sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Liikuntakulttuuri

Kohti tasa-arvoista liikuntakulttuuria
Kaikkien median urheilutarjontaa seuraavien kannattaa kiinnittää huomiota siihen, miten nais- ja miesurheilijoita kohdellaan ja esitellään mediassa. Tapahtuko se tasapuolisesti? Miten kuvakulmat valitaan? Miten mies- ja naisjoukkuelajit saavat näkyvyyttä?
Tasa-arvolaki tiukkenee, naisten risteilytarjoukset historiaan

Male suicide a growing concern in tough times
ja The 2008 Male Recession? The Gender Jobs Gap

Does a short haircut mean women have gone off sex?

Rosa Meriläinen - kasvattaja vailla vertaa

ATM-sarjakuva

Koti, uskonto, isänmaa ja muut latteudet

Women spend £1,000 a year on their wardrobe but only wear 30% of their clothes

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaikesta urheilusta pitäisi poistaa naisten ja miesten sarjat ja laittaa kaikki kamppailemaan olympialaisissakin vaikkapa ikäluokittain niin pääsisimme vähän lähemmäksi sitä tasa-arvoa.

Henry kirjoitti...

"Kaikesta urheilusta pitäisi poistaa naisten ja miesten sarjat ja laittaa kaikki kamppailemaan olympialaisissakin vaikkapa ikäluokittain niin pääsisimme vähän lähemmäksi sitä tasa-arvoa."

Olen samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Samoin
voisi tuolla baarin puolella lisätä miehen ja naisen välistä "liikkuvuutta". Ettei vain katsottaisi toisen urheilusuorituksia.

Terveiset vaan eräälle riippuliitäjätytölle. Olen joskus pannut hänen kanssaan. :-)

Bmad

Argh kirjoitti...

Rosa varmaankin kannattaa edellä mainittua järjestelyä, mutta oletettavasti sillä ehdolla, että jokaisessa kilpailussa jaetaan viisi mitalia. Näin vähintään 40% niistä voidaan jakaa vähemmistönä olevalle sukupuolelle.

Jape kirjoitti...

JimTV:llä tänään

23:50 JIM D Rikos: Opettajan lemmitty (K15)

JIM D Rikos: Opettajan lemmitty.

Naisopettaja aloitti seksisuhteen 13-vuotiaan oppilaansa kanssa, tuli raskaaksi ja joutui vankilaan, jossa synnytti lapsen. Mary Kayn vapauduttua pari tapasi taas, nainen tuli taas raskaaksi ja joutui taas vankilaan. Voiko tarina loppua hyvin?


Jaa, en tiedä voiko tuo tarina loppua hyvin. Pedofiilinainen ja nuori poika... ei hyvältä vaikuta.

Miten muuten mahtaa elarit olla järjestetty?
Kuka maksaa mitä ja kenelle? 13-vuotias "isä" on aika nuori, mutta joutunee maksaman elareita jos mennään vanhan kaavan mukaan...
...vaikka voisi kuvitella että vankilaan joutuneen kansankynttilän pitäisi maksaa "elareita" 13-vuotiaalle pojalle jota hyväksikäytti.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka sinällään minusta usein noista teini-ikäisten hyväksikäyttöjutuissa on Yhdysvalloissa tehty kärpäsestä härkänen, niin minusta hyväksikäytettyjen poikien tuomitseminen elatusvelvollisiksi on varsin törkeää miesten oikeuksien polkemista.

Esimerkki muuten paljon inhottavammasta teinipojan hyväksikäytöstyä on muuten Pamela Smartin tapaus, jossa nainen seksillä tms kiristämällä sai hyväksikäyttämänsä nuorukaisen kavereineen tappamaan naisen miehen. Lopputulos oli se, että tämän murhanhimoisen ja rahanahneen naishirviön toimien vuoksi myös useampi teini-ikäinen poika joutui vankilaan.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Eikö urheilussa voitaisi siirtyä tasa-arvoon edellyttämällä kummaltakin sukupuolelta samantasoisia suorituksia ja pistämällä miehet ja naiset kilpailemaan ilman mitään sukupuolierottelua.

Homo

jorma kirjoitti...

Pitääkö joukkueissa sitten olla naiskiintiöt? Eihän yksikään joukkue nimittäin pestaa esim naisjääkiekkoilijaa, jos voi mieskiekkoilijan valita.