sunnuntaina, marraskuuta 23, 2008

Ihanaa olla seksisymboli

Seksuaalirikossyytöksissä jo noitavainon piirteitä. Vaikeissa avioerotilanteissa tehdyt rikosilmoitukset lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä osoittautuvat usein täysin perättömiksi.

Prinssiajatukset ja todellisuus
Haluaisin miehen joka yhdistää seksin ja rakkauden toisiinsa. Joka ei ole harrastanut seksiä pelkästään pussintyhjennys tai jännitys mielessä. Johon voin luottaa.

Mitä teen? Hyväksynkö todellisuuden ja sen että sellaisia miehet ovat vain jatkanko haavekuvan etsintää?
Britney: On mahtavaa olla seksisymboli!
- On todella imartelevaa, että ihmiset pitävät minua seksisymbolina. Uskon, että sitä on paljon seksikkäämpi silloin, kun ei yritä liikaa ja on vain oma itsensä. Jokainen tyttö, joka sanoo, että ei nauti siitä, kun kutsutaan seksikkääksi, valehtelee.
It’s time to solve The Boy Problem in our schools

Bookstore Sorting Fail

11 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Onkos tämä jo ollut täällä: Kirjoitti rakkauskirjeen - heitettiin junan alle

15-vuotias intialaispoika lähestyi väärään kastiin kuulunutta tyttöä.

Rakkaus on hengenvaarallista.

QuoVadis kirjoitti...

"Haluaisin jännittävän miehen, joka ei ole minun kanssani ollessa jännittävä kuin minulle."

Douchebag is always a douchebag.

"Haluaisin nopeasti kiihtyvän auton, joka kiihtyy nopeasti vain minun ollessa ratissa."

Ei se mitään, se on sitä naisen logiikkaa. Paradoksi naisen päässä saadaan kuulostamaan miehen vialta.

Vaskitsa kirjoitti...

Karjalaisen jutusta:

" Esimerkiksi vaikeissa arvioerotilanteissa jotkut saattavat tehtailla toisesta osapuolesta aina uusia ja uusia rikosilmoituksia, kun edelliset on poliisin esitutkinnassa ammuttu perättöminä alas."

Jos näin niin...
Kuinka paljon ilmoitustehtailu näkyy naistutkimuksen tuottamissa väkivaltatutkimuksissa?

Kärjistäen nämä alas ammutut rikosilmoitukset nähdään poliisin miehiä suosimana toimintana. Monesti olen lukenut, että poliisi ei ota tapauksia edes kunnolla tutkittavakseen. Tämän pohjalta ollaan sitten tehty päätelmiä epätasa-arvosta yhteiskunnassa.

Jutussa Marja Vanamo esittää, " että
lapsen seksuaalinen hyväksikäyttösyytös heitetään usein ilmaan vaikeissa avioerotilanteissa.
– Olen pannut merkille, että sitä käytetään lyömäaseena toista osapuolta, yleensä isään, vastaan, hän sanoo."

Lienee varmaa, että Vanamon sanomiset torpataan feminitipiirien toimesta jyrkästi. Miessyyttäjä moista lausuntoa ei edes olisi uskaltanut antaa. Urakehitys päättyisi takuuvarmasti siihen.

Turo kirjoitti...

Aiemmin tällä foorumilla ovat olleet esillä väärät raiskaussyytökset ja ihmettely siitä, kuinka näistä väärien syytösten tekemisistä ei seuraa niiden esittäjille mitään seuraamuksia. Sama koskee tietysti myös näitä insestisyytöksiä sikäli, kun ne osoittautuvat valheiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Turo
Väärissä raiskaussyytöksissä on sama ongelma kuin useissa oikeissakin raiskauksisa: näyttöongelma. Jos raiskaussyyte kaatu näytön puutteeseen, niin miten ihmeessä näytät toteen että se oli puhtaasti tuulesta temmattu, kiusaamistarkoituksessa tehty juttu?

Perusraiskaustapaus, joka kaatuu näyttöön: mennään kännissä jatkoille, aamulla on eriäviä mielipiteitä siitä, oliko känniseksi suoritettu yhteisymmärryksessä vai ei. Sana sanaa vastaan, homma kaatuu oikeudessa. Jos tästä lähdetään vetämään oikeuteen väärästä raiskaussyytöksestä, on jälleen sana sanaa vastaan ja juttu kaatuu oikeudessa näytön puuttuessa.

Tai näin minä sen ainakin ymmärrän.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Väärissä raiskaussyytöksissä on sama ongelma kuin useissa oikeissakin raiskauksisa: näyttöongelma. Jos raiskaussyyte kaatu näytön puutteeseen, niin miten ihmeessä näytät toteen että se oli puhtaasti tuulesta temmattu, kiusaamistarkoituksessa tehty juttu?

Perusraiskaustapaus, joka kaatuu näyttöön: mennään kännissä jatkoille, aamulla on eriäviä mielipiteitä siitä, oliko känniseksi suoritettu yhteisymmärryksessä vai ei. Sana sanaa vastaan, homma kaatuu oikeudessa. Jos tästä lähdetään vetämään oikeuteen väärästä raiskaussyytöksestä, on jälleen sana sanaa vastaan ja juttu kaatuu oikeudessa näytön puuttuessa.Ja juuri tämän vuoksi feministit haluaisivatkin, että naisen sanan, tai ns. "auttavien tahojen" lausunnon, olisi riitettävä todisteeksi ja todistustaakka olisi vastapuolella.

Väärissä insesti- tai raiskaussyytöksissä on kuitenkin se ongelma, että vaikka homma näytön puutteessa kaatuukin, leima jää kovin herkästi, eikä sen leiman lyöminen kustanna vastapuolelle käytännössä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Nelosella menee parhaillaan erittäin kerettiläinen kilpailuviihdeohjelma: Meidän Isä on parempi kuin Teidän Isä!

Lopullisesti ohjelma syyllistyy törkeään inhan patriarkaatin ja heteronormatiivisen matriisin fallokraattisen valta-aseman uusintamiseen, ja meitä kaikkia ah niin ahdistavien sukupuoliroolien rikolliseen pönkittämiseen, kun alkuspiikissä iseistä puhutaan "Perheen päänä".

Missä on edes yksi kiintiöäiti? Eikö ylin arvojohtajamme ole lausunut hedelmöityshoitolain yhteydessä, että "No sitten lapsella on vain kaksi äitiä". Ja muutenkin lienee nykyään selvää, että ei lapsi isää tarvitse; äiti tai kaksi äitiä riittää.

Miten tämänkaltainen ohjelma voidaan sallia?

t. kävelevä dildo

Vaskitsa kirjoitti...

Avioliittoraiskaukset, perheväkivalta ja insestisyytökset ovat todella kimuranntteja ratkaistavia oikeuksille, varsinkin erotilanteissa. Tuskin lapsiperheissä täysin kivutonta eroa onkaan?

Poliisitutkijoilla ja syyttäjillä on varmaankin näppituntuma siitä millaisiin asioihin kannattaa suhtautua vakavimmin. Jos rikosilmoitukset näyttäytyvä koplautuvan huoltajuus- ja elatusmaksukysymyksiin vasta eroprosessien kuumetessa, tiettyyn varauksellisuuteen on syytä. Rikosten vakavuuden huomioiden asiat kannattaa aina tutkia huolellisesti, tosin edellyttäen myös rikoksen ilmoittajalta tiettyä vastuullisuutta.

Rikoksesta syyttäminen ei saa olla kostotoimenpide tai kiusantekoa, ja myös tähän tulisi puuttua. Tunnetekijät tosin ovat inhimillisiä.
Kaikesta huolimatta insesttisyytökset leimaavat myös kohteen loppuiäksi. Pelivälineenä insestitutkimus on erittäin haastava prosessi myös lapselle.

Kun rikosilmoitukset irrotetaan kokonaisuuksista ja inhimillisistä tunnetekijöistä, saadaan poliittisesti mielenkiintoisia tilastoja ja tulkintoja aikaikseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Japanissa miesten rintaliivit ovat nousseet kysytyksi tuotteeksi

Miesten rintaliivit tulivat saarivaltiossa myyntiin muutama viikko sitten. Herrojen rintaliivien värivalikoimasta löytyvät musta, vaaleanpunainen ja valkoinen.

- Pidän tästä tunteesta.Rintaliivit tuntuvat hyvältä, kommentoi eräs uutuustuotetta kokeilemaan saapunut mies.

Jape kirjoitti...

Ohessa kevennykseksi hieman "ruotsalaismeininkiä" vaihteeksi :)

Ruotsalaiskustantaja: Muumipeikko on homo

Asiantuntijan vastine :)

Asiantuntija Muumipeikon homoudesta: Pölvästimäinen väite!

Anonyymi kirjoitti...

"Haluaisin jännittävän miehen, joka ei ole minun kanssani ollessa jännittävä kuin minulle."

Onko tuo yhtään sen epärealistisempaa kuin

"Haluan seksuaalisesti aktiivisen, sängyssä taitavan, villin, estottoman ja kokeilunhaluisen naisen, joka ei kuitenkaan ole harrastanut/harrasta/tule harrastamaan/ole edes ajatellut seksiä kenenkään muun miehen kanssa"

tai

"Haluan naisen, joka näyttä samalta kuin kauneimmat langanlaihat, tunteja päivässä treenaavat, tiukkaa ruokavaliota noudattavat, kirurgialla kaunistetut, taitavien kampaajien, meikkaajien, stylistien, kunto-ohjaajien, kokkien jne ohjastamat photoshopatut Hollywood-tähdet, mutta naiselta ei saa kulua ulkonäkönsä kohentamiseen merkittäviä rahasummia tai aikaa"

?