perjantaina, tammikuuta 16, 2009

Kaksi feministiä

Manifesti 3.
Moilanen: - Syrjäytyminen koskee yhtälailla naisia kuin miehiä, koska samassa veneessähän tässä ollaan
Vihreät Naiset: Sinnemäki ja Tynkkynen saatava puheenjohtajakilpaan
Järjestön mielestä Sinnemäen ja Tynkkysen kilpailu tarkoittaisi sitä, että jäsenäänestyksessä olisi mahdollisuus valita kahden feministin välillä.
Feminismi, totuus ja kaunokirjallisuus

Hugh Hefnerin puputyttö joutui käymään vieraissa!

17 kommenttia:

Nyymi, Ano kirjoitti...

Höglundin juttuihin linkkaamista voisi oikeasti alkaa harkitsemaan kahdesti, sen verran pahasti kaverilla alkaa todellisuudentaju hämärtymään. Vaikka onhan se toisaalta ihan viihdyttävää seurata, että milloin se lopulta romahtaa?

JUKI kirjoitti...

Erittäin totta, mitä Ano terottaa yllä. Joskus Höny Packlund oli ihan suht ok luettavaa, mutta nyt ukko on aivan tyhjänpäiväinen änkyrä, joka sensuroi kommentteja mielivaltaisesti ja jaksaa höpötellä milloin mistäkin, nyt esimerkiksi siitä, kuinka todellisten feministien pitäisi naida maahanmuuttajia.

Tai ehkäpä vain tunnen alitajuista himoa Hönyn "akateemista renttu"kehoa kohtaan.

tympeäNörttö kirjoitti...

Nyt kun Höglundista on kyse, niin osaako kukaan kertoa mitä tapahtui sen Vaivihkaa vainottu -jutun jälkimainingeissa? En ollut paikalla seuraamassa, mutta varmasti sitä Höglundin blogiin linkkailtiin. Vastasiko hän syytöksiin mitenkään?

Anonyymi kirjoitti...

Ei se Hugh Hefnerkään enää ihan kyltymätön ole ;) Ei taida papan voimat enä jaksaa pitää kolme YTN:ää seksuaalisesti tyydytettyinä.

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö:

Alkaisitko itse käyttäytyä samalla tavalla Panun tapauksessa?

Ville kirjoitti...

Manifestin alusta: "On tullut aika määritellä, ketkä voivat kuulua feministien kunnianarvoisaan joukkoon – aika määritellä oikeat ja väärät feministit!"

Tässä tätä ehdottomuutta ja diktaattorimaista määritelmiin ja vaatimuksiin pakottamista taas on. Kuka tällaista voi kannattaa? Orja, alistettu.

"Koska jos feminismi on kaikkea, se ei kohta ole enää mitään – se häviää maan päältä ja menettää merkityksensä!"

Se on jo menettänyt merkityksensä, kaikkea voidaan tehdä ilman sitä. Enää odotetaan sen häviämistä. Ja Moilanen tekee erinomaista työtä sen puolesta.

Henry kirjoitti...

Hyvä naissoittaja oli lähetyksessä klo 13.20 aikaan. Moilanen ei osannut sanoa juuri mitään järkevää ja laittoikin luurin kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Henry, mitä se fiksu naissoittaja oikein sitten sanoi?

Kuka tuo Vaivihkaa vainottu oikein on nimeltään, onko kukaan tunnistanut/tietoinen? Ilmeisesti jotain tuntomerkkejä ripoteltu:
-nainen
-isä joku poliisimestari tms,
ilmeisesti tyttö itsekin kotoisin
jostain Kymenlaakson tms suunnalta
-vanhemmat kai eronneet ja äiti ehkä Turussa (vai muistanko väärin äidin asuinpaikan, sillä se ei tunnu istuvan muuhun tarinaan kovin hyvin)?
-jollain taidealalla toimiva, mutta jotenkin taustavaikuttajan roolissa
-ilmeisesti ollut 2001 18-vuotias, eli nyt noin 26-vuotias
-harrastanut pistooliammuntaa
-osallistunut 2001 city.fi:n nettifoorumin keskusteluihin
-jossain julkaistu etunimen ensimmäinen ja viimeinen kirjain ja sukunimen ensimmäinen kirjain, mutta missä ja mitä nämä kirjaimet ovat?
-asunut aikuisiällä Tampereella
-ollut 18-vuoden ikään mennessä nuorena pakinoitsijana lehdessä
-toiminut sisällöntuottajana
-olikohan vielä jotain tuntomerkkejä ripoteltu, joita en muista?

Ihmisoikeusliitto selvittää lestadiolaisten ehkäisykieltoa

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ihmisoikeusliittohan juuri lobannut sen puolesta, että pojat ympärileikataan ja vielä yhteiskunnan laskuun.

Homo

Henry kirjoitti...

"Henry, mitä se fiksu naissoittaja oikein sitten sanoi?"

Soittaja kyseli, onko feminismi naisten etujen ajamisen liike vai tasa-arvoa edistävä liike? Miksi Moilanen suhtautuu negatiivisesti miesasiamiehiin? Moilasella ei oikein löytynyt vastauksia

Jape kirjoitti...

Tiina Tampereelta soitti hyvän puhelun tuohon Molasen ohjelmaan (taisi olla tuo Henryn mainitsema "Soittaja kyseli, onko feminismi naisten etujen ajamisen liike vai tasa-arvoa edistävä liike?", henkilö), harmillisesti - tai suoraan sanoen ärsyttävästi - Moilanen lässytti päälle kokoajan vesittäen Tiinan mielipiteen ilmaisun osittain. Ei helevata sentään, jos ohjelmaan halutaan soittajia niin pitäisi soitonaikana Moilaska ja tuottaja Kurviska suun tukossa.

Myös "äiti Turusta" soitti hyvän puhelun ohjelmaan.
Hän on kirjoittanut myös aika nasevan kommentin kolmannen maifestin blogikommentteihin. Kommentti on täällä.

tympeäNörttö kirjoitti...

Anonyymi kysyi minulta:
"Alkaisitko itse käyttäytyä samalla tavalla Panun tapauksessa?"

En valitettavasti ymmärrä kysymystäsi. Käyttäytyä miten, kuin kuka? Ja miksi? En siis tiedä tästä keissistä yhtään mitään muuta kuin sen, että luin tuon tarinan silloin joskus ihan tuoreeltaan, mutta olin sitten pitkään muualla, enkä yhtään tiedä, kuinka siitä keskusteltiin täällä tai Höglundin palstoilla. Ja se on jäänyt vaivaamaan.

Mortimer kirjoitti...

Kurviska sekoili pahemman kerran manifestikommenttien kanssa. Se viimeiseksi luettu kommentti, jonka aihe oli "ylemmyyttä" tjms, oli aivan selvästi vastaus edelliseen kommenttiin, eli siihen mihin Moilanen ja Kurviska lausuivat aamenet perään. Moilanen siis vastasi kysymyksiin joita ei ollut esitetty Moilaselle, vaan sille toiselle kommentoijalle. Toisaalta ehkä kirjoittajan olisi kannattanut ottaa pieni sitaatti siitä mitä kommentoi, niin se olisi ollut selvempi. Minusta aika monessa luetussa kommentissa oli sama juttu, eli niitä ei ollut suunnattu Moilaselle, vaan ne olivat kuuntelijoiden keskinäistä väittelyä. Kurviska luki myös: 4/5 itsemurhista ---> neljästä viiteen itsemurhaa. Sitä voi kyllä pitää mokana.

Mortimer kirjoitti...

Onneksi Moilanen ei ole missään keskeisessä poliittisessa asemassa. Se juttu tukipaketista miesvaltaisille aloille oli kyllä sitä luokkaa... Tuet sijoitetaan sinne missä sitä eniten tarvitaan, eli aloille missä taantuma vaikuttaa kaikkein pahiten. Sen pitäisi olla ihan talonpoikaisjärjellä käsitettävä asia.

Jorma kirjoitti...

"Sen pitäisi olla ihan talonpoikaisjärjellä käsitettävä asia."

TALONPOIKAISjärjellä - selvä agraasisen ja patriarkaalisen yhteiskunnan naisia orjuuttava käsite. Moilanen on korvannut sen feministisellä logiikalla: asiat ovat kuten hän sanoo, koska niin se vain on ja joka epäilee yhtään on sovinistisika.

Sitä paitsi, järjenkäyttö edellyttäisi aivoja, joten moilasilta se ei voi millään onnistua. Sattuneesta syystä.

Mortimer kirjoitti...

Onneksi Vanhanen on ollut tässä asiassa jämäkkä. Nyt laskusuhdanteessa on tehtävä oikeita päätöksiä. Nyt ei ole varaa miellyttää aatteellisia ryhmiä ja olla poliittisesti korrekti. Nyt pitää uskaltaa tehdä oikeita ratkaisuja. A man's got to do what a man's got to do.

Juha H kirjoitti...

Mutta onko Vanhanen mies?