maanantaina, joulukuuta 22, 2008

Perhe on paras?

Labour finally admits married parents ARE best for children
Broken families and missing parents are bad for children and for the country, ministers said, in a Government paper on the state of family life that marks a U-turn on previous party thinking.

The document accepts that 'some family forms face greater challenges than others'.

Seven out of ten young criminals come from single parent homes that make up only a quarter of all families, it says, adding that stepfamilies can also be difficult for children.
In 2008, feminism is still an f-word

No Comment on This Video...


Skyrocketing suicide rate of married men

7 kommenttia:

Jukka kirjoitti...

http://www.thestar.com/living/article/555539

Artikkeli kuuluu juuri sarjaan artikkeleita "Olemme juuri voittamassa mutta vielä pari pientä estettä..." joita kirjoitellaan juuri vähän ennen kuin jokin aate on romahtamassa.

Samaa höpinää kuin sosialismin historiallinen välttämättömyys DDR:ssä...

Syvä taantuma tulee asettamaan monta asiaa ihan uuteen valoon. Feminismi, monikultturismi ja muut mustavalkoiset ideologiat menevät ehkä samaan romukoppaan kuin natsismi, sosialismi yms. ennen niitä.

Ja uudet älyttömyydet (?) tulevat tilalle.

Naisen johtama turvallisuuspolitiikka ja maahanmuuttopolitiikka on ainakin Suomessa johtanut umpikujaan:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2008/12/feminiinisen-politiikan-vlintilinpts.html

Anonyymi kirjoitti...

Helsingin Sanomat 21.12.2008

Ulkomaalainen puoliso ei ole kovin haluttu

Henry Laasanen esitti mielipidekirjoituksessaan (HS 17.12.), että ulkomaalaisvastaisuudella on vankka rationaalinen perusta ja että tämä vastustus on sukupuolittunutta siten, että oman sukupuolen edustajiin suhtaudutaan torjuvasti, mutta vastakkaisen sukupuolen edustajat ovat yleensä tervetulleita. Syynä on Laasasen mukaan kilpailu parisuhdemarkkinoilla.

Sosiologin tittelillä kirjoittavan tulisi perustaa näkemyksensä tutkimustietoon eikä Laasasen tapaan omiin mielikuviinsa toisten mielikuvista.

Magdalena Jaakkolan tutkimuksessa "Suomalaisten suhtautuminen maahanmuuttajiin vuosina 1987–2003" kysyttiin muun muassa, miten vastaaja suhtautuu omaan tai lähisukulaisen avioitumiseen kymmentä eri kansallisuutta edustavien maahanmuuttajien kanssa.

Vuonna 2003 vähiten kielteisesti (ei kovin tai ei lainkaan mielellään) suhtauduttiin ruotsalaisten (24 prosenttia) ja amerikkalaisten (30 prosenttia) ja inkerinsuomalaisten (34 prosenttia) kanssa avioitumiseen. Kielteisimmin suhtauduttiin somalien (73 prosenttia), turkkilaisten (66 prosenttia) ja venäläisten (63 prosenttia) kanssa avioitumiseen.

Ajatukseen ulkomaalaisesta omana puolisona suhtautui kielteisesti 47 prosenttia.

Nämä luvut kertovat muuta kuin Laasanen väittää, koska kyse lähisukulaistenkaan avioitumisen kohdalla ei ole kilpailun lisääntymisestä omalta kannalta kuin enintään epäsuorasti.

"Tarjonnan lisääntymiseen" suhtaudutaan siis näiden numeroiden valossa hyvinkin kielteisesti.

Jaakkolan tutkimuksessa esitettiin vastaajille myös väite, että "suomalaiset naiset ihastuvat aivan liian helposti ulkomaalaisiin miehiin". Tämän väitteen kanssa täysin tai osittain samaa mieltä oli 18–24-vuotiaista miehistä 39 ja naisista 37 prosenttia, 25–29-vuotiaista miehistä 42 ja naisista 29 prosenttia sekä yli 65-vuotiaista miehistä 73 ja naisista 76 prosenttia.

Kaikistga tutkituista 52 prosenttia oli väitteen kanssa ainakin osittain samaa mieltä. Parhaassa lisääntymis- ja parinmuodostusiässä olevien miesten kannat olivat siis selvästi keskimääräistä sallivampia ja iäkkäiden miesten ja naisten kaikkein kielteisimpiä.

Teppo Valtanen
Helsinki

Jorma kirjoitti...

”Känniefekti” vaikuttaa naiseen myös selvin päin

Anonyymi kirjoitti...

Tänään Subilta klo 23:00 tulee Tosipaikka: Lääketestien uhrit. Tuossa hyvää esimerkkiä siitä mitä voi olla naisillekin edessä, jos he saavat haluamansa kiintiöt lääketesteihin.

Homo

Ellu kirjoitti...

http://keskustelut.iltasanomat.fi/thread.jspa?threadID=13796

Jape kirjoitti...

HS Digilehti, Mielipideosasto 21.12.2008:

Äidin tupakointi vahingoittaa vauvaa

Tupakkaa polttavista naisista joka toinen jatkaa tupakointia raskauden aikana (HS 16. 12.). Mielestäni heillä on oikeus tietää, että se heikentää heidän tulevan lapsensa sperman laatua.

Tupakansavun raskasmetallit, kuten kadmium, vaurioittavat edelleen kiveksiä. Nuorilla suomalaismiehillä on nykyään enää 50 prosenttia vanhemman verrokkiryhmän siittiömäärästä.

Äidin tupakointi lisää myös todennäköisyyttä, että lapsi aloittaa tupakoinnin.

PEKKA REINIKAINEN

lääkäri

Helsinki

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisikö naisia kannustaa ryyppäämään entistäkin enemmän - mikäli enää mahdollista?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812218813296_ul.shtml