keskiviikkona, lokakuuta 15, 2008

Saara Ilvessalo (vihreät)

Maahanmuuttaja naapuriini, kiitos!
Jos valtio ja kunnat toteuttaisivat velvollisuutensa, jokaiselle maahanmuuttajalle taattaisiin nykyistä huomattavasti parempi suomen kielen opetus, kulttuurin tutustuttaminen, ammatinvalinta, laadukas työ ja edullinen asunto mukavasta ympäristöstä maahanmuuttajakeskittymien sijaan. Tämä jos mikä loisi syntyperäisille suomalaisillekin työpaikkoja suomen kielen opettajina ja erilaisina neuvojina. Tulevaisuuden työvoimapulaa saataisiin näillä toimenpiteillä ennaltaehkäistyä.

Kaiken lisäksi ulkomailta Suomeen muuttaneet ovat usein mukavimpia ihmisiä joita kohtaa. Poikkeuksetta jokainen maahanmuuttajabussikuski tai -kauppias on iloisempi, puheliaampi ja vitsikkäämpi kuin suomalainen kollegansa. Suomalaisilta on silloin tällöin kyselty tutkimuksissa, keitä he ottaisivat naapureikseen. Minulle maahanmuuttaja, kiitos! Mielellään useampikin.
Naisiin kohdistuva väkivalta on saatava loppumaan!

20 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Rumiksi laitetut kulmakarvat Saaralla ja melkoinen kalmahenkinen meikkikin naamassa.

Homo kirjoitti...

Kummallista on myuöskin, että miehiä syrjivästi vaaditaan nimenomaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa lopetettavaksi, kun peräti 43,5 % naisista on kokenut joskus väkivaltaa tai sen uhkaa 15-vuotta täytettyään. Eikös vähän aikaa sitten julkaistu kyselytutkimus, jonka mukaa nuorista miehistä huomattavan suuri osa oli joutunut väkivallan uhriksi - eikä kyse ollut edes pelkästä uhasta. Vielä vanhemmista miehistä varmaankin vielä suurempi osuus on joutunut väkivallan uhriksi, koska uhriutuminen on kumuloituvaa kun sitä mitataan suunnilleen koko eliniältä.

jorma kirjoitti...

"Jottei tarvitsisi hävetä!"

Häpeän jo nyt sitä, että meillä on tässä maassa Saara Ilvessalon kaltaisia ehdokkaita. Pieni annos realismia ei tekisi Saaralle pahaa.

jorma kirjoitti...

"Amnestyn suositukset"

Amnestyn suosituksiin sitoutuneet ehdokkaat ovat niitä, jotka hyväksyvät miehiin kohdistuvan väkivallan, etenkin sen vähättelyn ja totaalisen sivuuttamisen väkivallanvastusprojekteissa ja jotka kannattavat naisten väkivaltaisuuden lakaisemista maton alle.

Kenenkään tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia kannattavan ihmisen ei pidä mennä äänestämään Amnestyn selvästi miesvihamielistä ja avoimen seksististä kampanjointia tukevia ehdokkaita.

Argh kirjoitti...

Väkivallan sukupuolittaminen on saatava loppumaan!

Lapsiin kohdistuva väkivalta on saatava loppumaan!

Miesten ihmisoikeuksien väheksyminen on saatava loppumaan!

Toistellaan nyt feministien lailla näitä sloganeita pitkin mediakenttää ilman sen kummempaa päämäärää tai järkevää toimintasuunnitelmaa. Oheen voi toki kirjoittaa jonkin verran hatusta vedettyä tekstiä ja kuvitteellisia tilastotietoja. Ei siksi, että siinä olisi mitään järkeä, vaan ihan vain yleisen hälyn ja konformismin merkeissä.

Vaikea on naisehdokkaista löytää ketään äänestämisen arvoista. Löytyy runsain määrin keskenkasvuisia tärkeilijöitä ja elämän katkeroittamia änkyräfeministejä, mutta tolkulliset tapaukset hukkuvat sitten näiden massojen alle.

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2008/10/15/naisiin-kohdistuva-vakivalta-on-saatava-loppumaan-%e2%80%93-mutta-entapa-miehiin-kohdistuva/

suolihuuhtelu kirjoitti...

Hetkinen, miten se auttaa työvoimapulaan että porukka opettaa suomenkieltä jonninjoutaville maahanmuuttajille?

Anonyymi kirjoitti...

Naapurissa asuu turkkilaisia ja yläkerrassa mustia. Turkkilainen pariskunta saattaa huutaa toisilleen monta tuntia päivässä ja mustat eivät katso kelloa metelöidessään. Onneksi kummistakaan ei ole todellista harmia.

Joten toivon todella että kaikki, jotka tahtovat mamuja naapuriinsa, myös saaavat niitä. Minulle kelpaa hiljaiset suomalaiset hissukat.

Peter kirjoitti...

Positiivisena seikkana mainittakoon, että Ilvessalon blogia sentään saa kommentoida, saa nähdä kauanko sitä kestää.

naisena näitä mielipiteitä on jotenkin uskottavampi laukoa kirjoitti...

Tässä oli ilmeisesti kokonaisuutena tarkoitus tuoda esille ko. kunnallisvaaliehdokkaan sisöinen ristiriitaisuus (tai todennäköisesti vain puhdas pölvästiys). Toisaalla vaaditaan naisiin kohdistyvan seksuaalisen ja fyysisen väkivallan (uhan) loppua, toisaalla vaaditaan lisää maahanmuuttajia naapuriin. Vaikka tätä ei jostain syystä saa valtamediassa ääneen sanoa, tilastojen valossa tietyn maahanmuuttajaryhmän porukkahan on se, joka sitä naisiin kohdistuvan väkivallan, erityisesti seksuaalisen väkivallan (uhan) riskiä kasvattaa. Ja saanen epäillä, ettei Saara kaivannut niitä ruotsalaisia ja brittiläisiä maahanmuuttajia nurkillensa, vaikka ne ovatkin maahanmuuttajaryhmistä myös niitä, jotka edes jotenkin sitä työvoimapulaa lieventävät.

Lisäksi luulisin, että kun Saara lakkaa olemasta 19-vuotias hunnuttamaton blondi ja alkaa olla 45-vuotias rupsahtanut täti, lakkaaavat ne maahanmuuttaja(miehe)tkin olemasta mukavimpia vastaantulijoita...

Henry kirjoitti...

Juu, tuossa on oikeastaan kaksi mielenkiintoista ristiriitaa.

(1) Ensimmäinen ristiriita on tosiaan siinä, että tilastollisesti tarkastellen maahanmuuttajamiesten lisääminen näyttäisi lisäävän naisiin kohdistunutta väkivaltaa. Siten voidaan ajatella, että erityisesti naisiin kohdistuvasta väkivallasta huolestuneen henkilön kannattaisi pyrkiä vähentämään maahanmuuttajamiesten määrää.

(2) Toinen ristiriita on siinä, että monikulttuurisuusideologian kannattajat näyttävät vastustavan ankarasti tilastollisten yleistysten tekemistä maahanmuuttajista. Maahanmuuttajia tulisi kohdella yksilöinä, eikä yhtenäisenä joukkona. Toisaalta samat henkilöt näyttävät niputtavan miehet yhtenäiseksi ryhmäksi puhuessaan naisiin kohdistuvasta väkivallasta. Se on tavallaan sukupuolirasistinen yleistys.

Tuollaisilta henkilöiltä näyttäisi puuttuvan ajattelun sisäinen logiikka.

Tuon lainatun kirjoituksen kommmenttiosostolta ja tämän postauksen kommenttiosastolta sattui silmään kommentoija ja ehdokas Vesa Hack, jonka logiikka näyttää myös hiukan erikoiselta.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä erikoista Hackin logiikassa on? Johdonmukaiseltahan tuo vaikutti verrattuna suurimpaan osaan tuohon keskusteluun osallisstuneista.

Itse en pidä punaniskojen, ...anteeksi mamukriittisten..., tapaa syyttää kaikkia mamuja tai 'hyysäreitä' esim. Kaisaniemenpuiston alkuviikkoisen kaltaisista tapahtumista yhtään sen oikeampana kuin feministien tapaa syyttää kaikkia miehiä joidenkin raiskareiden tai vaimonhakkaajien tekosista.

Toisaalta myös Ilvessalon esiintuoma sangen kritiikitön asenne pistää kyllä raapimaan päänahkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Epäitsekkyys on valttia sinkkumarkkinoilla

jorma kirjoitti...

Madonna miehelleen: Olet itsekäs, pihi ja halveksit uskontoani

"Guy Ritchie ei halua Madonnan huikeasta 377 miljoonan euron omaisuudesta euroakaan avioerossa, tietää The Sun -lehti.

Lehden mukaan Madonna on syyttänyt erossa miestään julmaksi ja itsekkääksi. Ystävilleen tähti on kertonut haluavansa lopettaa 7-vuotisen liittonsa, koska Ritchie ei ole suostunut laittamaan yhtään omasta 37 miljoonan omaisuudestaan heidän hulppeaan elämäntyyliinsä. Lisäksi Ritchie on kieltäytynyt viettämästä enempää aikaa New Yorkissa ja kartellut naiselle rakasta Kabbala-uskontoa."

Halonen kannattaa sijaispankkeja työpaikoille

"Presidentin mielestä työntekijöiden perhekustannukset, lähinnä äitiys- ja isyyslomista syntyvät kustannukset, tulisi jakaa työnantajien kesken nykyistä tasaisemmin. Tätä kautta voitaisiin päästä miesten ja naisten samapalkkaisuudessa eteenpäin, Halonen arvioi.

"Olen aivan varma, että nuorissa miehissä on halukkuutta jakaa vanhempain vastuuta, kun vain löydämme oikeaa asennetta ja oikeita keinoja", Halonen sanoo. "

Oikea keino olisi päästää miehet tasa-arvoiseen asemaan perheeseen liittyvien oikeuksien suhteen, eikä aina vain lisätä miesten velvollisuuksia.

jorma kirjoitti...

"Nottinghamin yliopiston tutkimuksessa tuhannelta koehenkilöltä kysyttiin, mihin piirteisiin he kiinnittävät huomiota vastakkaisessa sukupuolessa.Osa kysymyksistä koski epäitsekästä käytöstä, kuten käykö hypoteettinen kumppani luovuttamassa verta tai osallistuuko hän vapaaehtoistoimintaan.

Tulokset osoittivat, että naisille miehen epäitsekäs käytös oli tärkein tekijä kumppania valittaessa."

Joopa joo. Tämä ei nyt vain kerro mitään siitä, millaisia kumppaneita naiset sitten oikeasti valitsevat. Se on nähty, ettei puheisiin ole mitään luottamista.

Homo kirjoitti...

Luulisi, että Madonnalla ei olisi paljon varaa sättiä tulevaa ex-miestään pihiksi. Hiljattainhan Madonnan oma veli kuvasi kirjassaan kuinka piittaamaton Madonna itse oli pihiydessään.

Lopullisesti välit Madonnan ja tämän veljen välillä kirjan mukaan kai katkaisi se, että Madonna oli pyytänyt köyhää veljeään ostamaan Madonnan puolesta huutokaupassa jotkut kalliit maalauksensa. Maalausten ostamisen jälkeen Madonna olikin todennut, ettei sittenkään pidä tauluista ja oli kieltäytynyt maksamasta tauluista veljelleen, eikä huutokauppa suostunut perumaan kauppoja. Lopputuloksena oli mm. se, ettei veli voinut kuukausiin maksaa edes vuokraansa.

Samoin aika vastenmielinen piirre tuossa Madonnan epämääräisessa adoptio- ja hihhulointitouhussa oli sekin, että hyvin pian adoption jälkeen, kun oli vielä erittäin kyseenalaista oliko adoptio tapahtunut millään tavalla hyväksyttävästi ja laillisella tavalla, vei Madonna lehtitietojen mukaan adoptoidun pojan ympärileikattavaksi. Varsin positiivinen kokemus pojalle varmaan, että joku vanha ämmä uskonnollisessa hurmoksessa silvotuttaa pojan sukupuolielimen.

Vortac kirjoitti...

Itseasiassa, HALUAVATKO feministit (ja naiset yleensä) naisiin kohdistuvan väkivallan totaalista loppumista?

Ajatelkaa, silloin feminismiltä olisi jälleen yksi ase poistunut arsenaalista. Milläs he sitten kusettaisivat itselleen suuria summia 'tutkimuksiinsa', jos paljastuisi että naisiin ei enää kohdistuisikaan yhtään väkivaltaa..

Feminismi ei ole olemassa tehdäkseen itsensä tarpeettomaksi, vaan se on olemassa pönkittääkseen olemassaolonsa tarpeellisuutta, eli se on kuin palomies, joka käy sytyttelemässä tulipaloja jotta hommia riittää, tai virustentorjuntaohjelmafirma, joka tehtailee viruksia samasta syystä.

- Vortac

jorma kirjoitti...

"Itseasiassa, HALUAVATKO feministit (ja naiset yleensä) naisiin kohdistuvan väkivallan totaalista loppumista?"

Eivät ainakaan feministit halua. Heistä monellehan se on elannon lähde. Tosin, liioittelullaan he varmaan saisivat vaikka tyhjästä jonkun uuden huolen- ja tutkimusaiheen.

Vortac kirjoitti...

Mitä tuohon 'maahanmuuttajia naapuriini'-juttuun tulee, niin kyllä se mulle sopis että naapureihini muuttaisi viehkeitä ja nuoria aasialaisia naisia, mikäs siinä.

Henryhän on usein maininnut, miten parisuhdemarkkinatasa-arvoa lisäävää olisi tuoda köyhemmistä aasian maista nuoria ja viehkeitä neitosia asustamaan tähänkin maahan. Tällä tavalla kaikki hyötyisivät - suomalaiset naiset saisivat olla rauhassa seksuaaliselta häirinnältä, ATM:t löytäisivät helpommin inhimillisen naisen (ja täten koko ATM-status vähitellen hälvenisi je heistäkin tulisi ihmisiä tai jopa miehiä ilman että heidän täytyy täysin astua ahtaaseen länsimaiseen 'miehen rooliin'), ja suomalaisistakin naisista tulisi nöyrempiä kun he eivät olisikaan enää kaiken huomion kohteena joten heitäkin olisi helpompi 'iskeä' niinsanotusti.

Vai onko niin ettei sillä jutulla ihan tuota tarkoitettukaan?

- Vortac

Risto kirjoitti...

'
Eivät ainakaan feministit halua. Heistä monellehan se on elannon lähde. Tosin, liioittelullaan he varmaan saisivat vaikka tyhjästä jonkun uuden huolen- ja tutkimusaiheen.'

:D