torstaina, lokakuuta 30, 2008

Intohimo

Intohimon voi löytää uudelleen
Selja-Anneli Mansneruksen mukaan tasa-arvo käsitetään parisuhteessa helposti väärin. Tasa-arvo ei tarkoita samanlaisuutta. Eroottinen jännite syntyy siitä, että mies voi olla ja tuntea olevansa mies. Samoin naisen on saatava olla ja tulee muistaakin olla nainen. Kun eroottinen jännite ja kipinöinti haalenee, seksi ei enää huvita.
Yli sataa epäillään Helsingissä laittoman seksin ostamisesta

Ruotsi haluaa myös naiset vapaaehtoiseen asepalvelukseen

Dating Advice: Four Guys You Think You Should Date... but Shouldn't!

Hating Men -- Supposedly For The Greater Good

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

""Emme näe mitään syytä siihen, miksi sukupuoli rajaisi asevelvollisuuden", sanoi parlamentaarisen asevelvollisuuskomitean puheenjohtaja Anders Svärd keskiviikkona, kun hän jätti komitean osaraportin Ruotsin hallitukselle."

Koskakohan tämä aiotaan tajuta myös Suomessa?

Jorma

Jape kirjoitti...

""Emme näe mitään syytä siihen, miksi sukupuoli rajaisi asevelvollisuuden", sanoi parlamentaarisen asevelvollisuuskomitean puheenjohtaja Anders Svärd keskiviikkona, kun hän jätti komitean osaraportin Ruotsin hallitukselle. "

Komppaan Jormaa ja kysyn että kun Suomi niin monessa asiassa seurailee Ruotsin esimerkkiä, ja kun nyt kerran jotain hyvää ja asiallista tehdään Ruotsin puolella, niin koska sama asia otetaan kunnonkäsittelyyn ja sitä kautta toteutukseen myös Suomessa?

Kysymyshän on tasa-arvosta, jonka mallimaana Suomi, tällä hetkellä virheellisesti, esiintyy.

Anonyymi kirjoitti...

"Kysymyshän on tasa-arvosta, jonka mallimaana Suomi, tällä hetkellä virheellisesti, esiintyy."

Suomi on vanha vitsaus
ajoilta, kun hunttulan matti suomen osti. :) Myytit jurrisista ja iloisista junteista ovat saaneet tilalle talouskilpailun ja naiset taidon elää kaikesta muusta irrallaan kylminä kyberhahmoina.
Mitäpä sitä muuta tarvitaan, kun on kaikilla sopivasti
vaikeaa.

Sukupuolielämä näivettyi
jo. Lukuisat miehet viruvat
puutteessa haluttomuuden kohteina ja naisten (nörtimpienkin) bi-kokeilut yleistyvät, kun ei aaltopituutta riitä enää miehille jaettavaksi. Miehet ovat pelinappuloita, joihin kiinnytään statuksen vuoksi. Tai sitten he eivät ole kiinnostavia tai ansainneet tasa-arvoa.

Koko kansa elää muistoissa aikaa, kun tässä maassa vielä hoideltiin asioita ja maaseudullakin vielä perheet elivät elämäänsä, ja palvelut maaseudulla toimivaat.

Suomi on minun nähdäkseni jonkinlainen cyberajan välinpitämättömyyden johtokeskus, jota modernisoidaan olennaisemmista arvoista piittaamatta. Suunta on näytetty ja sitä kohti on edettävä. Kaikki resurssit on jo upotettu feminismin ja korporaatiokehityksen jatkamiseen.


Bmad

Daddy kirjoitti...

Isänpäivä lähestyy!

Wikipedia:

"Valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa tasavallan presidentti myöntää kunniamerkkejä ansioituneille äideille. Aiemmin on lähinnä palkittu suurperheiden äitejä."

Koska palkitaan isejä?

Jape kirjoitti...

Daddy: "Koska palkitaan isejä?"

Hyvä kysymys, jota sopii ihmetellä.

Luulisi, että esim. TANE:n miesjaoston agendalle kuuluisi tämä teema, mutta ei. TANE:n miesjaostolla on muuta "tärkeämpää" puuhastelua, kuten:

Neljäs miesjaosto (1996-1998
- oli mukana isyyden elämänkaarta selvittävässä työryhmässä
- järjesti helmikuussa 1997 seminaarin samaa sukupuolta olevien parien mahdollisuudesta virallistaa suhteensa
- järjesti yhteistyössä pohjoismaiden ministerineuvoston kanssa syyskuussa 1998 pohjoismaisen isäkonferenssin Isän jäljillä Hanasaaressa

Viides miesjaosto (1999-2001)

- teki aloitteen jonka seurauksena julkaistiin kirja "Isä neuvolassa"
- oli mukana julkaisemassa kirjan "Homo Fennicus - miesten homo- ja biseksualisuus muutoksessa", jonka toimitti Jukka Lehtonen
- järjesti seminaarin "Isyyden sietämätön keveys"

Kuudes miesjaosto (2002-2003)

- jakoi miehen työn palkinnon 2002 Arto Jokiselle kriittisen miestutkimuksen edistämisestä
- järjesti toukokuussa paneelin 'Miesten rooli tasa-arvossa ja feminismissä'
- julkisti 'Isä neuvolassa'-oppaan
- julkisti 'Miehinen keittokirja'-nimisen vihkon miehisiä reseptejä.

Että tuollaista vallan h*lvetin tärkeää puuhaa on ollut, että ei nyt ole isien palkitsemista ehtinyt miettimään...

Anonyymi kirjoitti...

Tietysti isät pitää palkita siinä missä äiditkin. Asiaan on vaadittava pikaista korjausta.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Vauvojen kokema väkivalta jää kodin seinien sisälle

Jälleen jää mainitsematta, että tällaisesta väkivallassta vastuussa on pääasiassa äiti.

Vastaava hienotunteinen sukupuolineutraalius ja syyttelyn sekä leimaamisen välttely ei sitten vain koskaan onnistu parisuhdeväkivallasta puhuttaessa.

Yhteiskunnan asenne näihin väkivallantekoihin on vähintäänkin ymmärtävä, sillä rikoslain mukaan
nainen, joka synnytyksestä johtuvassa uupumuksessa tai ahdistuksessa surmaa lapsensa, on tuomittava lapsensurmasta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi, mikä on selvästi lievempi rangaistusasteikko, kuin muissa henkirikoksissa.

Jorma

asdfgh kirjoitti...

Ennen kuin vedätte taas herneet nenään, miettikäähän ihan sekunti mikä viesti äitien palkitsemisessa on, ja haluatteko todella olla sitä vastahankaan?

Jos vastaus on edelleen kyllä, se on ihan okei.

Mieluiten en näkisi miesten ottavan "JOS NOI NI SITTE MEKI" -linjaa ihan joka asiaan, kuten osalla naisasianaisista on.

Anonyymi kirjoitti...

"Ennen kuin vedätte taas herneet nenään, miettikäähän ihan sekunti mikä viesti äitien palkitsemisessa on, ja haluatteko todella olla sitä vastahankaan?"

Kuka täällä on vastustanut äitien palkitsemista?

"Mieluiten en näkisi miesten ottavan "JOS NOI NI SITTE MEKI" -linjaa ihan joka asiaan, kuten osalla naisasianaisista on."

Minkä takia myös isiä ei voitaisi palkita? Ovatko isät sinusta vähemmän tärkeitä ja vähempiarvoisia kuin äidit? Millä perusteella?

Kyse on siitä, että palkitsemalla kasvatustehtävissä ansioituneita isiä yhteiskunta voisi konkreettisella tavalla osoittaa tasa-arvoista arvostusta isyyttä kohtaan ja kunnioittaa sitä työtä, jota isät ovat lapsiensa, perheidensä ja tämän maan eteen tehneet. En voi todellakaan ymmärtää, kuinka joku voi vastustaa näin positiivista ja rakentavaa esitystä. Mutta näköjään sekin onnistuu.

Jorma

Jape kirjoitti...

asdfgh: "Ennen kuin vedätte taas herneet nenään, miettikäähän ihan sekunti mikä viesti äitien palkitsemisessa on, ja haluatteko todella olla sitä vastahankaan?"

Ei äitien palkitsemista tässä ole vastustettu, ei sinne päinkään.

Mutta voinet miettiä, että mikä viesti siinä on, että äitejä palkitaan, mutta isejä ei?


asdfgh: "Mieluiten en näkisi miesten ottavan "JOS NOI NI SITTE MEKI" -linjaa ihan joka asiaan, kuten osalla naisasianaisista on."

Minun puolestani naisasianaiset voivat ottaa kernaasti "JOS NOI NI SITTE MEKI" -linjan esim. asevelvollisuus asiaan ja vaatia sitä pakolliseksi myös naisille. Mitenköhän naisasainaiset on tämän missanneet...jaa niin siinähän on kysymys erään velvoitteen ulottamisesta kokemaan myös naisia. Naisasianaisethan ei ole niinkään velvoitteista kiinnostuneita (paitsi jos pitää saada velvoite miehille). Naisasianaiset on kiinnostuneita vain oikeuksista, velvollisuudet onkin jo kinkkisempi juttu... ja tähän keskustelu yleensä sitten tyrehtyykin. No se on sitä rusinat pullasta -toimintaa, joka on naisasianaisille ja feministeille kovin tyypillistä. (Jännittää hiukan, miten Arawn tähän reagoi :)

Anonyymi kirjoitti...

asdfgh: "Mieluiten en näkisi miesten ottavan "JOS NOI NI SITTE MEKI" -linjaa"

Eikö tämä ole sitä, mitä kutsutaan yhdenvertaisuudeksi?

-Turo-

Anonyymi kirjoitti...

jape: "Naisasianaiset on kiinnostuneita vain oikeuksista, velvollisuudet onkin jo kinkkisempi juttu"

eivätkös miesasiamiehetkin ole kiinnostuneita vain oikeuksistaan (ja naisten velvollisuuksista)? en näkisi minkään etujärjestön ajavan edustamalleen intressiryhmälle velvollisuuksia tai muuta ikävää. niin se homma vain menee ja siksi mielestäni tarvitaan erilliset etujärjestöt miehille ja naisille.

-tikka

Anonyymi kirjoitti...

Otatko Henry linkkejä vastaan muuta kautta kuin täältä keskustelusta? Tässä ois yksi
http://benbittrolff.blogspot.com/

asdfg kirjoitti...

Jorma: "Kuka täällä on vastustanut äitien palkitsemista?"

Ei kukaan, kuten en minäkään miesten. Syntyypä näitä kommenttipalstoja seuratessa vain sellainen vaikutelma, että naiset eivät saa valittaa pikkuasioista, mutta miehet saavat.

Mitaleja jaetaan äideille siksi, että perinteisesti äideillä on ollut suurempi kasvatusvastuu. Etenkin siinä ikäluokassa, jossa palkitut yleensä ovat. (Kommenttiboksi rikkoo urlit, joten Googlaa "Presidentti Halonen valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa")


Jape:

Vuotuiset 50 prenikkaa ja asevelvollisuus, kaksi kokoluokkansa puolesta suht samanlaista asiaa?

Jape kirjoitti...

tikka: "eivätkös miesasiamiehetkin ole kiinnostuneita vain oikeuksistaan (ja naisten velvollisuuksista)?"

No näkisin asian niin, että miesasiamiehet on enemmänkin kiinnostuneita miesten oikeuksista, ja nimen omaan siinä mielessä, että tarvitaan tasapainotusta nykyiselle "velvollisuustaakalle" joka kohtaa esim. vallitsevan lainsäädännön kautta vain miehiä. En näkisi keskeisenä ensisijaisena tavoitteena velvollisuuksien lisäämistä naisille, mutta sekin on eräs mahdollisuus kun punnitaan onko oikeudet ja velvollisuudet tasa-painossa miesten ja naisten välisen tasa-arvon näkökulmastaa asiaa tarkasteltaessa.

en näkisi minkään etujärjestön ajavan edustamalleen intressiryhmälle velvollisuuksia tai muuta ikävää.

No eihän näin kukaan ehdoin tahdoin teekkään :)

niin se homma vain menee ja siksi mielestäni tarvitaan erilliset etujärjestöt miehille ja naisille.

Olet oikeassa ja löysit kipupisteen: Naisten etuja ja oikeuksia ajavia järjestöjä on pilvinpimein. Osa vieläpä verovaroin tuettuja.
Miesten etujärjestöjä ei ole, eikä varsinkaan verovaroin tuettuja, tämähän se eräs keskeisimmistä ongelmista on!

Jape kirjoitti...

asdfg: "Vuotuiset 50 prenikkaa ja asevelvollisuus, kaksi kokoluokkansa puolesta suht samanlaista asiaa?"

Pitääkö tuollaista edes kysymyksen muotoon pukea?
Jos mielestäsi 50 prenikkaa naisille "is not a big deal" -tyyppinen asia, niin miksi vastaava juttu miehille olisi?
Miksi vastaavia 50 prenikkaa ei voisi, tasa-arvoisesti, jakaa myös iseille, vai oletko kenties sitä mieltä, että ei löytyisi 50 kunnon isää? Ei varmaan ainakaan joka vuosi, eikö niin?

Kysymys on tasa-arvosta. Vaikka ne 50 isää saisivatkin se prenikan, ovat he jo joutuneet, ainakin valtaosa heistä, suorittamaan lakisääteisen, vain miehille sukupuolen perusteella, vankilan uhalla, pakollisen asevelvollisuuden. Mikä vastaava lakisääteinen velvollisuus on naisilla? Nyt on siis kysymyksessä tasa-arvoasia, joka on eräs keskeinenä teemaa tässä blogissa. Eikä mielestäni tässä "valiteta" nyt pikkuasiasta, vai valitetaanko sinusta?

Anonyymi kirjoitti...

"Syntyypä näitä kommenttipalstoja seuratessa vain sellainen vaikutelma, että naiset eivät saa valittaa pikkuasioista, mutta miehet saavat."

Mikä pikkuasia se on, ettei isyyttä arvosteta tasa-arvoisesti äityden kanssa? Tämä ei ole pikkuasia, vaan käytännön osoitus siitä, ettei isyyttä arvosteta tasa-arvoisesti, kun vielä meitä, jotka tasa-arvoisuutta vaadimme kimpuun hyökätään raivolla.

"Mitaleja jaetaan äideille siksi, että perinteisesti äideillä on ollut suurempi kasvatusvastuu."

Jos olet tosiaan näin pahasti pudonnut kehityksen kelkasta, etkä kykene arvostamaan isien kasvatustyötä, joka on todella merkittävä, ongelma on sinun omassa tietämyksessäsi ja ennakkoluuloissassi, ei missään muualla.

Siitähän tässä on kysymys, että kasvatusvastuu ei todellakaan ole vain äitien (ei ole koskaan ollutkaan), joten myös isien panosta on kunnioitettava ja arvostettava.

Vastuuta ollaan kyllä aina valmiina sysäämään lisää isille, mutta mistään tasa-arvoisista oikeuksista vanhemmuuteen tai vanhempana, tai edes isyyden kunnioittamisesta tasa-arvoisesti äitiyden rinnalla ei vain ole merkkiäkään.

Ilmeisesti sinulle esitetyt kysymykset olivat liian vaikeita vastattavaksi.

Edelleenkään et ole kyennyt esittämään ainuttakaan rationaalista perustetta sille, miksei isyyttä pitäisi arvostaa tasa-arvoisesti äitiyden rinnalla ja miksi isiä ei pitäisi palkita kasvatustyöstään siinä missä äitejäkin. Jos Suomi olisi edes auttavasti tasa-arvoinen maa, tämä tapahtuisi ihan automaattisesti, ilman, että sitä pitää erikseen esittää ja vaatia. Kertoo ns. tasa-arvoviranomaisista paljon, etteivät ne ole koskaan huomioineet tätäkään asiaa ja korjanneet tätä epäkohtaa.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Attractive fathers do not pass their looks on to sons

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Suspicious minds: Men have evolved to be better at spotting infidelity than women, study finds

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

"Men have evolved to be better at spotting infidelity than women, study finds"

Se siitä naisten sosiaalisesta älykkyydestä ;)

- Syltty

apinamies kirjoitti...

Niin, ensi viikko onkin Miesten viikko! Enpä ole ennen moisesta kuullutkaan.

Ja ikään kuin sattumalta ensi viikko on myös Ehkäisevän päihdetyön viikko!

Ikään kuin sattumalta median kirjoitukset isänpäivänä käsittelevät lähes pelkästään isää ongelmatapauksena - täysin päin vastoin kuin tapahtuu äitienpäivänä. Pitäkääpä silmällä isänpäiväsunnuntain lehtiä!

Ikään kuin miesten viikon kunniaksi Kaleva tekee jutun Anne Moilasesta, joka valittaa haastattelussa, että miesten viikko on joka viikko ja ettei muista koskaan kuulleensa miestä halventavaa vitsiä!

Missä pumpulissa nämä feministit oikein elävät?

Jape kirjoitti...

tuosta apinamiehen postaaman "miesten viikko! linkin takaa:

Torstai 6.11.

Miesfoorumi - Mies vailla tasa-arvoa.
Jouni Varanka: Mitä näisten aseman parantaminen antaa miehille?
Paikka: Miessakit ry, Annankatu 26 B 28 klo 17.30-19.30.


Eikö h*lvetissä nuo Miessakit tajua irtisanoutua tuosta Profeministi Jouni Varangasta? Miessakit ihmettelee (keskustelu foorumi on muuten ihan näivettynyt) että missä keskustelu jne. ja kutsuu tuon irvokkan sukupuolirasistin taas puhumaan tasa-arvosta, mutta huom! ei siitä tasa-arvosta, jonka edistämisetä Jounille maksetaan palkkaa (Miesten tasa-arvo), vaan Jounin mieli aihesta tietysti puhutaan, eli: "Mitä naisten aseman parantaminen antaa miehille?

Ei hyvät hyssykät sentään, nukkuuko Timperi? Mitä?

Anonyymi kirjoitti...

Miesten viikon ohjelma on puhumista väkivallasta, mokuttamista ja tietenkin naisten aseman parantamista.

Hei, Henkka näyttäisi levan puhumassa Tampereen miespäivillä lauantaina 8.11!

http://www.miespaivat.net/

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

...My screen saver didn't come on and the screen went black and said something like 'video driver and 3-D wasn't up to date', so I went to Intel and updated driver and ran some kind of program. My Avira Anti virus come up saying I had malware, I cleaned it. Checked to see if my screen saver came up, it didn't. So I tried system restore, didn't work. restored for an earlier time, didn't work. What is wrong and how can I fix it...without using my recovery disks which it looks like i will have to do. I've used recovery several times (E-Machines 7-disk recovery) cause people have got on here and got viruses on here. I feel doing Recovery so many times is straining my computer and I don't want to keep doing it. Should I just get another motherboard? [url=http://gordoarsnaui.com]santoramaa[/url]

Anonyymi kirjoitti...

People should not ruin light from bycicle berause cyclist must see something in the evening

Anonyymi kirjoitti...

Why people still use to read news papers when in this technological world everything is accessible
on net?

Feel free to surf to my webpage - sleep apnea symptoms

Anonyymi kirjoitti...

The constituents of several goods [url=http://ywashst.com]buy lifecell[/url] in Wrinkle Removal From The Face buy lifecell cream Now you know the ingredients which the top vision product for http://lfcream.com which are combined with prior to-and-following photos.

Nwoha, Chidinma M. kirjoitti...

Visit http://www.unn.edu.ng/ for more info...

Anonyymi kirjoitti...

Hello there! This post could not be written any better!
Reading through this post reminds me of my good old room mate!
He always kept talking about this. I will forward this write-up to
him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks
for sharing!

Look at my page; ford ranger forum