perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Miesten ministeriö

Seksivinkit suurelle tytölle!
6. Katso vartaloasi: Katso vartaloasi tarpeeksi pitkään peilistä ja alat nähdä sen kauniina. Käytä joka päivä kymmenen minuuttia siihen, että katselet itseäsi peilistä makaamassa sängyssä. Vaikka takapuolesi/reitesi/käsivartesi saattavat tuntua sinusta liian suurilta, sinulla saattaa olla esimerkiksi täydelliset rinnat tai olkapäät. Ja muista myös, että suurin osa miehistä pitää siitä, että naisella on kurveja!
Olut puuttuu listasta.

Activists want a ministry for men

Reuters vs. Yle

7 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Äiti ei piitannut - 3-vuotias sai tupakoida

Äiti ei piitannut pojan sauhuttelusta, vaikka istui ihan vieressä.

Äiti läimäytti lastaan päiväkodin pihalla – oikeus antoi sakkoja

Äiti oli sitä mieltä, että teko oli puhdas vahinko.

Cane kirjoitti...

Iso nainen on kaunis - ainakin kauniimpi kuin anorektikko, joka on nahkaa pingotettuna läpikuultavien luiden päälle.

Paljon vaikuttaa oikeasti se, että osaako nainen kantaa kokonsa ja olla rehellinen muotojaan kohtaan - liian tiukat vaatteet, jonka yli ruumiinosat pursuavat eivät tee oikeutta niille.

tympeäNörttö kirjoitti...

Aina naurattaa tuo fraasi; "miten kantaa kokonsa/kilonsa". Läskit läskinä, hei. (Toisaalta tykkään kesäisistä jenkkakahvoista. Kuvittelen että niillä naisilla on hurttia välinpitämättömyyttä ulkonäköään kohtaan. Ja toki hekin silti saavat seksiä enemmän kuin ATM koskaan.)

Vortac kirjoitti...

No läskiyshän nyt on kehon varastoimaa rasvaa. Ei kai niitä läskejä erityisesti tarvi kantaa, kaitpa ne löllyvät siinä mukana paikasta toiseen lyllerrettäessä.

Itse olen kyllä aikoinani nusvaillut melkoisen ihraviakin tätejä, mutta ehkäpä juuri siitä syystä olen moisen harrasteen jättänyt hiukan iljettävänä. Ei oikein nykyään maistuisi mikään siskonmakkarasoppa, niinsanotusti.

Läskiyshän toisaalta kertoo kieltämättä juuri tympeän mainitsemasta 'huolettomuudesta kehonsa suhteen', mikä voi olla monessa mielessä plussaa..

Hoikka ja hyvinhoidettu keho naisilla kun yleensä sisältää sielun, jolle se keho ja sillä saatava valta on koko elämän keskipiste, ja jotka eivät oikein sitten suvaitse yksilöitä, joiden kehot eivät ole yhtä trimmattuja.

Mutta toisaalta jos nivuksiltani kysytään, niin mieluummin se olisi tekemisissä vaon kanssa, joka olisi kiinnittyneenä suhteellisen minimiläskiseen kehoon. Tosin älkäätte huolehtiko, minulla ei ole aikomuksia päästää sitä vakojen pariin tässä maailmassa, jossa sukupuolitaudit ja oikeuslaitos ovat aika kamalia seurauksia hetken rynkytyksestä. Puhumattakaan kostonhaluisista naisista tms.. (nainen voi haluta kostaa, vaikka mies ei olisi tehnyt mitään pahaa häntä kohtaan, kuten hyvin tiedämme)

Ei ole nykymaailmassa riskin ja vaivannäön arvoista moinen hetken puikotus ja siitä saatava pienimuotoinen, lyhyt nautinto.

- Vortac

tympeäNörttö kirjoitti...

Millaisethan muuten ovat "täydelliset olkapäät"?

Anonyymi kirjoitti...

Henryä ei voi katsoa ilman kolpakollista olutta, tuskin saisi naisiakaan ilman viinan höllennyttävää vaikutusta naisen arvostelukykyyn.

Jorma kirjoitti...

"Henryä ei voi katsoa ilman kolpakollista olutta, tuskin saisi naisiakaan ilman viinan höllennyttävää vaikutusta naisen arvostelukykyyn."

AA voisi autaa sinua.