keskiviikkona, joulukuuta 17, 2008

Linkkejä

”Notting Hill -efekti”: Tästä syystä romanttisia komedioita ei kannata katsoa

Naiskiintiöministereistä

Ihmiskauppa ja prostituutio


Kaisa Rastimo: VAPAUDEN TÄHDEN: “KUOLE HUORA, KUOLE!

11 kommenttia:

Nomen Nescio kirjoitti...

Tuota Rastimon linkkiä avaamatta tuli vaan sellainen mieleen, että onkohan joku joskus tutkinut naisliikkeen ja fibromyalgian yhtäläisyyksiä?

Ihan vakavissaan siis.

Objektiivisesti katsottuna monet jutut liikkuvat monesti sellaisella Twilight Zone:lla että jungilaisuus (mts. Carl Jung) lienee olla kaikkein loogisin lähestymistapa näihin ilmiöihin.

Oma veikkaukseni on että kohta avaruudesta saapuu joku Alien-alus, joka samaa koodikieltä kätyttäen, kerää tämän tuskaisen ryhmän, ja palaa sitten takaisin sinne omalle planeetalleen.

Anonyymi kirjoitti...

Lähes puolet naisista pitää internetiä tärkeämpänä kuin seksiä

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ikänsä valehdelleen tytön seksikumppanin syyte kumottiin

Homo

Henry kirjoitti...

"Lähes puolet naisista pitää internetiä tärkeämpänä kuin seksiä"

Kysymyksenasettelu on tuossa pulmallinen.

1. Voisi myös sanoa, että internet = seksi monille

2. Toisaalta voi kysyä, miten voi mieluummin valita 2vk selibaatin kuin netin, jos selibaatti on muutenkin jo läsnä valitsemattakin?
Tutkimuksessa olisi pitänyt selvittää, valitsetko a) netin 2vk vai b) haluamaasi seksiä 2vk?

Anonyymi kirjoitti...

E-Korea tuomitsi suosikkinäyttelijän aviorikoksesta

Homo

tikka kirjoitti...

Kaisa Rastimo: VAPAUDEN TÄHDEN: “KUOLE HUORA, KUOLE! -linkistä:
"Saako taiteen nimissä kuvailla yksityiskohtaisesti ala-ikäisen tytön sukupuolielintä julkisessa mediassa?"

eli nytkö pitäisi rapsahtaa pedofiliasyyte tms jo kuvailustakin?

"Saako taidetta sensuroida netissä, jos sen katsotaan vahingoittavan lapsia?"

niin, tällaisista (tosi)asioista puhuminenhan se lapsia vasta vahingoittaa.. parempi etteivät saa mistään kuulla nuorten miesten seksihaluista, jotta pysyvät äidin mieliksi täysin naiiveina ja puolustuskyvyttöminä tositilanteissa.

Anonyymi kirjoitti...

Q: Saako taiteen nimissä pitää näytillä kaduilla parimetristä kumivittua?

A: Saa palkinnonkin, jos on naispuoleinen taiteilija. Mies olisi likainen pervo.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Seksiopas vuodelta 1894: anna vähän ja harvoin!

Homo

Jorma kirjoitti...

Huumori sallittiin Suomessa - katso videolinkit!

"Tiukkapipoisuudestaan tunnettu Mainonnan eettinen neuvosto vapautti DNA:n partiotyttömainoksesta pannasta. Neuvosto katsoi yksimielisesti, että teleoperaattorin mainossarja ei ole hyvän tavan vastainen.

Kuluttajavirasto oli aikaisemmin päätynyt täysin päinvastaiseen lopputulokseen."

Vortac kirjoitti...

Lähes puolet naisista pitää internetiä tärkeämpänä kuin seksiä

Henry esitti hyviä huomioita - jos naisen seksitarve on jo tyydytetty (kuten se yleensä naisilla seksin saannin helppouden johdosta on - heidän seksuaaliset FANTASIANSA ehkä eivät aina toteudu, mutta se onkin aivan eri asia), niin totta hitossa nainen pitää mitä hyvänsä tärkeämpänä kuin jo tyydytettyä tarvetta.

Voisi hyvin sanoa, että keskiluokkaisen tai rikkaan ihmisen mielestä internet on tärkeämpää kuin leipä tai kaurapuuro tai mikä hyvänsä perusruoka.

Tottakai ihminen, joka on kylläinen ja jolla on ruokaa tarpeekseen (ja liikaakin) joka päivälle, pitää muita asioita tärkeämpänä kuin ruokaa - eihän ruoka hänelle ole samanlainen epätoivoinen elämän keskipiste kuin heille, joilla ruokaa on liian vähän tai ei ollenkaan.

Mutta toisaalta voidaan sanoa, että tottahan internet onkin tärkeämpää kuin seksi - internetin avulla voi sentään kehittää henkeään ja mieltään, oppia asioita yhteiskunnasta, saada tärkeätä terapiaa sen ymmärryksen muodossa, että on paljon muitakin jotka näkevät vaikkapa feminismin vääryyden. Seksi nyt on vain lähinnä eläimellisen ihmisen kuolevaisen osan hetkellinen tyydytys.

Tottakai mikä tahansa sivistyneempi on pitkällä tähtäimellä tärkeämpää kuin lyhyen tähtäimen hetkellinen helpotus.

Internet ei sinänsä kuitenkaan ole varsinaisesti erityisen tärkeä asia, sehän nyt on vain yhteys jostakin tietokoneesta toisiin tietokoneisiin - tai tarkemmin sanottuna ison määrän tietokoneita keskenään muodostama verkko, jota voi sitten 'accessoida' mistä hyvänsä tietokoneesta, joka siihen kytköksissä on.

Sekin on lopulta mielen konstruktio, joka on kyllä hyödyllinen työkaluna ja informaatioalustana sekä kommunikaatioplatformina mutta elämä itse on aina huisisti tärkeämpää. Elämä oli elossa ja olemassa ennen internettiä ja tulee olemaan sen jälkeenkin.

Ja niinkuin Henry totesi, Internetistä saa kyllä pornoa ja nettiseksisessioita suhteellisen pienellä vaivalla ja kustannuksilla - ja ainakin helkkarin paljon pienemmällä kuin 'seksisuhteen' tai 'parisuhteen' hankinta miehille.

Sikäli taas osuvaa, että vain naisilta kysytään asioita ja mielipiteitä... miesten mielipiteet seksistä tai internetistä ovat yhteiskunnan ja 'lukijakannan' (tai kenties julkaisupolitiikan) näkökulmasta ilmeisesti täysin yhdentekeviä.

Hurraa tasa-arvolle taas kerran.

- Vortac

Ellu kirjoitti...

Vortac taas tulkitsee miten tahtoo. Myös miehiltä oli kysytty. Se selviää kun jaksaa klikata linkkiä ja lukea artikkelin. Naisten luvut olivat vain suuremmat niin ehkä niistä sai raflaavamman otsikon.

"Verkko vetää miehiäkin, mutta vähemmän dramaattisin luvuin. Kolmannes miehistä olisi kaksi viikkoa mielummin ilman seksiä kuin internetiä. 18-34-vuotiaissa luku on 39 prosenttia, mutta 35-44 -vuotiaissa vain 23 prosenttia."

P.S. Tuo seksiopas vuodelta 1894 kiersi kavereideni sähköposteissa ja aiheutti suurta hilpeyttä. :D