maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Tietokoneella kaunistaminen

The Sum of Your Facial Parts

Data-Driven Enhancement of Facial Attractiveness (pdf)


Beauty Is Not Mysterious

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"“They are never going to locate it on a gene. They are never going to get away from the cultural influence.”"

Eihän tästä olekaan kysymys. Kyse on siitä, että kaikki ei olekaan kiinni kulttuurista, toisin kuin meille on vuosikaudet haluttu uskotella. Biologialla on merkitystä, ja se on otettava huomioon, kun puhutaan ihmisistä ja yhteiskunnasta.

Jorma

Turo kirjoitti...

Lohtua(?) ATM:lle.

Ei ole liian helppoa seksin saanti mitä ilmeisimmällä alfauroksellakaan. Nyt-liitteen haastattelussa Enrique Iglesiasilta kysytään, onko sinulla paljon naisia.

Enrique vastaa: "Tarkoitatko naisia, jotka ovat valmiita hommiin? Olisipa."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Enrique_Iglesias

apinamies kirjoitti...

YLEn pääuutislähetys tarjosi tänään (eli eilen) ruumiinkulttuuria ja tasa-arvoa: urheilujohtajista suurin osa on miehiä, vaikka naiset ovat innokkaita urheilun harrastajia.

Päätoimittaja Ulla-Maija Paavilainen on oikein palkittu tasa-arvotyöstä urheilussa. Hänen sanomansa on, että urheilu on viimeisiä miehisiä linnakkeita yhteiskunnassamme. Etenkin joukkueurheilu kärsii kroonisesta aliarvostuksesta. Naisten mäkihyppykin on Suomessa aliarvostettu laji. Naisia pitää saada lisää liikuntapäättäjiksi ja naisia näkyy urheilu-uutisissakin miehiä vähemmän.

Paavilainen paheksuu, että naisten pitää olla kauniita ja kympin tyttöjä saadakseen sponssorirahoitusta.

No niin, Paavilaisellekin on kai turha sanoa, että ainoa tie "tasa-arvoon" on syöttää naisurheilijoille isot annokset testosteronia... vaikkei tämä tietty mikään uusi keksintö ole.

suolihuuhtelu kirjoitti...

roissy:
As I have been saying all along, beauty, especially female beauty, is not in the eye of the beholder. It is objectively measureable. Beauty is not only objective, it is universally agreed upon across cultures.


Minä luin joskus roissyn blogia mutta lopetin koska hänen juttunsa alkoivat olla niin väsyneitä (hän alkoi myös moderoida kommenttejaan, mikä kertoo paljon hänen kritiikinsietokyvystään).

Monilla keskustelufoorumeilla on ketju jonne ihmiset laittavat kuvia hyvännäköisistä naisista. Voin kertoa että kauneusihanteet eivät totisesti ole mitään objektiivisia totuuksia. Useimpien ihmisten valinnat eivät herätä minussa mitään erityistä mielenkiintoa, ja minun omiin valintoihin on yleensä suhtauduttu hysteerisellä inholla.

roissy on vähän turhan vieraantunut todellisuudesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten mäkihyppykin on Suomessa aliarvostettu laji."

Erikoinen väite. Miten laji, jonka harrastajat voi tietääkseni laskea yhden käden sormilla voisi olla aliarvostettu?
Etusivun otsikoitako pitäisi repiä harvoista kilpailuista, joihin osallistuu ehkä yksi tai kaksi kilpailijaa ja joilla on vielä vähemmän yleisöä? Arvostus on itse ansaittava, ei sitä voi saavuttaa millään femuliiton päätöksellä.

Sama juttu koskee tietysti muutakin urheilua.


Jorma

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/200811248637445_vi.shtml

Johanna Tukiaisen mielestä Göran Porvarilla on ihanteellinen kroppa. Göranhan on kroppansa entisenä uimarina hankkinut intensiivisellä harjoittelulla. Tukiaisen mielestä kroppa ei saa kuitenkaan olla liian bodattu ja mies saisi treenata vain kaksi kertaa viikossa ellei ole urheilun ammattilainen. Ilmeisesti Tukiaisen mielestä ihannekropan pitäisi muotoutua vähäiselläkin treenaamisella.