseksiasiana' levittelet tollasia typeryyksiä ja outouksia.. ikäänkuin kaikki tykkäisivät tollaisesta touhuamisesta. Jotain rajaa.)"

Fetissien opiskelu on erittäin tärkeää, että saadaan yhteiskunta tasapainoon ja naiset miellyttämään miehiä. Sitä ei voi korvata millään muulla.

On selvää, ettei kaikille
tämänrakenteinen seksi sovi. Mutta monille se sopii, heitetään nyt vaikka 30% ihmisistä.


Bmad