maanantaina, joulukuuta 08, 2008

Hunks

Lihatiski: Scandinavian Hunk Toni paljastaa kaiken.
Kysytään vaikka visuaalisen kulttuurin tutkijalta Annamari Vänskältä. Miksi minä voin surutta hihkua Hunkseille saamatta pervon leimaa? Jos aviomieheni ja isäni hehkuttaisivat käyneensä vähäpukeisten naisten tanssikeikalla, he olisivat vain säälittäviä runkkareita. Sovinistit!

"Kulttuurissamme on käsitys, jonka mukaan vähäpukeista naista katsova mies tukee sukupuolten epätasa-arvoa. Kun mies on naisen katseen alainen, pidetään sitä arvoasetelman kyseenalaistamisena." Vänskä selittää, että kun minä katson Tonia, muutun aktiiviseksi katsojaksi – rooli, joka on perinteisesti varattu miehille.

Naiset olettavat, että miestanssijaa voi tasa-arvon nimissä lääppiä. No ei voi!"

Tämä pitää tarkastaa feministeiltä. Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Veronika Honkasalo, eikö ole kivaa kun naisetkin saavat silmänruokaa?

"Miestanssiryhmäilmiössä ei ole mitään feminististä. En tee eroa siinä, onko esineellistetty alaston mies vai nainen. Naisten äijäily ei ole feminismiä!"

No, mutta onhan Hunksien katseleminen miellyttävää, myönnä pois!

"Urheilulliset, lihaksikkaat Hunksit edustavat kapeaa kuvaa maskuliinisuudesta. Siihen ei hintelä hevaripoika mahdu."
Feministit, nuo patakonservatiivit

Queen's Speech: Firms free to favour female and black job applicants Companies will be free to discriminate in favour of women and black job candidates under proposed ‘equality’ laws.
The move allows employers to give preferential treatment as long as applicants are equally qualified.

It is designed to boost the proportion of female and ethnic staff, as well as thrusting more of them into senior posts.

6 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"The move allows employers to give preferential treatment as long as applicants are equally qualified."

Sairasta. Tämä juuri on syrjintää ja epätasa-arvoa pahimmillaan.

Jorma kirjoitti...

Itse asiassa, miesten ja naisten käytös näyttää olevan varsin erilaista, kun strip-tease-esitysten yleisöstä puhutaan. Naisyleisön kirkumisesta ja kikatuksesta ei paljon kannata "äijäilynä" puhua. Mutta tietysti tässäkin pitää kaikki mukamaste paheksuttu käytös pistää miesten piikkiin. Naisissa itsessään ei toki voi koskaan olla mitään vikaa feministin mielestä.

Feministit ovat pikemminkin omaksuneet 1900-luvun diktatuureista tutun totalitaristisen ajattelun. He haluavat alistaa koko yhteiskunnan ja kaikki ihmiset omaan, sairaan ideologiansa mukaiseen, tahtoonsa. Mistään yksilönvapaudesta tai ihmisoikeuksien kunnioituksesta he eivät välitä vähääkään. Konservatismi on on aika lailla eri asia. Ihminen voi kannattaa konservatiivisesti perinteisiä arvoja ja silti hyväksyä se, että muilla on ehkä toisenlaiset arvot.

Jorma kirjoitti...

""Kulttuurissamme on käsitys, jonka mukaan vähäpukeista naista katsova mies tukee sukupuolten epätasa-arvoa. Kun mies on naisen katseen alainen, pidetään sitä arvoasetelman kyseenalaistamisena." Vänskä selittää, että kun minä katson Tonia, muutun aktiiviseksi katsojaksi – rooli, joka on perinteisesti varattu miehille."

Eli itse asiassa vallitsevaa käsitystä ja rooleja kyseenalaistaa eniten mies, joka seuraa naisten strippausesityksiä, ihan häpeilemättä.

"En tee eroa siinä, onko esineellistetty alaston mies vai nainen."

Koskas feministit ovat protestoineet miesstrippareita ja heidän "esineellistämistään" vastaan? Eipä tule ainuttakaan kertaa mieleen.

"Siihen ei hintelä hevaripoika mahdu."

Sellaisille onkin varmaan strippareina suuri kysyntä.

"Alastomuudesta on tullut normaalia. "

Alastomuus on Suomessa ollut perinteisesti normaalia. Onko Honkasalo koskaan kuullut saunasta?

Taas yksi konkreettinen osoitus siitä, miten totaalisen pihalla todellisuudesta feministit ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma:
"Koskas feministit ovat protestoineet miesstrippareita ja heidän "esineellistämistään" vastaan? Eipä tule ainuttakaan kertaa mieleen."

- Etkö lukenut kommentoimassasi merkinnässä olevaa sitaattia feministi Honkasalolta. Siinä esimerkiksi.

"'Siihen ei hintelä hevaripoika mahdu.'
Sellaisille onkin varmaan strippareina suuri kysyntä."

- Et sitten osannut lukea. Jotakuta ei miesstrippaus kiinnosta teoriassakaan siksi että itseä viehättäviä miehiä ei näe.

Jorma kirjoitti...

"Etkö lukenut kommentoimassasi merkinnässä olevaa sitaattia feministi Honkasalolta. Siinä esimerkiksi."

Ei tuo ole protesti. Eli eivät missään, kaksinaismoralistisia miestenvihaajia kun ovat.

"Et sitten osannut lukea. Jotakuta ei miesstrippaus kiinnosta teoriassakaan siksi että itseä viehättäviä miehiä ei näe."

Ei näy, kun ei ole kysyntää. Honkasalo ei vain tajua sitäkään. Tyhmyys tiivistyy feministeissä.

Ellu kirjoitti...

Näkyykö viisikymppisiä kolme lasta synnyttäneitä ylipainoisia naisia strippareina? Ei, koska ei ole kysyntää. Miten siis mies- ja naisstripparit nyt taas eroavat toisistaan?

Tää ei tajuu Jorman argumentoitia - tän on pakko olla feministi.