sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Rohkaisua kaivataan

When moms criticize, dads back off of baby care: Women's nagging or support dictates men's involvement, research shows
Moms' words of criticism or encouragement directly affect how involved their husband or partner becomes in the day-to-day care of their infant, finds a new study published in the June issue of the Journal of Family Psychology. When a mother criticized her partner's child-care efforts, it often caused him to lose confidence, and even withdraw from caring for the baby. But when a mom praised dad's efforts, he took a more active parenting role.
Author says schools have become tougher on boys

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jep, jep. Blogin vakiokommentaattorit kyllä repivät pelihousunsa, sillä jouduin ojentamaan nyrkein liian innokasta kilpakosijaa.

En jaksanu sen kummemmin alkaa neuvottelemaan, vaan tönäisin kaverin kauemmaksi ja kun siitä yritti vielä tulla takaisin, pistin samantien turpaan.

Sen pituinen se.

Katsokaa ketä yritätte iskeä ja miten. Epäkorrektien tapojen takia voi saada vihaiselta poikaystävältä dunkkuun.

- Syltty

PS Jos naisen takia ei kannata tapella, niin minkä sitten?

Anonyymi kirjoitti...

no saitko? oliko nainen kiihkeämpi tekosi seurauksena?

t. pena

Anonyymi kirjoitti...

Syltty, kerropas machoilevana heteromiehenä vastaus kysymykseen, joka on askarruttanut minua jo pitkään: Useinhan heteromiehet uhoavat ainakin leffoissa olevansa valmiita vaikka kuolemaan naisen vuoksi, mutta mietin että mahtaako uho ulottua niin pitkälle, että olisivat valmiita tarjoamaan itsensä panopuuksi toisille miehille naisystävänsä pulasta pelastaakseen? Juuri leffateattereissa pyörineen Käsky-nimisessä elokuvassahan miestähti suostuu tällaiseen pelastaakseen rakastamansa naisen, mutta elokuvahan perustuu naisen kirjoittamaan tarinaan, mikä hieman heikentää uskottavuutta.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä feministejä liehittelevä linja olevan kaikkea muuta kuin ääntenvoittaja demareille. Persuthan muistaakseni todettiin Mortimerin perusteellisessa arvioinnissa merkittävistä puolueista kaikkein vähiten miesvastaiseksi, joten tulos näyttää tässä vaiheessa tasa-arvon kannalta lupaavalle.

Jorma

asdfg kirjoitti...

Minäkin laadin aina tiedotteen Internettiin, jos lyön jotakuta kapakassa.

Anonyymi kirjoitti...

Jep. Hyvältä näyttää. On tosin aika järkyttävää, että miesveroa ehdottanut Tarja Filatov Hämylinnasta näyttää keräävän toiseksi eniten ääniä SDP:ssä. Toivottavasti eduskuntavaaleissa tulee demareille se todellinen romahdus, jonka jälkeen ei enää seliteltävää jää ja on aivan pakko vetää oikeat johtopäätökset, mikäli niihin ei nyt kyetä.

Hupaisa oli YLE1:n vaaliohjelma, jossa rydyttiin äsken spekuloimaan sitä kauheaa ilmiötä, että naisia valittiin vain vajaa 40% ja miehiä yli 60%.

Tuo YLEn vakiotoimittajanaama, taisi olla Tarja Halosen taannoisen kirjan kirjoittaja, alkoikin ketterästi höpisemään jotain siitä kuuluisasta lasikatosta.

Niin ikävää kuin se femakoista onkin, suuri osa naisista ajattelee edelleen omilla aivoillaan, eikä äänestä sen perusteella mitä jalkojen välistä roikkuu tai mitä feministikaarti käskee.

t. kävelevä dildo

apinamies kirjoitti...

Härkönen:"Naiskirjailijoita vähätellään"

Vain nainen pystyy tällaiseen. Kun hänet valitaan nykyajan uudeksi kansalliskirjailijaksi, hänen ainoa sanomansa on, että naiskirjailijoihin suhtaudutaan edelleen eri tavalla kuin miehiin.

Kuinka naurettavaa olisi ollutkaan, jos Jari Tervo olisi voittanut ja valittanut, kuinka mieskirjailijoihin edelleen suhtaudutaan eri tavalla kuin naisiin...

Ja kymmenen "parhaan" kirjailijan joukkoon mahtui sentään neljä naista eli ihan kiintiöissä pysyttiin.

Härköseltä palaa pinna, jos naistenlehti arvioi hänen teoksensa pinnalliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Psitiivista vaalituloksessa on sekin, että sekä Elina Aaltio, että Sini Terävä jäivät rannalle.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Pena:
No eipä avovaimo toimiani pahakseenkaan pistänyt, eli ei tuo ainakaan huonontanut asemiani.

En aio tulevaisuudessakaan suvaita sitä, että joku törppö tunkee täysin kutsumatta itsensä liian lähelle naistani.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"No eipä avovaimo toimiani pahakseenkaan pistänyt, eli ei tuo ainakaan huonontanut asemiani."

Vakka kantensa löytää...

"En aio tulevaisuudessakaan suvaita sitä, että joku törppö tunkee täysin kutsumatta itsensä liian lähelle naistani."

Snagariöyhöjen "jaloa" sukua!

Arawn kirjoitti...

Minä en kyllä hyvällä katsoisi, jos mieheni alkaisi väkivaltaisesti kouluttaa jotakuta, joka yrittää iskeä minua. Vasta, jos se iskijä kävisi väkivaltaisesti päälleni, sitten puolustaminen olisi ok. Mutta muuten se on MINUN asiani käskeä epätoivottu iskijä tiehensä. Jos käskyni eivät tehoa, sitten mieheni saa käskeä iskijää poistumaan, jos katsoo hyväksi. Mikäli iskijä ei tästäkään ymmärrä, sitten haetaan henkilökunta paikalle.

Anonyymi kirjoitti...

Älkää nyt viitsikö jeesustella.

Kyllä ylivoimaisesti suurin osa tämänkin blogin mieslukijoista tönäisisi lähentelijän pois _mikäli_ vain oma kantti kestäisi. Ei sitä tarvitse sietää että joku alkaa lähentelemään.

Jos taas kantti ei kestä, voi aina yrittää keksiä jotain luolamies-nakkikioskitappelijajuttuja. Se on ihan normaali defenssireaktio. Jotenkin tuntuu iskevän joidenkin miesten miehisyyteen, jos joku toinen kertoo rehellisesti puolustavan omaansa vaikka voimatoimin.

Normaalit iskuyritykset ovat sitten ihan asia erikseen, niiden suhteen ei tarvitse tehdä mitään.

Olimme jo ulkona, joten henkilökunnasta ei paljoa olisi ollut apua.

- Syltty

apinamies kirjoitti...

En jaksanu sen kummemmin alkaa neuvottelemaan, vaan tönäisin kaverin kauemmaksi ja kun siitä yritti vielä tulla takaisin, pistin samantien turpaan.

Syltty on malliesimerkki evoluution tuottaman uroksen käyttäytymisestä. Eipä tuohon ole mitään lisättävää. Penan kysymys no saitko oli aivan johdonmukainen. Ilmeisesti sait.

Politrukki kirjoitti...

Omistushaluisia pilluporvareita näkee ihan paikan tasosta riippumatta joka juottolassa. Pilluporvari luulee halvan kultarinkulan tai yhteisen osoitteen vaikuttavan omistusoikeuteen. Ei toista ihmistä voi omistaa.

Kun menee iskemään jotain muodollisesti pätevää naista, niin ei paljon tule katseltua, millainen veltto luuseri siinä vieressä mahtaa vetelehtiä. Kun pilluporvari aloittaa omistusininänsä, siinä vaiheessa on hyvä ottaa häneltä luulot pois joko nyrkillä tai tuopilla ennen kuin hän käy väkivaltaiseksi.

Ei tällä keinolla yleensä pillua tipu, kummallekaan, mutta varsin usein silti. Ja jos pillu jääkin saamatta, niin tuleepahan ainakin parempi mieli.