tiistaina, lokakuuta 14, 2008

Hoiturit vs palomiehet

Helsingin palomiehet elävät keskimäärin 65-vuotiaiksi

Palomiehistä lähes 40 prosenttia jää työkyvyttömyyseläkkeelle keskimäärin 47 vuoden iässä.

Suomalaisista 80 prosenttia vastustaa sosiaali- ja terveysministeriön kaavailemaa poikien ympärileikkausten laillistamista Suomessa.

SDP:n nuorten muistutus äänestäjille:
Suomen sosialidemokraattinen puolue ei tunnusta/määrittele itseään feministiseksi, mikä on ongelmallista. Sosialidemokratia ja feminismi tarvitsevat toisiaan, ja siksi työryhmän laajempi tavoite on sukupuolijärjestelmän ymmärtämiseen liittyvän kriittisen keskustelun ja tietoisuuden lisääminen erityisesti emopuolueessa.

Konkreettisena tavoitteena on SDP:n julistautuminen feministiseksi liikkeeksi ja feministisen ohjelman synnyttäminen puolueelle. Tasa-arvo on läpäisevä käsite, mutta se vaatii erityistä feminististä ohjelmaa myös sosialidemokraattisessa liikkeessä.

19 kommenttia:

jorma kirjoitti...

"Konkreettisena tavoitteena on SDP:n julistautuminen feministiseksi liikkeeksi"

Demaritko haluavat ihan itse tuhota mahdollisuutensa menestyä?

"Helsingin palomiehet elävät keskimäärin 65-vuotiaiksi. Palomiehistä lähes 40 prosenttia jää työkyvyttömyyseläkkeelle keskimäärin 47 vuoden iässä."

Ja mistä Suomessa meuhkataan? Naistyöntekijöiden masennuksesta ja uupumuksesta.

Mortimer kirjoitti...

Patriarkaalisen ja heteronormatiivisen valtajärjestelmän murtaminen ja sukupuolijärjestelmän uudelleen rakentaminen laajassa, kriittisessä mielessä.

Sukupuolijärjestelmän uudelleen rakentaminen laajassa, kriittisessä mielessä? Tarkoittaa käytännössä mitä??? Putkiaivoni on taas vaarassa jakaa nollalla.


Jos SDP jossain vaiheessa toteuttaa tämän SONK:n feministityöryhmän tavoitteen ja julistautuu feministiseksi puolueeksi, niin toivottavasti se tiedottaa asiasta tarpeeksi tehokkaasti, jotta se tavoittaa kaikki ne lukemattomat SAK:laisten liittojen miesäänestäjät.

Markku kirjoitti...

Jos SDP ryhtyy oikein virallisesti feministipuolueeksi, Perussuomalaiset keräävät ja Vasemmistoliitto keräävät potin paitsi, jos Vasemmistoliittokin päättää ryhtyä feministipuoleeksi. SDP:n äänestäjäkunnasta nimittäin kaikkoaa rasvanahkaporukka, jolla ei muuta poliittista kotia voi olla paitsi tulonjakopoliittisissa asioissa vasemmistopopulistinen Perussuomalaiset.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas vain, kenenkä muun naamat siellä SONKin saitilla tulevatkaan vastaan; tietenkin ammattifeministiparivaljakko Pia Vaara & Elina Aaltio, ts. Alien & Predator mutta kumpi on kumpi?

Nuo wannabe-susannarahkoset haluavat nähtävästi lopullisesti kaapata vallan SDP:ssä, vetää puolueen kunniakkaan historian lokaan ja muuttaa sen Suomen FI-puolueeksi.

Heitä ei haittaa paskaakaan vaikka puolue samalla näivettyisi ja kutistuisi kuriositeetiksi. Jos SDP sallii sen tapahtua, niin hyvä vaan, moinen sakki joutaa jo mennäkin. Asiasta täytyy luonnollisesti tiedottaa reippaasti, jotta kukaan ei enää äänestä demareita vahingossa.

Anonyymi kirjoitti...

SONKin pläjäyksestä:
"Akateemisen feministisen teorian valjastaminen paremmin poliittiseen toimintaan."

Pitäisikö naistutkimuksen siis olla käytännössä vielä nykyistäkin enemmän feminististä naisten etujärjestöpolitiikkaa?
Eikö se nyt jo p..le riitä, että Tehyn lakko oli Vuoden Naistutkimusteko?

Naistutkimus on lakkautettava. Moinen pseudotiedepolitisointi joutaa ulos yliopistoilta välittömästi.

jorma kirjoitti...

UMW

"Vad har män och moln gemensamt? När de dunstar blir det en bra dag!* Vad är en man i saltsyra? Ett löst problem!* Vad säger en man som sitter i vattnet till midjan? Det här går över mitt förstånd!* Vad är skillnaden mellan en man och en yoghurt? I yoghurt finns det kultur!* Vad kallas män som mist 90 % av sin intelligens? Änkemän!* Varför finns män överhuvudtaget? För att vibratorn inte kan klippa gräsmattan!*"

Blogghumor väcker frågor

Ulla-Maj Wideroosin seksistinen "huumori" herättää ansaitusti pahennusta.

Homo kirjoitti...

Minulle ja muille, joille tuo ulkomaankielinen mongerrus ei ole kovinkaan ymmärrettävää, tarjoaa Googlen translate -toiminta jonkinasteista apua. Tässä ensiksi UMW:n vitsailu rikkinäiseksi suomeksi muutettuna:

"Mitä miesten ja pilvet yhteistä? Kun he katsoivat haihtuu, se on hyvä päivä! * Mikä on mies suolahappoa? Yksi ongelma ratkaistu! * Mitä mies istuu veden vyötäröltä? Tämä menee yli minun! * Mitä eroa on miehen ja jogurtti? The jogurtti on kulttuuria! * Mikä on kutsuttu miehiä, jotka ovat menettäneet 90% sen älykkyyttä? leski! * Miksi miehet ollenkaan? Voit Värinähälytys ei voi leikata nurmikkoa! * "

Ja tässä HBL:n kirjoitus:

Huumori blogi herättää kysymyksiä
Julkaistu: 08/10 00:00> päivitys: 08/10 00:00

Puheenjohtaja, Ruotsin kansanpuolueen parlamentaarinen Wideroos viljellä huumoria ja teho hänen blogi Webissä. Hän kysyy muun muassa, mitä miesten tarvetta. Vastaus on, että värinä ei voi leikata nurmikkoa.

- Mitä miesten ja pilvet yhteistä? Kun he katsoivat haihtuu, se on hyvä päivä! Mikä on mies suolahappoa? Yksi ongelma ratkaistu! Mitä mies istuu veden vyötäröltä? Tämä menee yli minun! Mitä eroa on miehen ja jogurtti? Että jogurtti on kulttuuria!

Muun muassa tästä löytyy osoitteesta Wideroos blogin eilen. Vuonna kommentteja blogin huomattava, että samoja vitsejä ja kääntää sukupuoli olisi nähtävä huono tuomio, ja jota ei voi hyväksyä käsitystä naisia.Wideroos, miten ihmiset reagoivat, jos Matti Vanhanen ja Jyrki Katainen saanut vastaavaa kertoa vitsejä naisista julkisesti?

- Mutta se on niin selvästi huumoria, ei ole epäilystäkään.

Mutta mitä mieltä olette reaktioita?

- Ei, en tiedä. Tällaisia vitsejä täällä on noin tekstiviesteinä kaiken aikaa. Mutta ilmeisesti joku on loukkaantunut. En voi sietää, joka tapauksessa, kaikki blondivitser saan. On olemassa muita asioita blogi, joka on halventava sekä miehiä että naisia, kuvia ja kaikkea, ja nyt olen isä Pietarsaari tehdä kampanjaa.

ANNE Suominen

09-1253 337, anne.suominen @ hbl.fi

Ville kirjoitti...

18-vuotiasta naista pidettiin viikko seksiorjana

Arbogan lapsimurhat -
ELINKAUTINEN


Suomalaisnaista uhkaa hirttotuomio - syyte palkkamurhasta

apinamies kirjoitti...

Mikään "tasa-arvo"taho ei ole kiinnostunut, että palomiehet kuolevat nuorina, koska palomiehet ovat vain miehiä. Siksipä heidän eläkeikäänsäkin on juuri "tasa-arvon" mallimaassa korotettu, jotta kuolisivat entistäkin nuorempina.

Eikä tämä kiinnosta ketään. Ei mahdu uutinen hesarin kymmenen luetuimman joukkoon. Kärjessä ovat raiskaus, kiekkokuolema ja BB-talo!

apinamies kirjoitti...

Markku:
Perussuomalaiset keräävät ja Vasemmistoliitto keräävät potin paitsi, jos Vasemmistoliittokin päättää ryhtyä feministipuoleeksi.

Vasemmistoliitto mainostaa jo nyt olevansa Suomen feministisin puolue.

Panu kirjoitti...


Demaritko haluavat ihan itse tuhota mahdollisuutensa menestyä?


Ei kai tuota muutenkaan voi selittää. Olen jo kauan julistanut, että feminismi on syöpäkasvain, joka tuhoaa demarit.

(paranoia:)Voi tietysti olla, että nämä feministit ovat Venäjän rahoittamia agentteja, joiden tarkoituskin on tuhota demarit. Sen jälkeen perussuomalaiset nousevat valtaan ja muuttavat Suomen venäläistyyppiseksi puolidiktatuuriksi, minkä jälkeen Venäjän armeija marssii rajan yli katettuun pöytään, kun Suomi on eronnut EU:sta, kieltäytynyt liittymästä Natoon, ja puolustustahto on nollilla kun ei enää ole demokratiaa eikä vaurautta puolustettavaksi.(/paranoia)

jorma kirjoitti...

Suomalaiset vastustavat poikien ympärileikkauksia

"Lastensuojelun Keskusliiton Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 80 prosenttia vastaajista kieltäisi poikien ympärileikkauksen laillistamisen."

Suomalaisten enemmistö siis puolustaa tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia, mutta tasa-arvoasioista vastaavaa sosiaali- ja terveysministeriötä tämä ei kiinnosta pätkääkään.

apinamies kirjoitti...

Keskipäivän peili radio Peilissä tänään:
Tampereen aliopiston mediatutkija Sinikka Torkkolalle ei riitä enää se, että miehiä ja naisia valittaisiin kunnallisvaaleissa yhtä paljon.

Nyt pitäisi kiinnittää huomiota siihen, millaisia miehiä ja naisia valitaan, Aiheesta on tekeillä oikein Pohjoismainen tutkimus: miten media käsittelee sukupuolta kunnallisvaaleissa. Taas siis yksi nollatutkimus viemässä veronmaksajien rahoja. Ei kannata ihmetellä, miksi mihinkään tarpeelliseen, kuten vanhusten hoitoon, ei yhteiskunnalta enää löydy rahaa.

Torkkolaa huolettaa se, että naisia valittaisiin vain imagosyistä eikä asiantuntemuksensa perusteella. Häntä huolestuttaa myös se, millaisia luottamustehtäviä valitut edustajat saavat. Hänelle ei tunnu käyvän se, että naiset pannaan päättämään päivähoidosta ja miehet kadunrakennusasioista...

Minusta tässä on nyt jotain mätää. Ensin ei kunnioiteta asiantuntemusta ja sitten pitäisi kuitenkin panna naiset kadunrakentajiksi? Ikään kuin feministi ei arvostaisi lainkaan naisten omia asiantuntemusaloja.

No näinhän se on aina ollut. Feministit ovat pahimpia naisten osaamisen väheksyjiä. Feministit arvostavat vain miesten osaamisaloja ja miesten tapaa arvottaa asioita. Tämäkin yhtälö panee miesaivot solmuun.

Nomen Nescio kirjoitti...

Minä taas olen ajatellut niin, että femakot ovat NATO:n palkkalistoilla.

Ensin tuhotaan demarit, vihreät ja vasemmisto, jotka nyt ei perinteisesti ole paljon natoa liputtaneet, sitten tuo perussuomalaisten kovempi populistisiipi ottaa puolueessa vallan. Siellä sitten masinoidaan se ryssäviha ja islaminvastaisuus yhdeksi paketiksi ja lääkkeeksi tarjotaan natoa. Kokoomus onkin jo odottelemassa Ahtisaaren rauhantoimistossa.

Nomen Nescio kirjoitti...

"Akateemisen feministisen teorian valjastaminen paremmin poliittiseen toimintaan."

Niinpä niin. Tartteeko tuota suomentaa - tuskin. Vai että vielä demareiden nuorilta tällaista vai.

Yleensä ideologinen diktatuuri pysyy parhaiten kasassa jos sillä on jotain terroripelotteita. Saas kattoa milloin alkaa julkiset teloitukset Senaatintorilla? Kemiaallinen kastraatio kun ei oikein pelotteena riitä. Muitakin tarvitaan, ja se kyllä tiedetään Braxeja myöten.

Sitten kun alkaa tapahtua sellaista että omat lapset ilmiantavat omat vanhempansa jollekin tasa-arvokomitealle ja opiskelijat alkavat ilmiantamaan niitä opettajiaan, niin minä liityn lestaadiolaiseen vapautusrintamaan.

Tuossakin tulee olemaan "Tie Tampereelle", sillä laestaadiolainen vapautusrintama aikoo vapauttaa Tampereen ennen Helsinkiä. Mutta tällä kertaa tullaan poohojosesta.

Nomen Nescio kirjoitti...

"Kappas vain, kenenkä muun naamat siellä SONKin saitilla tulevatkaan vastaan; tietenkin ammattifeministiparivaljakko Pia Vaara & Elina Aaltio, ts. Alien & Predator mutta kumpi on kumpi?"


"Elina" nimessähän on piilotettu tuo "Alien" eräänlaiseksi silmänkääntötempuksi. Kannattaa myös huomata, että laskemalla yhteispotenssin Elinan koko nimen aakkosten binääriarvosta saadaan luvuksi 666.

Pia Vaara taas on "Raapiva A" eli Predator. Kun laskee Pian nimen yhteispotenssin binaariarvoineen siitäkin saadaan luku 666.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus:
100% naisiin kohdistuneen väkivallan uhreista on naisia. Tutkimuksen tulos järkytti naistutkijoita niin Tampereella kuin Turussakin ja asettaa kysymyksen naisten asemasta poliittisessa päätöksenteossa.

Riittääkö luottamuspaikoille enää 60-40 sukupuoliosuudet, vai tulisiko naisten osuutta lisätä? Feministipuolueeksi hamuava SDP nuorisoliigansa saattelemana voisi ehdottaa 60- 50 sukupuolijakoa, joka tuntuisi jo paljon tasa-arvoisemmalta.

kävelevä dildo kirjoitti...

"Elina" nimessähän on piilotettu tuo "Alien"
Pia Vaara taas on "Raapiva A" eli Predator.


Ei helkutti, nyt putosin tuolilta. :)

Vortac kirjoitti...

Sukupuolijärjestelmän uudelleen rakentaminen laajassa, kriittisessä mielessä? Tarkoittaa käytännössä mitä???

Feminismille ideologia ja munkkilatinalla höystetty epälooginen, epäkoherentti ja sekava liturgia on tärkeämpää kuin käytäntö. Eivät he tiedä itsekään, mitä tuo tarkoittaa - suomeksi sanottuna ehkä sitä, että muutetaan kaikki lesboiksi ja homoiksi ja ammutaan heterot, ainakin jos he ovat miehiä.

- Vortac