sunnuntaina, marraskuuta 02, 2008

Maisteri Pelkonen

BB-Cheryll: Olen ruma hylkiö
Subin nettisivujen mukaan Cheryll oli loukkaantunut siitä, ettei kukaan talon miehistä tunnu kiinnostuneen hänestä.

- Tuntuu todella rumalta ja hylkiöltä olo, kun täällä kukaan ei oo kiinnostunut musta, Cheryll kertoi Anniinalle perjantaisissa Oktoberfest-juhlissa. - Oon tottunut siihen, että musta on aina joku tyyppi kiinnostunut.
Epäedullinen markkinatilanne ei ole herkkua.
Aiemmin illalla sekä Johan että Tero olivat mainineet Anniinan talon naisista mieluisammaksi seurustelukumppaniksi.
Eli miehet valitsisivat yksinkertaisimman (ks. video "Mikä on feminismi?"), mutta herttaisimman naisen seurustelukumppaniksi.

Ylipainoiset ovat seksuaalisesti aktiivisimpia naisia


Jaana Pelkonen tahtoo olla politiikassa loppuikänsä
Gradun nimi on Julkisuuden vankina. Vaalien alla Pelkosen maisterinpaperit saivat hieman huvittavia piirteitä, kun hän lähes joka haastattelussa muistutti koulutuksestaan.

Eikä Pelkonen ole päässyt siitä vieläkään:

"Olinhan mä julkkisehdokas. Mutta en ehkä ihan samanlainen kuin kaikki muut, kun olen hommannut koulutuksen. . ."

"Nyt gradun tehneenä tiedän, että ikinä ei saisi avata tiettyjä ovia medialle, jos haluaa jatkossa pitää ne suljettuina."

"On ollut kiva huomata, että kadulla ihmiset ovat tienneet, että olen lukenut valtiotieteiden maisteriksi. . ."

"Tiedän, että joudun tekemään enemmän töitä taustani takia. Mutta se antaa vain tarmoa."

"Haluaisin nyt keskittyä töihin, olla turpa tukossa ja kadota lehtien palstoilta. Mutta tiedän, ettei se ole niin yksinkertaista."
Häh? Pelkonenko joutuu tekemään enemmän töitä taustansa takia? Ei kai kenellekään ole helpompaa päästä politiikkaan kuin kauniille nuorelle naiselle, joka on lisäksi julkkis. Mainostilaa naistenlehdissä riittää yllin kyllin. Vertaa postaukseen "Mihin nuoret miehet ovat kadonneet?"

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meidän pitää olla aina valmiita uskomaan, että aina kun jokin julkkisnainen nousee eduskuntaan tai kaupungin valtuustoon, hän olisi päässyt sinne vielä paremmin ilman julkisuuttaa pelkästään poliittisen lahjakkuuteensa ansiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Ja täällä taas käydään nuorten ja kunnianhimoisten naisten kimppuun. Taitaa Henry vain pelätä kilpailua ja sitä että jää naiselle kakkoseksi. Minua suoraan sanoen yököttää tämä Henryn itsekeskeisyys, se kuinka vain toisissa on virheitä ja se toinen on aina nainen. Lukisit edes vähän Butleria, niin saisit itsellesi työkaluja joilla vapauttaa itsesi itse kutomastasi patriarkaatin verkosta.

Paavo kirjoitti...

Nuoret poliittiset broilerit ovat pelottavia. Ja ajatus, että jaana pelkonen haluaa olla politiikassa lopun ikänsä on pelottava. Politics isn't about policy pitää paikkaansa nimenomaan näiden ehdokkaiden kohdalla. Ne haluaa olla vaikuttajia. On toissijaista että mihin vaikutetaan ja miten.

Paavo kirjoitti...

Nuoret poliittiset broilerit ovat pelottavia. Ja ajatus, että jaana pelkonen haluaa olla politiikassa lopun ikänsä on pelottava. Politics isn't about policy pitää paikkaansa nimenomaan näiden ehdokkaiden kohdalla. Ne haluaa olla vaikuttajia. On toissijaista että mihin vaikutetaan ja miten.

jigari kirjoitti...

En äänestänyt nuorta miestä, koska sopivaa ehdokasta ei löytynyt. Äänestin siis miestä, joka ajaa nuorten miesten etua. Ei fiksumpaa vai mitä? ;)

"Miesten oikeuksien parantaminen parantaa myös naisten oikeuksia."

Anonyymi kirjoitti...

Ylipainoiset naiset ovat seksuaalisesti aktiivisempia
ja "tulokset olivat yllättäviä, emmekä tiedä mistä ne johtuvat"

No minusta vastaus on jo tuossa samassa artikkelissa:

"ylipainoisilla naisilla on suurempi riski tulla raskaaksi suunnittelematta."


- Because it's all about life: breeding, procreation, surviving.

Paavo kirjoitti...

esitän arveluinani seuraavat hypoteesit:
Ylipainoiset ovat mielihyvähakuisempia kuin normaalipainoiset.
mielihyvähakuiset ihmiset hakeutuvat seksuaalista mielihyvää tuottaviin tilanteisiin useammin kuin menestys- tai turvallisuushakuiset ihmiset.
Ylipainoisten naisten on helpompi löytää sukupuolista kanssakäymistä kuin ylipainoisten miesten

Anonyymi kirjoitti...

Valittavia tätejä ei haluta naapuriin

Pitkään naapuririitoja sovitelleen Eleonore Lindin mielestä mielikuva valittavista tädeistä pitää paikkansa.

- Vuokraisännät ja -emännät ja muut, jotka työskentelevät kiinteistöalalla, sanovat samaa. Vanhemmat naiset, joilla on särkyjä ja vähän ystäviä, mutta jotka kuulevat hyvin, valittavat usein häiritsevistä naapureista.

Lind arvelee, että kyse on pitkälti yksinäisyydestä ja ymmärtämättömyydestä muita kohtaan.

QuoVadis kirjoitti...

Ylipainoisissa naisissa yhdistyy kaksi kriittistä piirrettä: halutuksi tuntemisen tarve ja surkea itsetunto. Jos baari-ilta menee perseelleen, niin valomerkin jälkeen voi aina pokata ihrakeijun hätätarpeisiin.

Tietty noiden läskien kanssa on sama ongelma kuin muidenkin naisten, miehen pitää olla vähintään yhtä luokkaa korkeammalla kuin pullukka itse. En minäkään ATM vuosinani edes niitä saanut.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kanssa vähän luulen, että lihavat naiset antavat helpommin, sille keskitasonkin tavismiehelle. Heillä ei ole jämäkkyyttä sanoa tiukka Ei, tai toisaalta kaikki positiivinen huomio miltein keltä tahansa on hyvä asia. Tuntee olevansa edes jollain tapaa jollekin kelpaava. Siinä ei edes ehkäisyn puute paljoa hidasta.

Kai niillä on kans keskim. enemmän tauteja? ;)

Anonyymi kirjoitti...

this is what a feminist looks like:
http://www.youtube.com/watch?v=jO9p6e4SWLM&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

Lukisit edes vähän Butleria, niin saisit itsellesi työkaluja joilla vapauttaa itsesi itse kutomastasi patriarkaatin verkosta.

Jopa trolliksi varsin surkea.

Anonyymi kirjoitti...


gun kick back breaks chicks nose


http://www.youtube.com/watch?v=xxFQbWBVuHs&feature=related

Wife Attempts to Fire Desert Eagle 50

Tuleva feministi?

Anonyymi kirjoitti...

Andrea dorking 1 ja 2

Sheile Jeffreyn kuva

"Shoes," Sheila Jeffreys says, "are almost becoming torture instruments. During a woman's daily make-up ritual, on average she will expose herself to more than 200 synthetic chemicals before she has morning coffee. Regular lipstick wearers will ingest up to four and a half kilos during their lifetime." We are talking about Jeffreys' latest book, Beauty And Misogyny: Harmful Cultural Practices In The West, and she is in full flow about the horrors of what she calls "the brutality of beauty".

Jeffreys, a revolutionary lesbian feminist, is pursuing her 30-odd-year mission to shift women out of their collective complacency. Beauty And Misogyny is her sixth book. Like the others, its central theme is an exploration of the use of sexuality by men to dominate women. Much of it is spent arguing that beauty practices - from make-up to breast implants - should be redefined as harmful cultural practices, rather than being seen as a liberating choice.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1607108


Finnair oli eri mieltä muun muassa siitä, olisiko toimistotyöhön siirtyneelle henkilölle pitänyt maksaa purserin palkkaan kuuluvia lisiä.


Finnair ei ole kuullut pillulisästä?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/viihde/artikkeli/BB-naisten+kanssa+ep%C3%A4onnistunut+Jari-Matti+sai+l%C3%A4hte%C3%A4/1135240740098

Anonyymi kirjoitti...

Ikävää että pullukat ovat pullahtaneet, muutenhan moinen aktiivisuus olisi vieläkin parempi juttu.

Anonyymi kirjoitti...

"Ylipainoiset ovat mielihyvähakuisempia kuin normaalipainoiset.
mielihyvähakuiset ihmiset hakeutuvat seksuaalista mielihyvää tuottaviin tilanteisiin useammin kuin menestys- tai turvallisuushakuiset ihmiset."

"Ylipainoisissa naisissa yhdistyy kaksi kriittistä piirrettä: halutuksi tuntemisen tarve ja surkea itsetunto."

"Mä kanssa vähän luulen, että lihavat naiset antavat helpommin, sille keskitasonkin tavismiehelle. Heillä ei ole jämäkkyyttä sanoa tiukka Ei, tai toisaalta kaikki positiivinen huomio miltein keltä tahansa on hyvä asia. Tuntee olevansa edes jollain tapaa jollekin kelpaava."


- Summa summarum: "it's all about life: breeding, procreation, surviving" ...

Eli ehkäpä juuri muunmuassa noiden edellälainattujen viisauksien takia läskienKIN seksinnälässä on todellakin pohjimmiltaan kyse elämästä; lisääntymisestä, suvunjatkamisesta ja eloonjäämisestä.

Ylipainoiset eivät "kelpaa mihinkään" (kuten lainauksistakin on nähtävissä), mutta suvunjatkamistarve on silti suuri - jopa suurempi kuin keskivertosapiensilla, jolle lisääntyminen on huomattavasti helpompaa.

Ylipainoinen ei ehkä ominaisuuksistaan johtuen pääse normaalitapaan jatkamaan sukua, joten on viisainta olla kranttuilematta.