tiistaina, syyskuuta 30, 2008

Seksityö

Anna Kontulan seksityöväitös - parhaat sitaatit
”Demokraattisen moraalin mukaista olisi arvottaa seksiaktit sillä perusteella, miten osapuolet kohtelevat toisiaan.” (31)

”Seksi on heille (seksiradikaaleille –TH) resurssi, jota naisilla on käytössään miehiä enemmän.” (26)

”25 haastatellusta 13 ilmoitti olevansa asiakkaaseen nähden dominoivassa asemassa ja 11 arvioi vallan jakautuvan osapuolten kesken tasaisesti.” (152)

”Seksi on viimeinen naisten työn alue, joka on laajemmin siirtymässä markkinoiden piiriin.” (95)

”Suomessa itsenäisesti toimivilla seksityöntekijöillä on kohtuullisen hyvät mahdollisuudet valita asiakkaansa, päättää hinnoista ja vaikuttaa työskentelyoloihinsa.” (108-109)

”Seksityöntekijät – sopivat pikemminkin luovan luokan eetokseen – Seksityöntekijät mieltävät oman toimintansa vastakohtana ja vaihtoehtona prekaareille töille.” (137)

22 kommenttia:

Panu kirjoitti...

”Seksi on heille (seksiradikaaleille –TH) resurssi, jota naisilla on käytössään miehiä enemmän.”

Markkina-arvoteorian suloinen totuus on kuin päihdyttävä juoma. Oi Markkina-arvoteoria, ota omaksesi, olen sinun!

mika kirjoitti...

Aamulla kattelin Annan haastattelua töllöstä. Jään mielenkiinnolla odottamaan reaktioita.

Mielenkiintoista olisi toki myös nähdä mitä tapahtuu jos mies tekisi vastaavan väikkärin.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.seura.fi/?id=9261

brunologi kirjoitti...

Tuosta Seuran jutusta voisi sanoa, että Sari Näre puhuu melko terveitä, esim.:

Osalla suomalaisnaisista saattaa olla nälkää kulttuurille, jossa sukupuolet ovat erilaisia.

Sukupuolet ovat erilaisia = miehet ovat ns. jännittäviä.

Toki Näre melkein ryhtyy muslimimiesten apologeetaksi: Viettisääntely on heiltä rankka vaatimus.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.vihrealanka.fi/terveys-ja-hyvinvointi/patukka-pystyyn-banaanilla
Patukka pystyyn banaanilla

Homo kirjoitti...

Olisi ihan mielenkiintoista tietää, että vaikuttaisiko Näreen kannanottoihin mitenkään, jos hän päätyisi muslimimiehen raiskaamaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Linkattujen listojen tragedia:

http://www.wordarc.com/images/linked_lists.jpg

Vortac kirjoitti...

Tästäpä tulikin mieleeni, että muistaako joku elokuvaa jostain 70- tai 80-luvulta, jossa pari miestä syväjäädytetään (tms.) ja sitten he heräävät jostain kaukaisesta tulevaisuudesta, ja siellä tulevaisuudessa ei ole enää miehiä - pelkkiä naisia vain!

Mutta lopulta paljastuu, että naisten johtaja onkin oikeasti mies, joka vain pukeutuu naiseksi, jne.. Ihmiset synnytetään keinohedelmöittämällä.

No sitte nämä heput lopussa pääsevät rukkaamaan synnytys- ja keinohedelmöityskoneita (jotka tuottavat vauvoja liukuhihnalta) ja elokuva loppuu siihen, kun nais-"kätilö"/koneenhoitaja tsekkailee niitä vauvoja ja kapaloi ne tms. niin sitten yhdellä vauvalla onkin PENIS! Ja kamera zoomaa penikseen näytettyään naisen kauhistuneen ilmeen, ja tuo vauvan penis jää sitten loppukuvaksi, jonka päälle ilmestyy lopputekstejä.

En ole onnistunut tätä elokuvaa löytämään sitten mistään, enkä tiedä edes sen nimeä. Mietin vain että moinen tulevaisuus saattaa olla kohtapuoliin melko todennäköinen, jos naisten annetaan alati päättää asioista..

..niin olisi mukava nähdä se elokuva, ikäänkuin osviittana siihen että miltä sellainen tulevaisuus näyttää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuriositeettina mainittakoon tuosta elokuvasta sen verran, että miehille tarjottiin kananmunia, mutta miehet eivät osanneet syödä niitä, koska tulevaisuudessa kananmunat kierretään auki! :)

- Vortac

TH kirjoitti...

Vortac, oliskohan tämä.

En ole tosin nähnyt tuota.

Vortac kirjoitti...

Puolalainen elokuva! Tuo ei muuten tullut mieleenikään, etteikö se olisi englanninkielinen pätkä.. Ehkä juuri tuo selittää sen, miksi en löytänyt elokuvaa. Muistelin, että siinä oli pääosissa se 'lunta tupaan'-tv-sarjan lihavampi heppu, mutta ilmeisesti ei.

Ainakin synopsiksen mukaan vaikuttaa lupaavalta, kiitos paljolti!

- Vortac

jorma kirjoitti...

"The League has developed a thorough system of propaganda, human control and changed history, which focuses mainly on how "males" used to be absolutely evil (at one point when Maks and Albert are trying to defend men, they are told that "Einstein was a woman" and that "one man named Cain invented murder and tested it on his sister Abel")."

Eihän tuo ole mitään Science Fictionia, vaan täyttä todellisuutta tämän päivän Suomessa. Puolalaiset elokuvantekijät olivat kaukaa viisaita. Olen muistaakseni joskus nähnytkin tämän elokuvan.

Timo kirjoitti...

Vortacin hakema leffa on todellakin Seksmisja. Suomessahan tuota ei ole esitetty kuin kerran 80-luvulla kakkosella, nimellä Sulatetut miehet (ilmeisesti jos nimi olisi viitannut seksiin, olisi koko elokuva kielletty).

Hieno komedia, Puolassa sitä pidetään ehdottomana klassikkona (niin miesten kuin naistenkin keskuudessa).

Anonyymi kirjoitti...

Jenni Kivessilta näköjään vaikuttaa nyt MTV3:llakin.

Panu kirjoitti...

Tästäpä tulikin mieleeni, että muistaako joku elokuvaa jostain 70- tai 80-luvulta, jossa pari miestä syväjäädytetään (tms.) ja sitten he heräävät jostain kaukaisesta tulevaisuudesta, ja siellä tulevaisuudessa ei ole enää miehiä - pelkkiä naisia vain!

Vanha kunnon puolalainen klassikko - Seksmisja eli suomeksi Sulatetut miehethän tuo on. Kaikki puolanopiskelijat ovat joutuneet näkemään tuon useammin kuin kerran. Itse asiassa useammin kuin kellekään olisi hyväksi.

Vortac kirjoitti...

Joo, vahvistan - tuo ON se elokuva, siinä on se munankiertämiskohtauskin, jonka muistin 80-luvulta! Hiihaa, kiiitos suuresti!

*kumarruksia* th:lle ja muille.

- Vortac

Homo kirjoitti...

En tiedä kuuluuko tämä nyt niin relevantisti tähän blogiin, mutta laitanpa nyt kuitenkin:

Mielenkiintoisia nämä vaalikoneet, tai ehkä pikemminkin niiden kysymykset. Olen nyt kokeillut kolmea eri vaalikonetta, kaikissa ymmärrettävästi eri ehdokkaita tarjottu.

Mielenkiintoisin oli ehkä kuitenkin Hesarin vaalikone, joka kertoo myös parhaiten sopivan puoluueen. Parhaiten minulle sopiva puolue oli vaalikoneen mukaan Yilmaz Yakup ja toiseksi paras Islam. Kummankaan listan ehdokkaita ei tosin näkynyt minulle ehdotettujen parhaiten yhteensopivien ehdokkaiden listalla.

Kun Yilmazin esittelyssä klikkaa linkkiä, päätyy ehdokasivun sijaan tälle sivulle, jossa esitellään Todellinen Islam -nimistä kirjaa. Sisällysluettelon mukaan kirja sisältää sisällysluettelon mukaan mm. kohdat homon rangaistus, kääntyminen toiseen uskoon yms. Mielenkiintoisesti sisällysluettelossa on kohta "ei kivityskuolema!", joten ehkä kyseessä ei kuitenkaan olekaan niin ahdasmielinen kirja, kuin voisi äkkiseltään lukematta kuvitella.

Noh, onneksi sentään kolmantena ja neljäntenä parhaiten sopivana puolueena on enemmän valtavirtaan kuuluvat Vihreät ja Kokoomus.

Vortac kirjoitti...

Tuosta 'Sex Mission'-elokuvasta vielä - se oli vielä parempi ja vaikuttavampi kuin muistinkaan! Huumorista huolimatta elokuvan tunnelmassa on jonkinlainen outo ja tiivis 'totisuus', joka pitää katsojan varpaillaan koko 1 tuntia ja 55 minuuttia..

Anteeksi, tämän ei liene tarkoitus olla mikään elokuva-arvostelublogi, mutta mielestäni kyllä jokaisen miesaktivistin tai yleensäkin tasa-arvosta kiinnostuneen ihmisen pitäisi nähdä tuo elokuva nähdäkseen mihin feminismi voi vielä johtaa! (tai millaiseen suuntaan sitä ollaan selvästi ajamassa)

Ahh, upea elokuva kyllä, herttinen sentään!

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kävin vielä kirjastossa pläräämässä sitä Todellinen islam -kirjaa ja se ei tosiaan ollut niin ahdasmielinen kirja kuin mitä voisi kuvitella. Tosin minusta se kirja ei ollut kovin korkealaatuinen, eikä vakuuttava.

Vortac kirjoitti...

Vielä sananen siitä elokuvasta - oli siinä yksi minua henkilökohtaisesto korpeava ja kyseenalaistus-tunnetta herättävä kohta - kun laihempi heppu alkaa loppupuolella aterioimaan, se läskimpi huomauttaa jotain tyyliin 'naiselle ensin'.. vaikka hän sanookin sen hieman vihjailevammin, niin implikaatio on selvä; jopa feminisminvastaisessa elokuvassa on toteltava 'naiselle ensin'-sääntöä.

Mitä helv? Millä perusteella naiselle ensin? Mitä tasa-arvoa sellanen on?

- Vortac

rapunainen kirjoitti...

Ei muuten keneltäkään sattuisi 'Sulatettuja miehiä' elokuvakokoelmista löytymään?
Oma kopio on hukuksissa ja olisin pyytänyt kopiota (suomenkielisillä teksteillä ja korvausta vastaa tietenkin).

minky_pauve@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

tas, hfngx wg bjxuzfgl a hviid.
jcar vnqgsnoq e wz u!
hcf tube kitty
, mbbl qk bs d qqjj y.
ggonfw jbersi vvke h jnry. ylk, adult stories
, joae c nluqjmfy a qgsnlb ys ronx ywt.

heu py aar.