sunnuntaina, lokakuuta 05, 2008

Kauneuden kirous

Iivi Masso (kok) on miesvihaa lietsova feministi
Amnesty vastustaa tasa-arvoa puhumalla vain ja ainoastaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta ja jättämällä kokonaan huomiotta miehiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan. Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas Iivi Masso osallistuu juuri tällaiseen tilaisuuteen, jossa puhutaan nimenomaan vain ja ainoastaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Kun häntä kritisoidaan tästä, hän ei näe mitään ongelmaa miehiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan totaalisessa unohtamisessa. Kaiken kukkuraksi hän deletoi keskustelupalstaltaan ne viestit, jossa tällaisesta on huomautettu.

Hän ei siis siedä minkäänlaista kritiikkiä, ei pysty millään tavalla vastaamaan häntä kohtaan esitettyyn kritiikkiin muuten kuin hakkaamalla olkinukkeja ("naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei tule vähätellä" - ikään kuin joku olisi muka yrittänyt vähätellä sitä) ja lopulta pyrkii jopa sensuroimaan häntä kritisoineet viestit pois keskustelupalstalta estääkseen lukijoitaan näkemästä hänen opponenttiensa esittämiä argumentteja.

Tämä on häneltä säälittävän huono ja älyllisesti epärehellinen argumentointistrategia. Valitettavasti juuri tuollainen käyttäytyminen on feministeille äärimmäisen tyypillistä. He eivät kestä minkäänlaista kritiikkiä, koska heidän esittämänsä väitteet ovat paikkansapitämättömiä, irrationaalisia ja jopa sisäisesti ristiriitaisia. Niinpä feministit kieltäytyvät asiallisesta ja rehellisestä keskustelusta, koska he etukäteen tietävät häviävänsä sellaisen keskustelun aina.
Tasa-arvoa miehille!

Miksi ruman ankanpoikasen pitää kaunistua?
Jos linnunalku olisi mies, sillä olisi hyvät edellytykset nousta rumiluksenakin maailmanluokan menestyjäksi. Katsokaa vaikka Donald Trumpia.
Eli rumilla miehillä on hyvät edellytykset nousta Donald Trumpeiksi? Sepä hienoa.

Sara La Fountain joutui kauneutensa vuoksi silmätikuksi
- Pikemmin ulkonäöstäni on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä. Olisi ollut helpompi päästä eteenpäin, jos olisin ronskimpi ja miehekkäämpi.
Ai kuinka kurjaa. Tuollaista kauniiksi joutumisen kohtaloa ei toivoisi kenellekään.

Beware the Queen Bee boss - she's hell to work for (and I should know, I was one!), says Carol Sarler

Brainy men found more appealing to women

Vihreää rohkeutta.

12 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Näköjään ranneliikkeessäkin tuo Vihreiden rohkeutta on -kampanja on herättänyt muutaman kommentin verran keskustelua.

Author kirjoitti...

"Jos linnunalku olisi mies, sillä olisi hyvät edellytykset nousta rumiluksenakin maailmanluokan menestyjäksi. Katsokaa vaikka Donald Trumpia."

Moniko mies on samankaltaisessa virassa kun Donald Trump? Miksi naiset aina vertaavat naisia menestyneisiin miehiin, eivätkä pultsareihin.

Heti kun vankiloissa on sukupuolikiintiöt, alan uskoa tasa-arvoon. Pummeistakin joka viides on nainen.

jorma kirjoitti...

"Niinpä feministit kieltäytyvät asiallisesta ja rehellisestä keskustelusta, koska he etukäteen tietävät häviävänsä sellaisen keskustelun aina."

Näinhän se menee. Suomen Amnestyn linjaus pistää väkivallanteot jonkinlaiseen tuomittavuusjärjestykseen väkivallantekijän ja uhrin sukupuolen perusteella on täysin käsittämätön veto ns. ihmisoikeusjärjestölle. Sitä ei oikeasti vain pysty millään puolustelemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Donald Trump ollut nuorena jotenkin normaalia rumempi? Ainakin nyt hän näyttää suht normaalilta yli 60-vuotiaalta mieheltä, joten voisi kuvitella hänen olleen normaali myös nuorena.

Mikko Ellilä kirjoitti...

"Jos linnunalku olisi mies, sillä olisi hyvät edellytykset nousta rumiluksenakin maailmanluokan menestyjäksi. Katsokaa vaikka Donald Trumpia."

Eihän Donald Trump ole mikään rumilus.

Tässä pari viikkoa sitten otetussa kuvassa Trump on 62-vuotias:

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Donald_Trump_announcing_latest_David_Blaine_feat_3.jpg

Kyllä Trump on paremman näköinen kuin kuusikymppiset äijät keskimäärin.

Sinänsä tämä on merkityksetöntä, koska ei kenellä tahansa äijällä ole mahdollisuuksia noin vain ruveta miljardööriksi. On aika sairasta, jos joku feministiakka kuvittelee keskivertomiehen olevan automaattisesti yhtä hyvässä sosioekonomisessa asemassa kuin Donald Trump.

Author kirjoitti...

"Nainen viilsi miestä teräaseella päähän eilen illansuussa Kouvolassa. Rikos tapahtui yksityisasunnossa, jossa oli uhrin lisäksi kaksi muuta henkilöä."

Ilta-Sanomat

"Kouvolassa viillettiin miestä teräaseella päähän vähän ennen seitsemää lauantai-iltana. Rikos tapahtui yksityisasunnossa, jossa oli uhrin lisäksi kaksi muuta henkilöä."

Iltalehti

Iltalehdessä tekijän sukupuolta ei mainita. Lienee merkityksetöntä.

Arawn kirjoitti...

Kuusikymppinen Donald lienee käynyt itsekin joitain plastiikkakirurgian operaatioita läpi. Miehetkin tekevät sitä nykyään.

jorma kirjoitti...

"Miehetkin tekevät sitä nykyään."

Miten niin "nykyään"?

Cane kirjoitti...

http://www.huffingtonpost.com/2008/10/03/nailin-paylin-hustlers-pa_n_131581.html

Vortac kirjoitti...

Pummeistakin joka viides on nainen.

Niin moni? Mihin tämä tieto perustuu? Mulla oli käsitys että joka kymmenes tms. (mutta se on vain hontelo käsitys, joka voi perustua virheelliseen muistikuvaan - statistiikat ja numeromurskaus on heikoin puoleni)

Joka tapauksessa yllättävän suuri lukema.

- Vortac

Arawn kirjoitti...

Jorma: No, varmaan miehet ovat sitä tehneet aina jonkin verran - ja tarkoitan tässä plastiikkakirurgisia operaatioita nimenomaan kauneuden vuokse, en esimerkiksi korjausoperaatioina, kun iho on palanut tms. Mutta minulle on jäänyt käsitys, että tätä nykyä miehet tekevät sitä suhteessa enemmän kuin aiemmin eli että ulkonäköpaineet ovat miehiä kohtaan kasvaneet.

jorma kirjoitti...

"ulkonäköpaineet ovat miehiä kohtaan kasvaneet."

Ulkonäköpaineet, etenkin johtavissa asemissa olevia, miehiä kohtaan, ovat ennenkin olleet merkittäviä. Vai luuletko, että jonnekin Ludig XIV:sta hoviin 1600-luvulla tai Wall Streetille 1900-luvulla mies olisi voinut mennä millaisena rumiluksena tahansa ja olla silti menestyjä?

Plastiikkakirurgian suosion kasvu johtuu siitä, että se on helpompaa, halvempaa, tuloksekkaampaa ja paremmin saatavilla kuin aiemmin. Siinä missä ennen käytettiin rahaa suuret määrät esimerkiksi erilaisiin hiusvesiin ja -lisäkkeisiin (eikä sitä paljon mainostettu), saatetaan nyt hankkia hiussiirto. Kuten vaikkapa Berlusconi on tehnyt.