torstaina, lokakuuta 23, 2008

Sukupuolisilmälasit

Number of Male Teachers Shrinking Fast
Nelson cites three main reasons for the absence of male teachers.

"The first reason is stereotypes. People believe men aren't nurturing. The second reason is fear of accusations of abuse. People are afraid men are going to harm children. And the third reason is low status, low pay," he said.
Kid in Ad: "One Day My Husband Will Kill Me"
One ad features a smiling young girl who's wearing a tiara next to the "One day my husband will kill me" captions. Another features a boy: "When I grow up, I will beat my wife."
Miksi naisen euro on 80 senttiä

Ihmiskauppa rehottaa EU:n sisällä

Sukupuolisilmälasit käyttöön!

Suomen Nainen 2/2008:
Kovaotteinen feministi Sampsa Kataja: Turun Sanomat teetti keväällä kansanedustajilla kyselyn, jossa kolme hallituspuolueiden mieskansanedustajaa paljastui feministiksi. Feministiksi tunnustautuivat Juha Mieto, Stefan Wallin sekä Kokoomuksen tuore varapuheenjohtaja,
satakuntalainen Sampsa Kataja. Kyselyn perusteella Sampsa sai lempinimen “kovaotteinen porilainen feministi”.

– Suurin epäkohta tasa-arvon toteutumisessa on se, että naisen euro on 80 senttiä. Kun naisten palkat ovat alhaisemmat, jäävät naiset perheissä kotiin. Kun naiset jäävät kotiin, miehet etenevät johtopaikoille. Kierre on valmis. Kaikesta huolimatta olen kiintiöpaikkojen kannattaja, Sampsa sanoo.

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sampsa Kataja vastustaa siis sitä, että työhön valittaisiin kyvyjen ja pätevyyden, eikä sukupuolen perusteella, ja uskoo feministisiin valheisiin. Heikko esitys.

Jorma

suolihuuhtelu kirjoitti...

Mitä jos joku tekisi mainoksen jossa valkoinen mies sanoo "one day a nigger is going to rob me" ja musta mies sanoo "one day I'm going to rob a liquor store."

Argh kirjoitti...

Naisvihaa ei oikein tahdo löytää virallisista eikä epävirallisista yhteyksistä niin puhtaassa muodossa kuin miten miesviha esiintyy näissä väkivaltakamppanjoissa.

Kun puoli kansaa yritetään vastuuttaa sukupuolensa perusteella muutamien kanssaurpojen tekemisistä, niin siinä tehdään täsmälleen samaa asiaa kuin edellä mainitussa neekeri + viinakauppa -esimerkissä.

Eräiden tahojen olisi ehkä syytä ottaa käyttöön sukupuolirasistisilmälasit. Sukupuolimonokkelejahan on käytetty jo aivan tarpeeksi pitkään.

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen leimaamiskampanjointi ei siis ole ainoastaan Pohjolassa harjoitettava käytäntö.

Artikkelin perusteella Ison Rapakon takana tuollaista ei ilmeiseti kuitenkaan niellä ihan kakistelematta.

Pari mainostilayritystä on kieltäytynyt laittamasta kampanjan julisteita esille. Tämä siis maassa ja osavaltiossa, jossa meikäläisen uskomuksen mukaan mukaan rahalla saa ja hevosella pääsee. Mitenkähän olisi vastaavien täkäläisten firmojen kanssa?

Risto

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo nimi/url-toiminto jotenkin rikki? Valittaa kiellletyistä merkeistä, jos ei ole jättänyt url:ia.

Risto

Anonyymi kirjoitti...

Miäs kumma se siellä Sukupuoliglasien linkkisivulla onkaan heti listan ensimmäisenä?

Anonyymi kirjoitti...

Nihilisti ja naisvihaaja Laasanen, sanoi Tiina K.

Nyymi, Ano kirjoitti...

"Kunnianloukkaus!", huudahti juristi.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos todetaan, että on olemassa seksin puutteesta kärsivien miesten ryhmä, niin tästä tosiseikasta ei seuraa vielä velvollisuutta tehdä asialle jotakin."

Missäs tällaisesta velvollisuudesta on puhuttu? Mitä on asialle vaadittu tehtäväksi?

"Kyseessä ei siis ole tasa-arvo-ongelma, ellei sitä eettisin perusteluin sellaiseksi osoiteta."

Miksi puhua vain etiikasta, kun seksin puute on henkisesti ja fyysisesti haitallisempaa, kuin sen saanti? Tämähän on siis lääketiedettä ja biologiaa.

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Woman in jail over virtual murder

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Hiring Gurkha girls will weaken British Army, warns top brass

Jorma

Anonyymi kirjoitti...

Yhdessä mainoksessa näytetään sikiö naisen vatsassa vieressä teksti: Äitini ryyppää minulle elinikäisen kehitysvamman.

Toisessa on alle kaksivuotias vauva makaamassa lattialla sotkun ja kaljapullojen keskellä, likaisena, nälissään, märissä vaipoissa ja mustelmilla vieressään teksti: Äitini tulee ravistelemaan minut kuoliaaksi.

Ville

ps. Valitse henkilöllisyys kohdan Nimi/Url-osoite ei toimi, ainakaan Firefox 3.0.3 versiolla. Valittaa: "URL sisältää kiellettyjä merkkejä"

Anonyymi kirjoitti...

"Sukupuolittunut lasten pahoinpitely"

- Nomen Nescio

apinamies kirjoitti...

The first reason is stereotypes. People believe men aren't nurturing. The second reason is fear of accusations of abuse. People are afraid men are going to harm children. And the third reason is low status, low pay," he said.

Kyllähän näissä "stereotypioissa" on ihan oikeaa asiaa taustalla. Naisen ylivoimaisuus kasvattajana (keskimäärin) miehiin verrattuna on sitä selvempi, mitä pienempi lapsi on.

Olenkin aina uhmetellyt, miten feministit haluavat väkisin tunkea lasten kasvatuksen miehille, vaikka miesten keskimääräinen kyky tähän toimintaan on huonompi ja miehet keskimäärin myös ovat suurempi uhka lapsen hyvinvoinnille.

Vastauskin on selvä. Naisliike haluaa asettaa palkkatyön lasten hyvinvoinnin edelle.

Anonyymi kirjoitti...

argh sanoi: "Kun puoli kansaa yritetään vastuuttaa sukupuolensa perusteella muutamien kanssaurpojen tekemisistä, niin siinä tehdään täsmälleen samaa asiaa kuin edellä mainitussa neekeri + viinakauppa -esimerkissä."

Neekereiden ja naisten ero Suomessa ja muualla Euroopassa on se, että naiset ovat välttämättömiä ja heidän kanssaan on pakko elää, kun taas neekerit ovat tänne ideologisin syin tuotettu ylimääräinen populaatio. Heidän palauttamisensa kotikonnuilleen ei ole sivilisaation tuho - vaan krhmmm - pikemminkin sen pelastus. Naisia taas ei voida poistaa ilman, että kummatkin sukupuolet häviäisivät hyvin lyhyessä ajassa.

apinamies kirjoitti...

Kid in Ad: "One Day My Husband Will Kill Me"

Tällaisia mainoksia on siis bussien kyljissä ameriikanmaassa. Meillä ollaan huolissaan lapsista, jos kadulla näkyy rintaliivimainos. Atlantin takana lapset kai ovat kovempaa tekoa, kun heille voi näyttää tällaisia opetusmainoksiakin.

Perväkivalta on ilmiö, jossa puhutaan järjestään aidanseipäistä eikä oikeista asioista. Mutta ei tästä enempää tällä erää.

Anonyymi kirjoitti...

Last of Albania's 'sworn virgins'

Anonyymi kirjoitti...

Apinamies, mihin perustat väitteesi siitä, että miesten keskimääräinen kyky kasvattajina olisi naisia heikompi ja että miehet olisivat suurempi uhka lasten hyvinvoinnille?

Käsittääkseni tutkimuksissa on havaittu yksinhuoltajaäitien lasten pärjäävän selvästi heikommin aikuisiälläkin kuin kaksivanhempisissa perheissä kasvaneiden lasten. Voi toki olla, että yh-miehet eivät pärjäisi edes niin hyvin kuin yh-naiset, vaikka olen kuullut lähinnä vain päinvastaista - mutta missä on todisteet tästä? Yleensähän sekä ihmis- että eläinjälkeläisillä on huomattu vanhemman uroksen läsnäolon rauhoittavan nuorempien riehuntaa ja muuta ei-toivottavaa käytöstä.

Mitä tulee sitten lapsiin kohdistuviin uhkiin, niin nimenomaan naisethan ovat tunnetusti vastuussa pääosassa pienten lasten pieksemisistä ja hengiltäpäästämisistä. Jotkut naiset hätäpäissään selittelevät kaiken tämän johtuvan vain siitä, että naiset olisivat keskimäärin enemmän lasten seurassa, mutta taaskaan ei ole näyttöä siitä, että edes yhtä paljon lasten kanssa aikaa viettävä mies pahoinpitelisi lapsia yhtä usein kuin naiset. Tämä saattaa osaltaan johtua siitä, että ilmeisesti jo miehen läsnäolo rauhoittaa lapsia.

Anonyymi kirjoitti...

Brothers share wife to secure family land

Anonyymi kirjoitti...

Naisrattijuoppo tappoi kaksi - selvisi itse naarmuilla

Sarah Palin törsäsi kampaajaan 18 000 euroa kahdessa viikossa

Kampanjaraporttien mukaan hän törsäsi pelkästään kampaajaan yli 18 000 euroa lokakuun kahden ensimmäisen viikon aikana.
...
Republikaanien törsäyksestä Paliniin tuli puheenaihe tällä viikolla, kun kävi ilmi, että hänen vaatteensa, kampauksensa ja meikkauksensa ovat maksaneet yhteensä yli 120 000 euroa.


Ville

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista kuinka niin monni nainen rahan makuun päästyään törsää kansan rahoja armotta vaatteisiin, kuten kuningatarmehiläiseksi hetkeksi päässyt Sarah Palin - tai kenkiin, kuten Imelda Marcosista muistamme. Mahtaakohan tällä olla jonkinlainen seksuaalinen ulottuvuuskin? Ilmeisesti ainakin sukupuolinen ulottuvuus on, koska en muista yhtään esimerkkiä julkisuudessa olleesta miehestä, joka olisi tehnyt samaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://socialinteractions.net/helsinkiworkshop.php

Kunto kirjoitti...

Oikeuden ritari pisti ämmät ruotuun

Anonyymi kirjoitti...

"Olenkin aina uhmetellyt, miten feministit haluavat väkisin tunkea lasten kasvatuksen miehille, vaikka miesten keskimääräinen kyky tähän toimintaan on huonompi ja miehet keskimäärin myös ovat suurempi uhka lapsen hyvinvoinnille.

Vastauskin on selvä. Naisliike haluaa asettaa palkkatyön lasten hyvinvoinnin edelle."

No kyllä se tälle nykyajan naisliikkeelle sopii,että joku somalinainen synnyttää vaikka yhdeksän lasta,eikä koskaan mene töihin kodin ulkopuolelle,mutta kun suomalaisnainen haluaa jäädä kotiin hoitamaan lapsia,eikä mennä palkkatyöhön,niin se onkin sitten aivan hirveä yhteiskunnallinen hätätila,jota pitää vastustaa kaikin voimin.Naisliikkeen ideologinen tarkoitus on tuoda synnytyskoneita Afrikasta ja Lähi-Idästä ja jättää lisääntyminen näiden vastuulle.Suomalainaisen on tämän liikkeen mukaan sopimatonta jäädä kotiin hoitamaan lapsiaan ja keskittyä puhtaasti kotiäitiyteen,mutta somalinaiset saavat kyllä synnyttää niin monta lasta kuin haluavat(synnyttävätkin keskimäärin 7) ja pysyä kaikessa rauhassa siellä kodin seinien sisällä. Mutta en allekirjoita tuota väitettä,jonka mukaan miehet olisivat suurempi uhka lasten hyvinvoinnille.

Realisti

Anonyymi kirjoitti...

"Oikeuden ritari pisti ämmät ruotuun"

Kertoo että: Hakemaasi sisältöä ei löytynyt.

Ville

Anonyymi kirjoitti...

Onkos Henkka tuollainen koskaan sattunut silmiiin: Helsingin Tutkijanaiset.

On Honkasaloa, Herttoja ja Kantolaa.

Helsingin äärifeministien oma toimintaryhmä:

http://blogit.helsinki.fi/tutkijanaiset/post-9.htm

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalisen MAT:n analyysiä maahanmuuttopolitiikan vinkkelistä

apinamies kirjoitti...

Apinamies, mihin perustat väitteesi siitä, että miesten keskimääräinen kyky kasvattajina olisi naisia heikompi ja että miehet olisivat suurempi uhka lasten hyvinvoinnille?

Tästä nyt on tutkimustietoa vaikka kuinka paljon, kun vain viitsii tutustua. Naiset ovat herkempiä huomaamaan ja jopa kuulemaan pienten lasten viestejä. Paljon muitakin fysiologisia tosiasioita löytyy, mutta en nyt jaksa enää tähän vuorokaudenaikaan lähdeviitteitä etsiä.

Ja olisihan se outoa, ellei näin keskimäärin olisi. Perusteluja löytyy vaikka tästä.

Yh-perheitä ei nyt tällaisessa yhteiskunnassa voi verrata normiperheeseen eikä siitä varsinkaan voi vetää mitään johtopäätöksiä miesten paremmuuteen lasten hoidossa. En ole väittänytkään, etteikö miehillä olisi mitään roolia lasten kasvatuksessa, mutta se toimii vasta yli kolmivuotiaiden lasten kanssa. Ja silloinkaan ei todennäköisesti ole olennaista, onko mies oma isä vai joku muu.

apinamies kirjoitti...

Jatkoa tuohon edelliseen. Jos joku kaipaa viitteitä, niitä löytyy vaikkapa kirjasta:

Moir,A.& B.1998: Why men don't iron. The real science of gender studies. (sivut 268-273).